Den heldige nabo

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Han var ved at vaske op – det var sent, og de store vinduer overfor var oplyste og indbød til en kigger. Kvinden i stolen læste, men nu strakte hun sig, og rejste sig. Hun gik lidt rundt i lejligheden, og forsvandt et øjeblik. Da hun kom tilbage havde hun taget trøjen af, hun gik nu ud i køkkenet, i det stærke lys og trak gardinet for.

Hun vendte sig imod ham, og med langsomme – lidt dvælende bevægelser knappede hun sin skjortebluse op og trak den over hovedet. Han snappede efter vejret da han opdagede hun ikke havde noget indenunder, og slap opvaskebørsten, der gled ned i vandet. Han så nu, med stigende nydelse, hendes flotte fuldmodne bryster, med mørkerøde brystvorter. –

Hun strakte sig nu, med hænderne bag nakken, og lod dem strutte. Reaktionen udeblev ikke, han fik en smertelig reaktion fra underlivet, idet hans bukser ikke ligefrem var egnede til at “vokse” i. Han bemærkede i et glimt at hun kun havde trusser på, og så til sin overraskelse at nu tog hun også dem af! –

Han sank dybt et par gange, og håbede ikke hun havde fået øje på ham, stående der med slipset hængende ud af halsen. Hun trak nu en natkjole over herlighederne, og han kom til sig selv igen. Han bemærkede hendes grå lokkende hoved og tippede hende til at være i sin bedste alder, lidt buttet men meget flot og velholdt af sin alder.

Han vidste hun var alene, bortset fra en enkelt spisegæst i ny og næ, men han var blevet meget tændt af at kigge, og han ønskede at se mere. Men han var kun på hilsefod med hende, da hendes elegante tøj vidnede om hendes gode smag og en klasse der ikke indbød til jovialiteter.

Hun kiggede diskret over skulderen, og så den nye nabo overfor havde slugt lokkemaden, og var moden til at blive fisket op. Hun havde længe tændt lidt på hans underdanige hundeøjne, der nærmest klistrede sig til hendes store bryster.

Han var lige gået ud på badeværelset for at lette trykket på sin blære – naturligvis) da telefonen ringede. Lettere irriteret tog han den, og hørte til sin overraskelse en melodiøs kvindestemme som sagde : “Hallo -nabo.

Det er mig der bor overfor. Jeg kunne ikke undgå at bemærke du var hjemme.” Han mærkede han rødmede let – sørens, havde hun set han lurede? “Hvis du har lyst til at snakke lidt, åbner jeg en flaske rødvin nu, så kigger du måske over?” Forvirret stammede han et: “Ja tak – det lyder da hyggeligt – vi ses. Hej.”

Den smagfuldt møblerede stue med de kostbare tæpper og de tunge forgyldte læderbind i palisander reolerne havde nær taget pippet fra ham, men den varme velkomst, lovede godt, så han tøede op. De satte sig i sofaen. Kimonoen var løshængende, og af en kostbar silke, der understregede hendes yppige figur.

Den modne kvinde der sad overfor ham bøjede sig diskret forover, så han fik et flot syn af hendes velformede og svulmende barm. – Hun lænede sig nu tilbage, efter at have fået ild på en cigaret, og lagde benene overkors. De velformede glatte ben, fik kimonoens silke til at glide til side, og afslørede at hun ikke havde taget trusserne på igen efter at have skiftet til natkjole. Hun fangede og fastholdt hans blik.

Det stod ham pludselig klart at han var udset og dømt til at være hendes nye sex-legetøj, og han fornemmede lettere forvirret hendes intelligente katteagtige legen katten efter musen med ham.

Hun tog hans hånd og førte den hen på sit lår. Han stivnede let, men lod hånden følge låret bue til det sted hvor kilden har sit udspring. Hun spredte benene let, og trak enden frem til sofaens kant. I et glimt forstod han hvad hun ville, og knælede ned imellem hendes ben, løftede dem med et fast greb i knæhaserne idet han uendeligt blidt kyssede hendes velduftende køn.

Hun sukkede og gled bagover i puderne, så en hæl hvilede på sofaens armlæn. Han pressede let med begge tommelfingre udefter på hendes ydre læber, og hendes køn åbnede sig som en fugtig moden fersken.

Han spidsede læberne og pustede en tynd luftstråle imellem hendes læber, imens han aflæste hendes reaktion. Hendes indre skamlæber begyndte at folde sig ud, blev røde og spændte, og han lagde hovedet på skrå og lod tungespidsen let glide på langs i revnen, og reaktionen kom omgående. Hans lidt katteagtige, lidt ru tunge strejfede på sin vandring hendes klits hudfold, og kildet fra begge sider, gik hendes klit snart ud af sine gode folder, våd og glinsende, tog den rødmende imod hans tungespids” pirrende kærtegn, der fik hendes skede til at åbne sig mere og mere.

Han lod et par fingre glide op i hende, trak hende lidt længere ud på sofaen, og idet hans tommelfinger forsigtigt kærtegnede omkring hendes klit og indre læber gik hans tunge på opdagelse lidt længere nede, hvilket hun ikke havde oplevet før, og inden længe fik lystfølelsen hendes skede til at klemme rytmisk sammen om hans fingre, og hun kom – overraskende dybt.

Han beholdt fingrene i hende imens hun sundede sig, og kærtegnede med sit skæg indersiderne af hendes lår, mens han omhyggeligt undgik at berøre hendes klit. Hun slappede af og nød hans kærtegn, det var en god orgasme, men det var som hans rolige facon gav hende lyst til flere kærtegn, selvom hun normalt kun kom “en gang, og sjældent under forspillet. Han slikkede nu igen hendes inderlår, og lod tungespidsen passere mellemkødet. Det gav et lille gib i hende, da lystfølelsen omkring hendes anus stadig overvældede hende.

Hun kunne have forsvoret at hun nogensinde ville finde nydelse ved at blive berørt der, men nu pressede hun ligefrem den lille åbning imod hans tunges æggende spids, der havde blødgjort hendes vilje og modstand imod “den slags”. Inden længe var hun atter oppe og køre, og hans tunge flagrede nu hvileløst omkring, imens hans slanke fingre udforskede hendes indre.

Hun måtte atter overgive sig til en orgasme, denne gang var den ikke så kraftig, men til gengæld varede den længere, og det føltes næsten som om hendes krop var et syngende instrument, der reagerede på enhver berøring. Han havde i den grad tændt hende, og han blev ved…

Hun havde ikke troet det muligt, men nu oplevede hun en art tunneleffekt, hvor hun ikke kunne koncentrere sig om andet end det der skete imellem hendes ben. Intervallerne imellem hendes orgasmer blev kortere og kortere, snart virkede det som om hendes skede levede sit eget liv, og svarede på hans kærtegn med spontane sammentrækninger, der øgedes i intensitet indtil de til sidst gik i et, da han blidt pressede finger no. 3 og 4 op i hende.

Da hun kom, var det som med en voldsom ve, det føltes som hun blev revet midt over, og hun hørte langt væk en kvindestemme der hæst skreg af liderlighed, indtil det undrende gik op for hende at det var hendes egen stemme… Så summede alt væk.

Da hun vågnede, var det første hun mødte hans bekymrede øjne. Hun på sofaen med et tæppe over sig. De drak resten af rødvinen, han nussede hendes fødder imens. Hun følte en utrolig velvære og indre styrke, men også en behagelig træthed.

Hun spurgte ham om han havde lyst til at sove der. Det kunne han ikke benægte, og kort tid efter lå de i ske, han bagerst, begge nøgne. Uden noget forspil, gled han bare på plads i hende. Hun lod det ske. Han sukkede af nydelse og undertrykte trangen til at hugge med hofterne, og ventede indtil hun utålmodigt begyndte at bevæge sig, og skubbe bagdelen bagud.

Hun ønskede ham dybere i sig. Han krogede sin venstre arm under hendes knæ og pressede dem let opefter, hvorefter hendes stramme, saftspændte fersken, gled på plads omkring hans rodfrugt. Mon det var en god ide at blande frugt og grøntsager på denne tid af døgnet? tænkte han smilende i mørket,idet han lod sin saftspændte kødlanse deflorere hendes næsten jomfruelige filet.

Skulle han mon prøve bagindgangen? Ville det være en større nydelse for hende? Men inden han fik filosoferet sig for langt væk, havde kvinden mistet tålmodigheden, med hans lidt drillende tøven, og rullede sig op så hun sad overskrævs på ham med ryggen til. Overrasket, tændt af den lidt uvante stilling, stønnede han svagt – hun pressede sit køn fast ned over hans som skulle de aldrig skilles, imens han spredte hendes velformede balder let, så den gled helt i bund.

Hun registrerede, halvt ubevidst hans nydelse, men var ved at blive opslugt af sin egen, fordi hans korte, lidt tykke jern spændte hendes snævre skede helt ud, og idet hun lænede sig lidt bagover, sortnede det næsten for hendes øjne, da han samtidig stødte til, og hun mærkede den pløjede en fure tæt under hendes skamben, og gned stramt hen over et punkt, der gav hende “orientalske isninger” over hele kroppen.

“Hvad i alverden var dog det,” tænkte hun, idet hun ivrigt løftede halen og gentog bevægelsen.
Denne gang ramte hans pik rent hendes G-punkt, så hun overrasket blev svag i armene, og gled bagover og endte viljeløst klynkende mod hans bryst. Han greb ivrigt fat i hendes fyldige bryster, og kærtegnede dem blidt imens han kyssede hende på halsen.

Hans blide fingre fandt de følsomme steder, brystvorter, armhuler, armenes indersider, Han mærkede den gåsehud af nydelse hun fik da hun, samtidig mærkede ham presse hårdt imod hendes smørepunkt indefra. Han lod en hånd glide let nedover hendes mave, og fandt hendes behårede kløft, hvor han blidt kærtegnede hendes ret fugtige og kraftigt opsvulmede indre læber. Hun mærkede nu ukontrollable sammentrækninger i sin fastlåste skede.

Han tog nu ind under hendes arme, og foldede sine hænder bag hendes nakke i et fast men kærligt greb. Hun var nu komplet fastlåst, spiddet, og fikseret på samme tid, med et kraftigt pirrende pres imod sit G-punkt. Aromaen fra den lavendelolie hun havde smurt sin kønsåbning med, blev med et kraftigere, og blandede sig med duften af hendes vidt udspilede køn.

Nu -, idet han fastholdt grebet, trak han hende op og ned over sit lem, som var hun en slags erotisk dukke, han blot kunne bruge som han havde lyst, trods hendes stålgrå hår, hendes klassiske hjem, ja på tværs af alder og stand. Han brugte hende bevidst, og hun lod sig bruge.

Hun ville svagt protestere, men ordene blev ligesom forvandlet til hæse skrig i hendes hals, idet hun overrasket oplevede sig som skælvende viljeløs og uden kræfter, og måtte overgive sig til de dybe vellyst – bølger der stadig heftigere skyllede henover hende og snart omsluttede hende fuldstændigt. Hun var som smør, imellem hans nu mere myndige hænder, og den hidtil ukendte dybe vellyst, der styrede hendes skrig, da hun sprøjtende kom i totalt ukontrollerbare spasmer, mens han, lidt hårdt, pumpede hende op og ned over sit glinsende elskovslegetøj, ja denne vellyst fik det nu til atter at sortne for begges øjne. Da hun atter kunne fokusere, følte hun sig på en gang brugt, men også meget feminin.

Hans sikre afkodning af hendes reaktioner, fik hende til at føle nærmest hengivenhed og respekt for ham.

Han var lidt overrasket over hendes dybe lyst, det var ikke fordi han ikke havde oplevet den kvindelige ekstase før, men en fuldmoden Kvinde der lukker totalt op, er noget ganske særligt, især for en yngre lidt uerfaren mand, der kun har kendt til jævnaldrende kvinder med begrænset seksuel erfaring. Han følte nærmest han havde ønskedrømt det hele, men den kraftige erotiske mæthedsfornemmelse han følte, overbeviste ham om det fortræffelige i at fortsætte deres nyfundne venskab.

I dag var det dog hende der havde lært noget nyt. Trods hendes akademiske skoling havde hun aldrig tidligere oplevet hverken en skedeorgasme eller en totalorgasme, og hun spekulerede på hvad hun var gået glip af i alle disse år, uden at vide det. Hun havde haft kolleger der ligesom havde antydet at have oplevet noget i den retning, men havde overfor sig selv afvist det som pure opspind, men nu…: “Det er da næsten for godt til det rak,” tænkte hun med et lille smil, der indikerede at hun bare var lidt misundelig på “tøserne” over at hun ikke tidligere have mødt en mand, der kunne tilfredsstille hende så fuldstændigt.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmeantal: 4

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *