Bioturen

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Den aften har vi aftalt at vi vil tage til byen og gå i biografen. Du tager en kjole og et par selvsiddende strømper, men ingen BH eller trusser. Jeg giver din fisse en dejlig slikketur så du stønner og bliver drivvåd, men inden du kommer stopper jeg. Du skal have noget at glæde dig til. Så tager vi afsted.

Vi kører gennem byen og jeg finder stille sidegade at parkere i. Galant åbner jeg døren for dig og hjælper dig ud mens jeg støtter dig i armen. Men da du begynder at gå trækker jeg dig ind i en mørk port. Jeg trykker dig ind mod mig og kysser dig på halsen og borer min tunge grådig ind i din mund, mens min hånd glider gennem udskæringen i din nederdel og finder frem til din stadige fugtige fisse. Overrasket stønner du dæmpet mens jeg kærtegner din klit og så vender jeg dig om og tvinger dig til at bukke dig fremover og skræve vidt ud til siden.

Hurtigt slå jeg kjolen op over din velformede røv, lyner mine bukser op og tager min allerede stive pik ud. Med eet langt kraftige stød borer jeg min pik op i din våde hule og du stønner overrasket og liderligt. Uden videre begynder jeg at kneppe dig med hårde stød mens jeg holder dine baller fra hinanden så jeg kan køre helt i bund. Du støder røven bagud for at mærke mig endnu mere og efter få minutter kommer jeg. Med en undertrykt stønnen sender jeg mine store opsparede ladning langt op i din livmoder som bliver overskyllet af min varme vædske.
Så ordner jeg mit tøj og trækker din kjole på plads inden jeg igen tager din arm og trækker dig tilbage til gaden.

Et kort øjeblik efter drejer vi om hjørnet og så befinder vi os på en større gade, fyldt med mennesker. Vi bevæger os gennem mængden og jeg kikker på dig. Du smiler til mig og det giver et sug i maven på mig ved tanken om, at mens vi går blandt alle disse mennesker, går du ved min side uden trusser og med min sæd sivede langsomt ud mellem dine klæbrige skamlæber og triller ned af din inderlår som bliver mere og mere våde mens de gnider mod hinanden.

Vi når frem til biografen og henter biletterne. Jeg holder mig bag dig mens vi går ind og sætter os tilrette i sæderne i den mørke biograf. Reklamerne starter og vi finder hinandens hænder. Jeg har svært ved at koncentrere mig om selve filmen og med jævne mellemrum kærtegner jeg dig i mørket. Mere og mere Du spreder villigt benene og jeg presser to af mine fingre ind mellem dine skamlæber. Op i din våde grotte. Så løfter jeg min hånd og fører den mod din mund, så du kan sutte mine fingre rene. Du ser mig frækt ind i øjnene og stønner lydløst.

Mine fingre søger igen mod dit skød og jeg kan mærke dit stenhårde klit mod mine våde fingerspidser. Langsomt kører jeg rundt og rundt og jeg kan mærke du sidder uroligt på sædet. Men pludselig lægger du din hånd oven på min og trykker den hårdt mod dit skød. Jeg kan ikke afgøre om du kommer i en lydløs orgasme midt i biografens mørke eller blot ønsker at stoppe.

Du fastholder min hånd under resten af filmen og vi bevæger os ud i gadens mørke sammen med resten af publikummet. Vi bliver enige om at vi vil nyde en drink inden vi kører hjem og går ind på en lille bar hvor vi finder et lille hjørne for os selv ved enden af bardisken. En køn servitrice dukker op og tager mod vores bestillinger. Jeg lader min hånd glide op langs lårene på dig og skubber igen kjolens udskæring til side. Mine fingre finder vej gennem dine små bløde korte hår og kærtegner dig blidt, mens du lukker øjnene. Din hånd lægger sig på bulen i mine bukser og klemmer den, så jeg sukker dybt. Langsomt lyner du ned og stikker hånden indenfor og da dine fingre gnider rundt på mid våde pikhoved må jeg kæmpe for ikke at sprøjte mellem dine fingre. Dine brystvorter stritter så de står aftegnet mod stoffet i din kjole og du bider dig i læben for at dæmpe din stønnen.

“I ser altså fristende ud” lød en stemme ved siden af.

Vi kikker næsten forskrækkede op på servictrice fra før

“Jeg hedder Hanne”, præsenterer hun sig. Hun sænkede stemmen og kikkede på os med et frækt smil. “Har i lyst til selskab, så har jeg fri om 10 minutter”. Hun tilføjer “Jeg er ikke luder. Men jeg har holdt øje med jer og jeg har bare lyst til jer begge to”

Vi ser kortvarigt på hinanden. Så smiler du og siger “Ja Tak. Hvis du vil med hjem til os vil jeg – Nej… VI.. vil blive glade.”

Hanne forlader os med et kys på kinden og vi skynder os at drikke ud og ordne tøjet så vi kan rejse os. Min pik stritter voldsom, så jeg må holde min trøje foran mig for at dække lidt, mens vi venter på Hanne. Arm i arm går vi tilbage til bilen. Da vi kommer tilbage og passerer porten igen, fniser du og spørger og jeg vil have en tur til.

Hanne ser spørgende på os

“Det var blot det, forklarer du, at på vejen ud, trak han mig ind i den port og råbollede mig. Så hele aftenen har jeg gået rundt med hans sperm løbende ud af mig og ned langs benene.

“Umh, lyder det fra Hanne. Dejligt frækt. Skal jeg så ikke også have en tur ?

“Næh, piger. Nu vil jeg hjem til os. Måske hvis vi kommer forbi en anden gang.

Da vi har sat os ind i bilen og venter på at Hanne skal lukkede bagdøren gliderjeg ned mod dit skød, trækker kjolen væk og kysser dine skamlæber. Blot som en forsmag på hvad der venter dem, når vi kommer hjem.
Hanne beder dig sætte dig på bagsædet med hende

På turen hjem taler vi ikke meget. Jeg må alvorligt koncentrere mig om kørslen for ikke at køre i grøften, men efter samtalen og lydende at dømme, er du ved at vise Hanne hvor våd du allerede er.

Straks efter vi er kommet ind i stuen trækker jeg din kjole op og sætter dig på sofabordet. Du spreder villigt dine ben og jeg kysser dig mens mine fingre leger med dine våde læber. Så glider jeg ned så mit ansigt er ud for din fisse og jeg lader min tunge glide rundt i dig. Jeg slikker din fisse med lange bløde slik. Smager rigtig på al dens herlighed. Jeg slikker op og ned i din våde spalte, inden jeg suger dine yderste skamlæber helt ind i min mund. Jeg lader min tunge bane sig vej helt ind i mellem dem – så langt ind om den overhovedet kan nå – og pirker rundt. Slikker og slubrer ivrigt . Jeg kører tungen op og ned i din spalte. Helt til tops hvor jeg pirker til din kilder, og hele vejen ned mellem læberne . Jeg lader tungen køre rundt mod din snævre indgang og på mellemkødet. Helt ned til dit bageste hul.

Hanne betragter os et kort øjeblik, før hun lynhurtigt smider tøjet. Så stiller hun sig ved siden af dig og trækker din kjole af. Hendes hænder kærtegner dine store bløde bryster. Kører i en bue rundt om dem og løfter dem blidt op, så hun kan lade en fugtig tunge glide hen over brystvorterne. Du lægger nakken tilbage og stønner tilfreds mens Hanne sutter på dine bryster. Din ophidselse har varet længe og vores pirring er det sidste skub. I løbet af det næste minut rammes du af orgasme og du vrider dig liderligt under vores fælles kærtegn.

Hanne kærtegner din krop mens du langsomt kommer til dig selv. Blidt glider hendes varme hænder rundt på din mave. Dine bryster. Op og ned af dine fugtige lår mens hun skiftevis sutter på dine bryster og slikker din hals. Du løfter selv din ene hånd og lader hånden glide prøvende hen over Hannes bryster og mærker hendes hårde brystvorter strejfe din håndflade.

Jeg begynder at flå mit tøj af mens jeg nyder synet af jer to smukke og kåde kvinder.

“Uhm – det var dejligt” siger du med hæs stemme. Du kikker på mig. “Men nu må du da sørge for vores gæst også”

Jeg får placeret jer ved siden af hinanden i sofaen og skubber bordet til side. Så trækker jeg Hanne fremad så hun nu ligger på ryggen med røven ud over kanten og du sidder ved siden af. Jeg synker igen på knæ og denne gang er det Hannes fisse, jeg borer tungen op i. Du glider længere ned og lader din ansigt gnider mod Hannes bløde velformede bryster. Du kupler din hånd og løfter det ene varme bryst lidt og kysser det, mens du mærker duften af hendes hud. Mens jeg slikker Hanne kæler i for hinanden. Jeres læber mødes i et langt kys og jeres tunger glider ivrigt rundt i en tagfat inden hendes tunge glider grådigt ind i din mund samtidig med at jeg blidt kærtegner din kusse som du åbner for mig.

Nu vil min pik ikke vente længere. Jeg rejser mig op og trækker Hanne ind mod mig. Min strittende pik peger direkte mod hendes drivvåde fisse. Spidsen med det stor opsvulmede hoved glider ind mellem hendes skamlæber der glider til side og jeg baner mig vej op i hendes skød. Med langsomme stød bevæger jeg mig ind og ud af hende mens jeg lader mine fingre gnide din klit. Jeg nyder fornemmelsen om min pik og synet af jer. Du trykker min hånd mod dit skød og lukker øjnene et kort øjeblik. Så glider du ned ved siden af mig. Du kysser mig og lader en hånd glide ned langs ryggen på mig og ned over mine baller. Den glider ind under mig og du trækker blidt i mine nosser der gynger frem og tilbage i takt med min stød.

Jeg kan mærke at min udløsning bygger sig op og trækker mig ud for at forlænge alt det skønne så længe som muligt. Jeg bakker lidt væk fra pladsen mellem Hannes ben. Så kikker jeg frækt på dig og kikker derefter betydende ned på det våde skød foran os. Du ser først lidt forvirret ud, men så går det op for dig hvad jeg mener.

“Nejhh. Jeg ved ikke….” begynder du

Men jeg er ligeglad. Lige nu er det mig der bestemmer. Jeg lægger min hånd omkring nakken på dig og presser dig nedad,

“Kom så igang,” snerrer jeg “Bare se at få gang i tungen og slik hendes kusse”

Jeg trykker dit ansigt ind mellem Hannes skælvende lår og hun rejser ivrigt hofterne for at mærke din tunge.

Du må – nej, vil gerne – lystre ordren og du mærker duften af hendes og mine safter. De våde skamlæber ligger let udfoldede foran din tunge og du slikker forsigtigt på dem. Slikker de små dråber af kærlighedssaft i dig og sukker indvendigt. Din tunge glider op gennem alle de små folder og rundt om hendes hårde klitoris. Du spidser læberne og former dem rundt om den svulstige knop og sutter på den som en slags miniaturepik og Hanne udstøder en langvarigt halvkvalt skrig af liderlighed. Du bliver grebet af situationen og i de næste minutter bevæger du ansigtet heftigt rundt og rundt. Og op og ned i al hendes våde herlighed mens din tunge glider ivrigt rundt og slikker kussesaften i sig.

Jeg skubber mig ind under dig så jeg har din egen drivvåde kusse lige over mit ansigt. Jeg løfter hovedet og begynder at slikke dig. Drikker dine safter der nu næsten løber ud af dig mens jeg holder fast om dine hofter. Du hulker næsten af ophidselse og løfter dit skinnende ansigt mod loftet og stønner hult.

Hanne opdager hvad der sker på gulvet og rejser sig. Hun drejer dig rundt så du igen sidder på mit ansigt med ansigtet mod mine fødder. Hanne selv sænker sig ned over mig og hjælper min store pik på vej ind i hendes våde grotte. Med langsomme bevægelser rider hun mig mens hun tager dit ansigt mellem hænderne og slikker dine kinder og din hals. Slikker sin egen kusses nektar af dine læber og kinder mens du grådigt griber om hendes bryster. Frem og tilbage rokker vi mens i skiftes til at kærtegne hinandens store bryster der gynger bløde og varme og indbydende mod jer, med deres strittende vorter som små bjergtinde. Dine fingre finder vej ned mellem hendes lår hvor min pik glider ind og ud og i næste øjeblik får du hende til at komme, da du pirrer hendes klit, så hendes krop gennemrystes af hendes orgasme og hun synker let sammen, mens hendes kusse rytmisk trækker sig sammen om min pik og næsten drukner den i saft.

Men så rejser Hanne sig. Hun stiller sig et kort øjeblik foran dig og presser sit skød mod din ansigt, inden hun trækker dig over mod sofaen. Hun får dig til at lægge dig på knæ med overkroppen hvilende på sædet og røven strittende indbydende bagud. Så vinker hun mig hen mod jer og jeg knæler ned bag dig. Hun skiller dine baller ad og jeg fører langsomt min dirrende pik op i din grådige kusse. Hanne kysser dig i nakken og laden tungen glide ned langs din rygrad. Ned og ned til den glider mellem dine baller og pirrer dit stjerneformede hul, så du gisper af overraskelse og fryd.
Så tager hun om skaftet af min pik og trækker mig bagud så jeg glider ud af dig. Men nu retter hun spidsen af min pik mod det hul som hendes tunge har gjort blødt og våd. Langsomt presser jeg mig frem. Førsts sker der tilsyneladende ikke noget, men så begynder din muskel af give lidt efter. Og så – med et – forsvinder mit store pikhoved ind gennem ringmusklen og dybt ind i dit røv. Du hulker og stønner og giver dig, da min store pik trænger langt op i dig og tvinger sig vej. Men smerten er kortvarig og istedet kommer nydelsen.

Jeg griber fat om dine hofter og støder ivrigt frem og tilbage mens jeg kan mærke Hannes fingre glide ind under os og gnide din skamlæber der er krænget til side og din klit som ivrigt modtager hendes kærtegn. Vores fælles stønnen og anstrengte åndedrag lyder stadig højere.

“Giv hende den”, hvisker Hanne med sløret stemme. “Pul hende rigtigt. Ja sådan. Helt uuudd og nu IND !” “Årrhh – uunggh – jarhhh – nnnnjjaaa”, gisper du og vrider dig under mine stød.

Jeg pumper nu med stadig større kraft min pik op i dit røvhul. Hanne tager fat i mine nosser og begynder at klemme og trække i dem. Det er utrolig dejligt, mine nosser trækker sig sammen, – om lidt vil de tømme hele deres ladning af sperm ud i røvhullet på dig. Nu syntes Hanne, at jeg skal komme. Samtidig med at hun leger med mine nosser stikker hun sin pegefinger op i min røvhul. Stille og roligt glider den op i mig for kort efter af blive fulgt af endnu en finger. Virkningen udebliver skam ikke. Min pik vokser sig endnu større samtidig med at det rykker kraftigt i den. Du kan mærke at min pik er ved at komme, og begynder at stønne til mig. “Sprøjt i mig! Fyld mig med din sperm!” Det er mere end jeg kan klare, min pik eksploderer i en enorm orgasme. Jeg banker den helt i bund i dit stramme røvhul og den første skylle ramme langt oppe i dig.

Så trækker jeg mig ud og tager fat i Hanne der knæler ved min siden. Uden varsel stikker jeg den i munden på Hanne som villigt åbner munden. Anden gang jeg maser min pik ind i munden på Hanne i denne position, får jeg den helt ned i halsen på hende. På denne måde mundknepper jeg Hanne langt ned i halsen, mens hun begærligt tømmer min pik for sperm. Selv efter jeg er holdt op med at sprøjte, forsætter Hanne med at slikke min pik, hun slikker pikhovedet, skaftet og nosserne helt rene for sperm og safter mens hun kører sine fingre langt oppe i sin våde fisse og stønner .

Så slipper hun min pik og vender sig mod dig. Hendes hænder kærtegner dine balder og hun kysser dem blidt. Lad en regn af små kys falde på din velformede røv mens hun skiller din baller. Dit hul, der stadig er udspilet af min piks størrelse kikker vådt og glinsende mod os og Hanne lader sin tunge glide ned mellem revnen i dine baller. Hendes ivrige tunge slikker og sutter. Pirrer og knepper dit gennemkneppede røvhul så du stønner højt med ansigtet begravet i puderne i sofaen. Din grådige kusse brænder af lyst og du kan mærke hvordan dit underliv strammer.

“Stik 3 finger i hendes kusse” siger jeg til Hanne og straks lader hun fingrene glide op i kussen på dig og begynder at kneppe dig. Du stønner og klynker “Ååååhhhhh Jaaaa” mens du vrikker med hofterne.

Hanne slikker dit snævre hul hårdt og inderligt, og stikker tungen så langt ind som hun overhovedet kan komme. “Mmmmggnnnnhhhhhhhh, jaahhhh” stønner du. Så tager jeg Hannes fingre ud af kussen og retter 2 af fingrene mod dit røvhul. Hanne forstår straks, og presser fingrene helt i bund i det snævre røvhul. ’Knep hende hårdt’ siger jeg. Hanne begynder omgående, at kneppe røvhullet. Med hurtige bevægelser kører hun fingrene hurtigt frem og tilbage i din udspilede hul. Nu er det lige før at du får udløsning. “Giv hendes liderlige kusse en tur til” beordrer jeg igen. Hannes hånd bevæger sig igen og nu fører hun fingrene mod din kusse. Først presser hun 3 fingre ind, så de bliver godt våde. Så helt ud og nu kommer så den 4 finger med. Langsomt men ubønhørlig presser hun alle fire våde fingre dybt op i kussen på dig. Hver gang hun presser hånden mod dig forsvinder fingrene ind mellem dine store mørke skamlæber, indtil også hendes knoer er gledet ind i kussen.

Så fjerner jeg hendes hånd og trækker dig ned på gulvet. Ved hjælp af fodskamler og puder får Hanne og jeg arranget det så du ligger på ryggen med benene løftet som ved en gynækologisk undersøgelser. Din ankler er bundet til hver sit stole ben og dine hænder er fikseret nede langs siden. Du ligger blottet og hjælpeløst. Underlagt vores lyster.

“Lad hende få dem igen” kommanderer jeg og med et frækt smil lader Hanne igen sine fire fingre glide op i din grotte. Et smukt syn at se på og dine brystvorter stritter som spidse bjergtoppe lige op i vejret. Men du skal have mere.

“Giv hende det hele” nikker jeg til Hanne og gnider på min pik.

Hanne folder sin tommelfinger tæt ind mod håndfladen. Med den anden hånd trækker hun først den ene af dine skamlæber ud til siden og derefter den anden. Samtidig presser hun på og mens du jamrer dig i en blanding af smerte og vellyst blokker hun langsomt og sikkert din fisse ud. Stille og roligt glider fingrene ind. Nu er knoerne forsvundet ind og det brede stykke af hånd med tommelfingeren presser sig på. Din skinnende kusse bliver mere og mere udspilet og din jamren lyder endnu højere. Så presser du dig hårdt i mod Hannes hånd og med et liderligt sug glider hele hendes hånd op i din gråde kusse så dine skamlæber omslutter hendes håndled.

Jeg skræver ind over dit ansigt og sætter mig så jeg har udsyn til dit udblokkede skød og lader mine nosser daske dig i ansigtet.

“Slik, din liderlige tæve” Slik mine nosser, og gnider mit pikhoved mod dine brystvorter.

Med en stønnen tager du forsigtigt den ene kugle i munden og lader tungen glide hen over den. Jeg kan mærke dit varme åndredræt og nyder det. Langsomt begynder Hanne at bevæge sin hånd inde i dig. Dine skedevægge kan mærke hendes hånd bore sig rundt og fylde dig ud og du åbner munden og stønner højt. Hanne begynder samtidig at trække hånden let frem og tilbage mens hun kører den rundt og nu glider hendes hånd direkte mod dit G-punkt. Med et skrig af fryd kaster du hovedet fra side til side. Den massive pirring tænder dig til et stort vellystigt bål og med liderligheden brændende i kroppen borer du din tunge op i mit stramme hul. Mens vi begge stønner af fryd, knepper du mig i røven med din tunge. Din kusse strammer om hånden der knepper den og Hanne sænker sit ansigt mod dit udspilede skød, hvor din klit står en en tyk rød udspilet knop. Hendes tunge glider hen over den og du jamrer af fryd. Jeg griber fat om min pik og begynder at gnide mit opsvulmede blålilla pikhoved mens du knepper mig med tungen og jeg ivrigt betragter Hannes tunge. Hun bevæger sig lidt og lader nu en finger fra sin anden hånd glide op i din røv. Du vrider dig liderligt under hendes kærtegn og du stønner usammenhængede den ene sjoflhed efter den anden

“Unngg Slik mig! Pul – mig – Jeg vil ha PIK. Årgghh – knep-mig-i-røven. Mer ! -bliv-ved-jaaahhh. Åhhh jahhh fyld mig. Begge huller !!! – ja – nej – jahhh” Du havde mistet kontrollen med dig selv og var i din egen verden. Jeg spiller hurtigere og hurtigere og så slipper jeg min ladning fri. Mens jeg gnider skaftet med lange tag, sprøjter min pik ud over din mave. Det første sprøjt klasker mod Hannes hår og de næste rammer hendes pande og næse som jeg lige kan skimte, mens hun grådigt slikker din kusse og bringer dig frem til en orgasme der sender dig rundt i dit eget hvirvlende univers. Din krop gennemrystes af de herlige spasmer og du skriger dit vellyst ud mellem mine ben, indtil du dækket af sved og safter synker hen i en afslappet døs.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.9 / 5. Stemmeantal: 16

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *