En fræk nat på Nørrebro

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det var blevet frygteligt sent, middagen havde været god og Erik og Annette havde som sædvanlig serveret nogle gode årgange fra deres samling, og dem de havde inviteret med fra Annettes arbejde var utroligt selskabelige. Da jeg skulle tidligt op næste morgen, og af sted til Odense for at fejre min mors 60 års, og min nevøs 6 års fødselsdag, en fest min mor gør meget ud af, når nu hun og hendes eneste barnebarn har fødselsdag samme dag, havde jeg bare drukket så meget, at jeg vidste, at det ikke ville gøre ondt næste morgen. Det var en rigtig lun sommernat og på vejen hjem over Blågårds Plads kom et par unge fyre forbi mig – de talte et eller andet sprog som jeg ikke forstod, tyrkere eller pakistanere, – tænkte jeg.

Jeg var lige nået over Stengade og var næsten hjemme, da jeg pludselig blev trukket ind i en port og videre ind i en gård fyldt med stilladser og maskiner. Det hele gik så hurtigt at jeg knapt nok nåede at blive bange, bare overrasket. Jeg fik ansigtet presset ind i muren og en stemme sagde, at nu skulle jeg passe på og gi’ ham mine penge ellers ville jeg . . . . så mærkede jeg noget koldt på siden af min hals. Jeg begyndte at blive bange, han ku’ da godt få min pung – der lå 200 kr. i den og dem kunne jeg nemt undvære. Jeg sagde stammende at min pung lå i min rygsæk, og om han ikke bare ville lade mig være. Han tog min rygsæk og fjernede samtidig kniven fra min hals, jeg kunne høre at han prøvede at åbne min rygsæk, og i det samme kom der en ind i gården som sagde et eller andet til min overfaldsmand.

Gutten med rygsækken havde åbenbart ikke kunne finde ud af at komme ind i rummet med pungen og vendte mig om, rakte mig rygsækken og sagde at jeg skulle tage pungen til ham. Jeg kunne nu se at det var de samme to unge fyre, nok omkring de 16-17 år, som jeg havde mødt på pladsen. Mens jeg åbnede rygsækken mærkede

jeg at jeg havde gaven til min nevø i tasken, et amerikansk politisæt med en pistol og nogle andre dimser, jeg havde fået gutten i BR til at tage det ud af plastikpakken så jeg kunne havde det i rygsækken. Jeg ved ikke hvad der gik af mig men jeg tog pistolen og rettede den mod de to og sagde at de skulle smide kniven – det må have virket overbevisende, for kniven blev smidt – og den ene begyndte at bakke hen mod porten – jeg sagde kommanderende at de skulle blive stående, ellers . . . Det skal lige siges at jeg er 36 år og 185 cm høj, veltrænet og kan godt puste mig op til at se barsk ud.

Det så begge noget skræmte ud og jeg tænkte, hva’ fanden – det her kunne ligefrem gå hen og blive frækt. “Måske sku’ vi gå ud på gaden og få fat i en politipatrulje” – det var en sætning der åbenbart ikke ligefrem var populær – de kiggede på hinanden og så temmeligt nervøse ud. “Jeg gider ikke at blive generet af sådan nogle små røvhuller som jer, hvis I tror jeg er bange for jer, så kan I tro om igen” – jeg gik hen til dem og kigge på dem mens jeg holdt pistolen tæt til hovedet på den ene af dem – han begyndte lige pludselig at græde. Den anden prøvede hårdnakket at se ud som om han ikke var nervøs, men det ene ben på ham rystede ubehersket.

“Nu gør I hva’ jeg siger” – de nikkede. “Tag jeres T-shirts af” – de gjorde som jeg sagde. De havde de flotteste overarme og skuldre man kunne fantasere sig til. Nervøsiteten i ansigterne havde ændret sig til et forundret udtryk. Jeg spurgte om hvad de hed. Den ene hed Nasirr og den anden Achmed og de var 16 år begge to og var født i Danmark af irakiske forældre. Jeg tog Nasirr i brystvorterne og han slog ud efter min hånd, men jeg satte pistolen mod hans mave og hånden forsvandt øjeblikkeligt, så nussede jeg vorten lidt og vred den så rundt, han ømmede sig, Achmed fulgte med øjnene hvad der skete. Min hånd vandrede hen over brystet på Nasirr og tog den anden brystvorte, Nasirrs krop blev stiv med det samme. Så tog jeg snoren fra min rygsæk og sagde til Achmed at han skulle binde hænderne sammen på ryggen af Nasirr.

Achmed gjorde det og Nasirr så endnu mere bekymret ud end han havde gjort før. Så tvang jeg Nasirr ned på knæ og tog Achmed på brystvorterne – der var ikke nogen tvivl om at det kunne han lide, han lukkede øjne let i og stønnede svagt. Min hånd fortsatte ned og lukkede hans bukser op og lod dem falde til jorden, trak hans underbukser ned og tog ham om nosserne, hans pik rejste sig med det samme. En flot ca. 18 cm stor og meget tyk pik, jeg kørte hånden frem og tilbage på den, mens jeg holdt pistolen mod hans hals. Achmed stønnede og skød pikken frem i hånden på mig.

Så kyssede jeg ham og hans mund og tunge var der med det samme – knægten var bare så liderlig. Nasirr så nu mere interesseret ud end nervøs. Jeg trak Achmed ved pikken hen til Nasirr og stak pikken ind i munden på Nasirr. Han trak hovedet tilbage, men pistolen fik ham til at skifte mening og åbne munden og tage så meget af Achmeds pik han kunne. Achmed begyndte med det samme at køre pikken ind og ud af hans mund mens jeg begyndte at stryge ham over brystvorterne og knibe dem en gang imellem. Nasirr til gengæld så ud som om han var ved at dø af luftmangel. Imens Nasirr blev mundbollet tog jeg og førte en finger op i den stramme revne på Achmed og begyndte at gnide hans røvhul.

Achmed stønnede endnu højere og stødte røven op mod fingeren. Det gav Nasirr lidt luft. Jeg stak en finger ind munden på Achmed som slikkede den og gjorde den våd nok til at jeg kunne presse den op i hans røv. Jeg kørte fingeren ud og ind af den muskuløse 16-årige røv – den var som skabt til at blive bollet.

Så rejste jeg Nasirr op og bøjede Achmed ned mod hans skridt og åbnede Nasirrs bukser og trak hans pik ud. Her var der gevinst. Nasirrs pik var halvstiv, men den må have været mindst 22 cm – jeg anede ikke at så unge fyre kunne have så store lækre pikke. Jeg tog pikken og stak den i Achmed mund, jeg kunne se på Nasirr at det lige det han behøvede – for pikken blev stiv med det samme og nød at komme ind i den varme mund. Achmed til gengæld kunne bestemt godt lide at slikke pik, hans mund kørte op og ned af pikken og hænderne strøg hen over de ret store nosser. Jeg gik om bag ved Achmed og snusede til hans røv, den lugtede frisk og ren og så begyndte jeg at slikke knægten, lod min tunge køre ind og ud af hans stramme hul.

Pistolen lå nu på jorden, jeg havde glemt alt om at være den barske. Knægtede så nu også ud til at nyde hvad der skete. Jeg gik hen til Nasirr og løste hans hænder som med det samme tog omkring Achmed hoved og holdt det fast mens han kneppede den varme mund. Jeg tog min T-shirt af og åbnede mine bukser og lod min 20 stive cm tvinge Nasirr til side og selv nyde den lækre mund, mens jeg aede og kneb i Nasirr brystvorter. Nasirr havde nu fattet budskabet og gjorde det samme på mig. Jeg bøjede mig og tog en brystvorte i munden og Nasirr tog om mit hoved og pressede det ind mod brystvorten som nu var jernhård. Så gik jeg om bag ved Achmed og tog et kondom ud af min taske og tog det på. Min pik kunne næsten ikke vente med at komme ind i den lune, snævre, lækre røv. Achmed stønnede et eller andet på irakisk og Nasirr sagde over mod mig – “Knep hans røv, han vil ha’ du knepper hans røv hårdt” – jeg stak to fingre op i hans røv og kørte dem ind og ud og så pressede jeg min pik ind i det snævre hul. Det var som at forcere en jernvæg, han var så snæver og stram, men ind kom min pik og i bund gled den.

Jeg huggede løs mens min hånd bearbejdede hans pik. Nasirrs ansigt viste at han var ved at komme, han trak pikken ud af Achmeds mund og kom i nogle store sprøjt ud i ansigtet på kammeraten, som lappede spermen i sig. Det var så liderligt at se på at jeg kom i øjeblikket efter i nogle heftige hårde stød, Achmeds røv nærmest malkede min pik tom, så stram var han. Jeg faldt ind over Achmed af total udmattelse. Achmed rejste sig op og tog fat i sin pik og begyndte at rive den af. Jeg bøjede mig ned og tog hans pik i munden og suttede alt hvad jeg havde lært. Han kom efter ganske få øjeblikke i min mund, det bare flød ud af munden på mig. Da han var færdig kom Nasirr hen og stak sin våde pik ind i min mund og beordrede mig til at slikke den ren. Rollerne havde igen vendt sig. Jeg slikkede og efter ganske et lille stykke tid var Nasirr stiv igen – de unge de kan bare det der! – og denne gang var det ham der gav mig en finger i munden og bagefter løftede min røv op så han kunne fingerbolle mig. Jeg sagde der var kondomer i min taske og han fandt et og tog det på og pressede hårdt sin store pik op i mig – det gjorde ondt af helvede til, men han spyttede ned på pikken og så begyndte det at glide bedre. Han var født til at bolle røv, han huggede pikken ind og ud og en gang i mellem lod han den lige komme uden for og så til bunds igen, efter alt for kort tid kom han dybt inde i mig – jeg kunne mærke hvordan hans pik pulserede mens den tømte sin ladning.

Da vi alle var kommet til hægterne igen, gav jeg knægtede de 200 kr. jeg havde. Achmed fortalte at hans ældre bror havde bollet ham da han var mindre og at han syntes det utroligt liderligt at prøve det igen. Nasirr havde aldrig prøvet noget med en fyr før, men et hul var jo et hul og han havde da ikke noget imod at bolle Achmed, hvis han havde lyst til det.

Vi skiltes. Ugen efter læste jeg i avisen at en ung politibetjent på vej hjem fra sit arbejde på nærstationen i Blågårdsgade var blevet seksuelt forulempet af to unge mørklødede mænd.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmeantal: 2

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *