Skovturs underholdning

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg havde været single i noget tid og havde derfor ikke fået noget sex, medmindre man tæller bruserens hjælp med. Så jeg var ret frustret. En dag besluttede jeg mig så for at gå en tur på åsen. Vejret var godt og solen varmede så dejligt. Jeg tog en lille madpakke og et tæppe i håb om at finde et godt sted at sidde for mig selv og bare slappe af. Jeg gik rundt på åsen i noget tid og fandt til sidst et stykke græs lidt udenfor stien. Jeg besluttede at det lige var mig og gik derind.

Da jeg satte mig på tæppet, så jeg mig omkring og det gik op for mig at jeg var skjult af træerne og nogle buske, hvilket var perfekt, for så kunne jeg læse Tidens Kvinder som jeg havde taget med og evt. pille lidt uden på bukserne uden nogen kunne se mig. Jeg spiste min mad og sad bare og lyttede til fuglene, da jeg hørte en kvinde sige, ” ej, jeg gider ikke her. Der er så mange insekter.”, hvortil en mand svarede, ” det betyder da ikke noget når du ligger på tæppet.. Kom nu.. ingen kan se eller høre os.”

Jeg smilede ved mig selv, da jeg ret hurtigt opfattede hvad han mente. Skulle jeg give mig til kende eller ville kvinden ikke gå med til det alligevel? Jeg lyttede lidt, men kunne ikke høre hvad de snakkede om, da de snakkede lavt sammen. Nå, tænkte jeg, hun ville nok ikke alligevel. Så jeg hev mit blad frem og begyndte at læse novellerne. Inden længe var jeg tændt. Så lagde jeg mærke til en stønnen. Jeg løftede hovedet lidt for at kigge over busken, men kunne ikke se nogen. Så lagde jeg mig ned og ganske tæt ved mig, næsten lige på den anden side af busken, lå de. Han var en høj fyr med lidt ølmave og hun var heller ikke ligefrem køn. Men hun så oki ud.

Langt hår, gode bryster og en lille topmave, af hvad jeg kunne se gennem blusen. Hun lå hen over hans underliv og det var ham der stønnede. Det gik op for mig at hun suttede hans pik, for jeg kunne se hendes hoved hoppe op og ned. Han greb hende i håret og trak lidt til, så hendes mund måtte slippe hans pik. Mit blik faldt på den.

Den var lækker tyk og nok omkring 20 cm og så indbydende ud. Jeg slikkede mig om læberne ved tanken om den i min mund. Hun rejste sig op og kiggede sig omkring. Jeg gjorde mig meget lille, og jeg tror ikke de så mig. Hun gav sig til at kærtegne sine bryster uden på blusen og han lå med sin pik i hånden og gned den lystigt.

Jeg lagde ikke mærke til det, men mine hænder massagede mine bryster i takt med hendes. Jeg var ophidset og ville se mere. Snart hev han hende ned på tæppet og tog hendes bluse af. Jeg kunne se hun fyldte en god c-skål. Damn, nogle lækre bryster med et lidt stor stiv brystvorte.

Han tog hendes ene brystvorte i munden og hun stønnede højt… mine egne hænder havde fundet vej ind under min bluse og jeg hev let i mine brystvorter. Han suttede, nappede og slikkede hendes bryster og jeg var så tændt at jeg måtte passe på ikke at stønne. Han førte sin hånd ned til hans pik og begyndte at gnide løs….

Han var omskåret og det så dejligt ud. Hele scenen var ophidsende. Hun sænkede sit hoved og tog hans pik i munden igen, hvorefter hun slap den for at knappe hans bukser op… hun gjorde det med munden. Jeg var fascineret. Og hun så ud til at være god til det, for bukserne gik op og mens hun suttede videre på hans pik, krængede han dem af. Hun havde stadig sin nederdel på, men da han løftede op i den, kunne jeg se hun ingen trusser havde på. Han gav et støn fra sig,” for helvede skat.. du havde planlagt det her… din lille liderlige tøs”.

Jeg kunne se hun smilede og hun ikke havde noget imod han snakkede sådan til hende. Hun lagde sine ben på hver sin side af hans hoved, men desværre gled hendes nederdel ned over hans hoved også, så jeg ikke kunne nyde det fulde syn af deres 69″er. Jeg bandede lavt, og hans hoved kom frem under hendes nederdel og kiggede direkte ind i mine øjne. PIS, tænkte jeg. Han havde set mig og et lille smil kom frem på hans læber.

Jeg smilede tilbage. Han løftede hendes nederdel op så jeg kunne se hendes fisse som drev af væde og som var helt glat og jeg blev helt liderlig. Han kiggede sigende på mig og jeg slikkede mig om læberne. Han fattede hvad jeg mente og gav sig til at slikke hende igen. Men denne gang kunne jeg se det hele.

Måden hans tunge slikkede på hendes klit før han lod den glide lidt ind i hendes fisse. Han tog snart en finger til hjælp og mens hans tunge spillede over hendes skamlæber, fingerkneppede han hende. Jeg var godt våd i bukserne og måtte da lige kigge mig omkring inden jeg lynede dem op og stak en hånd derned. Jeg lå og legede med min klit, da jeg så, han hev hende blidt væk fra sin pik. Han lagde hende på hendes knæ og småbed hende i ryggen og balderne.

Hun stønnede og han lod en hånd glide ned og kærtegne hende. De havde nu front mod mig og jeg frygtede at hun skulle få øje på mig og det hele var slut. Men hendes øjne var lukkede i ekstase og jeg kunne stadig frit nyde synet. Desværre kunne jeg ikke længere nyde synet af hendes fisse eller hans pik pga. måde de nu lå på.

Og da jeg kiggede op på ham, kunne jeg se at han forstod det med det samme, for han flyttede hende rundt så jeg nu kunne se det hele fra siden af. Hans pik stod lige ud i luften og var en smule krum, kunne jeg se. Han førte den lidt hen mod hendes fisse, men stoppede og så sigende mod mig. Som om han vidste at jeg ville se mere forspil, gav han sig til at gnide pikken rundt i hendes safter.

Han pinte hende ved ikke at stikke pikken op i hende med det samme. Han legede med hendes klit med den ene hånd, mens han gned sin pik med den anden. Hun stønnede højt nu og han lænede sig ned over hende og hviskede noget. Sekundet efter tav hun. Hun gned sig på brysterne og stønnede svagt, mens han stak en finger mere op i hende. Han nussede hende blidt på ryggen og nappede hende i balderne.

Så rejste han sig op og stillede sig med bukkede ben over hende. Han førte sin pik ind i hendes våde fisse, så det gav et helt svup og jeg bed i min læbe for ikke at stønne af liderlighed. Hun halvt skreg og stønnede da hun mærkede hans stive pik. Og jeg var fascineret af stillingen. Det var en ægte doggi-style. Det så godt ud og han kom i bund for hvert stød. Jeg var våd og med mine fingre kneppede jeg mig selv i takt med han kneppede hende. Hun stønnede og sagde hun kom, men inden jeg kunne se hendes orgasme, trak han sig ud.

Jeg blev helt frustret på hendes vegne, til jeg så han vendte hende om, lagde hendes ben op på sine skuldre og førte pikken ind i fissen igen. Også på denne måde kom han i bund for hvert stød og hun holdt op med at stønne svagt til at udstøde små skrig. Jeg kneppede min fisse med fingrene i takt med ham, mens jeg nød synet af kvinden der blev kneppet.

De stønnede samtidig og pludselig gav de begge et lille skrig fra sig af orgasmen der havde ramt dem. Jeg tog mine fingre ud af min våde fisse og tørrede dem i tæppet. Jeg var ikke tilfredsstillet og ville hjem til bruseren. Men inden jeg kom så langt, hørte jeg de pakkede sammen og da jeg kiggede, kunne jeg se hun var på vej tilbage til deres cykler som holdt lidt derfra.

Manden blev stående og jeg var bange for han ville afsløre mig for kvinden. Men han bukkede sig ned i min højde og gav mig et smil, mens han hviskede ” næste gang håber jeg du vil være med”… og så gik han. Jeg lå lidt og smilede for mig selv ved tanken om det, men det skete ikke igen. Jeg så dem desværre ikke igen, selvom jeg tit tog derud når vejret var godt.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmeantal: 25

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *