En varm augustaften

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg er ung kvinde på 18 år, som vil fortælle om en oplevelse jeg havde for et halvt års tid siden. Jeg har gennem mange år været spejder og er derfor også blevet spejderleder. Den oplevelse, jeg vil fortælle om, fandt sted en varm augustaften.

Det var en ganske almindelig tirsdag aften, og jeg skulle, som altid, afsted til spejdermøde med mine 10 spejdere i alderen 11-13 år. Jeg skulle den aften være alene med dem, så jeg håbede inderligt, at de ikke ville være al for besværlige, for der var nærmest hedebølge over hele landet, og det havde været en hård dag på gymnasiet. Men det viste sig, at det var spejderne ligeglade med – de var simpelthen helt oppe at køre, men aftenen gik, og vi sluttede af. Da jeg havde sendt den sidste hjem, var jeg nødt til at stresse lidt af, så jeg gik ud på toilettet, hvor jeg begyndte at tilfredsstille mig selv. På et tidspunkt lød det som, at døren i spejderhuset gik, men jeg var på det tidspunkt nærmest ligeglad, for jeg var tæt på at komme. Da jeg kom, kunne jeg ikke lade være med at stønne, for jeg trængte virkelig til det. Da jeg havde fået mine shorts på igen, åbnede jeg døren, og udenfor stod en af mine spejdere, som hed Christoffer. Han stod i en stilling, så jeg ikke var i tvivl om, at han havde set, hvad der var foregået på toilettet. Han blev rød i hovedet, og jeg kunne se, at han ikke var helt upåvirket af, hvad han havde set gennem nøglehullet. Han havde en bule i shortsene, som jeg ikke kunne undgå at få øje på.

– Christoffer, hvad laver du her? Skal du ikke hjem?, spurgte jeg temmelig forvirret.

– Jooo…, men min far skal først være færdig med et møde på skolen, så jeg skal bare gå derover.

– Christoffer, svar mig helt ærligt – kiggede du gennem nøglehullet?

– Tjaaa… det gjorde jeg vel, men det er bare fordi, at jeg synes, du har sådan nogle pæne bryster.

– Vil du gerne prøve at røre ved dem?, spurgte jeg forsigtigt.
Christoffer svarede ikke, men førte forsigtig sine hænder op til mine bryster, hvis flotte form var tydelige i min stramme hvide t-shirt. Da hans hænder rørte mine bryster, gik der et sug gennem hele min krop – han var bestemt ikke den eneste, som var ophidset. Jeg lagde mine hænder oven på hans og viste ham, hvordan han skulle gøre. Så tog jeg min snævre t-shirt af, og Christoffer stod med åben mund og polypper ved synet af mine store og flotte bryster.

– Prøv at sutte på mine brystvorter, Christoffer.
Han gjorde, hvad jeg sagde, og jeg trak ham tæt ind til min krop, mens jeg begyndte at masere hans baller uden på shortsene, men jeg stak hurtigt hænderne inden under shortsene, og jeg æltede hans baller, mens Christoffer suttede på mine brystvorter.

– Onanerer du, Christoffer?

– Jaaaa, det gør jeg, sagde han meget rød i hovedet.

– Jamen, det er helt i orden, men skulle jeg ikke prøve at hjælpe dig?

– Det må du da gerne, svarede han meget ophidset.

Jeg satte mig ned på knæ og trak forsigtig hans shorts ned, og jeg kunne se, at han på trods af alderen allerede var godt udrustet. Jeg trak også hans underbukser ned, og så stod hans pik lige ud i luften, og han stod nu kun i sin t-shirt. Jeg begyndte at kysse op og ned af pikken, og jeg kunne høre på.
Christoffers åndedræt, at det var noget, han kunne lide. Så tog jeg pikken i munden, og jeg suttede godt og grundigt på hans meget følsomme pikhoved, og jeg kunne mærke, at han snart ville komme. Jeg tog pikken ud af munden, og brugte hånden i stedet, så jeg var sikker på, at han ville sprøjte ud over mig, som jeg bedst kan lide det. To ryk med hånden, og han kom i nogle voldsomme sprøjt på mine bryster. Han stønnede, og jeg nød synet af denne dreng, som sikkert var i gang med sin første oplevelse med en fra det modsatte køn. Hans pik blev slap, men var dog lidt stiv, så jeg håbede på, at den måske kunne vækkes til live igen lidt senere.

– Kom Christoffer, vi går lige ind i patruljerummet, hvor der er en sofa. Nu har jeg hjulpet dig, nu må du også hjælpe mig ik’?

Han fulgte villigt med, og da vi var kommet ind i patruljerummet, lagde jeg mig på sofaen, og jeg bad ham om at trække shortsene af mig. Da han havde fået dem trukket af, bad jeg ham om også at trække mine små trusser af. Hvis hans pik havde været halvstiv lige før, var den igen klar til dåd. Men jeg ville først slikkes, så jeg spurgte ham:

– Vil du gerne lære, hvordan du tilfredser en kvinde med tungen?

Han nikkede, og jeg fortalte ham, at kvinder har en klit, som de elsker at få slikket. Jeg spredte nu benene og førte hans hoved ned imellem mine ben, og han fandt hurtigt klitten, og han slikkede på livet løs. – Åh ja, Christoffer, uuhhmmm, hvor er det lækkert – åh bliv ved. Jeg nød det, og han ramte plet, så jeg kom i en bragende orgasme, hvor jeg bare skreg af lyst. Christoffer blev vist lidt forskrækket, men jeg smilte til ham, da orgasmen var ovre, og han smilte tilbage, og jeg kunne nu se hans meget stive pik.

– Du er vist blevet ophidset igen, hva’ Christoffer. Min mund og hænder er åbenbart ikke nok for dig, men så er du jo nødt til at gå hele vejen. Er du med på den?

Christoffer nikkede, og jeg beordrede ham op oven på mig, og jeg tog fat om hans stive pik og førte den ind i min meget fugtige skede. Da jeg er forholdsvis snæver, kunne jeg godt mærke hans pik, og han begyndte at støde pikken frem og tilbage, mens han æltede mine bryster og slikkede på dem. Jeg kunne ikke dy mig for at kysse hans meget indbydende mund, men han vidste ikke rigtig, hvordan han skulle gøre, så jeg prøvede forsigtigt at skille hans læber ad med min tunge, og den mødte hans tunge, og hurtigt opfattede han, hvad det gik ud på. Han kneppede på livet løs, mens vi havde gang i et meget hedt tungekys. Jeg tog fat om hans baller og hjalp ham med at hugge, og vi nærmede os klimaks med hastig fart. Med ét kom vi begge to i en voldsom orgasme, og jeg kunne mærke hans sperm sprøjte ind i min skede. Vi stønnede begge to, og vi var helt udmattede, da vi var færdige. Det blev til nogle gode oplevelser fremover, men dem må I høre om en anden gang.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.9 / 5. Stemmeantal: 32

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *