Ung pige ville lære om sex

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

For nogle år siden fik jeg (Tom 28 år) til opgave, sammen med en kvindelig kollega (Hanne 22 År) at lave have ved et sommerhus i Nordsjælland. Da vi kommer fra Fyn var vi nød til at bo i huset den tid det tog at lave haven.

Vi ankom søndag eftermiddag og Hanne foreslog at vi kiggede på arbejdstegningerne inden

vi skulle spise. Der var en hel del belægningsarbejde, plantning samt græsarbejde.

Mandag gik vi i gang med at gøre klar til at lave belægning, solen skinnede og det var allerede varmt, Hanne havde allerede smidt blusen og jeg nød synet af hendes lækre bryster i bikini-toppen.

“Tom” råbte hun distraherer de for meget kan jeg da tage blusen på igen. Det var lidt pinligt men da vi nåede til middag, skulle vi ud for at handle. Mens jeg handle ind ville hun kigge lidt i forretninger, jeg fik handlet til en uges tid og købte aviser, smøger og blade så der var lidt at læse i hvis vi skulle kede os.

Hanne kom storsmilende med et par poser fra diverse tøjforretninger, da vi kom hjem spiste vi og arbejdede til kl. 18 hvor jeg satte maden i ovnen og gik i bad og bagefter var det Hannes tur jeg nåede lige at få et glimt af hendes bryster da hun gik på badeværelset.

Mens vi spiste kunne jeg nyde hendes smukke blå øjne, og vi snakkede om alt mellem himmel og jord. Snakken kom ind på sex og så spurgte hun om jeg kunne lide hendes bryster nu da jeg sådan havde stirret på dem i formiddags. Det måtte jeg jo indrømme at jeg kunne, jeg fortalte også at jeg syntes hun var en dejlig tøs men jeg aldrig havde haft syndige tanker om hende. Hun havde godt nok syntes jeg var en herlig fyr, men genertheden var skyld i at hun aldrig havde gjort noget ved det før.

Vi tog vinen med ind i stuen og snakkede videre, hun sagde når nu jeg kunne lide hendes bryster hvorfor jeg så ikke fandt dem frem. Jeg knappede straks hendes skjorte op og der var de dejlige
bryster endda med strittende brystvorter, jeg kyssede hendes vorter og spurgte om jeg også måtte se hendes kusse, det måtte jeg hvis hun først måtte se min pik. Jeg trak den frem og lod hende røre den lidt og sagde nu er det din tur. Jeg trak hendes bukser ned og lod trussen følge efter og så til min store overraskelse at der ikke var et eneste hår på kussen.

Jeg lagde hende på sofabordet og gav mig til at lege omkring kussen med min tunge. Jeg slikkede hendes skamlæber ligeså stille op og ned uden at ramme hendes klitoris, samtidig lod jeg to fingre glide ind i hendes kusse og lidt efter slikke jeg hendes klitoris og hun stønne højt og bad mig knæppe hende, men jeg sagde at her bestemte jeg farten. Jeg fingerkneppede hende men jeg suttede på hendes stive brystvorter og rejste mig og sagde hovsa min pik er blevet slap tror du den kan blive stiv igen. Efter 10 sek. i hendes mund stod den stiv og kampklar. Jeg stak kun pikhovedet indenfor i hendes varme og våde kusse, hun bad mig om at hamre den i bund men jeg trak den ud igen og kørte hovedet rundt om klitoris og op og ned at skamlæberne for derefter at lade den gå i bund i et stød, da fik hun sin første orgasme, vi bollede videre og efter et stykke tid var jeg tæt på at komme og trak mig ud af kussen og sagde at hun vil have spermen på hendes bryster og hun tog den i munden og suttede til jeg ikke kunne holde til mere og sendte min varme sperm ud over hendes bryster. Fuck det var lige hvad jeg trængte til sagde hun da mens hun gned brysterne ind i sæd.

Vi gik i bad sammen og lagde os ind på hendes seng og lå og pillede og faldt til sidst i søvn.

Næste morgen efter morgenmaden gik vi i krig med at lave terrasse og stier, jeg kørte sten til og hun lagde dem, efter et par timer gik jeg hen og tog hende på balderne da hun lå og rette sten til, du står lige til en baghyler Hanne sagde jeg. Hun spurgte hvad der forhindrede mig i at gøre det, jeg sagde at man kunne se os ude fra stien ved siden af grunden, og hvad så var hendes svar. Jeg trak mine shorts af og trak hendes til side og førte min pik ind bagfra og knæppede hende til vi fik en dejlig udløsning sammen. Bagefter spiste vi og gik en tur i vandet og fik leget lidt i vandet og blev enige om at om aftenen skulle vi elske i vandkanten. Dagen gik uden flere seksuelle udskejelser og efter aftens maden gik vi en tur langs stranden, hvor vi fandt et godt sted hvor man kunne være nogenlunde i fred. Hanne tog bikinien af og gik i vandet og jeg fulgte efter. Hun prøvede at dykke ned under vandet og sutte på pikken, men kunne ikke holde vejret ret længe af gangen. Jeg løftede hende op og satte hende på pikken og bar hende ind til vandkanten og lagde hende i sandet og bollede til min pik var lige ved at sprøjte og gav mig til at slikke hende mens hun legede med min sprøjteklare pik. Efter få minutter fik hun orgasme og ville have en gang creme på balderne fra min pik. Jeg sprøjtede min sperm ud over balderne og masserede dem bagefter.

Vi gik tilbage til sommerhuset og fik en øl og Hanne rejste sig og sagde om 30 min skulle jeg stille i soveværelset, efter at have taget bad og gjort mig klar bankede jeg på døren til soveværelset hun sagde at jeg skulle tage det bind for øjnene som hang på dørhåndtaget.

Jeg blev ført ind og lagt på sengen og hun bandt mine hænder fast til sengen, derefter klippe hun min T-shirt op og trak underbukserne af. Bagefter smurte hun næsten hele min krop ind i creme og
jeg var tændt som en vild. Hun tog pikken i munden og legede med mine nosser og da jeg var ligeved at sprøjte i hendes varme mund stoppede hun og satte sin kusse hen til mind mund og bad mig slikke hende til hun kom, jeg slikke det bedste jeg havde lært og hun næsten kvalte mig da hun kom.

Da hun var kommet gik hun og kom igen lidt senere og pikken stod stadig, så satte hun sig på den og red mig til jeg var ligeved at komme så holdt hun lidt og bed i mine brystvorter og sagde nu var kussen klar til en portion sæd. Hun rev bindet af og det første jeg fik øje på var hendes bh som hun havde klippet et hul til brystvorterne i, det syn var mere end jeg kunne klare jeg pumpede min sæd langt op i hendes kusse. Da hun havde bundet mig op gik vi i bad sammen og i seng og sov til langt op af formiddagen. Vi kastede os over arbejdet og om eftermiddagen blev vi enige om at vi skulle arbejde nøgne, da vi havde arbejdet lidt var Hanne blevet meget liderlig og trængte til at få pik.

Mens hun hentede flere planter tog jeg en madras ud og lagde mig og råbte så er der pik til dem der trænger, Hanne kom løbende og nærmest kastede sig over mig og sugede pikken ind i hendes grådige mund. Efter et minut satte hun sig op på pikken og red som en gal, jeg opdagede en skikkelse i hækken det lignede en ung pige, hun forsvandt da vi fik øjenkontakt. Jeg fortalte Hanne om pigen, det gjorde hende endnu mere vild og vi fik en dejlig orgasme sammen og lå længe og pustede ud bagefter.

Næste formiddag ventede vi på at få øje på pigen og det endte da også med at hun dukkede op,

Hanne kaldte på hende og inviterede hende ind på en øl. Hun undskyldte at hun havde luret på os men hun ville lære lidt om sex inden hendes fyr skulle have lov til at tage hendes mødom.

Vi tilbød straks at lære hende om det og hende og fyren kunne jo have deres første samleje hos os hvis der skulle opstå “problemer”, Joan som hun hed var straks med på ideen og Hanne sagde at hun nok skulle styre showet næste aften.

Næste aften kl. 17 ankom Joan og Kim til huset, Hanne kyssede Kim og sagde at hun skulle nok bestemme farten og han skulle gøre hvad der blev sagt ellers var der ingen mødom til ham.

Hanne foreslog at vi skulle være nøgne når vi nu skulle grille. Kim sad med stådreng under middagen og efter desserten gik vi ind i stuen og snakkede om sex.

Hanne fortalte Joan om hvordan man suttede pik og trak mig op og viske hvordan efter få min. sagde hun til Joan at hun skulle prøve, hun tog min pik forsigtig i munden og blev hurtig fortrolig med sådan en tingest i munden. Hanne kravlede over til Kim og legede med hans stive pik og tog den i munden og kort efter sprøjtede han i munden på hende og hun slugte hele ladningen. Han var helt forskrækket og undskyldte mange gange men Hanne sagde det var meningen for ellers ville han ikke kunne holde til at komme ind i kussen, Joans første samleje skulle ikke være en tre minutters forestilling.

Hanne lagde sig på sofabordet og jeg viste Kim og Joan hvordan man slikkede kusse men jeg viste det legede Joan med min pik og sagde at hun trængte til at få slikket sin kusse. Kim slikkede Hanne og efter hendes stønnen at dømme gjorde han det godt, jeg lagde Joan på sofaen og legede med hendes bryster og slikkede mig vej ned over hendes krop og endte ved kussen som fik en ordentlig tur.

Nu var de klar til at springe mødommen og vi gik ind i soveværelset og Hanne viste dem på plads og jeg fotograferede dem imens. Hanne førte Kims pik hen til Joans kusse og gled stille ind og sprængte hendes mødom, det gjorde lidt ondt men ikke mere end hun kunne forsætte. Kim kørte nu stille og roligt frem og tilbage, men Hanne slikkede både Joan og ham. Joan fik en lille orgasme og Kim var klar til at sprøjte i hendes jomfru kusse og sagde skat her er den første portion sæd til din kusse. Han sprøjtede som en gal og der flød sæd ud af hendes kusse sammen med lidt blod fra jomfruhinden, da de havde slappet lidt af gik Kim i bad og Hanne bad Joan slikke mig til orgasme så hun kunne prøve at blive spermet i munden. Hun suttede det bedste hun havde lært og kort efter kom jeg i munden på hende, hun kunne ikke sluge det hele og det flød ned af hagen på hende og Hanne slikke de det op og sendte hende i bad.

Inden de gik bad Hanne dem om at komme næste dag til eksamen i sex som hun kaldte det. Da de var gået sagde Hanne at hun skulle til byen næste formiddag og handle. Men Hanne kørte til byen lavede jeg beplantningen færdig og glædede mig til eksamens tiden.

Da vi spiste til middag fortalte Hanne at jeg ikke måtte komme ind i stuen før eksamen så jeg skulle bruge bagdøren, hun rullede for og jeg kunne ikke se ind der var bare lukket.

Jeg lavede det meste af plænearbejdet inden Kim og Joan kom og da de lavede aftensmad sammen med Hanne fik jeg et hurtig bad. Da vi var klar til at spise sagde Hanne at vi skulle tage vores tøj af og tage det på der var i den pose hun gav os hver, efter omklædning måtte vi gå ind i stuen.

Da jeg kom ind i stuen var der pyntet op med levende lys og balloner og der var rigtigt hyggeligt.

Da vi spiste satte Hanne musik på og vi fik rigeligt med vin og snakkede om dagen i går, Joan havde allerede sutte Kims pik 2 gange i dag og fået lidt tissemand i hendes lidt ømme kusse.

Hanne sagde at der lå en seddel i vores lomme som vi skulle udføre efter tur men de andre så på.

Jeg skulle starte og på min seddel stod der at jeg skulle slikke hende og Joan til de var godt våde, jeg kastede mig ud i opgaven og bad dem lægge sig over hinanden så jeg kunne slikke dem samtidig og de kunne kysse hinanden, men det foregik tog Kim billeder af os. Da de var blevet godt våde skulle Kim i gang med at knæppe dem på skift, dog skulle han slutte med at sprøjte i Hannes kusse

så lige inden han kom bad han pigerne lægge sig i en 69ér og Joan lå nederst og han stak sin pik ind i Hannes kusse bagfra og for næsen af sin kæreste knæppede han en anden kusse og sprøjtede sin varme sperm ind i Hanne og da han trak sig ud løb spermen ud af Hannes kusse lige ned i munden på Joan som straks slikke videre i Hannes kusse til den var tømt for sperm. Vi holdt nu en tiltrængt pause men vi fik et glas vin. Og Hanne sagde til Joan at hun skulle læse hendes seddel højt.

Slik Hannes til orgasme og derefter slikke du fyrenes pikke og tage den ene i kussen den anden i munden, deres sperm skal sprøjte på dine bryster.

Joan kastede sig ud det med en iver jeg sjælden har set og efter ca. en times var ordren udført og nu var der kun Hannes tilbage. Hun skulle have min pik i røven, Kims i kussen og slikke Joans kusse samtidig. Efter en lang pause lykkedes det at få udført sidste opgave, der var dog ikke meget sæd tilbage i sprøjterne.

Vi faldt i søvn mellem hinanden og næste morgen hentede jeg rundstykker og lavede kaffe, da jeg gik ind i stuen havde pigerne netop voldtaget stakkels Kim, men han så ud til at han kunne lide det.

Vi spiste morgenmad og Hanne og jeg lavede haven færdig og skulle inden vi kørte hjem skulle vi besøge Kim og Joan. Da vi havde pakket hentede vi billederne og kørte ud til Joans lejlighed.

Kim lukkede op og sagde at han havde bundet Joan til sengen fordi hun ville også prøve at få pik i røv og kusse samtidig. Det skulle han ikke sige to gange, vi fik sutte pikkene stive af Hanne og førte vores pikke ind i Joan som var helt vild, jeg pressede min pik ind i røven på hende hold kæft hvor var det stramt og det blev endnu strammere da Kim indtog kussen og vi knæppede hende og snart kom hun i en stribe af orgasmer. Til sidst bad hun os stoppe fordi hun ikke kunne holde til mere.

Vores stadig kampklare kæppe endte i Hannes mund, da jeg kom trak jeg ud i halsen på hendes bluse og sprøjtede min sperm ud over brysterne, et øjeblik senere gik Kims sperm samme vej og Hanne jublede over hendes bryst-creme.

Efter seancen kørte vi mod Fyn men ikke uden at jeg havde inviteret dem hjem til mig da jeg havde eget hus. På hjemturen blev Hanne og jeg enige om at flytte sammen og da vi kom hjem tog vi en uges ferie og slappede af med at dyrke sex og nyde billederne fra jomfru-aftenen.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.9 / 5. Stemmeantal: 24

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *