Vores fælles Olga

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg er en ældre mand, der nærmer sig pensionsalderen. Jeg har været gift med den samme kone i over 35 år, så det er ikke hende og mig jeg vil skrive om. Næh, det er om den første gang jeg fik fisse, som 16 årig!

Jeg var bondekarl og delte værelse med gårdens forkarl, der var 19. Vores værelse lå ved siden af hestestalden. Der var en seng til hver med halm i bunden i stedet for madras, et bord, to stivryggede stole og vores private skabe. Ikke meget, men vi kendte ikke bedre – og så var der Olga, gårdens 18 årige tjenestepige. Olga var en stor frodig pige, der ikke gjorde nogen hemmelighed af at hun var af hunkøn og godt vidste, hvad hun havde fået slidsen til. Egon, forkarlen var ikke længe om at få slæberne ind hos hende, og mangen en nat stod hans seng tom, når han besøgte Olga på stuehusets loft. En gang sov han over sig, og det var en noget flov Egon, der måtte turen forbi bonden, der ventede med et par spydige kommentarer – men nok om det!

Dette skulle handle om mit første “hole in one” hos Olga. Det var en søndag aften, hvor jeg vendte hjem fra et besøg hos mine forældre. Det havde været en lang cykeltur og jeg var træt, så jeg styrtede bare ind på værelset og tændte lyset – og gloede himmelfalden!

Olgå lå i al sin buttede mælkehvide nøgenhed på Egons seng, med arme og ben foldet om sengens ejermand. Han var forskrækket standset op midt i et stød i Olgas lyserøde lækre fugtige fisse. Pigen huggede op mod ham. Hun ville ha” pik – tilskuere eller ej!

Egon skulle lige til at brokke sig, da Olga tog ham i opløbet. – Knep mig færdig, Egon – eller skal jeg bede Mads!

Det gjorde udslaget. Egon mosede igen på med den bare lige i vejret. Olga klynkede og gispede under ham og i min drengede naivitet troede jeg at det var fordi det gjorde ondt på hende.
Jeg slukkede skyndsomst lyset og trak af tøjet, mens lydene ovre fra Egons seng fyldte mine øren. Jeg havde en pæn ståpik på, da jeg krøb ned under den tunge olmerdugdyne. Jeg skal heller ikke gøre nogen hemmelighed af at jeg onanerede til lyden af det kneppende par i nabosengen.

– Gi” Olga pik, mer pik, åååh du, åååhhh…
Den buttede pige i forkarlens seng skreg sin orgasme ud i nattens stilhed og jeg kørte ekstra hårdt løs med den højre og tænkte, bare det var mig der havde pikken i Olga. Jeg skulle, ih, hvor jeg skulle!
Der blev en længere tavshed i nabosengen, og jeg spekulerede på om de mon var faldet i søvn, da jeg hørte Olga sige: – Ingen stivelse, lige som jeg er varmet op, din skiderik! Mads er du frisk?
– Frisk, Olga, mumlede jeg pludselig lysvågen og løsnede lidt på det krampagtige greb om pikken, der spændte og dunkede.

– Du spiller pik efter os, ik”? spurgte hun fnisende. – Den er ikke gået på dig endnu, vel?
– Næh, jeg…
– Jeg kommer over til dig nu. Egon er gået på halv stang. Har du prøvet at bolle!
– Næh, jeg…
– Det kan du nemt lære, bare du har stivelse i pikken. Jeg hørte Egon protestere lidt, da Olga steg ud af hans seng og i al sin buttede mælkehvide nøgenhed gik over til min seng ved den modsatte væg. Jeg hev astmatisk efter vejret, da hun smøg sig ned under dynen til mig. Hun var stor, blød og varm. Hun kyssede mig, samtidig med at hendes hånd greb fat om pikken. Den var stivere end nogensinde. Hun spillede den ganske let. Hun borede tungespidsen ind mellem mine tænder, mens mine hænder æltede hendes store tunge bryster, og nulrede de stivnede brystvorter.

– Tag mig på fissen, Mads – mærk hvor våd og liderlig jeg er. Åh gør…
Jeg fulgte hendes opfordring og lod hånden glide ned over hendes silkehudede mave, ned gennem skoven af bløde krøller, ned til det våde svulne køn. Jeg lod en finger glide lidt frem og tilbage i revnen mellem skamlæberne, der langsomt åbnede sig og min fingerspids ramte hendes clitoris og fik hende til at gispe i fryd. Hendes spillehånd satte tempoet op og jeg mærkede safterne begyndte at koge – snart…
Olga måtte have følt det samme som jeg, for hun gled om på ryggen, spredte de solide lår og styrede mig til – og jeg fik mit livs første skrald fisse!

I mellemtiden var Egon kommet på højkant igen og fik Olga tilbage – før vi afsluttede med en trekant, hvor hun suttede Egon, mens jeg bollede hende bagfra. Og sådan forsatte det faktisk de resterende 10 måneder hvor vi arbejdede sammen. Det var faktisk en god ordning for alle – vi karle behøvede ikke at støve sognet rundt for at få fisse. Bonden havde ikke bekymringer med fremmede karle – Egon og jeg gav Olga det mandfolk hun havde brug for. Hvad der senere er blevet af Olga og Egon ved jeg ikke. Måske de har haft et langt lækkert sexliv, eller et ganske dagligdags som jeg! Men uanset hvad – minderne kan man ikke tage fra os.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.7 / 5. Stemmeantal: 13

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *