En historie fra dengang jeg var taxachauffør

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Turen startede i den indre by ved en af de finere forretninger, en som vi ofte kørte for og frk. Jensen hoppede ind på bagsædet, jeg så i bakspejlet at hun blev ved at vride med hovedet, som om hun have noget der generede hende, Har du fået træk spurgte jeg hende, ja, jeg har siddet ved et åbent vindue oppe på kontoret og nu er jeg hel stiv i nakken svarede hun, du skulde få en til at give dig noget massage foreslog jeg, det er meget godt men hvad skal jeg gøre når jeg ikke har nogen til det, jeg er jo hverken gift eller forlovet så jeg har altid måttet klare mig selv, jeg kan da godt komme og give dig en tur foreslog jeg men du skal vente til jeg har fået fyraften, fint jeg giver aftensmaden, sagde hun.

Et par timer efter stod jeg og ringede på i en af de største villaer i byen og ud kom frk. Jensen og bød mig velkommen.

Hun viste mig ind i en spisestue hvor der nemt kunne sidde tyve personer Men der var kun dækket til to i enden ved det store bord. hun ringede på en lille klokke og ind kom en ældre kone i en stram stuepige uniform, tak vi vil gerne have serveret sagde frk. Jensen

Vi fik en lækker menu og nogle glas rødvin, da det var overstået ringede hun igen på den lille klokke og da hun kom ind sagde frk. Jensen at hun godt måtte holde fri når hun have ryddet til side. Hun bukkede og gik.

Kom vi går ovenpå sagde hun og viste vej op i en soveværelse med en mægtig seng, Jeg bad hende tage tøjet af overkroppen og sagde at jeg ville gå ned i bilen og hente noget speciel olie som gør musklerne bløde, da jeg kom til bage lå hun på maven i sengen splitternøgen på et stort bade lagen Tag hellere din uniform af så den ikke bliver fedtet sagde hun jeg adlød og stod i undertrøje og shorts.

Jeg hældte noget olie ud på hendes skulder og fordelte den ude over ryg og nakke og begyndte at massere hende.

Jeg har glemt at præsentere frk. Jensen hun er ca. 155 cm stor og bred ca. 110 kg med kraftige deller og et par store bryster som jeg ikke vil skyde på størrelsen af jeg selv er kun en splejs ved siden af: 40 år og 75 kg.

Efterhånden som jeg gjorde nakke og ryg blød og smidig begynde hun at ånde tungt og hendes ben gled ligesom automatisk fra hinanden. Vil du ikke godt fortsætte ned af mine ben også, det her er helt vidunderligt. Jeg fortsatte ned over hendes store baller og benene og da jeg løftede hendes fødder for at give dem en tur også kunne jeg tydelig se hendes køn var helt rødt og meget fugtigt,

Da jeg var færdig vendte hun sig om og opfordrede mig til at give forsiden en lignende tur

Jeg æltede de store bryster og hendes mave og nu stønnede hun, Vil du ikke godt elske med mig jeg trænger så forfærdeligt og det er så længe siden gispede hun.

jeg masserede det sidste olie ind i hendes hud hvorefter jeg spredte hendes ben helt ud til siderne og gav hende den store tur med tungen

Jeg slikkede først uden om hendes køn hvor hun vred sig for at få mig til at ramme hendes klit og jeg forbarmede mig og satte tungen direkte på klitten og hun gik i bro samtidig med hun prustede som en hest, jeg stak finger op i hendes kanal og prøvede og jeg kunde finde hendes mest følsomme sted hun udstødte et skrig og sagde mere mere, jeg satte en anden finger mod hendes brune stjerne og da det hele var fedtet godt til af hendes safter som løb rigelig gled den nemt op og jeg fingerkneppede hende samtidig med jeg legede med hendes klit med tungen. hun skreg og vred sig helt vildt og pludselig samlede hun benene om mit hoved og rev mig i håret og med et brøl sendte hun en ordentlig gang saft i hovedet på mig.

Jeg var ved at tabe luften for der gik nogle minutter inden hun slappede så meget af at jeg igen kunde komme op til overfladen og få luften jeg var helt bange for at hun ville kvæle mig med sine lår og deller.

Lidt efter lidt kom hun også til sig selv og det første hun sagde var, ”er du vild det kalder jeg sku” en gang massage! Hvor var det godt.”

Vi sad lidt og snakkede hvor hun fortalte at det mindst var 15 år siden hun sidst have været i seng med en mand, hun havde aldrig været gift fordi hun ikke måtte få ham hun i ungdommen ville gifte sig med. Hun havde arvet forretningen og huset efter sine forældre og have kun tillade sig kærlighed når hun have været på ferie.

Hun spurgte om vi skulle fortsætte eller vi skulle holde her hun rakte ud efter min stiverik jeg lod hende lege lidt med den før jeg igen tog hende på de enorme bryster jeg spredte hendes ben helt ud til siderne og lagde dem oven på mine så vi sad ansigt mod hinanden og for første gang mødtes vi i et kys jeg tog om hende og kyssede hende med tungen, det var nemt at mærke at det var hun ikke vant til jeg tungedekyssede hende samtidig med at jeg klemte og masserede hendes enorme batteri – jeg kunde simpelthen ikke få nok af de bryster og hun kunde ikke få nok af min pik hun trak i den: kom ind i mig jeg vil mærke den store pik, og hun sank bag over og i en flydende bevægelse ramte jeg hendes kanal og selv som det store menneske hun var, var hun meget stram indeni og gloende – det var som om at der var et ekstra varmeapparat inde i hende, først gled jeg rolig og stille ud og ind. hun svarede mine stød og var meget levende under mig, med hendes hænder var det som om hun ville dirigere mig og pludselig slog hun benene og arme om mig og låste mig fast og prustede igen vildt medens jeg kunde mærke hendes safter sive imellem os. vi lå stille lidt og langsomt gik vi i gang igen og nu kunde jeg snart ikke holde mig mere og jeg øgede tempoet og det hele gik som et rodeo hvor vi skulle overgå hinanden og med et ordentlig brøl tømte jeg mig i hendes indre, det var nok til at hun også kom med et brøl og det hele sjaskede imellem os.

Jeg tror vi faldt i søvn og blundede lidt men hun sagde at nu ville hun vaskes og jeg skulle hjælpe hende. vi gik i bad sammen.

Kunne du ikke tænke dig at blive min private underholder og havemand spurgte hun på vej ud i badet, nej svarede jeg, jeg vil komme og give dig massage en gang imellem og det der følger med men ikke mere.

Vi afsluttede og hun ville absolut give mig 1000 kr. for massagen, jeg ringer når jeg igen får brug for dig sagde hun.

Det blev til fem år hvor hun ringede en gang om måneden og så solgte hun både villa og forretning og rejste til Grækenland.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Stemmeantal: 0

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *