Studie i seks

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

I den børnehave hvor jeg er chef, havde vi fået en ny studerende, som næsten tog vejret fra mig, når jeg så hende, faktisk gik jeg rundt konstant og var småliderlig, heldigvis havde jeg en del kontorarbejde at lave, men når jeg var på børnearbejde sammen med hende, eller vi var på legepladsen så kunne jeg ikke få øjnene fra hende.

Hun hedder Pernille, er 24 år, og går altid i cowboybukser af de der lavtaljede, så jeg kan se en g- streng når hun er på hug for at hjælpe et barn, – så går blusen også op og jeg kan se hendes ryg tatovering, ofte har jeg tænkt på hvordan det måtte være at tage hende bagfra og nyde tatoveringen mens man knepper løs.
Hendes bluser er stramme og hun har en flot barm, ingen tvivl om det.
Hun har et dejligt smil og er lyshåret, —- jeg er forelsket i den nye praktikant.

Jeg havde fået maget det sådan, at Pernille skulle lære noget om budgetlægning og økonomi i børnehaven, – og det skulle ligge udenfor alm. åbningstid, så jeg havde mulighed for at være alene med silden.

Jeg havde bestilt noget pizza og indkøbt colaer, så vi lige kunne få lidt at spise inden vi gik i gang med at tale om økonomi og budget. Vi nåede dog ikke så langt for pludselig, og jeg ved ikke rigtigt hvordan det egentlig skete, kom vi til at snakke om sex og kærlighed, og Pernille fortalte at hun for kort tid siden var blevet single, efter at hendes kæreste og hende havde slået op.
Og pludselig sad vi og kyssede, og mine hænder begyndte en vandring rundt på hendes dejlige krop.

Så begyndte vi at tage tøjet af hinanden, jeg hjalp hende med at få blusen op over hovedet og knappede hendes blonde-bh op, så hendes dejlige bryster stod store og faste ud mod mig, hurtigt begyndte jeg at knappe hendes cowboy bukser op, lyne ned og få dem krænget ned over baller og lår, og få dem trukket af, så hun nu kun stod i g-strengen, jeg tændte for kopi maskinen og fik Pernille til at lægge sine bryster på den, så spredte jeg hendes ben så hun stod og lænede sig ind over kopi maskinen, og jeg havde nu hendes dejlige baller og hendes rygtatovering som jeg i mine fantasier havde drømt om lige foran mig, hurtigt gjorde jeg mig klar, og med et kort hug til hendes hofter trængte jeg op i hendes lune og fugtige fisse og begyndte at kneppe hende, mens jeg fik trykket på kopi maskinen og fik taget en masse kopier af hendes dejlige bryster som bevægede sig frem og tilbage mens jeg kørte min pik op og ud og ind i hende.

Virkeligheden overgår til fulde fantasien, det var som at være i himlen at bolle Pernille, hun besvarede mine bevægelser med at presse sin røv mod mig, sprede sine ben så jeg kunne trænge så højt op i hende som muligt.

Jeg ville også have kopier af hendes dejlige kusse, så jeg stoppede og trak mig ud, løftede Pernille op på maskinen så hendes dejlige våde kusse nu lå så jeg kunne få kopier af den, nu lå hun der og jeg stod foran hende, hun greb ud efter min pik og trak mig hen mod sig og tog mig i sin mund og nærmest slugte mig.

Ååh hvor var det godt, hun sugede nærmest spermen ud af mig, da jeg efter kort tid kom i nogle ryk, og sprøjtede ned i hendes mund og hals, hun slugte det hele og sugede mig helt ren.

Min kondi er nok ikke så god, så jeg foreslog at vi tog en slapper, for jeg ville gerne lege mere med hende.

Mens vi sad der og drak lidt cola, og jeg fik en smøg, spurgte jeg Pernille om det ikke kunne være sjovt med en trekant. Pernille sagde at det var da en sjov ide. Så vi tændte for pc`en og gik på nettet og på chatten fik vi hurtigt kontakt til en ung knægt som gerne ville være med til en trekant, heldigvis boede han kun kort fra børnehaven og kunne være der indenfor de næste 10 min.

Jeg fik et lille chok da han ringede på og jeg lukkede ham ind, – det var jo Carl, som havde gået i børnehaven, som jeg havde tørret røv på da han kun var en lille lort på 2 år, nu var han en stor og fræk lømmel på 19, som var lige så liderlig som jeg, og han blev ikke mindre liderlig da han så Pernille sidde der i al sin dejlige nøgenhed med de store bryster og hendes varme kusse med den sparsomme hårvækst.

Hurtigt fik han smidt klunset og en ordentlig stor gøj af en pik svippede ud af hans underbukser.

Vi placerede Pernille på skrivebordet, hun lå på maven, med benene ud over kanten, jeg spredte hendes ben og fik hende placeret så jeg kunne presse mig op i hende, og på den anden side stod Carl klar med sin store svaber som Pernille straks tog i munden og så begyndte vi.

Jeg kneppede hende i hendes dejlige fugtige stramme fisse og Carl kneppede hendes mund.

På et tegn, skiftede vi så Carl kunne tage hende bagfra og jeg kunne blive suttet igen, det var ekstremt liderligt, og Pernille tilføjede liderligheden adskillige dimensioner ved at stønne og små skrige, pludselig kunne jeg høre Pernille begynde at bevæge sig på en anden måde, og jeg så at Carl var i gang med at bore sin store stive pik op i hendes røv hul, det var vist ikke noget hun var vant til for hun prøvede at kravle hen mod mig, men Carl holdt hende fast og da hun samtidig også var liderlig, så endte det med at hun spredte sine ben så vidt ud til siderne som hun kunne og jeg måtte trække mig ud, da hun var ved at bide mig over.

Hurtigt fik jeg fat i hendes bløde runde baller og fik dem presset så langt ud som muligt, så Carl kunne komme op i stjernen, efter et par forsøg og ved hjælp af noget saft fra hendes våde fisse så lykkedes det Carl at komme op i det stramme røv hul, først kun pik hovedet men ved hjælp af lidt simpel lirken og pressen med pikken kom han helt op i hende, hold da lige kæft hvor hun skreg, og hun skreg også igen da Carl trak sig ud og i en bevægelse pressede sig ind igen.

Det kunne ikke fortsætte, så Carl trak sig ud, jeg skubbede ham hurtigt væk, vendte Pernille rundt, og satte hende op, så hun sad på bord kanten, så stod jeg mellem hendes lår, og hun rakte sin hånd ned og fik min pik manøvreret så den stod mod hendes dejlige kusse, ”kom så op i mig” sagde hun, og jeg kom op i hende, og nu var jeg som besat, jeg kneppede, bollede, hamrede min pik op i Pernille mens jeg bed i hendes dejlige bryster og brystvorter, kraftfuldt ud og ind med en voldsomhed og hurtighed, som jeg ikke troede muligt, men Pernille gav igen, og bevægede sig så jeg måtte holde fast i hendes baller for at holde mig inde, hun nærmest dansede på skrivebordet, Med et højt brøl sprøjtede jeg min sperm i hende.

Da vi kom til os selv spurgte Carl om vi stadig havde ”puderummet”, for så ville han gerne have os med derned, for som han sagde, så havde han mange gange leget ”bolle lege” dernede da han gik i børnehaven, og nu ville han godt prøve det igen, og denne gang rigtig.

Så vi gik ned i kælderen, ind i puderummet, og fik nogle puder og madrasser sat sammen, så vi kunne ligge der sammen.
Pernille sagde at nu ville hun prøve en sandwich, og den var Carl og jeg da med på, jeg tror vi ville ha` gjort alt for Pernille netop nu.
Vi blev enige om at jeg skulle prøve at komme op i hendes røv, for min pik var noget mindre en Carls, så jeg lagde mig og fik Pernille lagt ovenpå, og så prøvede vi om jeg kunne komme op i hendes røvhul, jeg havde været så kvik så jeg havde taget noget cream med fra et puslebord, og det gjorde nu sin virkning, – men Carl havde jo også lavet et stort forarbejde, for jeg kom op i Pernille uden de helt store problemer, og nu lå Pernille der med vidt spredte ben, og Carl lagde sig oven på og kørte sin store stivert op i hende og vi begyndte at bolle hende sammen, jeg noget forsigtigt, men Carl i sin ungdoms kådhed, kneppede med stor iver og fuld kraft frem, vi stønnede og Pernille stønnede og nærmest skreg da Carl samtidig med at han kneppede hende fik stimuleret hendes klitoris, så hun pludselig nærmest løftede sig fra mig, så min pik svuppede ud af hendes bageste hul, og hun skreg en orgasme højt ud i puderummet, Carl trak sin pik ud og pumpede sin sæd ud over hendes mave og bryster.
Pernille og hans pik i munden og sugede og suttede de sidste dråber sæd i sig.

Desværre havde jeg ikke mere i mig nu, desuden skulle jeg jo også hjem til lillemor, – det var jo lille kusse aften.

Carl skulle til fodbold træning, og Pernille havde et møde i sin praktik gruppe, – nu havde hun jo også noget nyt og spændende fra sit arbejde at fortælle for sine studie kammerater.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmeantal: 5

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *