Hun slugte sperm til hun brækkede sig!

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det er nu nogle mdr. siden, men vil prøve at beskrive hvad der skete:

Jeg vil starte med at sige, at jeg er en lykkelig gift mand med to dejlig døtrer på henholdvis 9 og 7 år. Jeg bor i et lille hus med have, har en bil og en hund, som måske de fleste danskere, og min kone var lige startet på natarbejde. Det kom ikke lige til at hænge sammen med mit arbejde i forsvaret, p.g.a. vagter og øvelser som jeg sometider havde. Vi besluttede os for at anskaffe en barnepige fra vores nabolag så vi var sikret, hvis det skulle gå galt med vores arbejdssituation.

Inden for en uge havde vi fundet en 16 årige pige, som var villig til at se efter børnene. Det skal siges at der ikke var meget pasning i det, da min kone tog afsted om aftenen ca. 21.30, hvor børnene på det tidspunkt allerede sov, så det var kun i tilfælde af at de vågnede, så havde de én der var der.

Det var en onsdag omkring fem tiden. Jeg var næsten lige kommet ind af døren efter arbejde, da det ringede på døren. Jeg gik ud til døren og åbnede. Ude foran døren stod en ung pige i stramme cowboy bukser og i en t-shirt, hvor man kunne ane de små strittende bryster under blusen. Hun kiggede noget forskrækket på mig og præsenterede sig så som Julie, den der skulle passe på børnene. Jeg bød hende inden for, og præsenterede mig så som faderen af de børn hun nu skulle passe. I det samme kom min kone og sagde:

”Nej, er hun allerede kommet?” Jeg så noget forbløffet på min kone og sagde: ”Allerede?” ”Ja”, sagde min kone. ”Da du nu ta’r på øvelse i morgen, ville jeg lige vise Julie hvor alle ting står, så hun er klar over det” Jeg nikkede bare og sagde: ”Jeg går i bad” ”Ja, ja..”, kom der bare fra min kone.

Jeg gik ud på badeværelset, smed uniformen og det hele, og gik så i bad. I badet kunne jeg ikke undgå at tænke på Julie og hendes små strittende bryster, og fik hurtig jern på. Efter 30 min. tænkte jeg, at nu var det vel på tide at komme ud og få noget at spise. Jeg trådte ud af bruseren og var ved at tørre mig, da det bankede på døren. ”Hvem er det?”, spurte jeg. ”Det er mig!”, kom der fra den anden side af døren. Det var min kone. Jeg gik hen til døren, låste op og hun kom ind og låste efter sig igen. ”Hvad så? Fik du vist hende det hele?”, spurgte jeg. ”Ja, det gjorde jeg. Jeg viste hende også, at hun kan bruge computeren hvis hun skulle få lyst til det. Hun virker meget sød, eller synes du ikke?” ”Jo, jo.. Men hun er meget ung ikke?” ” Jo, men det gør ikke spor. Hun har selv søskende og ved hvordan man skal håndtere mindre børn” ”Fint nok”, sagde jeg, og fortsatte så med at tørre min krop. Konen sad på wc-brættet og betragtede mig.

”Skal jeg sutte dit lem?”, kom der pludselig fra hende. Hvad skulle jeg sige? Inden jeg nåede at svare, var mit lem allerede på vej ned i halsen på min kone. Uhhh… det var skønt! Hun kiggede op og kunne se, at hun nød det lige så meget som jeg gjorde. Jeg kunne se hvordan hun suttede på mit lem. Imens hun suttede på mit lem, havde hun sine fingre på min balder, men ikke nok med det. Hun tog en finger og kredsede om mit anus. Jeg følte at min pik skulle sprænges, og fandt hurtigt ud af, at mit anus var en meget erogen zone. Jeg tog hende i håret og trykkede den så langt jeg kunne, ned i halsen på hende. Hun var ved at brække sig og trak derfor hovedet tilbage. Jeg holdt bare fast, så hun ikke kunne spytte mit lem ud af munden. ”SUT DEN!!”, sagde jeg surt til hende. ”Du ville sutte min pik, nu skal du få lov til at sutte som aldrig før!!”

Jeg holdt om hendes hoved og kneppede nu hendes mund, som om det var en fisse. Jeg kørte den i bund hver eneste gang, og man kunne høre det… Hver gang den gik i bund i hendes hals, kom der en gurglende lyd fra hendes hals, som om hun skulle brække sig. Jeg ville nu have en rigtig fisse. Jeg trak min pik ud af munden af hende, og befalede hende til at smide tøjet så jeg kunne kneppe hende. Uden et ord, smed hun tøjet foran mig. Jeg satte mig ned på wc-brættet med min stive pik, og sagde så hun skulle ride på mig nu. Hun kravlede op på mig og satte sig stille ned. Jeg tog rundt om hendes hofter og pressede hende ned, så den røg i bund med første smæk. ”AAARRRHHHH”, kom der fra hende. ”HOLD DIN KÆFT”, røg det ud af mig.

Med et godt greb om hendes hofter løftede jeg hende op, for så at lade min pik stryge i bund igen. ”AARRHHH, ja du kan li det. Sig det! Jeg vil høre, at du kan li’ når jeg tar dig rigtig hårdt. SIG DET!! ”Ja min skat!! Jeg kan li’ når du rigtig gennemknepper mig og udnytter mig!!” AAAARRRHHH!!”, og igen røg den helt i bund. Imens jeg kneppede hende som besat, kunne jeg se hendes dejlige store bryster der hoppede op og ned. Jeg kunne ikke stå for hendes fyldige bryster, og tog én i munden og sugede på hendes brystvorte så den blev hård og stiv. Jeg fik nu luret en finger om bag hende, som jeg nu borede op i hendes stjerne. ”NEJ, DET MÅ DU IKKE!! PLEASE!!” Uden at tøve forsatte jeg med at kneppe hende, mens jeg kneppede hende i røven med en finger. Jeg fjernede min finger og førte den op til hendes mund, hvor hun ivrigt startede med at sutte på den, uden at vide hvad hun egentlig suttede på. Lidt efter førte jeg endnu en finger op til munden, som hun også tog imod med stor glæde. Nu havde jeg to dejlige fingre som var indsmurt i spyt, klar til hendes røv. Langsomt pressede jeg nu min finger op i hendes røv igen. Denne gang var det lidt lettere og hun brokkede sig ikke over det, men da hun mærkede finger nr. to på vej, ville hun ikke mere. ”NEJ SKAT!! IKKE FLERE FINGRE!” ”JO, JO”, sagde jeg bare, og pressede på. ”AV, AV, AV”, kom det fra hende, men det hjalp ikke. Finger nr. to røg også op i hende og nu kneppede jeg hende, samt at jeg havde to fingre op i hende. ”AAAHHHH”, kom der fra hende. ”Du fylder mig helt ud” Hun røg rundt på min pik, og jeg kunne mærke på hende, at det ikke ville tage lang tid inden hun ville få sin orgasme.

Jeg skubbede hende af min pik og sagde, at hun skulle ligge sig på alle fire så jeg kunne tage hende bagfra. Hun lagde sig ned og var klar til at blive taget bagfra. Jeg kravlede ned bag hende, og placerede min pik lige ud foran hendes fisse. Med et godt greb, igen om hendes hofter, vidste jeg, at jeg nu kunne banke den i bund med lidt mere kraft en før – og det gjorde jeg så. AAAHHHHRRRRR!! FUCK! Imens hun lå der, knyttede sine hænder og fik noget pik, kunne jeg nu høre børnene ude foran badeværelsesdøren. ”MOR KOMMER DU SNART?”, kom der fra ungerne. ”JA, JEG KOMMER OM 5 MIN”, sagde hun. Jeg kunne høre hvordan de så listede ind i stuen igen. Jeg kneppede hende nu som besat og hun hylede og skreg.

”ÅÅHHHH, JA!! KNEP MIG SKAT! KNEP MIG HÅRDT! JEG VIL MÆRKE DIN DEJLIGE STORE PIK I MIG! Jeg tænkte ved mig selv, at nu skal hun få sin livs omgang. Fra der hvor jeg stod, kunne jeg se en dåse vaseline på hylden som jeg lige kunne nå, uden at smutte ud af hende. Jeg åbnede dåsen og tog en stor klat, som jeg smurte rundt om hendes stjerne og lod nu mine to fingre ryge op i hende igen. ”JAAAA!!”, råbte hun. ”DET ER SKØØØØNT!!” Jeg havde stadig noget vaseline liggende i håndfladen, som jeg havde tænkt mig at bruge på hende.

”DU VIL HAVE PIK? NU SKAL DU FÅ PIK!!” Jeg trak min pik ud af hende, og fik den smurt godt ind i vaseline. Jeg rejste mig op, og placerede min velsmurte pik nu lige ud for hendes anus. Placerede begge mine hænder på hendes ryg, i tilfælde af at hun prøvede at komme væk. Med ét, trykkede jeg dyret i bund. ”AAAAARRRRHHHHHHH”, kom det fra hende. Jeg pulede nu hendes røv som jeg havde pulet hendes fisse, med lange seje træk. Det tog ikke 30 sekunder for hende, før hun skreg sin orgasme ud i badeværelset. ”AAARRHHHH, FUCK. JEG…….JEG KOOOMMER NUUUUU… AAARHH. Som en klud faldt hun sammen, og lå og rystede på gulvet efter hendes mega orgasme. Min pik var smuttet ud, idet hun faldt sammen. Jeg tog det håndklæde jeg lige havde tørret mig med, tørrede min pik af for det meste af vaselinen der var på, kravlede op til min kone’s ansigt, og pressede den ind i hendes mund.

”SUT DEN, NU!” Som en maskine begyndte hun at sutte på den, som om hun ikke havde gjort andet i hele hendes liv. Jeg kunne mærke at mine kugler startede med at trække sig sammen, og den stille riflen fra ryggen og ned til min pik. Nu skulle hun sgu’ sluge! Jeg tog fat om hendes hoved, og pressede min pik ned i halsen på hende. På sammen sekund kunne jeg mærke min pik blive større, og jeg fyrede min først ladning sperm ned i halsen på hende. ”AAHHRRRRR”, og endnu ladning blev skudt ned i halsen på hende. Hun prøvede at komme væk, men jeg holdt godt fast om hendes hoved, imens jeg fyrede resten af.

Da min udløsning ebbede ud, rev min kone sig løs og brækkede sig, lige foran benene på mig.

Jeg rejste mig op, og sagde hun skulle huske at gøre rent efter sig, inden hun kom ud. Jeg tog et hurtig bad, fik tøj på og gik ud til børnene. Inden jeg gik helt ud kiggede jeg på min kone, som stadig lå på gulvet. Hun fangede mit blik, smilte og sagde: ”Gud, det var dejligt! Jeg elsker dig” Jeg smilte til hende, og lukkede døren efter mig.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.1 / 5. Stemmeantal: 12

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *