En aften i mit liv med Nina

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Vækkeurets kimen vækkede mig. Jeg strakte mig dovent. Nina sov stadig. Det havde været en skøn nat, og hun havde været for træt til at gå tilbage til sit eget værelse. Der var nu også plads nok i min seng, og jeg elskede at ligge sammen med hende. Hun duftede så dejligt. Jeg kunne mærke håndklædet som jeg havde lagt over den store våde plet, der var kommet i nat da vi elskede. Det kradsede blidt mod min numse.

Jeg lå lidt og så på hende. Nina er en fantastisk kvinde. Hun er spanier og har dette smukke, lidt sigøjneragtige udsende. Hendes hår er kulsort og meget langt. Huden er let gylden fra naturen, og silkeblød. Brysterne er store og meget faste, de flyder ikke ud når hun ligger på ryggen. Hendes køn er noget for sig selv. Små fine skamlæber og en lille bitte klitoris som bliver meget rød når man rører ved den. Hun bliver utrolig våd når hun bliver liderlig, og smager som den sødeste honning. Hun er den smukkeste kvinde jeg nogensinde har set, og jeg elsker hende meget højt.

Nattens elskov stod klart i min erindring. Jeg havde lavet tomatsuppe, som jeg ved hun elsker. Vi havde spist og vasket op, og var derefter gået ind i stuen for at se fjernsyn. Der var ikke noget særligt på programmet, så jeg var gået i bad. Bagefter havde jeg iført mig min badekåbe og var nøgen inden under. Inde i stuen var Nina faldet i søvn foran fjernsynet. Jeg nænnede ikke at vække hende. Jeg satte mig i sofaen med et blad. Badekåben gled op så jeg kunne se min krop. Jeg er ret høj og meget slank. I modsætning til Nina har jeg lyst hår og næsten hvid hud. Mine bryster er ret små og mit skød er altid glatbarberet. Man siger at jeg har lange flotte ben.

Jeg samlede badekåben og læste uden større interesse i bladet. Et billede af en nøgen pige fangede mit blik. Hun var kun 17 år og meget velskabt. Jeg sad lidt og forestillede mig hvad jeg ville gøre ved hende, hvis jeg fik lov. Nu er det ikke sådan, at jeg kun tænder på piger. Både Nina og jeg, går ud en gang i mellem og finder en eller to fyre, som vi så tager med hjem. Der er ingen jalousi imellem os, og ingen af os har lovet hinanden noget. Vi bor sammen, har hver vores soveværelse, og deles om dagligdagen. Vi elsker sammen når vi har lyst, og det har vi tit. Det gode ved at elske med en anden pige er, at hun ved lige præcis hvad der er godt. Nogle mænd er egoistiske og gider ikke finde ud af hvad man kan lide. De skal bare bruge en onanimaskine. Andre tror at de er store elskere, og bruger timer på bevise det. Selvfølgelig er der mænd der ved hvad de gør, men ikke mange. Nina giver mig orgasme hver gang, uden undtagelse.

Pigen i bladet tændte mig faktisk. Jeg skævede over til Nina, men hun sov stadig. Min revne begyndte at blive lidt fugtig, og mine brystvorter voksede. Min pegefinger gled næsten automatisk ned i mit skridt. Jeg lukkede øjnene og lod fantasien løbe. Jeg forestillede mig, at jeg lod min tunge spille blidt på pigens klitoris, så hun stønnede og vred sig. Min finger var blevet våd og glat. Langsomt, og i små cirkler bevægede jeg fingeren på min klitoris.

Jeg ved ikke hvor længe jeg havde siddet sådan, men pludselig blev jeg nærværende igen. Nina var vågnet og sad og så på mig. Vi har set hinanden onanere før, så jeg blev ikke genert. Hun rejste sig op og begyndte at tage sit tøj af. Jeg mærkede det velkendte sug i maven som jeg får, når Nina og jeg skal til at elske. Hun flyttede sofabordet lidt og satte sig på knæ, mellem mine ben.

Bliv ved med at gnide, sagde hun. Jeg elsker at kikke på når du gør det.

Jeg var drivvåd nu. Min finger gled let og ubesværet ind og ud. Jeg var lige ved at komme da Nina blidt flyttede min hånd, og overtog. Hun pressede forsigtigt tre fingre op i mig. Jeg elsker at få noget stort op, helst meget stort. Jeg har en kæmpe dildo som en fyr engang har købt til mig. Den er nogenlunde på størrelse med en sodavandsflaske og dobbelt så lang. Jeg bliver helt vild når Nina bruger den på mig. Jeg vidste at hun ville bruge den om lidt, når hun havde udvidet mig tilstrækkeligt. Engang havde hun forsøgt at få hele hånden op i mig, men det var ikke lykkedes. Det gjorde for ondt.

Nina trak fingrene ud og smilede til mig.

Kom, sagde hun og trak mig ind i mit soveværelse. Hun åbnede min natbordsskuffe og fandt Mister P, som hun kalder den. Jeg lagde mig godt til rette med et par puder under nakken, så jeg kunne følge med i hvad hun lavede. Jeg elsker at se Mister P forsvinde op i mig. Nina smurte den ind i lidt olie, som også lå i skuffen. Så lagde hun sig mellem mine ben. Hun pressede meget forsigtigt. Lidt efter lidt udvidede min fisse sig, og Mister P gled ind. Jeg kunne se mere og mere forsvinde op i mig. Det var pragtfuldt. Den fyldte mig helt ud. Nina gned samtidig min klitoris og få sekunder efter kom jeg i en voldsom orgasme.

Da jeg havde sundet mig lidt, byttede vi plads. Nina lagde sig på maven med enden lidt løftet. Hun elsker at blive slikket i begge huller. Min tunge fandt hendes lille endehul. Jeg lod tungen glide op og ned. Rundt om endehullet og ned i hendes fisse. Jeg sugede hendes klitoris ind i min mund og nulrede den med læberne. Hun var sjask våd, både af hendes safter og mit spyt. Hun stønnede højt og borede hovedet ned i puden. Da jeg pressede en våd finger langt op i hendes endehul, kom hun. Hendes lukkemuskel og skedemuskler trak sig rytmisk sammen i orgasmens kramper.

Men hun havde ikke fået nok. Jeg var blevet godt liderlig af at se på hende, så vi lagde os i vores yndlingsstilling, 69 eren. Vi slikkede og suttede hinanden til adskillige orgasmer inden vi faldt helt sammen af træthed. Jeg hentede et håndklæde og lagde det over hvor Ninas safter havde gjort lagnet vådt. Vi faldt i søvn i hinandens arme.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmeantal: 3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *