Et Transseksuelt Eventyr

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Vi kom ind I soveværelset, og hun begyndte af tage tøjet af, og bad mig gøre det samme. Hun lagde sig på sengen, kun iført sorte trusser, og sorte højhælede sko, og mens jeg smed tøjet kunne jeg ikke lade være med at studere hende.

Hun var smuk. Hun havde langt mørkt hår med et svagt rødligt skær når lyset ramte det, en flot figur, ring i navlen, og så havde hun bøjle på, som af en eller anden grund tændte mig. Hendes makeup synliggjorde hendes lange øjenvipper og gråblå øjne, og matchede den lyserøde læbestift hun havde på. Jeg var faldet helt i staver, da hun pludselig udbrød ”kommer du eller hvad ?”. Jeg smed hurtigt det sidste af mit tøj, og bevægede derefter over mod sengen til hende.

Hun smed sine trusser og var nu helt nøgen, med undtagelse af hendes sko, øreringe, og halskæde. Hun lå på ryggen i sengen med spredte ben, og legede med hendes halv stive pik. ”Kom her og sut min pik” kommanderede hun i en bestemmende tone.

Jeg kravlede op i sengen, og placerede mig mellem hendes ben, med ansigtet lige ud for hendes nu stive pik. Hun onanerede stadig i langsomme bevægelser da jeg tog hendes pik i munden, og begyndte at sutte og slikke hendes pikhoved. Jeg kunne mærke hendes hånd køre op og ned og med jævne mellemrum mødtes mine læber med hendes tommel og pegefinger.

Efter et par minutter lagde hun begge hænder på mit baghoved, og begyndte stille og roligt at trække mit hoved længere og længere ned, og hver gang gled hendes pik lidt dybere ind i munden på mig. ”Jeg vil mærke min pik dybt nede i halsen på dig” sagde hun smilende til mig. ”Tag hænderne om bag ryggen” beordrede hun forsat, mens hun med et fast greb placerede hænderne på hver side af mit hoved.

Jeg gjorde som hun sagde, og lå nu på maven med hænderne flettet på ryggen, og mit hoved, som kun blev holdt oppe af hende, tvang mig til at svaje i ryggen for at følge med. Hendes stive pik strittede lige op i luften, og var nu omkring 1-2 cm under min mund.

Hun førte sin pik ind i min mund igen, og jeg kunne mærke hende dybt inde i munden på mig. Hun pressede med hænderne mit hoved nedad, og pressede samtidig hendes hofter opad, så pikken blev tvunget ned i halsen på mig. Det fik mig til at gagge, og jeg mærkede min krop spænde i en hurtig spasme, før hun løftede mit hoved tilbage igen. Hun kørte mit hoved op og ned i hurtigere bevægelser, og hver gang gled hendes pik ned i halsen på mig. Jeg gjorde mit bedste for ikke at at kløjs på hendes pik, men kunne ikke undgå at gagge med jævne mellemrum.

Pludselig pressede hun mit hoved helt i bund, og hele hendes pik var nu inde i min mund og hals. Jeg kunne mærke hendes nosser mod min underlæbe og hage, og min næse mod hendes mave. Jeg hostede og hakkede, og mærkede en tåre løbe fra mit ene øje ned af kinden på mig. Af ren refleks prøvede jeg at løfte hoved, men hun holdt det nede, og udbrød ”kig på mig”. Jeg kiggede op så meget jeg kunne, og så hun kiggede tilbage på mig med et frækt smil. ”kan du li´ det ?” spurgte hun, mens jeg kæmpede for at få at få lidt frisk luft. Tårerne løb nu ned at mine kinder, og jeg savlede ud over hendes pik og nosser, og mens hun stadigvæk holdt mit hoved fast begyndte hun nu at kneppe mig i munden i små hurtigere bevægelser. Hun fortsatte i små 10 sekunder før hun endelig slap mit hoved, og med det samme hendes pik forlod min mund gispede jeg desperat efter luft. ”Fuck hvor var det lækkert” udbrød hun ”nu vil jeg kneppe dig” fortsatte hun.

Jeg lå på maven i midten af sengen med spredte ben, og kunne mærke hendes krop ovenpå mig, og hendes ben mellem mine. Hun kyssede mig på ryggen, skulderne, halsen, og til sidst bed hun blidt i mit øre og hviskede ”er du klar til at mærke min pik ?”. I en åbenlys løgn svarede jeg ”ja”, og mens hun spredte mine baller med den ene hånd pressede hun sin stive pik op i røven på mig, og et højlydt støn forlod min mund.

Hun skubbede hendes pik dybere og dybere op i mig indtil den var helt i bund, og jeg følte hendes nosser hvilende mod mine baller. Hun blev lidt oppe i mig før hun langsomt trak sig helt ud, for derefter igen at køre pikken i bund i min røv. Hun fortsatte i noget tid før hun endelig blev oppe i mig, og begyndte at kneppe mig hurtigere og hurtigere i mindre ryk, mens hun kyssede min øvre ryg og hals skiftevis. ”Hvor er du dejlig stram” hviskede hun, og fortsatte med at køre pikken ind og ud af min røv i faste hurtige stød.

Vi ændrede position, og jeg var nu på alle fire og hun bag mig på knæ, med hendes stive lem hvilende på mine baller. Hun tog fat i sin pik og begyndte at køre hendes pikhoved rundt i min åbning, men uden at stikke den ind. Spyt forlod hendes mund og landede i min anus åbning, som hun derefter smurte ind ved at bruge hendes pikhoved til formålet. Da hun gled op i mig denne gang pressede hun hendes pik helt op i mig et hårdt, hurtigt ryk, og jeg kunne ikke lade være med at stønne. Hun kneppede mig hårdt og hurtigt nu, og kørte pikken i lange træk helt ud til pikhoved, og helt i bund dybt i min røv. Jeg stønne nu i en konstant køre, og kunne næsten ikke klare presset af hendes stive lem der hamrede ind og ud af mig for fuld fart. Hun gik fra at være på knæ til at stå med bøjede ben, fødderne solid placeret på hver side af mig, og et fast greb om mine hofter. Hendes pik gled ind i min røv igen, denne gang mere oppefra end bagfra, hvilket gjorde følelsen meget stærkere end før. Med få sekunders mellemrum stødte hun op i mig i hårde enkelte stød der fik hendes pung til at klaske hårdt mod mine baller, og jeg skreg nærmest hver gang. ”kan du li´det din luder ?” sagde hun men med en høj stemme mens hun satte farten op og begyndte at trække vejret tungere og tungere. ”Fuck, jeg kommer, jeg kommer skat” skreg hun og kneppede mig i vilde ryk, hendes bevægelser ukontrolleret, og hun skreg højt ved det sidste dybe stød hun gav mig der fik spermen til at eksplodere ud af hendes pik. Jeg mærkede hendes varme sæd fylde mig, og krop give efter for trykket.

Mens hun stadigvæk var oppe i mig sank vi sammen på sengen og jeg lå nu fladt på maven, og havde hende liggende forpustet ovenpå mig. Hun tog mig i hånden og i et stykke tid lå vi bare og nussede i stilheden, da hun hun brød tavsheden, og med en udmattet stemme hviskede ”jeg håber ikke det er sidste gang vi gør det her”.

Jeg smilede….”Vil du med ud og have et varmt bad ?” spurgte hun efterfølgende, til hvilket jeg og svarede ”klart”, og vi rejste os fra sengen, og stod og kyssede og gav hinanden et stort kram før vi bevægede os ud på badeværelset.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.1 / 5. Stemmeantal: 7

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *