En fugtig og råkold dag – der blev varm

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg kan lide at løbe. Ikke noget med konkurrence og heller ikke småløb på 2-3 km. Nej, alene, mindst 5 km og gerne på en god dag helt op til 9 km. Hovedet bliver tømt for problemer i hverdagen, og jeg har det frit og godt med kroppen. At jeg så ved, at jeg ser godt ud, mens jeg løber, gør det ikke værre. Selv om jeg ikke er ret høj, har jeg en lidt springende stil, og når så hestehalen er sat, så kan det hoppe både foran og bagved. Men det allerbedste er, at jeg så godt kan lide at svede rigtigt meget. Det er dejligt, når jeg elsker med en mand, der kan holde ud længe, for så bliver jeg glinsende våd over det hele. Men det næstbedste er at løbe rigtig langt, blive kortåndet og rød og varm og så lade det hele komme bagefter, mens jeg står og strækker ud hjemme i stuen. Så pludselig springer sveden frem. Alt tøjet bliver fugtigt og derefter vådt og så drypper sveden ned på gulvet. Hele forsiden af blusen bliver gennemblødt, og jeg kommer måske til at skifte strækøvelserne og lidt kradseri på udvalgte steder ud med lette gnidninger, men dog uden ligefrem at komme.

I dag, den 30. december skulle jeg ud fra morgenstunden efter nogle tankevækkende oplevelser på nettet. Det var koldt og slet ikke rart at starte. Jeg ville løbe langt, så jeg havde drukket rigeligt med vand straks fra jeg stod op. Jeg plejer at have min hvide sports-BH på; men i dag glemte jeg det nærmest. Til gengæld tog jeg min nye hvide polyamid løbebluse på sammen med tights”ne og nogle lange strømper. Nå, mig ud i bilen og ud til Frederiksdal, for der er nogle gode bakker vest for Furesøen. Og så ellers afsted, hurtigt for at få varmen. Det var lidt ophidsende sådan at kunne mærke mine bryster gynge så voldsomt. Det er jeg ikke vant til. De er ikke store, men runde og faste, og brystvorterne kan godt blive rigtigt stive og lange. Og som de da gyngede! Jeg kunne godt se på nogle af de mandlige løbere, jeg mødte, at de ikke var usynlige. Egentlig lidt rart. De ser mig. De ville gerne. Men næh, nej, jeg er jo en pæn pige, det ved alle i min omgangskreds. Så de måtte nøjes med at kigge. Og jeg måtte nøjes med at nyde det.

Hvad jeg ikke havde tænkt på, og først opdagede efter et par kilometers hidsigt løb, var, at det dér polyamid-stof ikke er blødt og glat som bomuld. Det kradser, eller nærmest river, ét udvalgt sted: På brystvorterne. Jeg satte farten ned til let jogging og ledte efter et sted at komme ind og tisse, og der var masser af buske; men det var altså også koldt.
Nu begyndte sveden at løbe, så jeg måtte sætte farten op igen. Men det gjorde lidt ondt i de efterhånden tyndslidte brystvorter. Jeg var ved at vende om, da jeg kom i tanker om, at Furesøbad, med badested og toiletter, kun var 300 meter fremme. På parkeringspladsen stod der ingen biler, så der var åbenbart ingen mennesker i nogen af sejlsportsklubbberne endnu. Til gengæld var de offentlige toiletter aflåste! Hurtig handling: Om til sejlklubben og prøve døren. Den var åben! Åh, Gud, hvilket held. Jeg vidste fra en tidligere fest, hvor toiletterne var; men da jeg kom derind, var døren igen aflåst! Op i klublokalet med mig, der måtte være en nøgle. — Det var der muligvis også; men der sad også 4 mennesker og stirrende forbavsede på mig, der kom løbende med vilde øjne. Cykler selvfølgelig! Hvor var jeg dum! Jeg må have set endnu mere dum ud, da jeg fattede det. Nød lærer jo nøgen kvinde osv., så jeg fattede mig hurtigt, og efter at have set, at det var 2 unge kvinder og 2 lidt mere voksne mænd, fortalte jeg dem om min situation og bad om nøglen til toilettet.

– Nu skal jeg hjælpe dig, sagde den lyshårede af dem. Hun var – ligesom de andre bare i noget mørkt blødt sejlertøj af en eller anden slags, selv om de vel ikke skulle sejle den dag. Nej, ikke på søen; men jeg skulle blive endnu klogere.
– Og kig dog op her bagefter, sagde den mindste af mændene og rakte en øl frem.

Den lyshårede gik forrest. Hun havde godt brede hofter, men nej for resten, sådan noget lægger jeg jo ikke mærke til. Vi skulle gennem mændenes omklædning og af en eller anden grund gennem saunaen for at komme ind til kvindernes omklædning. I saunaen var der steghedt. Og her stoppede hun og vendte sig mod mig.
– Har du været her før? – Nej, – hvorfor dog? – Jo, vi har en tradition her i klubben, når der kommer ubudne gæster.

Nu blev jeg altså lidt bange ; men jeg kunne vel nok skubbe hende til side, hvis det var.

– Må jeg ikke nok bare få lov at komme ind og tisse nu!

Hun smilede beroligende:

– Naturligvis! Bare rolig. Jeg vil jo ikke voldtage dig! Det er lige derinde om hjørnet.

Kort efter sad jeg og nød befrielsen ved at få tisset – og var alligevel mærkeligt urolig. Min pandesved dryppede på gulvet, og jeg kom lidt til mig selv. Lille Anne, tag dig sammen, det er virkelighed dette her, og der sker ikke noget. Så kom jeg i tanker om mine ømme brystvorter og hjemturen. Det kunne vel klares med et par stykker toiletpapir, eller nej, det ville glide ned. Så til sidst lavede jeg en midlertidig sportsBH ved at rulle toiletpapir rundt om brystet 5 gange. Så var jeg klar. Og jeg skulle vist ikke ind i saunaen igen, hvis jeg kunne slippe, så jeg fandt den normale udgangsdør. Som var blokeret! Øv! Der var lagt nye fliser og et større stativ og plasticstrimler viste, at man ikke skulle gå den vej.

Nå pyt, hjertet op i brystet, og med begge dele dunkende utrygt gik jeg ind i saunaen. Stegende varmt igen og sandelig: Her sad den lyshårede med de brede hofter splitternøgen og med sine misundelsesværdigt store bryster med store lysebrune og stive brystvorter. Jeg gloede. Og greb mig i det. Hallo Anne! Du tænder ikke på kvinder. Vel? Løft blikket, op til hendes ansigt — som smilede stort og indforstået.

– Hej igen. Slå dig dog ned her og slap lidt af. Du trænger til det.

– Ne-ej, nej tak. Jeg skal hjemad. Tak for lånet.

Hun rejste sig smidigt og hurtigt, så de alt for dejlige bryster gyngede.

– Slap nu lidt af. Det er næsten nytårsaften, nyd nu livet lidt.

Nu var hun nede og gik helt tæt ind til mig. Jeg var lammet, splittet mellem normalitet og grænseoverskridning. Her stod jeg i en dampende varm sauna og drev af sved, så jeg knap kunne se. Og havde – kunne jeg nu mærke – slidt mine brystvorter helt tyndhudede. Her sluttede festen altså. Jeg smilede høfligt.

– Nej tak. Godt nytår. Hej!

Jeg vendte mig mod døren, pressede den op og gik . lige ind i armene på den mindste af mændene, som stod med badehåndklæde om livet og en øl i hånden, og lige nu var han ikke spor lille. Dette her var ved at glide ud af mine hænder. Jeg blev helt rød i hovedet, som om jeg havde gjort noget forkert, og stammede nærmest “Hej”, “tak for lånet”, “Godt nytår!” Kvinden må have lavet tegn til ham, for han flyttede sig ikke, men gik tværtimod ind mod mig, så jeg trådte et skridt tilbage. Og nu kunne jeg se deres spil: De var ikke voldelige, bare bestemte. Og de legede med mig, mens de fandt ud af mig, før jeg selv gjorde det. Jeg prøvede da:

– Nu skal du altså flytte dig.

– Det tror jeg ikke, nej.

Nu kunne jeg selv mærke det: En rislen i kroppen af overgivelse og et blik, som automatisk søgte fra hans ansigt og ned ad hans bryst til dér, hvor badehåndklædet ikke længere var et badehåndklæde men et snærende fængsel for hans manddom, som pressede sig fremad. Jeg prøvede igen, vendte mig, fast besluttet på at flytte kvinden og vandre direkte ud gennem murerarbejde og flygte ud, gik ind i saunaen, hvor kvinden ventede smilende.

Og så skete det umulige. Netop da jeg ville løfte hænderne for at puffe til hende, blev jeg grebet bagfra, og nu smilede hun pludselig bredt. Armene blev trukket bagud, så brysterne pressede mod min mærkelige BH, ømt og meget levende. og jeg knækkede sammen med knæene mod hinanden.

Så kom presset bagfra! Idet min ende kom bagud, pressede manden – at det var en mand, det var jeg ikke i tvivl om – som pressede imod. Jeg kunne ligefrem mærke hans store bule foran. Så prøvede jeg at komme frem; men dér stod den lyshårede og grinede. Hun tog mine ører og rystede mit ansigt fra side til side, mens hun pressede sine dejlige og varme nærmest hårde bryster mod min næse. Dernæst ned mod hendes mave, så jeg fik ansigtet lige mod navlen, jeg prøvede at trække mig væk, men stødte mod mandens nu meget store pik, som absolut ikke længere havde noget badehåndklæde foran sig, varm og magtfuld, så der var kun mine trusser og løbebukser imellem, og de er lavet af meget tyndt stof, så han fik faktisk presset sig ind imellem mine skamlæber, men så heller ikke længere ind. Det var helt underligt. Og en lille smule vildt. Jeg prøvede at grine til dem; men det blev kun til et ynkeligt fnis:

– Vil I ikke nok lige lade mig gå? – Du skal ingen steder. Og du vil jo også meget hellere blive her, ikke?

Det var manden, der nu holdt hårdt om mine hofter, mens han pressede sin pik mod mig, nu mod enden, hvor den absolut heller ikke kunne komme ind. Troede jeg. Og han havde ret, jeg skulle ingen steder nu. Da den lyshårede begyndte at trække min bluse af, gjorde jeg ikke modstand, men rettede mig op og løftede lydigt armene.

– Nej, da, skat, hvor er du våd af sved! Vil du ikke have resten af tøjet af?

Hun greb fat om min omrullede “BH” og rev til, så mine ømme bryster sprang frem. Imens stirrede jeg blot håbløst på hendes dejlige bryster, hvor små sveddråber nu også sprang frem, og uden at min vilje styrede noget greb jeg om dem, mærkede hvordan de var levende, varme, spændstige og elektriske. Jeg nærmest faldt ned mod dem og kyssede dem, mens jeg kunne mærke et par hænder gribe fat i mine løbetights og begynde at rulle dem ned over mine hofter. Det var jo vanvittigt. Og igen protesterede min “pæne pige” indeni.

– Lad mig så være, I er jo ikke rigtigt kloge!

Efterhånden mente jeg det knap nok; men det kunne de jo ikke vide. Og jeg kunne ikke vide, hvor meget de ville tage mig på ordet.

– Hun er genstridig. Kom og hjælp, Niels og Ida.

Nu blev det lille rum pludselig fyldt med mennesker. De to andre kom ind, Kaj nøgen og stor og behåret, Ida stadig i træningstøj. Jeg så bedende på dem. Vil I ikke nok bare lade mig være? I har da hinanden! Her sagde Kaj med en charmerede glat stemme, mens han tog om mine arme og min overkrop i ét hug, så brysterne sved:

– Du kan gøre modstand, eller du kan nyde det, det er lige meget. Men du skal vide, at vi vil ikke gøre dig ondt. Nej, hvor er du dog våd af lækker sved! Mhmm!

Jeg havde ikke meget at skulle have sagt, for han var allerede i gang med at vende mig med ansigtet op med hænder som vandrede krævende ned over min krop, og jeg gav mig, da fingrene passerede brystvorterne, der ganske rigtigt stod stift ud i luften og var mere røde end den brune farve, de har normalt. Og sveden gled i en tynd strøm ned mellem brysterne og ned på maven, hvor det fortsatte ned mod mit skød, som allerede var i oprør. Trusserne blev flået ned i ét tag. Jeg var helt anspændt i underlivet og jeg erkendte, at jeg var ved at blive forfærdeligt liderlig! Jeg havde nok hele tiden nydt magtesløsheden og protesterne lidt; men nu kunne jeg mærke, at det kriblede rigtigt i kussen. Jeg lukkede øjnene, pressede dem i, så de skulle tro, at det var væmmeligt for mig, selv om jeg var ved at være med, selv om jeg allerede tænkte, at den pik, der før ikke kunne komme forbi de tynde bukser, nu havde fri adgang. Da det er lige midt i ægløsningsperioden, så er det faktisk farligt. Og jeg vidste det; men det var jo ikke min skyld, vel? Med de lukkede øjne så jeg heller ikke hvad de lavede, sansede knap, at jeg blev lagt på briksen, hørte kun en mand sige:

– Hør her, hun er helt våd i skrævet! Det er bare skuespil!

Og nu fattede jeg, at han havde hånden nede og kæle for min kusse, der åbenbart afslørede alt. Fingrene pressede helt ud i hjørnerne af skamlæberne, der føltes som om de var svulmet til dobbelt størrelse. Hans fingre forsvandt, og nu kunne jeg mærke hans mund og tunge mod min opsvulmede kusse. Jeg peb, for nu var det for dejligt. Gryden kogte i hele mit underliv, og nærmest i bølger boblede det igennem mig bagfra, fra nederst i ryggen, rundt på indersiden af mine balder, ind mod mine skamlæber og min nu silende våde og brændende kusse, op i kussen, op gennem maven og direkte ud i mine stive og overfølsomme brystvorter. Imens var de andre under min lænd, på min mave, en tunge bed i øreflippen, og så kom der en hånd og krammede mit ene bryst!

– AV, sagde jeg. Vent, lad være, de er så ømme.
– Hold kæft, skat, sagde den nye pige, Ida.

Hun var tynd, lang og mørk og med øjne, som var helt mørke, sådan lidt vrede i det, men i virkeligheden mørke af liderlighed, for de havde jo planlagt det, fra det øjeblik jeg kom ind i klublokalet.
Derefter klynkede jeg kun. Det passede mig rigtig godt, for så kunne jeg nyde- klynke, mens jeg tilsyneladende protesterede. Nu kom en mund ned mod min, og en tunge pressede sig ind, mens en hånd kørte hårdt op og ned ad min svedglatte mave. Hans tunge kørte vildt rundt i min mund, og jeg fik vejrtrækningsproblemer. Måske også fordi tungen i min kusse nu cirklede lige rundt om min klit, cirklede og cirklede, og så pludselig slikkede hårdt og hurtigt lige på. Og så eksploderede små lynkinerese i mit hoved og i hele mit skød. Jeg følte det som om, min kusse pumpede ukontrolleret, og at saften nærmest stod ud af mig. Nu kom der helt dyriske lyde nede fra min hals, og jeg følte mig også som et dyr, en stor vild kat, som var blevet fanget og nu kæmpede og kæmpede mod overmagten og nød det alligevel. Jeg syntes næsten, jeg slog med halen mod briksen, for mine våde røvbalder klaskede hurtigt op og ned mod briksens rå træ.

Og det blev bare vildere, helt vildt. Der var hænder over alt på min krop, og den mund som kyssede mig blev pludselig erstattet af en krævende pik, der ville ind. Jeg lukkede selvfølgelig munden ærbart i, men fik straks to fingre presset hårdt mod kæberne, så det gjorde ondt. Og munden blev presset op, og før jeg kunne skælde ud, blev den fuld af varm stiv pik. Og her kommer en tilståelse: Jeg er en af de kvinder, som virkelig elsker følelsen og smagen af en pik i munden. Det, at jeg kan mærke, hvor meget han begærer mig, hvor meget han gerne vil presse sin mod ind over alt i mig, det er så dejligt, så saligt, at jeg bare elsker det, og jeg ved, at al vilje forsvinder ud af mig, hvis han smager godt. Denne her pik var ikke så stor; men fuldstændigt stiv og hård, og jeg kunne høre hans ivrige stønnen.

Imens var mit underliv i gang med sit eget selvstændige liv. Jeg tror, de må have været 2 til at slikke mig, for det føltes som om en hel slangegrotte forlystede sig imellem lyskene. Jeg prøvede at kuple en hånd over de ømme brystvorter. Den blev øjeblikkelig fjernet og tvunget ned under min ryg, mens en hård hånd kørte op og ned ad mine bryster, som i dette øjeblik blev til mine patter, mine vilde og liderligt følsomme patter, som var ømme og våde, og som ville suttes på. Jeg hev hurtigt pikken ud af munden.

– Så kys dem dog i stedte for! Råbte jeg.

Og det skete prompte: En mund pressedes mod det ene bryst, det højre, og en tunge cirklede hårdt rundt om brystvorten, og nu nød jeg det trods smerten. Dette var første gang, jeg havde noget at skulle have sagt. Jeg håbede, det var den lyshårede, for hendes læber var dejligt fyldige. Pikken var straks kommet ind i min mund igen, og nu suttede og slikkede jeg den, for nu var der ingen vej tilbage.

Mit underliv levede sit eget liv, fuldt af saft og munde, mine bryster gav heftige og salige smertessignaler, og min mund var fuldt af ivrig pik, der kørte ud og ind mellem mine læber, mens jeg med tungen prøvede at finde det lille hul i pikhovedet. Han gispede helt ukontrolleret. Aha, her havde jeg også noget magt!

Men så tog det hele magten fra mig igen: Min kusse eksploderede. Det kørte op og ned i hele underlivet og føltes som om nogen trak en juletræskæde ud og ind igennem hele mit drivende våde underliv, ind gennem kussen, rundt dernede, og nærmest ud gennem røven.

– Se, råbte en mand, det står i en stråle ud af hendes kusse. Hun er en sprøjter!

Sådan føltes det også! Juletræskæden med blinkende lamper kom ind igen i kussen. Ingen havde været inde i min kusse eller røv endnu, og dog sejlede den af safter og spyt. Og jeg havde været igennem en helt ny slags orgasme, sådan én som vil have mere. Meget mere.
Pikken var ude af min mund og den blev nu presset mod min kind, men manden gned og stønnede. Nede ved min kusse kom nu en mand hen over den med åben mund. Han drak mine safter. Han drak og slubrede og savlede og så ud til at nyde det. Mens den lyshårede pige med begge hænder rykkede vildt i den pik, som pegede ud over min mave. Nu stønnede jeg – og mente det:

– Gik mig pik! Jeg vil have jer alle sammen. I skal ind i mig. I skal kneppe mig, kneppe mig, kneppe mig..

Jeg nåede ikke længere, før jeg blev fyldt med den tykke kraftige pik fra ham den behårede. Nu var det hans kraftfulde stød op i min kusse, som styrede begivenhederne. Min mave krampede, og jeg krummede mig sammen i sanseløs liderlighed. Min mund blev fyldt med pik, mine patter blev suttet hårdt, mine balder blev trukket fra hinanden, og en hånd fandt vej til det bageste hul. Jeg ville protestere; men pikken i munden pressede sig ind, længere ind, så jeg ikke en gang kunne sutte med tungen. Og så kom der – ikke én men to fingre ind i mit røvhul, hvor de kunne mærke den tykke pik, som fyldt kussen ud. Jeg hvæsede og slog med halen, og kradsede.

Ida bed mig i brysterne, pikken i munden kørte skånselsløst ud og ind, så jeg måtte gispe efter luft, pikken i kussen tordnede frem og tilbage, og så kom det, det forfærdelige, som måtte komme. Fingrene var væk, og de måtte have vendt mig, for jeg lå på alle 4 og hvæsede og gispede og klynkede og råbte på mere, mens en mand nådesløst pressede sin store pik mod min kusse. Den var for stor. Han pressede, jeg pressede imod, begge ville vi forenes, men det virkede umuligt. – Indtil et par kyndige kvindehænder gned mod både min mave og mine skamlæber, som de krængede til siden og åbnede for min drivende liderlige kusse. Jeg spændte og slappede, var næsten som en pumpe, og kunne så pludseligt mærke, at den kraftige pik bare pressede sig vej dybt ind i mig. Dybt, dybt ind, ind så jeg kunne mærke, at den flyttede om på mit indre landskab og pressede sig lige mod livmodermunden. Jeg faldt ned med overkroppen og mærkede det ru træ kradse mine brystvorter, mens stærke hænder tog fat om mine hofter og holdt mig oppe.

Nu red de mig som vilde dyr, og jeg lå med siden af ansigtet presset ned mod briksen, mens stærke kvindehænder pressede min mave nedefra. Nu stod solen ikke på himlen mere, det sortnede for mig, og jeg kunne kun grynte. Jeg åbnede øjnene og så lige ind i med indbydende våd kusse. Uden tanker overhovedet stak jeg tungen frem og slikkede begærligt, stak tungen helt ind i kussen, kørte den op over skamlæberne og pressede sig mod hendes klitoris, så hun gav sig og udstødte et langt dybt “uuuuUUUUUHHHH”, mens hun sitrede med underlivet. Manden bag mig red mig som en vildhest, og jeg skiftevis hamrede næsen mod hendes kusse og måtte stikke tungen langt ud for at nå den. Hun gispede sanseløst, og så dukkede der en pik op foran mit ansigt. Jeg tog den i munden, hun klagede, jeg slikkede hende, han gryntede, og så trak jeg ansigtet lidt tilbage for at se dem forenes. Greb med min halvlåste hånd fat om hans pik, pressede den hen mod kussen, nød at se den gnide mod åbningen og presse hendes grotte åben for så pludselig at glide ind. Så greb jeg om hans nosser og klemte dem, nulrede dem, pressede dem, kriblede dem.
Og så kom brølet fra ham bagved, som et dyrebrøl, og han sitrede med pikken i min kusse. Jeg vidste, at han nu var ved at sprøjte sin fremmede sæd ind i mig, ind i min fuldstændigt ubeskyttede kusse og op mod min livmoder, og jeg var ligeglad. Min kusse kappede over igen, og jeg gispede min orgasme ud, så min kusse gik som et pumpeværk om hans sprøjtende pik. Lige nu var sæd det bedste i verden. Og der skulle straks komme mere: Den foran mit ansigt blev med ét ligesom tykkere nedenunder, blev trukket ud af den silende og krampagtigt sammentrækkende kusse foran mit ansigt, kom nærmere mod min forventningsfulde mund, drivende af den tynde saft fra pikken. Jeg stak tungen ud og spillede indbydende med den. Han stønnede som en okse nu.

Så prøvede jeg at mærke med fingrene i min kusse. Det DREV ud af den med mandens dejlige sæd. Alt var vådt og glat dernede. Og så kom hans ansigt og tunge igen ivrigt spillende rundt i og helt ind i min opspilede kusse. Jeg så ned, og så skete det hele på én gang:

Den store pik dunkede og sprøjtede så et tykt strint ud med sæd. Og ét til. Og ét til. Og igen. Og igen. Og nu sprøjtede jeg, så ham der havde munden mod min kusse, pludselig gylpede og drak. Og pikken sprøjtede stadig ud over mit ansigt og kussen foran mig. Hele mit ansigt var nu fuld at det dejlige hvide sperm, som gled ned ad min kind og sejlede ned over den tilfredse kusse udfor mig. Og der kom mere. Han må næsten have været i fængsel og ikke fået sex og kusse i måneder, for det blev ved med at vælte ud af ham. Jeg ville gribe pikken; men pludselig kunne jeg intet se. Det sidste sæd sprøjtede mig lige i øjnene,. Jeg bøjede hovedet bagover for at få det i munden; men han stødte pikken lige mod mit næsebor og sendte et sprøjt derind. Så fik jeg endelig fat i ham, og drak og slubrede sæd i mig. Lod det løbe ned i halsen og slugte det. Uhm. Dejlig smag. God pik. Hånden ned mod kussen foran, og her var sejlende galt. Så fik jeg tørret det drivende sæd af øjnene og så op. Det var selvfølgelig den lyshårede, jeg havde slikket, og jeg kunne gerne slikke videre for at få al den sæd, som drev ned over hendes kusse. Og så kom udmattelsen! Jeg gled helt ned og ligge, lukkede øjnene og nød den drivende fornemmelse i hele kroppen. Her lå jeg, sønderslidt og pjaskvåd af næsten alle tænkelige kropssafter. Jeg brølede dyrisk af glæde, rejste hovedet fra bænken, åbnede øjnene og så lige ind i et videokamera. Ja, naturligvis: Ida havde været væk under det meste, så hendes opgave var at få det hele på video.

Hvilke forfærdelige mennesker! Hvor direkte perverst! Hvor vanvittigt! Hvor pragtfuldt!

Jeg kunne ikke engang protestere, kun lukke øjnene og prøve at finde frem til mit eget normale jeg. Jeg var et lille stykke på vej, da et par læber pressedes mod mine, et par bryster gled ned over min ryg, og et par hænder masserede mine balder, som de ganske roligt og bestemt skilte ad. Så piblede livets kilder frem i mig igen.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmeantal: 3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *