Pigesex med perkerpigen Aysa

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg havde pjækket igen. Nu kom straffen! Vores benhårde lærerinde, Margit Thorsvang, forlangte at jeg skulle udarbejde en projekt rapport på to dage. Der var det problem at alle andre have fundet en makker. Ingen var tilbage. Jo, en Perkerpigen Aysa. Vi havde gået i skole sammen fra 1. klasse og nu 9. klasse. Hver gang der fødselsdag, udflugt eller gymnastik deltog Aysa aldrig. På den måde havde hun isoleret sig fra os andre. Desuden havde hun slør og kjole/ bukser samt perkermærket i panden og diamant i næsen. Da både hun og jeg ønskede at komme i gymnasiet efter sommerferien måtte vi bare udarbejde en god rapport. Vi begyndte lidt på skolen, men det gik ikke.

Aysa foreslog at vi skulle arbejde hjemme hos hende. Det var første gang jeg var hjemme hos hende. De havde et flot hus med en del moderne indbo. Kun lidt perker ting ellers boede de smagfuldt. Vi arbejde godt og fik skrevet ned på pc’en. Der var en dejlig duft. Den måtte komme fra Aysa. “Aysa er det dig som dufter så godt?” Hun nikkede bekræftende. “Hvilken parfume bruger du?” “Det er noget som min moder blander selv”. “Kan jeg ikke få noget?” “Linda, det er noget som man smører ind i huden. Det kan ikke bare komme af igen.” Jeg forstod det ikke rigtigt. “Jo, du smører dig på et sted, hvor man sveder meget. Derefter begynder duften at blande sig med sveden så man dufter godt i 2 til 3 måneder”. “Det vil jeg godt prøve, hvis jeg må”. Aysa gik ud og kom tilbage med en lille flaske med dufteolien i. “Hvor skal man smører det på henne? Under armene eller hvor?” “Under armen holder det cirka to dage.

Det bedste sted er mellem benene.” Aysa slog øjnene ned da hun sagde dette. Som om det var noget frækt. Da vi var alene hjemme hos Aysa var der ingen farer. Jeg smilede og begyndte at knappe mine bukser op og trak trusserne ned. Aysa stirrede på mig. Mit skød er glat barberet. Der er kun lige lidt hår omkring revnen forfra. “Hvorfor ser du sådan ud?” Hun pegede af mig. “Sådan har næsten alle piger i klassen. Der er mode”. “Du bliver nød til at trække bukserne og trusserne helt af. Det bliver først varmt så koldt og så meget varmt. Vil du stadigvæk prøve?” Jeg nikkede bekræftende.

Aysa satte sig på huk og begyndte at gnide olien ind. Helt oppe ved inderlårets slutning. Varmen mærkes hurtig og så blev det koldt derefter brandvarm. Faktisk dejligt. Jeg kunne fornemme den dejlige duft. Aysa blev ved med at masserede olien ind. Så kom turen til den anden side. Det føltes dejligt. Rigtigt dejligt. Hendes ene hånd holdt hun på mit lår. Da hun skulle skifte side ramte hun min klit med lidt olie. Der’ begyndte varmen at komme. Jeg begyndte at tænke på noget andet. Kikkede op og fik øje på en plakat med en perker sanger. Det hjælp ikke. Jeg blev liderlig.

Aysa mærkede gudskelov ikke min stilstand. Hun skiftede side igen. Denne gang rørte hun også min klit, men nu med mere olie på fingeren. Jeg var lige ved at gå til af lider. Aysa begyndte nu at masserede oppe ved revnen og nu var hun ved klitten. Hun kom til at rører den og jeg gav et støn fra mig. “Gør det ondt, Linda? Skal jeg Stoppe?” Før hun havde sagt stoppe svarede jeg: Neej”. Jeg kikkede ned og vores øjnene mødes. Hendes store smukke mørke øjnene. Vi forstod hinanden. Hendes finger masserede nu min klit. Så stoppede hun og begge hendes hænder var på mine inderlår. Jeg mærkede nu noget ved min klit. Jeg kikkede ned og igen mødes vores øjnene.

Hun slikkede mig! Åhe det var det dejligste jeg havde oplevet. Jeg nød det. Hurtigt kom min orgasme. Faktisk min første orgasme, hvor der havde været en anden indblandet. Jeg kikkede ned. Aysa rejste sig. Langsomt rejste hun sig. Vi stod nu ansigt til ansigt. Det brændet stadigvæk i mit skød. Jeg lagde armene omkring Aysa og ganske automatiske trak jeg hende ind til mig mens min mund var åben. Åben til kys. Min tunge for’ ind i Aysa mundhule og hendes vaktes ganske langsomt til live. Vi kyssede vildt. Min hænder vandrede op over hendes krop. Jeg ville have hendes tøj af! De mærkelige knapper kunne jeg ikke få åbent. Aysa begyndte selv at knappe op og tage sit tøj af. Snart stod hun i brystholder og sloggi trusser. Jeg trak min lille bluse af og tog min lille brystholder af. Jeg var nøgen.

Aysa gik hen for at låse sin dør og på vejen tilbage tog hun resten af sit tøj af. Hvilken pragtfuld krop i stedet for min lidt buttede krop. Hun havde nogle dejlige store bryster. Ikke for store, men faste, samt en lille strut bagdel. Dette og så hendes dejlige hudfarve gjorde hende smuk, meget smuk at skue. Ganske langsomt gik hun hen imod mig. Min hænder krammede omkring hendes bryster mens min tunge kyssede hende på ny. Mit begær kendte jeg ikke. Aysa skubbede mig blidt hen imod hendes seng hvorefter hun legede med mine meste erogene zoner.

Jeg var vild! Mens Aysa lå på knæ så begyndte hun at slikke mit brændende skød. Jeg prøvede at nå hende, men kunne kun nå hendes dejlige bryster. Jeg lænende mig ud af sengen for at kysse dem. Aysa forstod mit budskab. Hun lagde sig op i sengen således hendes dejlige lår lå omkring mit hoved. Jeg rejste hoved og ville slikke hende. Det var svært. Det blev bedre da Aysa ganske langsomt sænkede sit våde skød mod min vidt åbne mund. Ganske naturlig vidste jeg hvad jeg skulle gøre. Og gjorde det! Aysa slikkede mig vidunderligt med lange seje slik. Jeg mærkede pludselig en finger, som trængte ind i mit dyb. Den standsede lidt inde og begyndte at gnubbe udad. Jeg vil også prøve dette dejlige ved Aysa.

“Neej, nej det må du ikke! Hellere bagfra!” Jeg pressede min finger ind i Aysa bagfra. Meget hurtigt hørte jeg hende stønne højt. Hendes skede trak sig sammen i stød kunne jeg mærke på fingrene inde i hende. Aysa slikkede mig nu hurtigere og snart kom jeg også. Aysa rejste sig efter et halv minut og jeg tog mit tøj og låste op og gik ud på badeværelset. Da jeg kom ind igen sad Aysa ved pc’eren som om intet var hent. Jeg gik hen til hende og kyssede hende hedt. “Tak, tak Aysa. Det var dejligt. Skal vi ikke forsætte med projektrapporten til i morgen? Jeg er helt ør”. Aysa smilte glad til mig.

Behøves jeg at sige vi fik en høj karakter for vores projektrapport samt en god anbefaling til gymnasiumet.

Mit og Aysa’s forhold blev mere og mere nært og hedt. Vi var meget sammen både i skole og i vores fritid. Flere gav et lille tilråb til mig: Nå skal du være sammen med Perker pigen igen..?”. Naturligvis så ’legede’ vi sammen og udforskede vores kroppes hemmeligheder. Vi vidste at vi løb en stor risiko, men lade være kunne vi ikke.

Aysa måtte ikke gå ud om aften så fester o.lign. kunne vi ikke komme til. En dag spurgte Aysa om vi sammen skulle besøge hendes moster, Amena. Hun boede alene i Ishøj. Hun havde ingen børn. Hendes mand var blevet fængslet for noget narko og var flygtet ud af landet. Han var nu blevet gift igen og fået børn. Amena var børnehavepædagog. Det var ikke lige det jeg havde i tankerne om en lørdag aften at side hos en ’syg’ moster. Da jeg så, hvor Aysa med glæde i ansigtet spurgte om jeg ville, så gjorde jeg det.

Amena boede virkelig smagefuldt. Snart sad vi ved sofabordet og drak the. Vi var færdige og Aysa hentede sodavand, is og chokolade. Vi sad rigtig og hyggede os. Amena var først i fyrrerne og virkelig flink og sjov. Hun havde den pakistanske kjole og bukser på ligesom Aysa. ’Aysa gå lige ud og vask op. Der er meget derude, så er du sød’. Aysa rejste sig hurtig op og snart kunne jeg høre opvasken var fuld i gang. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle sige og begyndte at kikke i et blad. ’Linda, er du glad for Aysa?’ Jeg nikkede bekræftende mens jeg smilte. ’Du ved godt det i laver har en høj risiko for Aysa?’ Med eet blev jeg rød i hovedet og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle.

Jeg rejste mig og ville gå ud i køkkenet. Der var kun en vej og det var forbi Amena. Stadigvæk rød i hovedet gik jeg forbi hende. Pludselig var der en hånd som greb fat i mit bælte. ’Linda det er farligt det i gør. Er du klar over dette?’ Jeg kunne ikke komme videre og var låst fast. Jeg turde ikke kikke på Amena. Mit ben pressede forbi Amena da hendes hånd greb fat i mit inderlår. Den gled langsomt om mod mit skridt. Hendes anden hånd havde stadigvæk fat i mit bælte, jeg kunne ikke rører mig. Måske var det bare et uheld. Jeg kikkede ned og så dybt ind i Amenas smukke øjne. Nu bevægede hendes hånd i op mod mit skridt. Hendes anden hånd åbnede nu mine bukser og trak dem ned. Helt ned. ’Linda stil dig op i sofaen til mig.’ Jeg var liderlig.

Med mine bukser nede stod jeg nu oppe i sofaen. Amena trak nu min bukser af, helt af. Jeg stod i sofaen og kikkede ned på Amena som ganske langsomt nærmere sig mit barberet skød. Nu var tunge der og hendes hænder greb fat rundt om mine lår. Hendes finger var på vej bagfra og de spredt min lår fra hinanden. Nu var der fri passage for hendes meget levende tunge. Den slikkede mig højlydt med grundigt lange seje slik. Jeg sukkede og måtte gribe fat i væggen med min hænder for ikke at falde. Pludselig bed hun mig i mine læber. Ikke hårdt, men dog så jeg måtte udstøde et lille vræl. Jeg kunne høre at arbejdet i køkkenet blev stoppet. Kikkede Aysa ind nu? Jeg var ligeglad, dette var bare så skønt. Nu spredte hun mine ben mere og kunne derved slikke mig i det bagerste hul.

Hendes hænder bevægede sig nu tilbage og op under min bluse. De lirkede sig ind under min B85c brystholder. Først så kærtegnede den min vorter og tog om mine bryster derefter så nip den om min stenhårde vorter. Dette gjorde at jeg kom med brag og stønnede og puste og prøvede at komme væk fra dette ’slikkeapparat’. Jeg stod nu på gulvet og rakte efter min bukser. ’Nej, Linda vi er ikke færdige endnu. Kom med ind i soveværelset..’. Jeg lod bukserne ligge og gik efter Amena ind i soveværelset. Der var der en stor seng. Måske for syns skyld så var kun den ene halvdel redt op med dyne.

Jeg vidste hvad, der forvendtes af mig og begyndte at tage mit tøj af. Helt af. Derefter lagde jeg mig på sengen og ventede på Amenas afklædning. Hun var flot. Den samme kønne hudfarve som Aysa. Man kunne godt se hun var en ’ældre pige’. Kroppen var voksen og mave og bryster var ikke stramme som os unge. Store bryster og hendes skød var trimmet som en mands todagegamleskægstuppe. Nu kom hun hen til sengen hendes hånd lod hun kælent løbe op og ned af min krop. ’Vend dig om’. Jeg gjorde som hun bad om og lå nu med hovedet ned mod puden. ’Linda det som du laver med Aysa og med mig må du aldrig fortælle til nogen. Vel?’ Mens hun sagde dette havde hun taget fat omkring min nakke og holdt mig fast. Jeg tro nok jeg havde grinet lidt for uden varslet så slog hun mig.

Med flad hånd på min baller. Det føltes som om huden blev rykket af. Jeg skreg op mens mine råb blev dæmpet ved at mit hovedet blev presset hårdt mod puden. ’Er det forstået at du aldrig fortæller nogen dette?’ Jeg nikkede bekræftende. ’Hvor mange slag har du fået?’ Jeg havde ikke talt så jeg svarede: Tre’. Hårdt fik jeg et mere. ’Nej du fik fire, hvor mange har du nu fået?’ ’Fem’ svarede jeg med tårer og gråd i stemmen. ’Godt rigtigt. Vend dig nu om’. Hurtig så var jeg vendt og forventningsfuld. Nu satte nu et lår på hver side af mit hoved og pressede hendes våde skød ned mod min mund. Begærligt begyndte jeg at slikke hende. Hun vuggede med kroppen og jeg kunne se op på hende. Hendes ansigt var vredt og hårdt med stirrende øjne. Hendes hænder gik på opdagelse på min krop. De var nu ved mine bryste som blev klemt hårdt. ’Ahe det gør ondt’. Fik jeg sagt, blot for at blive behandlet endnu hårde. Snart var hun der, hvor orgasme vil rulle igennem kroppen i gisp og ryk. Dette gjorde hun.

Hun tog sine ben væk fra mig og begyndte at kysse mig hårdt og dejligt for til sidst være kærlig. ’Det var dejligt, Linda.’ Nu lagde hun sig ned i sengen har trak mig op på hende. ’Vend dig om min dejlige’. Vi forsatte nu i en 69’er. Et øjeblik kikkede jeg op og så Aysa stå med sin hånd indenunder bukserne. Mit hovedet gjorde en bevægelse for i et nu så kyssede vi hinanden. Da hun tog hovedet væk så slikkede hun sin moster og suttede på hendes skamlæber. ’Åhe, Aysa’. Kom det fra Amena. Hurtig var Aysa af tøjet og deltog nu i vores fælles glæder. Hun slikkede Amena mens jeg slikkede hende og Amena gjorde gengæld. På faktisk samme tid kom vi lidt efter. Vi grinede og gik sammen i bad. En time efter så skulle vi gå. ’Farvel Linda og kom gerne snart igen. Enten sammen med Aysa eller alene. Husk: Pas på’. Hun kyssede os kærligt farvel.

I bussen hjem var Aysa helt kåd. Hendes hemmelighed om mosterens lesbiske sexliv mellem hendes kusinerne og øvrige var nu ikke kun hendes. Jeg var også vidne. Aysa tog min hånd og førte den ned til hendes kusse for at jeg skulle gøre hende glad.

Hun blev glad og både sammen som hver for sig besøgte vi sidenhen Amena.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmeantal: 4

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *