Sommerregn

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg er lige stået op af min middagssøvn.

Jeg hørte et tordenskrald i det fjerne og har skyndt mig op for at tage vasketøjet ned fra snoren så det ikke bliver vådt igen.

Jeg kommer ud, bare med min silkekimono på, eftermiddagens varme og tunge luft slår imod min hud og jeg opdager, hvordan alle mine sanser døsigt er ved at vågne.

Jeg har ingen trusser på indenunder kimonoen og mærker den lune vind smyge sig op under stoffet. Mine brystervorter vækkes af berøringen mod den bløde, glatte silke og den varme brise mod mine lår og baller. Jeg mærker en sugen i kroppen og som havet må suges af månen, suges jeg nu ud i varme fantasier om hed eftermiddagssex.

De første dråber rammer mig på brystet, da jeg går ind, kan mærke at det ikke er det eneste sted, jeg er ved at blive våd. Hele eftermiddagen har trængt sig ind på mig og sidder i min krop, som dampende varm liderlighed.

Jeg sætter Jill Scott på, hun bruger nogle rytmer som forstærker min følelse af liderlighed. Jeg har lyst til at være liderlig, mærke hvordan mit krop lever sit eget liv.

Jeg stiller mig i vinduet for at se på regnen, åbner vinduet, så jeg også kan dufte denne dags varme sommerregn. Mærker næsten fysisk de blødt dunkende rytmer fra højtaleren, mærker min kusses vådhed og mit åndedrag der er blevet tungere. Jeg trækker vejret gennem munden, mine læber er let adskilte.

Jeg har lyst til at røre ved mig selv, men trækker det ud. Jeg har lyst til langsommelig liderlighed. En sommereftermiddags langsomme svedige hud, jeg har lyst til pik.

Musikken er høj, min puls ligeså, tænk at tanker kan tænde så voldsomt!

Jeg kan dufte min kusses rene krydrede duft og det tænder mig endnu mere.

Regnen har taget til, jeg har åbnet vinduet på vid gab og mærker hvordan regndråber rammer mig i ansigtet og løber ned ad halsen og ned til mine bryster i kavalergangen.

Jeg rækker tungen ud for at smage regnen.

I det samme mærker jeg en hånd glide op ad mit ben, op under kimonoens stof og helt op til mine baller. Jeg gisper, lukker øjnene og vælger eftermiddagen.

Hånden er utålmodigt søgende og finder med det samme ind til min varme og våde kusse i den mørke hule under silken. Jeg hører en svag stønnen, da han mærker min drivvåde varme. Mine bryster stritter ligeud i luften og vorterne laver to tydelige spidser i kimonoens stof.

Hans ene hånd skiller mine baller og hans anden hånd er travlt beskæftiget med at føre hans stive pik ind i min kusse. Jeg mærker pikhovedet ramme mit våde hul, ønsker bare at han skal hamre den ind, banke den i bund og kneppe mig sønder og sammen.

Den langsomme liderlighed er glemt…jeg er utålmodig nu.

Jeg står i vinduet, som er åbent på vid gab, med en mand bag mig og hans pik på vej op i mig. Jeg er ved at sprænges af liderlighed, da en tysk turistfamilie pludselig går forbi på vejen, bare 4 meter væk. Jeg forsøger at se ud som om jeg bare står i vinduet og nyder udsigten, da han langsomt men sejt og sikkert presser sin store pik helt op i mig. Han rammer bunden og presser sig alligevel endnu hårdere ind i mig. Turistfamilien har næsten passeret mit hus, et gisp undslipper mig og manden i familien hører det, vender sig og ser kort på mig. I et sekund har vi øjenkontakt. Måske ved han hvad jeg laver?!

Regnens tunge og langsomme dråber rammer mig i ansigtet og jeg mærker kulden slå mod mine varme kinder.

Den tyske turistfamilie har passeret og jeg åbner munden og stønner over hans stive pik, der nu knepper mig langsomt og vidunderligt hårdt. Nogengange når han er helt i bund, støder han lige kort et par gange endnu mere til, før han igen lader pikken glide langsomt ud til pikhovedet når min åbning. Jeg strammer kussen sammen og lader ham glide pikhovedet ind og ud af min våde åbning igen og igen. Jeg kan næsten ikke klare det mere, det er så liderligt, at jeg bare vil have ham til at fylde mig fuldstændigt ud, sprænge min kusse med sin pik.

Han mærker at jeg er ved at sprænges og i stedet for at give mig, hvad jeg vil have, gør han det modsatte. Han trækker pikken ud og jeg gisper og udbryder fortvivlet “Nej, nej!! Hvad gør du?”

Han vender mig hurtigt om, kysser mig hårdt og liderligt, kræver mig, slikker min mund og mit regnvåde ansigt og siger lavmælt, men med en sikkerhed, der både skræmmer mig og ophidser mig, “Jeg gør dig så liderlig, at du aldrig vil kneppes af andre end mig!”.

Hans ene hånd har fundet min kusse igen og mens han presser sig hårdt op af mig, har hans anden hånd fundet mine bryster. Han er selv blevet så tændt, at alt hvad han vil, er at eje mig, besidde mig og han trækker voldsomt kimonoen op og blotter mit ene bryst, som han indtager med både mund og tunge, mens han fingerknepper mig hårdt.

Jeg har lyst til at tage hans pik i munden og mærke dens stive hårdhed. “Jeg vil sutte din pik!”, siger jeg til ham, men han er in charge. Jeg ved, at han ville elske at se min våde tunge mod hans pik, se mine læber slutte sig tæt om pikhovedet, men han siger nej!

En side af mig ved, at vinduet er vidt åbent og at jeg skal være stille, men en anden side i mig er ved at miste kontrollen over volumenknappen. Jeg hører mig selv stønne – for højt – og forsøger at lukke munden i, så mine støn og nyde-lyde ikke kan slippe ud.

“Sæt dig op i vindueskarmen!” siger han.

Et øjeblik efter finder jeg mig selv siddende i vindueskarmen med vidtspredte ben og min kusse blotlagt foran hans mund og tunge. Jeg mærker at regnen er begyndt at give los, store dråber falder med kortere interval, kimonoen bliver vådere og begynder at klistre til min ryg.

Han bider mig hårdt i inderlåret, så jeg når at gispe “Av!” og i næste nu har han begravet sin mund i min kusse. Jeg er ved at vælte bagover at lyst og overmandethed, får lyst til at råbe og stønne kæmpehøjt, men har hele tiden det åbne vindue bag mig. Fra tid til anden opfatter jeg, som i en drøm, en enkelt paraply eller to arbejde sig igennem den tunge regn.

Min klitoris føles som om den var en pik der, når som helst, kunne sprøjte ud over ham og jeg har taget fat i hans hår, da han igen overmander mig med nye tricks.

Han sutter på min kusse! Han sutter på hudfolder og klitoris, fingerknepper mig og trækker igen fingeren ud. Jeg er ved at eksplodere! Mit hoved er ikke længere eksisterende, min klitoris vil sprøjte og jeg er et sekund fra at stønne højt, at jeg vil have pik “NU!”, da jeg hører børnestemmer på vejen.

Aggresivitet og frustration blander sig med min liderlighed og jeg kan mærke at jeg er ved at græde over, ikke at kunne få det eneste jeg vil have og bare slippe alting løs, da han pludseligt tager fat i mig og vælter mig ned på gulvet, hvor han med dyrisk voldsomhed trænger ind i mig og banker sin pik hårdt, hårdt, hårdt op i mig igen og igen og igen…

Det er alt hvad jeg vil nu, jeg vil have hans pik til evig tid, så hård og stor, så voldsom og stiv. Han knepper mig og jeg lader alting gå. Slipper tanken om det åbne vindue, hører min egen og hans stønnen, mærker sveden som klistrer vores maver sammen, hører hans nosser klaske mod min røv. Han bider mig hårdt i skulderen, som for at klamre sig fast – stønner, gisper og presser orderne ud sammen med spermen “jeg kommer….”.

Hans sperm, hans stønnen, hans ord, hans pik, der sprøjter op i mig, får mig til at komme, det føles som om jeg kommer ud igennem min klitoris og hele min krop er spændt i en bue, min mund åben uden lyd og jeg kan ikke trække vejret. Mit hoved er summende fyldt med blod og varme og intet andet. Lys!

Da jeg begynder at trække vejret, skyller bølger af sammentrækninger igennem mit underliv, mine brystvorter stivner – igen og igen, indtil hele kroppen begynder at slappe af og matheden indfinder sig.

Jeg kan ikke åbne øjnene, ligger bare på det nøgne trægulv og hører vores forpustede åndedræt og dybe suk og bag det – regnen der endelig har sluppet sit tag i himmelen og skyller ned over mennesker og tage i dette vidunderlige sommerland . Danmark.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmeantal: 11

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *