Mit første møde med swingerlivet

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Efter flere gange at havde været på besøg i en svingerklub, var jeg sidste uge heldig at møde et par, der synes det lige var mig de gerne ville hygge sig med.
Vi havde siddet og talt sammen over en kop kaffe, påklædningen var meget minimal, et krav på stedet om mænd højst i boksershorts eller lign, og kvinderne i dejlig fræk påklædning.

Snakken med parret gik fint om alt muligt andet end sex, og da jeg lidt senere var gået på toilet, var de fortrukket til et parrum.

Da jeg på tilbagevejen kom forbi rummet og kikkede ind ad døren vinkede de mig ind og spurgte om jeg kunne tænke mig at være lidt sammen med dem.
Det var jeg da helt med på, så jeg gik ind og satte mig på kanten af den store madras der var der.

Vi begyndte nu at snakke om hvad vi hver især kunne tænke os, under snakken sad manden og kælede for kvindens bryster, jeg kunne ikke lade være med at sidde og nusse hendes lår og knæ, og kom langsomt nærmere hendes skød, hvor jeg lod min hånd glide kærtegnende hen over hendes små frække trusser.
Da vi havde siddet et stykke tid, ville hun ligesom opfordre til at trække hendes trusser af, jeg ville hun skulle overlade det til mig, ville nemlig gerne lege lidt mere med hende med trusserne på.

Jeg pressede hende let tilbage, så hun kom ned på ryggen at ligge, dette benyttede manden sig af, til at begynde en meget grundig massage og slikken af hendes bryster, jeg begyndte nu at massere hende på den underste del af maven og hen over hendes trusser og overlår, det var rigtig lækker at mærke hendes allerede fugtige fisse gennem de tynde og frække trusser.

Jeg fik mig placeret så jeg kunne nå at slikke hende, og samtidig så hun havde muligheden for at nå mine allerede tændte nedre regioner.

Jeg begyndte nu at kysse og slikke mig vej rundt om hendes trusser, det virkede som det var noget der rigtig tændte hende, hun havde meget svær ved at ligge rolig, jeg havde nu heller ikke mere tålmodighed, ville smage hendes safter.
Jeg fik trukket hendes trusser af hende, og slikke mig vej hen over hendes dejlige våde fisse, kunne slet ikke lade være med at slikke hende så langt op i fissen jeg kunne komme, hendes klit fik også sin del, samt ned over mellemkødet, til den lille frække brune stjerne.

Imens jeg havde i gang med hende havde hun trukket mine boksershorts af og masserede og suttede min pik så jeg næsten så stjerner.

Jeg synes nu det måtte være på tide hun mærkede en pik i fissen, jeg prikkede til manden, og lod ham forstå at jeg synes han skulle kneppe hende, det lod han sig ikke sige to gange, han fik hende drejet lidt om på siden og ville nu tage hende bagfra, havde lidt besvær med at få ramt rigtigt, så jeg synes jeg måtte hjælpe med at styre i hul, lidt mærkeligt at tage en anden mand på pikken, det havde jeg ikke prøvet før.

Imens han kneppede hende begyndte jeg igen at massere lidt omkring hendes klit, og derved kom jeg selvfølgelig også tæt på hans pik igen, jeg lå samtidig så jeg kunne følge på nærmeste hold hvordan pikken gled ud og ind af fissen, jeg kunne ikke lade være med at nærme mig hendes klit og hans pik med tungen og begyndte at slikke ganske let på området, da det åbenbart faldt i god jord blev jeg mere direkte, og slikkede nu både på klitten og ned langs hendes skamlæber samt op ad hans pik, det holdt hun ikke til ret længe, hun fik en meget kraftig orgasme, og safterne sejlede ud af hendes fisse, jeg forsøgte at slikke det hele op, og da han trak pikken ud af fissen, kunne jeg ikke lade være med at give den et par kraftige sut også.

Nu syntes manden, det måtte være min tur til at få fissen, han havde fundet et kondom som han rakte til mig, jeg satte det på og fik mig placeret så jeg kunne kneppe hende, hun havde en dejlig varm, våd og ikke for stor fisse, det var en ny og uvant fornemmelse at kneppe en kvinde, mens en anden mand var med.
Imens jeg kneppede løs, kyssede manden og kvinden og han masserede og nappede i hendes brystvorter, jeg havde godt fat om hendes balder, imens jeg kneppede med lange og dybe stød, jeg kunne mærke at safterne løb ned imellem ballerne, og kunne ikke dy mig for at massere hen over hendes frække stjerne, der var rigtig fugtig, og da jeg pressede let på hullet gled fingeren ubesværet ind, og i samme øjeblik fik hun en ny orgasme, det gjorde udslaget for mig, min udløsning stod ikke til at stoppe, hendes fisse klemte så jeg troede hun ville klemme min pik af, og så sprøjtede den, så jeg troede min rygmarv var smuttet med ud.

Vi lagde os nu ned ved siden af hinanden og slappede lidt af, jeg havde måske forventet en underlig stemning, men nej, hun bekendtgjorde at det bare havde været skønt, og hun håbede at vi havde nydt det lige så meget som hende, det var vi sikker på at vi havde.

Jeg ville nu vide om der slet ikke var nogen form for jalousi når de gjorde dette, det er der ikke, sagde han, bare jeg er med og kan se at hun har det dejligt, så går der jo ikke noget fra mig, og så skulle du bare se os når vi kommer hjem, så får vi lige en omgang mere, og det bliver meget heftigt.
Det kunne jeg jo kun sige lød utroligt dejligt.

Efter min sidste aften i svingerklubben, gik der et stykke tid inden jeg igen kunne komme derind.

Men her den anden aften kom gentagelsen så, og med et dejligt resultat.

Da jeg kom ind var der kun et par enkelte fyre der, så jeg gik ind og klædte mig af og tog et bad, det er altid en dejlig fornemmelse at vide man er helt rent inden det evt. går løs, efter badet tog jeg mine tætte frække tights på, og gik ud i baren for at få en drinks.

Da jeg havde siddet et stykke tid kom det første par, whauw ikke værst tænkte jeg, bare hun/de kunne tænke sig at have mig med, nå men de gik ind for at klæde om og kom derefter ud i baren igen, fyrenes øjne stod på stilke, hun var bare rigtig dejlig at se på, lige tilpas af det hele, og i en fræk lille top og små næsten gennemsigtige trusser, “er der noget bedre end nøgne kvinder? Ja en klædt i småt og frækt lingeri”, nå men de fik sig placeret ved et bord med deres drink, og vi kom efterhånden i snak, det var især en fyr på samme alder som jeg, mig selv og parret der snakkede, efter et stykke tid sagde hun til sin mand om ikke han ville med ind i par-rummet, jo det var han da med på, men han spurgte om det kun var de 2 der skulle derind eller hun kunne tænke sig os 2 fyre med også, det var hun med på, -er i også med på det, spurgte manden, -ja helt klart, svarede vi næsten i kor.

Vi gik nu ind i par-rummet og slængte os på den kæmpestore seng.

Hun var hurtig til at tage initiativ, og begyndte at kæle for den anden fyrs brystkasse og knibe i hans vorter, det satte selvfølgelig en hel kædereaktion i gang, og vi var nu alle i gang med at nusse på tværs af køn,

Det kunne tydeligt ses på os mænd, at det var noget der tændte os, vi lå nu alle tre med en kraftig bule i vores tights, det havde hun selvfølgelig også set og hun begyndte nu at hjælpe os af dem, som hun sagde hun ville gerne se dem rigtigt, det medførte selvfølgelig også at hun måtte af hendes top og trusser, og der åbenbarede sig en helt glat fisse, med nogle allerede fugtige skamlæber, og et par rigtige dejlige faste bryster, med de største vorter jeg synes at havde set.

Dette var ligesom startskuddet til at nu skulle der rigtig ske noget, hun lænede sig nu henover den anden fyrs pik og begyndte at slikke og sutte på hovedet af den, det var en ret stor pik, noget længere og tykkere end min synes jeg det så ud til, jeg fik mig nu placeret sådan at jeg kunne komme til hendes fisse, og begyndte at slikke hende, hun havde en dejlig smag og var rigtig våd, noget jeg tænder meget på.

Manden sad lidt tilbage og betragtede os, da jeg gjorde tegn til ham om ikke han skulle være med, kravlede han helt hen til mig og fik konen drejet så han også kunne komme til at slikke, jeg kunne se at han slikkede hende helt om til hendes stjerne, og på det nærmeste kneppede hende med tungen.

Nu ville hun gerne have pik, og hun vendte sig om så hun stod på alle fire, med røven mod den anden fyr, han var straks med på det, og placerede sin ret store pik ved fisseindgangen, det var ikke sådan lige at få den ind, jeg var hurtigt kravlet ind under hende, så vi lå som i 69, derved kunne jeg ligesom hjælpe lidt med det, jeg fik godt fat i hendes skamlæber, og trak dem rigtig langt ud til siden, nu gik det bedre for pikken med at komme indenfor i fissen, jeg havde nu ikke kun den bedste udsigt, men også den bedste mulighed for igen at slikke den dejlige fisse hele vejen rundt om klitten og på skamlæberne, pikken undgik heller ikke at få nogle slik, og det virkede absolut ikke, som om han havde noget imod, at en anden fyr slikkede på den, og nogle af gangene han trak sig ud af fissen, fik jeg hele pikhovedet i munden og gav den nogle kraftige sut, selv om den havde kondom på var det en dejlig fornemmelse at sutte på en anden mands pik.

Imens dette stod på havde konen taget min pik i munden og suttede nu rigtig dejligt på den, manden havde fået sig anbragt med sit det ene ben over mit og det andet under så vores pikke nu kom helt tæt på hinanden, så nu kunne hun skifte imellem min og hans pik, det var en rigtig dejlig fornemmelse med en pik så tæt på ens egen.

Fyren der kneppede hende forslog at han og manden byttede plads, de byttede så plads så manden nu kneppede hende og fyren lå som manden før havde gjort, nu kunne jeg se at det var rigtig at min pik var lidt mindre en hans, nu havde jeg en pik lige foran min mund der ikke havde kondom på, det var trods alt bedre at mærke rigtig hud i stedet for en med kondom på, så hver gang han havde sin pik uden for fissen, fik jeg mulighed for at sutten den, jeg kunne høre på at det faldt i god jord, og jeg var rigtig tændt på det, dette blev efterhånden for meget for mig for konen var bare helt fænomenal til at sutte pik, så jeg var lige på udbruddets rand, jeg kunne også fornemme at de andre var meget godt med, det sejlede ud af fissen med det mest lækre saft, jeg kunne ikke holde mig og sagde at nu kommer jeg, det var ligesom det et startskud, for fyren kom også, konen suttede alt hvad hun kunne men der var alt for meget til hun kunne nå at sluge det, det sejlede ned ad vores pikke og jeg kunne mærke det løb hele vejen ned imellem mine baller, nu kunne jeg mærke at manden havde sat tempoet op, og han brølede ud i rummet, at han nu fyldte den dejlige fisse, det var ligesom der faldt lidt ro over ham, og han lænede sig ind over ryggen på konen, og nulrede hendes bryster, dette betød at pikken gled lidt ud af hendes fisse, og spermen begyndte at sive ganske langsom ud mellem skamlæberne og pikken, det kunne jeg ikke stå for, og jeg begyndte at slikke de dejlige safter i mig, det var en rigtig dejlig fornemmelse, og det smagte dejligt, lidt salt måske, men jeg kunne smage det var blandet rigtig meget med hendes fissesafter, så jeg forsøgte at slikke hende helt ren, men da manden trak sin pik helt ud af fissen, kunne jeg ikke være med, for da kom der en rigtig stor portion, og han synes også jeg lige skulle smage hvordan pikken smagte, fyldt med både sperm og fissesaft.

Konen vendte sig nu rundt og hun gav mig en rigtig tungeslasker, for som hun sagde bagefter, hvordan jeg smagte når nu jeg havde slikket hendes saft og mandens sperm.

Denne omgang krævede en lille opfriskning, så vi gik en tur i badet og hjalp hinanden med at blive vasket, da vi var færdige gik vi i baren og tog en forfriskning.

Der var kommet et andet par i mellemtiden, senere fandt vi dog ud af at de var kommet lige efter vi var gået i par rummet, og de havde været inde for at se lidt på, det havde jeg dog ikke opdaget, men de komplimenterede vores arbejde, og sagde at de da gerne ville være med hvis vi kunne igen.

Vi takkede og sagde at vi var med hvis de lige kunne vente lidt, da vi trængte til lidt væske.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.1 / 5. Stemmeantal: 7

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *