3 piger og en masse sexlegetøj

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Hun kom gående ned af vejen, solen skinnede i hendes hår. Hun var rystende nervøs og lidt sent på den. Hun skulle møde en i skovhuset lige bag den store eg. De havde aftalt og mødes inde i huset, som var en gammel spejderhytte. Hun håbede de kunne komme ind uden en nøgle.

Lena satte farten op. Der var ingen mennesker i skoven på denne forårsdag. Skoven var grøn og hvid. Hvid af anemoner i skovbunden, der var meget smukt. De havde mødt hinanden en dag i sidste uge på en café inde i midtbyen. Der havde de siddet hele aften og talt om deres liv og deres familier. Lena var en alene pige på 35, som for nogle år siden blev skilt fra en brutal mand. Hun talte ikke så gerne om det, men den aften havde hun snakket, havde lukket det hele ud. Hendes date havde lyttet og trøstet. De havde lagt planer om at mødes i spejderhytten i dag. De havde talt om det længe og blevet enig om at elske med hinanden i eftermiddag. De skulle mødes i hytten, og tale sammen igen. Var de så enig om det, ville de gå hjem til Lena og elske. Hun håbede det. Så frem til det.

Så snart hun så hytten vidste hun, hun var kommet først. Der var helt stille og der var lukket til. Hun åbnede døren og gik ind. Der var meget indelukket og støvet. Hun satte sig på en briks og ventede. Der gik 5 minutter, så stod hun i døren. Hun smilede, men så også nervøs ud. Lena rejste sig og de gav hinanden et knus. Kyssede på kinden. Jette var også en alene pige, men hun havde aldrig været gift, havde kun været sammen med kvinder, aldrig mænd. Hun havde haft et længere forhold til en gift kvinde, men det var gået i stykker sidste sommer. Lena tog Jette i hånden og førte hende over til briksen, hvor de satte sig. De begyndte at snakke, først helt stille, siden højere. De var hurtigt enige om at de skulle hjem til Lena. De fortalte hinanden hvor nervøse de var, og begyndte så at grine… de rejste sig og tog hinanden i hånden, gik ud, lukkede døren og gik gennem skoven. Det var dejligt at gå her. Solen varmede lidt og de havde skoven for sig selv. Der var meget få mennesker og de var længere væk. De nød det, men snart var de ude af den og ved det hus lige over for stationen, hvor Lena boede på første sal. Det var et gammelt hus, hvor ejeren boede nedenunder.

Lena havde boet der siden skilsmissen. De gik op af trappen og ind i lejligheden. De tog jakkerne af og Jette gik ind i stuen, som var delt op i to. Hun satte sig i sofaen. Lena kom ind og spurgte om hun kunne drikke et glas hvidvin. Jette nikkede og hun forsvandt ud i det lille køkken. Hun var stadig nervøs, men det hjælp at være i vante omgivelser. Hun gik ind til Jette med to glas og en flaske hvidvin. De satte sig i sofaen og skålede for en god dag og aften. Begge var de lidt generte.

De snakkede lidt om stuen og Lenas møbler, men så satte hun glasset på bordet og spurgte, om hun ikke måtte få et kys. Jette nikkede og deres læber mødtes i et blidt kys. De smilede og prøvede igen, denne gang lidt hårdere. Så faldt hæmningerne og de lagde armene om hinanden. Kyssene blev mere og mere krævende. Deres tunges skilte læberne og de mødtes og legede. I mens havde deres hænder fundet vej rundt på kroppen. De nussede. Sad sådan længe, tæt og hedt kyssende. Så træk Lena sig væk, rejste sig og tog Jettes hånd og trak hende op, hun trak hende gennem spisestuen og ind i soveværelset. Det var holdt helt i blåt og var meget smukt. Jette kiggede sig om inden hun gled ind i armene på Lena. De kyssede igen, lod hænderne glide rundt.

Udenfor vinduet kørte toget forbi, det holdt ikke ved stationen. Lena hviskede så om hun ikke måtte tage tøjet af Jette. Hun nikkede og Lena begyndte at knappe knapperne på den hvide skjorte op. Langsomt kom den hvide bh frem. Den sad stramt om hendes bryster, som hævede sig i takt med hendes vejrtrækninger. Lena bøjede sig ned og kyssede brysterne. Lod hånden glide lagt bukselinjen og fandt knappen. Lukkede Jettes bukser op og trak dem ned. Lod hånden glide rundt på trusserne, gik rundt og tog hende på røven. Kælede for den og klemte den. Så gik hun om foran igen og lukkede bh’en op og tog straks om de smukke bryster. Æltede dem mellem sine hænder. Hun var vild med bryster. Hun lukkede læberne om vorterne og suttede dem. Lod tunge glide rundt på dem. Jette sukkede højt. Nød det.

Hun rakte hånden frem og trak Lenas bluse af. Hende bh var rød. Hun lod hænderne glide på brysterne, mens hun nød Lenas læber. Langsomt bukkede Lena sig ned i knæ. Lod tungen glide ned over den slanke mave, og ned til trussekanten, hvor den langsomt gled langs den. Hun trak trusserne ned og bad Jette lægge sig på sengen, hvilket hun gjorde. Lena smed det sidste tøj og lagde sig hos Jette. De to piger lå længe og kyssede og kælede. Lena lod så igen sin tunge glide ned af halsen og ned på brysterne, hvor den langsomt kom rundt. Det gøs i Jette, hun fik gåsehud. Lena legede med vorterne, slikkede dem, suttede dem og bed let i dem. Hun elskede bryster, kunne lege med dem hele dagen. Hendes hånd gled dog også ned mellem Jettes ben og skilte dem. Stadig med tungen på brysterne lod hun hånden gnide udenpå kussen, som var dækket af lyst hår. Jette stønnede, nød det.

Lenas tunge gled ned af maven, over navlen. Lenas finger legede nu inde i fissen. Der var dejligt varmt og vådt. Fingeren fandt klitoris og begyndte og gnide den. Den var allerede hård, og Jette vred sig. Det var svært at ligge stille. Lena gned hårdere og hurtigere. Lod en anden finger glide ind og ud af Jettes fisse. Så en finger mere. Lod fingerne kæle dybt inde i Jette. Fandt nogle bløde punkter, som fik hende til og stønne højt. Jette var våd, meget, og nu bukkede Lena hovedet ned og lod sin tunge arbejde igen. Slikkede langs de våd skamlæber og hen over en hård klitoris. Jette stønnede og hviskede, “slik den”, og Lena smilede. Hun lille tunge gled hen til klitoris igen og begyndt at slikke. Det var vildt lækkert.

Længe lå hun bare og slikkede, mens Jette stønnede og vred sig på sengen. Der kom endnu et tog på stationen overfor huset, men ingen af pigerne hørte det da det holdt og kørte igen. Snart var der stille igen, man hørte kun Jettes stønne. Lenas tunge arbejdede, fingerne gled stille ud og ind af fissen. Så kom Jette. Lena holdt dog ikke op. Jette skreg og stønnede højt ud i rummet. hun rystede vildt.

Så holdt hun op, kravlede op til Jette og de kyssede hinanden. Deres læber krævede mere og mere og tungerne legede. De var begge våde af sved og varme. Da Jette havde fået pusten igen, begyndt hun at lege med Lenas bryster, de var små og kunne ligge i en hånd. Jette var vild med dem. Hun lod sin tunge slikke på hendes øreflip og hun bed lidt i den inden hun kyssede sig vej ned af halsen og hen over brystbenet. Hendes tunge gled op på et ene bryst, hvor den langsomt gled rundt og rundt om vorten. Kun spidsen af tungen rørte. Læberne nev lidt i vorteren indimellem. Hun flyttede sig lidt, så hun kunne lade tungen glide over på det andet bryst, hvor den slikkede rundt og rundt om vorten.

Lena lå og nød det med et smil på læberne. Det var stadig nyt for hende og elske med en kvinde. Hun havde kun haft to elskerinder, som begge havde lært hende noget nyt. Hun havde dog også behov for en pik en gang imellem, men det havde hun ikke fået i et år. Hun havde nøjes med sin dildo. Jette var begyndt at sutte på vorterne. Lå og kælede for hendes mave imens, så det gøs gennem Lena. Det var vildt lækkert med en kvinde, det gik ikke så stærkt, som ved mænd, som kun tænkte på at få pikken ind i fissen på hende. Jette gav sig god tid. Hun skiftede mellem at slikke og sutte på Lena bryster.

Så gik hun dog nedad, lod tungen glide ned over maven. Hun kravlede ned mellem hendes ben, rettede sig dog op og spurgte om Lena havde et speciel ønsker. Lena svarede, om Jette ville bruge hendes dildo. Jette nikkede og rejste sig og lukkede skuffen til kommoden op og gispede. I skuffen lå flere slags dildoer, i flere farver, der lå kugler og andet spændende legetøj. Hun vendte sig og spurgte smilende, hvilke hun skulle tage. Lena lod hende vælge, og Jette tog to dildoer og elskovskuglerne med over til sengen. Hun spurgte så om hun måtte have kuglerne oppe i fissen, mens hun slikkede Lena. Lena nikkede, tanken ophidsende hende. Jette satte sig på sengen og Lena fik lov til at føre kuglerne på i Jettes fisse.

Der var 3 på snoren, de er lidt store og Jette gav sig lidt, da de ryger op. Der havde været en anden i skuffen, som bestod af 5 små kugler til røven, dem ville hun gerne prøve senere, det måtte hun huske. Det var en underlig følelse i begyndelse at have de tre kugler oppe i fissen. De gled rundt, når hun bevægede sig, ophidsede hende. Lena lagde sig igen på sengen og Jette kravlede ned mellem hendes ben og satte sig. Det gjorde vildt godt i fisse at bevæge sig. Hun satte sig godt tilrette mellem benene, med hendes egne på hver side at Lenas hofte. Hun gav sig god tid. Lod hænderne glide op og ned af Lenas lår, både udenpå og inde. Hun kælede for dem. Lod fingerne glide nedover hendes venusbjerg og kun kort kom den ind og røre ved klitoris. Lena stønnede svagt. Det var godt dette her. Hun vidste at det ville blive noget nyt, noget hun kunne lære af. Jette rykkede lidt tættere på, hvilket fik kuglerne til at bevæge sig, og hende til og stønne. Hun lod nu fingerne glide på skamlæberne, nussede dem op og ned af hårene. Langsomt lod hun lillefingeren skille læberne forneden og så lod hun den glide stille op på indersiden, og op og ramme klitoris, som hun gned let. Lena stønnede, lukkede øjnene og nød bare Jettes fingre. Lillefingeren blev skiftet ud med pegefingeren, som straks gned løs på klitoris.

Lena vred sig på sengen, det var godt. Mange gange var hun tæt på at komme, men Jette tillod det ikke. Hun holdt op, når hun kunne se Lena begyndte at ryste og når hendes vejrtrækning blev tungere.

Jette flyttede sig og lagde sig ned mellem benene på maven. Hun kunne nu mærke kuglerne, hver gange hun bevægede sig. Det var vildt godt, sådanne nogle måtte hun have. Hun lod nu sin tunge arbejde på klitoris, hvilket fik Lena til at stønne vildt. Det var dejligt med en kvindetunge på dette sted. Længe lå Jette bare og slikkede Lena. Lod tungen massere hendes klitoris og skamlæberne. Hun elskede det. At slikke en kvindes fisse og klitoris, var vildt bedre end og få en stor fed pik ind i munden. En fisse var mere bløde og lækker, den lugtede bedre og fik det til at gyse i hele hendes krop.

Hun bevægede sig svagt, så kuglerne i hendes egen fisse bevægede sig. Det gjorde det meget bedre. Lena lå og vred sig. Ville så gerne komme og Jette lod hende. slikkede hende til en orgasme, som fik hende til at skrige højt. Hun rystede vildt og svedte. Jette holdt dog ikke op. Hun slikkede safterne i sig og tog så dildoen og satte den lige i kanten af fissen, mens hun slikkede videre på den hårde klitoris. Lena stønnede, bad hende kneppe hende med den, men Jette smilede bare, og sagde, at det nok skulle komme. Hun slikkede videre og en gang imellem flyttede hun dildoen længere. Hun var ikke selv så glad for en dildo, da den mindede hende for meget om en mand, men det skete da hun brugte en, så hun vidste hvad hun gjorde nu. Langsomt fik den lov til at glide ind i den varme og våde fisse. Hun holdt op med at slikkede og lod stille dildoen kører rundt inde i fissen. Den skulle rundt i alle kroge.

Lena stønnede og strammede automatisk om den. Jette smilede og trak den ud og skod den hurtigt ind igen. Langsom begyndte hun at kneppe med den, mens hendes pegefinger gned på klitoris. Lena skreg, “hurtigere”, og Jette satte farten lidt op. Hun trak det ud, lod dildoen holde små pause. Lena rystede, blodet i hendes krop skiftede mellem at rulle og rase afsted. Hun blev ført lige til kanten gang på gang. Hun var helt væk, hørte hverken af underboen og hendes børn kom hjem eller toget rase forbi. Lenas krop var i vild orgasme, en orgasme der rasede, men som ikke kom helt. Jette legede med hende. Satte nu tempoet op igen. Kneppede hurtigere. Hun skod den hårdt ind og lod den glide langs klitoris på vejen ud. Jette hørte godt børnene lege i have og at en bil kom og at lyde af børnestemmer hørte op, da den kørte væk igen. Der lød stille musik fra naboen. Så lod hun Lena komme, satte den sidste speed på og Lena skreg orgasmen ud i rummet.

Hun rystede voldsomt og var våd af sved og safter. Jette trak dildoen ud og lod sin tunge slikke den ren. Lena lå med lukkede øjne og prøvede at trække vejret. Jette rejste sig og lagde sig op til hende.

Nu hørte Lena også, at Alice var kommet hjem. Hun smilede og gav sig til at kysse Jette. Længe lå de og kælede hinanden. Efter noget tid, spurgte Lena, Jette om hun da ikke var sulten. Det var blevet tusmørke udenfor og der regnede svagt. Jette nikkede og Lena rejste sig og lukkede vinduet op og lod den kølige luft komme ind i soveværelset. Hun trak en t-shirt og et par trusser på og smed noget tøj over til Jette. De gik sammen ud i køkkenet og lave lidt pasta sammen. De rørte hele tiden ved hinanden og kyssede. De lukkede en flaske rødvin op og gik og drak. Jette havde stadig kuglerne i fissen og det gjorde rigtigt godt at gå med dem. Det var vildt og så at lave mad, mens kuglede gned hende mest ømme og sarte steder inde i kroppen. Dette sagde hun til Lena, der smilede og sagde, at det var da godt.

Hun gik tit med dem, når hun trængte til sex. De snakkede om, hvor Lena havde købt dem. Jette ville gå derhen næste dag og de aftale Lena skulle gå med. Maden blev færdig og de smed sig i sofaen og spise den varme pastaret. Det smagte godt og de snakkede om løst og fast. Så rejste de sig og fik vasket op. Lige da de var færdige bankede det på døren. Lena gik ud og åbnede og der stod Alice. Hun havde en pakke i hånden og Lena lod hende komme ind. Hun hilste på Jette, da Lena præsenterede dem for hinanden. Alice ville bare aflevere en pakke som kommet nede hos hende, men Jette og Lena var enige om, at hun skulle ind og have et glas rødvin. De åbnede endnu en flaske og mens Jette og Lena smed sig i sofaen igen satte Alice sig i en lænestol. Snakkede gik først langsomt, men så kom de i gang. Alices børn var ved manden, som hun var skilt fra. Han havde giftet sig igen og alt dette fortalte hun Jette, som lyttede til hende. Lena kendte jo godt historien.

De drak rødvinen og hentede en flaske mere. Pigerne var begyndt at blive rød i kinderne. Alice var godt klar over at Lena var til piger, og hun havde hørt dem om eftermiddagen, men det sagde hun intet om. Pludselig spurgte Jette om Lena ikke skulle kigge i pakken og Lena grinede og rejste sig. Hun hentede den i gangen og satte sig i sofaen og lukkede den op. De to andre piger bøjede sig ind over hende og kiggede med. Lena havde været på internettet og købe sig en ny dildo. Den var stor og sort. Pigerne grinede, da den kom til syne og Alice blev rød i hovedet. Der lå også flere kugler i pakken, som en gave fra firmaet. Desuden noget creme og en folder om hvad firmaet ellers havde.

Den kastede pigerne sig om, mens Lena pakkede dildoen ud. Den var stor og tyk. Hun havde købt den, fordi den var speciel tyk. Den skulle nok for det til at stramme i hendes fisse. Jette og Alice pjattede over folderen og de drak mere rødvin. Pigerne var i godt humør, så da Jette spurgte Alice om hun havde dyrket sex med kvinder, rystede hun bare op hovedet, men indrømmede det var noget hun havde tænkt på, hvordan var, efter hun havde lært Lena at kende og opdaget at hun var til piger. Lena kunne godt se, at Jette havde lyst til Alice og hun havde selv haft det længe. Pigerne satte sig nu alle tre i sofaen. De sad tæt, men lavede ikke andet end og drikke, de ville ikke ligge pres på Alice, men hun sagde det var okay. Lena rejste sig og trak gardinerne for og tænkte nogle stearinlys, hvilket gav hygge. Pigerne smed så tøjet og Alice fik øje på snoren, som hang ned fra Jettes fisse. Hun spurgte til den og fik at vide, hvad det var. Det havde hun aldrig prøvet, hvilket fik Lena til at glide ned mellem hendes ben og skille hendes skamlæber.

Alice blev lidt forstrækket, men sagde intet. Dette var vildt spændende og ophidsende. Hvor tit havde hun ikke tænkt på dette, når hun havde dyrket sex med Per og han bare hurtigt havde gjort sig færdig. Hun regnede med, at en kvinde vidste, hvad en anden kvinde ville have. Jette var begyndt at lege med hendes bryster, det var vildt dejligt. Hendes lille tunge gled rundt og rundt på vorterne og Alice lænede sig tilbage i sofaen og besluttede sig bare til at nyde det. Lena gav sig til at gnide hende klitoris, det var lækkert og hun gav sig lidt. Hun var våd og helt klar, men vidste hun ville få mere end bare et knald i aften. Lena tog så kuglerne på bordet, hev plastiken af og skubbede dem forsigtigt op i fissen på Alice. Hun stønnede og nød at mærke noget glide stille inde i hende. Jette hviskede hun skulle bevæge sig og det gjorde hun, hvilket fik det til at gyse gennem hele kroppen.

Da kuglerne var sat på plads, satte Lena sig op på sofaen igen og lod sin tunge slikke det andet bryst. Pigerne gav sig tid. Skiftede mellem at slikke og sutte på Alices bryster. Hun lå bare stille og nød det. Det var vildt. Hun kunne også godt mærke rødvinen, den var steget til hende hoved. Jette og Lenas hænder var overalt på hendes krop. De legede hen over hendes mave og gned ned på kussen og ind mellem læberne og gned klitoris lidt, så ned mellem hendes lår, hvor de klemte hende. Hun gled ned i sofaen, og ville rejse sig, men Lena lagde en hånd på hendes skulder og sagde, hun skulle sætte fødderne på bordet. Det var et tungt marmorbord, så det flyttede sig ikke. Alice gjorde det, hun fik besked på og skilte sine ben, så de to piger kunne komme til.

De skiftes til at kæle med hendes klitoris. Den var snart helt hård og safterne drev fra hende. Hun var vildt ophidsede. Hun lå bare og forsvandt ind i en verden hun ikke kendte. Bare og lade sig forkæle af to kvinder, det var skønt. De gav sig tid og gjorde det grundigt. Jette gled nu ned mellem hendes ben og gav sig til at slikke hende, hvilket fik hende til at rykke sig lidt. Dette var godt. Kuglerne bevægede sig og Jette hev lidt i snoren så hun kom med et hvin. Jette kunne lige være mellem hendes ben. Hendes tunge gled op og ned af skamlæberne og op på klitoris. Imens havde Lena lagt sig på sofaen og givet sig til at gnide sin egen klitoris. Hun sagde noget, og begge piger nikkede. Jette kravlede op og Alice rejste sig. De gik alle tre ind i soveværelset, hvor der var koldt, da de havde glemt vinduet. Men de fik det hurtigt lukket.

Jette bad Lena trække kuglerne ud af hende fisse, hvilket hun gjorde. Det fik det til at gyse vildt gennem hele hendes krop. Alice lagde sig på sengen og Jette lagde sig mellem hendes ben og gav sig igen til at slikke. Lena gik op i sengen, sætte sig på knæ lige over Alices hoved og bad hende slikke. Alice lod lidt usikkert sin tunge glide langs hendes skamlæber. Dette var lækkert, slikke en kvinde, mens man selv blev slikket. Hun havde altid slikket Pers pik, men dette både lugtede og smagte bedre. Det var vildt. Hun lagde hænderne om Lenas hofte og trak hende tættere på. Lod tungen finde klitoris. Lena sad og holdt på hovedgæret. Der var noget ophidsende over at blive slikket af en kvinde, som prøvede det for første gang. Hun stønnede svagt. Var våd, kunne hun mærke.

Dette var en dejligt syn. Tre dejlige kvinder, som lå og lod deres tunger arbejde på at give hinanden en oplevelse. Ville have fået enhver mands pik til at rejse sig, men der var ingen mand i rummet, kun kvinder. Jette trak kuglerne ud af fissen på Alice og lod en finger glide ind i Alices fisse, der var blød og våd. En finger til. Så fandt hun dildo fra i eftermiddags på gulvet og lod den glide ind i stedet, hvilket fik det til og gibbe i Alice. Lena drejede hoved for at se, hvad der skete og smilede så. Hun rejste sig og gik ind i stuen efter den nye dildo, den ville hun havde i fissen nu. Hun standsede op og slukkede lysene, drak lidt rødvin og tog dildoen på bordet. Hun glædede sig til den.

Havde altid gerne ville have sådan en stor pik, men de mænd hun havde haft, havde alle haft almindelige størrelser. Hun drak lidt mere rødvin. Elskede rødvin og sprut, men havde ingen problemer med at undvære. Da hun kom tilbage gav Alice et skrig fra sig. Jette havde givet hende en orgasme med dildoen. Hun blev ved. Lod den glide ind og ud, mens Alice kom igen og igen. Hun rystede vildt og blodet skod gennem hendes krop.

Lena nød synet, det ophidsede hende at se sin nabo ligge i hendes seng. Jette holdt op og Alice lukkede øjnene op og smilede til dem. Hun takkede og de smilede til hende. Lena lagde sig hos dem og de nussede lidt og kyssede hinanden. Hun udtalte sit ønske om den store pik og de andre nikkede. Lena lagde sig på ryggen og Alice gav sig igen til at slikke hende. Jette havde lagt sig til at sutte på Lenas bryster. Alice var ved at lære det. Hendes lille tunge slikkede løs på klitoris, så Lena blev våd og lækker. Hun legede ved fissen, lod fingerne glide ind, men holdt snart inde, for det var dildoen Lena ville have. Jette kom ned til Alice og sammen spredte de hende ben noget mere, lagde dem op på Alices skuldre, som nu sad op. De tog den store pik, grinede og smurte den ind i Lenas safter. Lod den køre i kanten af fissen og tog den drillede væk. Lens stønnede højt og skreg på den.

Hun var meget våd og helt klar. Dette ville blive godt. Alice lod dildoen glide langsomt ind. Åhhh, den var stor, Lena gav sig. Det gjorde lidt ondt, da den store sorte dildo gled mellem hendes skamlæber og forsvandt ind i varmen. Hendes krop gav sig og hun vred sig på sengen. Åhhh, det var sgu godt, blodet rasede vildt gennem hende. Da den var helt inde, trak de den hurtigt ud og så kom den ind igen. Pigerne hviskede samme og grinede. Lena hørte dem kun svagt, kunne kun tænke på sin fisse og den store pik, som bankede ind og ud af hendes lille fisse. Hun så ikke, at Jette tog den anden pik, men så mærkede hun den ved det andet hul. Hun gispede højt.

Åhhh, det kunne hun ikke klare, det var for meget, men pigerne hørte ikke på hendes protester, for de vidste, at hun gerne ville. Lena rystede. Orgasmen kom hele tiden lige til kanten. Alice lærte hurtigt hvor langt hun skulle gå med dildoen. Jette smurte den anden dildo ind i glidecreme og lod den så langsomt glide ind i røven på Lena. Hun skreg af smerte, men bad dem fortsætte. Det var som om hele hende underliv sprang i stykker. Dildoen gled længere og længere ind, mens Alice holdt en pause med den store, men den var stadig i hende. hun mærkede hvordan de to dildoer stødte sammen dybt inde i hende. hun vred sig af smerte, men også af begær. Det var vildt godt, og pigerne arbejde sammen.

De lod nu den lille dildo glide ud igen og blodet rullede vildt i kroppen på Lena. Det var fedt. Så begyndt den at glide ind igen, mens den store gled ud. De gav sig så til at kneppe hende med dem begge. Der var næsten ikke plads til dem begge og Lena opfattede intet andet end en voldsomt orgasme der rullede igen og igen gennem kroppen. Alle hendes muskler og sanser var på deres højeste. Alt var spændt og hun skreg. Hørte intet, hverken toget og menneskerne i skoven. Hun rystede og orgasmen fortsatte. Det var vildt. Pigerne fortsatte. Hun havde intet kontakt med dem, var bare helt væk.

Langsom tog de farten af dildoerne, lod hende komme en gang til og så trak de dem langsomt ud. Lena lå nu helt stille på sengen og rystede. Hendes øjne var lukkede og hun trak vejret tungt. Aldrig havde hun oplevet noget lignede. Pigerne grinede, hentede rødvinen og glassene og stillede det på natbordet, så lagde de sig på hver sin side af Lene og nussede hende, mærkede hvor våd og varm hendes krop var. Hun lukkede øjnene op og smilede tak tik dem.

De grinede og lagde sig tættere. Deres ben gled ind mellem hinanden og de lå bare og nussede og nød det. Der kom musik fra værtshuset over ved stationen og mennesker råbte. Pigerne var trætte, drak lidt af vinen, men lå mest stille og rolig og nød hinanden. Så sov Lena. De to andre rejste sig, lagde dynen over hende og gik ind i stuen. Jette ville gerne havde en orgasme og Alice lovede at hjælpe hende. De lagde sig på sofaen, og begyndte at nusse. Alice suttede hendes bryster og legede med vorterne. Slikkede dem og æltede dem med hænderne. Jette bad hende slikke, og hun nikkede, gled ned mellem hendes ben og gav sig til og slikke, der var helt stille, man hørte kun Jettes åndedrat og hendes stønnen. Alice havde lært det, hun var god. Jette hørte toget, som standsede på stationen og som kørte igen.

Hun lå og tænkte på Lena og på denne aften, som havde været en af de bedste i lang tid. Hun huskede så noget og bad Alice hente de fem kugler inde i kommoden og komme den op i hendes røv. Alice nikkede og hentede dem. Hun smurte den første med glidecreme og kom lidt på Jettes røvhul. Så lod hun en kugle glide op, hvilket fik Jette til at stønne. Så en til, og en mere. Til sidst var de alle oppe og Jette stønnede højt. Åhhh, det var lækkert. Sådan nogle skulle hun have, det var sikkert. Alice gav sig igen til at slikke og Jette havde snart svært ved at holde sig i ro, hun vred sig på sofaen, og stønnede højt, når kuglerne bevægede sig. Hun bad Alice om bare at give hende orgasme, ikke holde hende hen.

Alice smilede og satte fart på sin lille tunge. Hun tog klitoris ind mellem læberne og suttede den som en lille pik. Jette stønnede højt da orgasmen kom. Den rystede gennem hende og fik safterne til at løbe. Alice fangede dem og slikkede og slikkede. Da Jette var kommet et par gange holdt hun op, kravlede op til hende og de kyssede længe.

Så tog de hinanden i hænderne og gik ind i soveværelset. Det gjorde vildt godt i Jettes røv, når hun gik, det var vildt. Lena sov dybt. De kravlede ned under dynen til hende og faldt i søvn. De tre kvinder sov dybt, de hørte ikke slagsmålet på stationen, de hørte ikke politiet kom, de hørte ikke togene, der kørte forbi i løbet af natten. Da klokken var fem vågnede Alice, hun lå lidt og tænkte på det hun havde oplevet, det var vildt. Så gled hun stille ud af sengen, gik ind i stuen, fandt sit tøj og gik ned af trappen til sig selv. Hendes børn ville komme hjem om 5 timer, og hun skulle lige sove noget mere først.

Jette vågnede klokken 10.00, da børnene kom. Hun smilede og kyssede Lena. Hun vågnede og de lå lidt og snakkede om aftenen. Lena trak kuglede ud fra Jettes røv, som havde været i hele natten. Jette stønnede af dette. Det var lækkert. Så rejste Lena sig og tog en t-shirt over hovedet og et par trusser på, gik ud af døren for at lave lidt morgenmad. Jette kiggede efter hende, smilede og tænkte glad på, hvor godt det var, at hun havde lært pigen, som de kaldte Lena at kende……………………….

Lena kaldte ude fra køkkenet og Jette sprang op af sengen. Gik ind i stuen og fandt lidt tøj, hvorefter hun gik ud til Lena. Der duftede dejligt af kaffe og lune rundstykker. Der var dækket et sødt bord henne ved vinduet, med små lyserøde roser fra haven i en lille vase. Det var et lille bord, med plads til to. Jette satte sig og hældte en kop kaffe op. Lena kom hen til hende, bøjede sig ned og kyssede hende, satte sig ned og de spise, mens de snakkede om aften og natten. De blev enig om at hygge sig sammen resten af dagen.

Det var allerede varmt, men pigerne blev enig om at tage et bad. Mens Lena ryddede op, vaskede Jette det hele op. Bagefter tog de hinanden i hånden og gik ud på badeværelset, hvor de hurtigt tog tøjet af igen, mens det varme vand løb ned i karret. Lena hældte nogle olier i vandet og der bredte sig en dejligt duft af skov og blomster i rummet. Jette satte sig først i, spredte benene og bad Lena sætte sig op ad hende. Lena smilede og steg ned i vandet. Det var dejligt varmt.

Hun fandt en svamp, som Jette straks tog. Hun dyppede den i vandet, og holdt den så over Lena, så vandet løb ned over hendes runde bryster. Efter et par gange, lod hun svampen massere brysterne, mens hun kyssede Lena i nakken. Svampen kom så langt hun kunne nå, men mest legede den på brysterne. Lena vendte sig, rykkede Jette lidt længere ned i karret, lagde sig op ad hende, på maven, så kyssede de. Hun holdt sig oppe i armene, så deres brystvorter lige ramte hinanden, så rejste hun sig på knæ og greb ned mellem Jettes ben og tog om kussen. Skilte skamlæberne og lod en finger glide ind og finde klitoris. Jette lå med lukkede øjne, med hovedet på karrets kant. Hun nød Lenas finger, som blev ved at gnide på den lille hårde klitoris. ”Jeg skal have mere”, hviskede Jette og Lena nikkede. Lukkede vandet ud og skyllede dem begge med bruseren. De stod op og tog det værste vand med det samme håndklæde. Håndklædet lod de falde og stod tæt sammen og rørt ved de varme og lækre kroppe.

Deres hænder var over det hele. De kyssede hinanden, deres tunger gled på besøg, læberne krævede mere og mere, kyssene blev mere våde og mere hårde, mens de trykkede sig ind til hinanden. Begge mærkede de, den andens hjerte slå og deres begær stige.

Langsomt rykkede de væk fra hinanden, gik tæt sammen ind i soveværelset og væltede om på sengen og fortsatte deres kys. De hørte ikke skovens lyde fra vinduet og de mange mennesker på stationen. Deres hænder legede med bryster og deres ben var snoet tæt sammen. Lena begyndte nu at skubbe sig nedad. Hun begyndte at slikke blidt på Jettes bryster. Hendes lille tunge gled stille rundt på brystvorterne, som var stive. Hun bed svagt i dem, mens hun kiggede op på Jette, som sendte hende et smil. Hun tog vorten mellem tænderne og hev lidt i den, suttede så lidt og lod tungen finde vej over til det andet bryst, som fik samme tur. Jette stønnede svagt, det var vildt lækkert. Lenas lille tunge slikkede vorterne, så det rislede ned af hendes ryg.

”Slik mig i fissen ”, bad Jette, og Lena nikkede. Hun kravlede ned fra sengen, ledte på gulvet efter de 3 kugler på snor, som hun hurtigt løb ud i badeværelset og skyllede. Så stille hun sig lige over Jettes hoved, skilte sine skamlæber og lod fingeren lege på klitoris, hun gned og gned til hun begyndte og blive rigtig våd, bøjede sig ned over Jette, bad hende sætte dem op. Jette lod sin egen finger lege lidt med klitoris, men lod så fingerne skille kussen, så kuglerne gled op i Lenas fisse. Jette stønnede ved synet og hev lidt i snoren. Lena gav en svag lyd fra sig, gik ned mellem Jettes ben og satte sig. Masserede først hendes lår, nussede dem og lod hele hånden glide hen over kussen i et strøg.

Dette pirrede Jette og hun bad om mere. Lena lagde sig ned og skilte skamlæberne ad med en finger. Det var et smukt syn. Jette var drivvåd og varm. Lenas tunge fandt så klitoris, slikkede den i små langsomme bevægelser, lige med spidsen. I lang tid lod hun bare sin lille tungespids slikke klitoris. Så blev den lidt mere krævende, hun brugte lidt mere tryk på tungen. Jette stønnede. Langsomt blev tungen hurtigere, det gøs bare igennem Jettes krop. Åhhh, der var ikke noget så godt, som sådan en lille tunge, som kunne sit job. Nu lod Lena sine læber lukke sig om klitoris og suttede den ind mellem dem og suttede på den. Jette gav et gips fra sig, blodet rullede vildt i hendes krop. Åhhh, hun vred sig og skreg på mere.

Lenas finger gled stille op i fissen og fandt meget let Jettes g-punkt, som hun gned, mens læberne suttede og klitoris voksede i munden på hende. Så kom Jette. Ryggen krumme sig og hun skreg. Safterne løb af hende, men Lena blev ved, suttede og gned. Orgasmerne kom bare rullede, den ene efter den anden. Jette svedt vildt, hun var ikke i denne verden. Hørte intet, hverken at toget kom eller det kørte, befandt sig i et klart lyst, hvor alle hendes nerver og følelser var i højeste beredskab. Første slap Lena med fingeren og lod så tungen slikke klitoris og Jettes safter i sig. Langsom kom Jette til sig selv. Hun lå helt stille og hev efter vejret på sengen. Hun lugtede vildt af sex.

Lena rejste sig og kravlede op til hende. Hun kyssede Jette på munden og lå ellers bare og nussede hende på armen. Jette smilede til hende og fik hvisket et tak. Hun skulle nok give Lena en tur senere, lige nu kunne hun ikke. Det forstod Lena godt, og derfor foreslog hun, de tog tøj på og tog ind til byen for at kigge på kugler til Jette. Det var hun med på. Lena trak kuglerne ud af fissen. Jette rejste sig og gik lige i et hurtigt bad, mens Lena ryddede op i soveværelset og stuen, fik tøj på og fandt sin taske frem. Da de begge var færdig, kyssede de hinanden og gik ned af trappen.

De mødte Alices to børn, som legede i forhaven. De smilede til dem, og skyndte sig hen til bussen. De snakkede om forskellige ting på vejen ind til Odense, gik gennem gågade og hen af den lille gyde, hvor forretningen lå. Jette kiggede lidt på vinduet, men det var ikke noget for hende. Det var mest dildoer og pornofilm. Inde i butikken var der halv mørkt, men meget erotisk. Lena hilste på ejeren, der var ved at vejlede en mand i køb af en film. Lena vidste vej ned mellem hylderne, som var fyldt med legetøj til voksne. Kunstige fisse, dildoer i alle farver og størrelser, både til fisse og røv og meget andet. Aldrig havde Jette set noget lignede. Så kom de endelig til kuglerne, og også dem havde de i flere farver og størrelser. Der var nogle i træ, i plastic, i gummi og meget andet. Den var små kugler og store kugler.

Manden gik, og ejeren kom over til dem, han kyssede Lena på kinden og hun præsenterede Jette for ham. Han viste dem forskellige ting og Jette valgt to sæt. Et med 3 store kugler og et med små 5 kugle. Ejeren vidste så Lena det sidste nye i dildoer, men hun havde jo lige købt en, men hun faldt over en video, som hun ville have. Jette havde aldrig set en pornofilm for piger. De få hun havde set, var fulde af ulækre mænd med kæmpe pikke. Den skulle de se sammen, sagde Lena så. De betalte og gik ud af butikken. Solen bagte på dem, da de kom ud og gik ned af gyde og hen på gågaden. Ved pølsevognen fik de hver en hotdog. De kiggede på tøj og andre ting. Gik og hyggede sig, til de kom til butikken med undertøj. Der måtte de ind. Begge var de vild med lækkert og frækt undertøj. Først kiggede de lidt rundt, men så kom en høj slank kvinde over mod dem. Hun var helt lys og meget smuk. Både Jette og Lena smilede gipsede. Hun spurgte, om hun kunne hjælpe dem, fandt noget undertøj frem til dem, blinkede til dem og sagde noget om, at det var hittede blandt mænd, som købte til deres koner. Lena rømmede, men Jette smilede sødt til hende og svarede, at de var sammen og de skulle ophidse hinanden. Det fik kvinden til at smile og vise dem over i et helt andet hjørne.

”Det her synes jeg selv meget om”, blinkede hun, og de kiggede forbavset op på hende og blev varme i hele kroppen. På bordet lå det mest lækre og frække undertøj de havde set. Bundløse trusse, meget små bh’er og det hele i utrolige farver.

Det måtte de prøve og kvinden, som sagde hun hed Mette, vidste dem hen til et prøverum bagerst i butikken. Her fik de hurtigt tøjet af og det frække undertøj på. Jette havde valgt et rødt sæt, hvor brystvorterne var fri og trusserne var bundløse. Lena prøvede et sæt i en violet farve, som skinnede. Her var brystholderen hel, men den skubbede brysterne op, og trusserne var med g-streng. Mette spurgte udefra, om de var klar, og så kom hun ind til dem. Hendes øjne strålede og hun sagde de så godt ud. Lena og Jette stod og kigge sig i spejlet, da Mette forsigtig lod en finger glide langs Lenas bryst for at rette på bh’en. Der gik et gys igennem dem alle tre. Uden nogen sagde et ord, lod Lena Bh’en falde og Mette lod sine fingre lege med hendes bryst. Hun kiggede dem begge i øjne. Uden fra lød høje stemmer og det var nok det som fik Mette til at stoppe.

De stirrede bare på hinanden. Lena tog et visitkort op af lommen på sin taske og stak det til Mette, sagde de var der i aften. Mette rømmede og forsvandt ud af omklædningsrummet, mens de to andre hurtigt fik undertøjet af og deres tøj på. De sagde ikke noget. De købte tøjet, men Mette var ikke at se. De gik hen til bussen, mens de snakkede om, om hun mon ville dukke op.

Vel hjemme igen, smed de tøj og rendte rundt i undertøj. Det var meget varmt nu, og skoven genlod af glade stemmer gennem det åbne vindue. Togene kom og gik, mens de spiste en tidlig aftensmad. Så smed de sig i sofaen og Lena satte videoen på. De sad tæt, på trods af varmen. Lena havde sit ene ben over Jettes lår, og Jette nussede hende på benet. Filmen begyndte og de blev mere og mere ophidsede. Jette måtte bøje sig. Porno til kvinder var bedre en mandeporno. Kvinderne på skærmen fik varmen til at stige hos dem begge. Lena lagde sig på ryggen og bad Jette lege med hendes fisse. Lena lagde sit ene ben op over ryglænet og det andet over Jettes lår. Jette lod en finger glide ind bag stoffet på Lenas trusser og fandt klitoris. Snart glemte de filmen, den kørte bare i baggrunden. De fik tøjet helt af og lagt Lena, så hun bedre kunne komme til. Jettes fingre gled op og ned af nogle meget våde skamlæber, op til klitoris, som var hård. Filmen kørte i baggrunden og pigerne skreg og stønnede. Lena stønnede og bad Jette stikke. Ophidset af filmen og Lena, fandt Jette hurtigt klitoris med tungen, som voldsom slikkede og slikkede. Hendes tunge gled ned af skamlæberne og op mellem dem. Lena var vådt og meget varm, Jette suttede på klitoris og hun vred sig. Stønnede højt.

Pludselig bankede det på døren. Jette rettede sig op, og gik ud og lukkede op. Ude på trappen stod Mette. Lena var kommet op af sofaen og nåede at se det overraskede udtryk i hendes ansigt, da en nøgen kvinde lukkede op. De bød hende indenfor. Lena hentede tre glas i køkkenet og hvidvinen i køleskabet. Jette havde slukket for videoen, og budt Mette en plads midt i sofaen. Ingen sagde noget, før Lena sagde skål, og så grinede de. Det var mærkeligt at sidde nøgen, mens der sad en fremmed mellem dem. Hun var utrolig smuk. ”Jeg føler mig lidt overdress”, sagde hun og de grinede igen. Trak hende op og ud på gulvet. De stod på hver sin side af hende og begyndte at tage tøjet af hende. Først trak de kjolen op over hovedet på hende og hendes små bryster kom frem uden bh. De var brune som resten af kroppen. De tog begge hver et bryst i hånden, æltede det og nullede vorten.

Mette gav et suk fra sig. De stod tæt sammen og deres hænder var overalt på hendes krop. De kyssede hendes ansigt og hals, slikkede og bed i øret, på næsen og især munden. Skiftes til at kysse hende. Mens Jette kyssede Mette, satte Lena sig i knæ og trak trusserne af Mette. Jette holdt op med at kysse, da der lød et gisp fra Lena. Mette var helt glat. Ikke et hår var der på kussen eller venusbjerget. Mette smed skoene og de trak hende med ind i soveværelset.

Vinduet stod åben og gav en svag brise til de varme kvinde. Skoven var fuld af folk, som morede sig. Toget kørte forbi. Mette sparkede skoene af og de stod tæt alle tre. Lena tog om Mette og kyssede hende, trykkede deres bryster tæt sammen. Jette fortalte Mette, at hun lige var ved og give Lena en orgasme, da hun kom. Mette bad så om lov til og fortsætte det job. Lena skyndte sig og ligge sig ned på sengen og Mette gik med. Jette lagde sig ved siden af Lena og de kyssede hinanden dybt og længe mens Mette lagde sig ned mellem Lenas ben. Lod først sine lange slanke fingre lære hende skamlæber og klitoris og kende.

Hendes bevægelser var bløde og langsomme. Det gispede i Lena, da hun lod sine fingre glide langt ind i hende. først en som dreje forsigtigt rundt og lige et øjeblik ramte g-punktet. Så en finger mere, så fik samme tur, og en sidste fingre gjorde det trangt. Lena lå med lukkede øjne, aldrig havde op prøvet sådan noget før. De lange fingre gned nu hendes g-punkt. Det fik blodet til og rulle. Mette bøjede fingrene på en speciel måde, så der for stod gennem hende og sendt hende langt ind i en anden verden, så bøjede Mette hovedet ned over kusse og suttede klitoris med læberne. Lena skreg og vred sig. Hun gøs og rystede over hele kroppen. Alle hendes nerver og følelser var i gang. Hjertet bankede og hjernen virkede ikke. Jette kiggede på. Hun legede med sig selv. Undre sig lidt over, hvad det var Mette gjorde. Så kom Lena. Hun skreg orgasmen ud i rummet, rystede og krummede ryg. Fingrene greb om lagnet og knoene blev helt hvide.

Mette blev dog ved. Igen og igen gned hendes fingre over det meste ømme og følsomme sted i kvinden, mens hendes mund suttede og suttede. Orgasmerne kom rullende, den ene efter den anden. Lena var ikke hos dem, hele hende lille krop rystede i en helt vidunderlig orgasme. Aldrig havde det været så godt. Lige da hun troede hun ikke kunne mere, gav Mette det lige en tand til og det hele forsvandt igen. Hendes blod lege rutschebane kroppen. Det rullede vild stærkt. Hun skreg, stønnede og svedte.

Jette rejste sig og lukkede vinduet. Så holdt Mette op med at sutte, rejste hovedet op og smilede. Hun havde safter om munden og det glimt i øjet. Langsomt trak hun sine fingre ud, Lena faldt lidt efter lidt til ro. Trak vejret roligere. Hun stønnede og pustede. Hun var våd og svedig. Hun smilede til dem og kyssede Mette som tak. ” hvad gjorde du”, spurgte hun, men Mette nægtede og give hende et svar. Det er noget. jeg har lært af min mormor, svarede hun. Jette hentede deres hvidvin og glassene og de sad og drak og snakkede lidt på sengen. Mette kiggede på Jette. ”vil du også prøve”, spurgte hun og Jette nikkede. Lena rejste sig og sagde, hun ville gå i bad. Hun gik og de var alene. De lagde sig på sengen og begyndte at kysse og kramme. Mette legede med hendes bryster, æltede dem, kyssede dem, bed i dem og lod sin tunge glide frem og tilbage mellem brystvorterne. Hun kyssede sig vej ned af maven og hen over Jettes venusbjerg. Jette spredte benene og Mette kravlede ned mellem dem.

Ude i bade værelset sad Lena i det varme vand og halvsov. Aldrig havde hun prøvet noget lignede. Aldrig havde hedes orgasmer været så voldsomme og lange. Hun tænkte meget på, hvad Mette havde gjort, men havde ikke kunne mærkede.

Inde i soveværelset var Mette begyndt at lade sine lange fingre glide rundt dybt inde i Jette. De var lidt længere om og finde hendes g-punkt, men de fandt det, snart lå Jette of vred sig. Det var vildt lækre. Blodet rullede stærkt og det hele var lige meget. En fremmed var ved og gøre noget dybt i hende, men hun var ligeglad, bare hun blev ved. Hendes krop brændte i en vildt varme der skød i vild fart gennem hende. Mette bøjede sig ned og lod tungen glide rundt mellem skamlæberne og langsomt hen over klitoris. Jeg stønnede højt, og Lena kunne høre hende inden på badeværelset. Hun stod op af badet og tørrede sig omhyggeligt, gik ud og ind i soveværelset. Hun lagde sig ved Siden af Jette og strøg hende over håret. Jette så hende ikke, var langt væk, Mette så hende ikke, hun havde taget klitoris ind mellem læberne og suttede nu voldsomt på den. Jette skreg af begær og vred sig i sengen. Mette blev ved og ved. Fingre ramte lige det rigtige sted.

Et sted Jette ikke vidste hun havde. Hun havde da før haft kvinde, der legede med hendes g-punkt, men dette slog alt. Så kom orgasmen væltende. Det gibbede i hende, det var som brændte hun inden i, og der gik strøm igennem. Orgasmerne kom og kom, som lava ned af bjerget. Den overtog hendes krop helt. Det strømmede gennem hende. Safterne løb fra hende. Hun var drivvåd. Langsomt holdt Mette op med at sutte, hun løftede hovedet igen og smilede. Lena kyssede Jette og tørrede sveden af hendes pande. Mettes fingre gled ud af skeden og hen over klitoris som en sidste hilsen. Hun lagde sig op ved siden af dem, og de lå længe stille og lyttede til skovens lyde og toget susen forbi.

Jette kom til sig selv, og de begyndte at snakke. Mette fortalte om hendes barndom hos mormoren, der havde været luder i København. Mette havde tidligt opdaget, at hun var til piger, og hendes mormor havde betalt hendes uddannelse som salgsassistent. Efter nogle problemer med nogle kunder, var de begge flyttet til Odense og mormor var gået på pension, men hun havde lært Mette nogle trick, som andre nu fik glæde af. Lena og Jette kiggede nervøst på hinanden, og sagde, at de nok ikke kunne give hende samme tur, men det skulle de heller ikke. Hun havde nydt og give dem den oplevelse. Hun fortalte dem, at hun var kommet begge gange, og de mærkede efter, jo hun var drivvåd. Det ophidsede hende voldsomt at sutte klitoris.

Pigerne lå længe på sengen, efter det var blevet mørkt og skoven var blevet stille. De sov lidt, nussede lidt, lege lidt med Mettes bryster. De faldt helt i søvn ved 3 tiden. Da klokken var 4.30 rejste hun sig, tog sit tøj og forlod stille lejlighed. Hun var drivvåd mellem benene og vildt ophidset. Hun lugtede langt væk af sex og to andre kvinders safter. Ved en have med mange buske gik hun ind, lagde sig mellem dem og trak trusserne af. Gav sig til at tilfredsstille sig selv. Hendes lange fingre kunne nemt nå langt ind. Hun kom hurtigt, lå i en have mellem nogle ribsbuske og stønnede højt. Morgen var lys og dejligt kølig. Hun blev ved og ved med at gnide til hun var kommet flere gange, tog så en stor kugle op af tasken og pressede den op. Det var en kugle hendes mormor havde givet hende. Den var lavet til hende og der var kun den. Den var så stor, at den fandt hendes g-punkt, mens hun gik. Hun rejste sig, puttede trusserne i tasken og gik ned mod den store vej inde til byen og fandt en taxi.

Da klokken var 11 næste dag vågnede Jette. Hun rejste sig op på albuerne og kiggede rundt efter Mette. Hun rejste sig og ledte i hele lejligheden, men hun var der ikke. På bordet fandt hun en seddel med denne hilsen : Hej I to skønne kvinder. Tak for en dejlig aften og nat. Jeg er smuttet, men vil I have mere, så kom ind i butik og spørg efter mig. Knus Mette. Jette gik ind og vækkede Lena. Hun læste sedlen og de vidste begge, at de ville møde hende igen. De lagde sig under dynen sammen, Jette og Pigen, de kaldte Lena…

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.3 / 5. Stemmeantal: 3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *