Ægtemand på 8 måneders kontrakt

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

I sommers var jeg til min tantes og farbrors sølvbrullup. De var hjemme fra USA, hvor de har boet de seneste 23 år. Efter middagen blev der spillet op til dans og efter at tante og onkel havde danset brudevalsen var det frit frem for alle at danse. Jeg dansede en tango med Bitten, min kone gennem en snes år, hvorefter tante Kathy udbad sig den næste. Hun var blevet noget fyldigere og ældre siden sidst hun var hjemme for en halv snes år siden. Vi dansede ud til en langsom vals og der var god lejlighed til at snakke. Vi snakkede først lidt om vind og vejr, før hun pludselig sagde: – Ja, om et årstid er det så VORES tur for sølvbrullup – husker du?

Om jeg huskede! Jeg var en knægt på 16 år, der dårligt var tør bag ørerne endnu. Det med sex kendte jeg mindre end intet til. Jeg havde haft gensidig petting med en bumset skoleveninde, mere vidste jeg faktisk ikke, da jeg blev inviteret på ferie oppe hos tante Kathy og farbror Peter i deres sommerhus. De var blevet gift året før og var stadig forelskede i hinanden. Tante så også smaddergodt ud – hun var 23, mørkhåret, lidt buttet og med de rigtige former både for og bag. Farbror Karl var vældig stolt af sin kone og forsømte ikke nogen lejlighed til at give hende kys, klap og pæne ord.

De kom og hentede mig på stationen i Gilleleje og jeg glædede mig ikke særlig til en stille uge sammen med de nygifte. Jeg havde hellere villet på campingtur med et par kammerater.
Sommerhuset var lille, det havde kun en opholdsstue og et lille køkken. Jeg undrede over, hvor jeg skulle sove om natten! Det blev nok på en feltseng i køkkenet.

Jeg blev, for at sige det mildt, overrasket, da farbror Peter ved aftensmaden, som vi lavede på grill ude på terrassen, spurgte om jeg havde nogen fast veninde. Jeg blev kokrød i hovedet og mumlede noget uforståeligt. Peter smilede beroligende og sagde: – Du er altså fri på markedet, Jan? Ikke nogen faste damebekendtskaber!

Jeg nikkede og undrede over, hvad han mente med sine udtalelser. Svaret udeblev ikke.
– Jeg skal på kursus i USA i 8 måneder – alene! Kathy må desværre blive hjemme – også alene! Vi har snakket en del om det. Vi er begge unge og 8 måneder er lang tid – så…
– Så hvad, farbror Peter? spurgte jeg hæst.

– Det var faktisk Kathy, der foreslog det. Du har det hele foran dig, og hvis vi hjælper dig med at få en fast pige bagefter…
– Bagefter hvad? spurgte jeg skiftevis glohed og iskold. Hvis det var som jeg troede i min løbske pubertetsfantasi, for helvede…
Pikken rejste sig i al sin stolte vælde – for satan, det her blev noget andet end at spille pik efter frække postkort, hvis altså…

– Jeg skal som sagt være væk i 8 måneder. Dine forældre bor i nærheden og det vil virke ganske naturligt at du smutter hen og hjælper din tante sådan jævnligt. Der er visse ting som kun en mand kan klare for en pige, hvis du forstår…

– Jeg tror ikke jeg helt forstår, Peter. Jeg…
– Jeg tror vi skal overlade til Kathy at forklare videre. Det er trods alt hende det drejer sig om.
Kathy i en bikini der ikke skjulte ret meget af hendes lækre yppige krop kom ud til os med et par håndfulde øller. Karl fortalte hende at jeg var med på ideen.

– Jeg glæder mig til at prøve om han dur til noget. Jeg er sikker på at ingen kommer op på siden af dig, Manse – men en god vikar er bedre end ingenting, svarede hun og knappede en omgang øl op, mens Karl reddede pølserne fra at brænde på. Vi snakkede om alt mulig andet end det der skulle ske efter maden. Men min pik huskede og forblev stiv.

Måltidet i den lune sommeraften syntes endeløs. Jeg sad og rørte uroligt på mig med øjnene klæbet til Kathys faste struttende bryster bag den smalle bh. Når hun gik rundt syntes jeg også at ane dun der stak frem både oven og ved benene i hendes sorte bikinitrusser. Ville jeg få lov at bolle hende rigtigt – eller…

Jeg glemte alt om hvilken kedelig ferie jeg havde forestillet mig. På campingturen ville det meste kun have været snak. Pikken var stenhård i potent brunst. Den ku”, for satan hvor jeg ku”…
Vi hjalp hinanden med at rydde af bordet og gik indenfor i opholdsstuen. Der stod kaffe og flaske cognac parat på sofabordet. Selve sofaen var lavet om til en dobbeltseng.

– Jeg ved ikke hvor meget du ved om sex, Jan. Men nu skal Kathy og jeg give dig en demonstration og bagefter får du lov at vise, hvad du dur til, okay? spurgte farbror Karl med et sjofelt grin og greb Kathy om livet og trak hende ind til sig med den ene arm, mens han løsnede hendes bh med den anden hånd.

Brysterne var præcis så lækre som jeg havde forestillet mig. Håndfuldstore, faste og marmorhvide med lækre nøddebrune strittende bær. Jeg slikkede mig uvilkårligt om munden. Karl grinede til mig og bed let i den ene vorte, inden han sagde: – Hun har lækre patter, ik”?
Jeg bare mumlede og rørte uroligt på mig i den kurvestol jeg havde sat mig i. Pikken sprællede og dunkede. Den ville ud – ud og ha” fisse!

Parret væltede om på dobbeltsengen. Karl bidende hende i den ene brystvorte, mens Kathy holdt hans potente pik i solidt greb. Hun begyndte langsomt at spille den af på ham, mens han smøgede trusserne ned over hendes struttende balder. Hårvæksten på hendes venusbjerg var kulsort og så så jeg hendes fisse – skamlæberne var svulne og let åbne – de glinsede fugtigt! Jeg så Karl bore en finger ind mellem dem og Kathy vred sig klynkende, mens hendes hånd satte farten op. Jeg kunne ikke længere holde det ud. Jeg flåede lynlåsen ned og svajede pikken ud og begyndte at køre den af på mig selv.

– Du må godt gøre forarbejdet, Jan – men gem cremen til mig, ik” osse, råbte Kathy, idet Karl spredte hendes ben og satte sig i stilling til et frontalangreb med sin stenhårde fældede piklanse, som Kathy perfekt styrede til de vidtåbne sjaskvåde skamlæber. Karl kørte hårdt på og jeg så mere og mere af hans knudrede hårde pik glide ind i Kathys brunstne køn til den var helt opslugt – og så gik han ellers i gang. Han kørte på i hurtige stød som en liderlig hankanin og hans tunge nosser klaskede mod Kathys spændte balder for hvert stød. Hun knugede ham ind til sig med arme og ben. Jeg selv var helt væk. Hånden kørte hurtigere og hurtigere og jeg mærkede at det summede i nosserne – snart…

Pludselig så jeg Kathy kramme Karl ekstra hårdt, og samtidig med at hun skreg skingert trommede hendes hæle mod ægtemandens lænder. Hun havde fået orgasme. Det var første gang at jeg så en kvinde få rigtig orgasme. Karl fortsatte så snart hendes knugende fissemuskler tillod det og de fik snart en gensidig udløsning, hvor Karl tømte sig i hende til sidste dråbe, før hans halvslatne pik smuttede ud af Kathys sjaskvåde gennempulede fisse.

– Så er det din tur, knægt, grinede Karl, idet han tørrede pikken af i sine underbukser. – Vis dig som en ordentlig vikar.

Stadig med pikken i hånden gik jeg hen til sengen, hvor Kathy lå på ryggen med skrævende lår. Der silede sæd og kussesaft fra hendes gabende liderlige køn. Hun smilede og rakte armene op mod mig. Jeg lagde mig ved hendes side. Hun truttede munden og vi kyssede hinanden, mens hendes bløde hånd overtog min pik. Jeg fik mit livs første tungekys, mens hun langsomt og æggende begyndte at spille mig. Mine hænder ville være både hendes bryster, balder og fisse samtidig, men de rakte ikke. Jeg æltede de lækre bløde bryster og suttede lidt på de stive gummiagtige brystvorter. Jeg gramsede hendes struttende balder og jeg mærkede at hun tirrende lod mit pikhovede snuse til sine gennemkneppede skamlæber, der stadig gabte i vellysten hunger. Jeg havde aldrig oplevet noget lignende. Karl havde nøgen sat sig hen i kurvestolen med en stor cognac til kaffen. Hans pik hang stadig træt med hovedet, selv han fingerede kraftigt ved den. Han smilede til mig og sagde: – Hun er din, knægt! Bestå nu din eksamen. Jeg vil gerne være sikker på at Kathy får ordentlig pik mens jeg er bortrejst.

Det skulle han ikke sige to gange. Jeg pressede Kathy om på ryggen. Sugede hårdt på hendes venstre brystvorte, mens jeg lagde en hånd over hendes fugtige køn og forsigtigt lod en finger glide langs de svulne fugtglinsende skamlæber til jeg ramte hendes clitoris. Hun spjættede med de lange solbrændte ben og klynkede, da jeg nulrede “ærten” – hun var klar til en ny omgang pik, min gode tante Kathy! Hun vrikkede sig på plads under mig og næsten hurtigere end jeg nåede at tænke det havde hun styret mit pikhovede til den sjaskvåde indgang til “himmerig” – jeg var lidt langsommere og forsigtig med at banke pikken i bund. Hele tiden gejlede hun mig med liderlige udbrud og dybe støn og suk, mens hun knugede min drengekrop ind til sig og søgte at holde mig fast. Hun vil bare have pikken helt i bund, mens jeg ville bolle – og vi fik bollet, selv om jeg fik orgasme før hende. Hun sagde sørgmodig at det nok skyldtes at hun lige havde haft to orgasmer og jeg endnu ikke var i træning.

Så bollede Karl og hun igen – denne gang tog han hende bagfra, mens Kathy sugede mig på højkant igen med munden. Siden skiftede Karl og jeg plads, og sådan forsatte vi til langt ud på natten, hvor hverken Karl eller jeg evnede at få ståpik mere. Med en pik i hver hånd faldt Kathy i søvn mellem os. Karl og jeg sugede på hver sin brystvorte og havde en hånd mellem hendes lår, henholdsvis forfra og bagfra.

Næste dag forsatte vi og jeg var blevet ganske god til at bolle inden ugen var omme. Kathy var tilfreds, selv om hun påstod at ægtemanden gjorde det bedst – når han hørte på det.
14 dage efter hjemkomsten rejste Karl til USA og jeg blev en flittig gæst hos tante Kathy. Ofte overnattede jeg, og det blev nu ikke til meget søvn de nætter. Men som alt dejligt fik min 8 måneders kontrakt en ende ved at Karl kom hjem. Vi havde en sidste weekend sammen i sommerhuset, inden parret rejste til USA, hvor Karl havde fået en god stilling. Men Karl havde holdt ord. Han havde ladet et godt ord falde for mig hos en kontorelev i sit gamle firma. Hun og jeg havde et par gode år sammen inden jeg traf Bitten, som jeg nu har været lykkelig gift med i godt en snes år.

Men gamle minder generer ingen…

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3 / 5. Stemmeantal: 2

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *