Sex med tre mænd på en gang

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det gode vejr, har varet ved længe nu, og der lette sommertøj er rigtig kommet frem. Jeg kan godt se, at mændene på arbejde kigger langt efter os piger. En dag havde jeg tager en kjole på, som var så tynd, at man kunne ane min blonde-bh og trusser nedenunder, Fa den kun var med ¾ skåle og kun lige skjulte brystvorten og det mørke omkring, så det lidt frækt ud.

Da det blev frokost, gik jeg ned i kantinen og fik en salatanretning. Der var optaget ved det bord, som jeg plejede at sætte mig ved, men der var nogen fra salgsafdelingen som vinkede mig hen til deres bord. Jeg var optaget af at spise min salat, så jeg deltog ikke i samtalen ved bordet. Pludselig blev samtalen lidt lummer, de talte om sex og om at blive fristet. De begyndte at kigge på mig og jeg kunne se, at deres blikke hele tiden gik ned til mine bryster. Jeg blev lidt liderlig af deres blikke, og da de spurgte, om jeg ville med en tur i byen efter arbejdstid, sagde jeg ja.

Jeg skulle lige på toilettet, da jeg kom tilbage på afdelingen, og i spejlet kunne jeg se, at mit ene bryst var kravlet lidt op, og men kunne ane det mørke omkring vorten. Puha, så kunne jeg bedre forstå, at de sådan havde kigget.

Efter arbejdstid mødte jeg de 3 fra salgsafdelingen nede i forhallen, og vi blev enige om, at gå en tur i tivoli. Vi prøvede forskellige forlystelser, og jeg kunne godt mærke, at de kom lidt tæt på mig, ville gerne tage udenom mig, og klemme mig lidt. Jeg kunne mærke, at jeg efterhånden blev ret så våd, og fik lyst til at spille lidt med for at se, hvad det kunne udarte sig til. De blev mere pågående, på et tidspunkt, kom jeg til at stå klemt ind i et hjørne, og den ene stillede sig tæt op af mig, tog mig på brysterne og klemte til, pludselig mærkede jeg en hånd op under min nederdel og en hånd berørte min fisse. En finger gled ind, og begyndte at nulre min klit, åh, det var dejligt, jeg kunne ikke holde en stønne tilbage. Jeg tror, hun er ved at være klar, sagde den ene af dem, så vi tager hjem til mig.

Jeg var så liderlig, at jeg bare lod mig føre med ud i en taxa, som kørte os ud til en lejlighed på Frederiksberg. Jeg sad og betragtede dem lidt i taxaen og tænkte på, hvad det var, som jeg havde begivet mig ind på. Jeg kunne se på ham, som sad ved siden af mig, at han ikke var upåvirket af det, der skete, han havde tydeligt en bule i bukserne. Vi sad lidt tæt sammen på bagsædet, så jeg flyttede lidt på mig, og da taxaen svingede, gled min hånd over på hans lår og berørte hans bule. Han kiggede på mig, grinte og tog min hånd og lagde den tilbage på bulen. Jeg klemte lidt, nu var det hans tur til at stønne, pludselig tog han fat i mit hår, vendte mit hoved og kyssede mig hårdt på munden. Ham på den anden side tog fat i mit knæ og skilte mine ben, hans hånd gled op under kjolen og han kærtegnede mine lår. Jeg ved ikke, om taxachaufføren så noget, men det var meget ophidsende.

Oppe i lejligheden blev der sat noget vin frem på bordet, de spurgte mig, om jeg nogensinde havde været sammen med 3 mænd på en gang, hvilket jeg måtte benægte, det havde jeg ikke, men måtte indrømme, at tanken var vildt ophidsende, men samtidig var jeg også lidt nervøs, så jeg drak hurtigt et par glas rødvin. Mændene begyndte at klæde sig af og spurgte, om jeg ikke havde det for varmt. Jeg tog kjolen af, og pludselig stod de omkring mig, jeg var kun iført bh og trusser, og de stod iført boksershorts og det var tydeligt, at de var ophidsede, deres pikke stod lige ud i bukserne. De begyndte alle at kæle og slikke på mig. Pludselig var der en, som tog fat i mine trusser og rev dem af, lyden af stof, der blev flænget, gjorde dem helt vilde, min bh fik samme tur, den blev flået fra hinanden midt på. Jeg stod helt nøgen, og var lidt forskrækket over at mit undertøj blev flået i stykker. Jeg protesterede og sagde, at det havde været dyrt undertøj – men de lovede alle tre at købe nyt til mig, så det skulle jeg ikke tænke på. De tog deres shorts af, 3 prægtige pikke kom frem, de var alle store og tykke, og mit hjerte hamrede over at skulle betjenes af disse. De spurgte om de måtte bestemme, hvad der skulle ske, men de ville ikke gøre mig ondt. Jeg nikkede, at det måtte de godt.

Jeg blev lagt på et sofabord, mine ben blev spredt, og en begyndte at slikke mig op ad lårene og men de andre to holdt mine ben ud til hver sige, jeg vred mig lidt og da tungen ramte min klit, stønnede jeg højlydt. Jeg blev trukket hen til bordkanten og han fortsatte med at slikke mig, en anden tog fat i mit hoved, kyssede og flettede tunge med mig, jeg kunne næsten ikke få vejret liderlig var jeg. En rørte ved mine bryster, ja der var nogen alle vegne. En pik blev presset mod min kind, jeg vendte hovedet, åbnede munden, og den gled ind. Jeg suttede og slikkede, en anden pik, pressede på min anden kind, og pludselig havde jeg to pikke i munden, en på hver side. Jeg skiftedes til at slikke den begge, tog fat om deres nosser og klemte, de stønnede begge to, og jeg kunne mærke deres pikke blev lidt tykkere, så de næsten ikke kunne være i min mund, den ene holdt fast i mit hoved, begyndte at kneppe mig i munden, den gled helt ned i halsen, så jeg måtte trække vejret gennem næsen, pludselig råbte han højt, og han pulsede min mund fuld af sperm, der kom meget, det løb ud af min mund, jeg kunne ikke nå at sluge det hele. Han fortsatte lidt med at kneppe mig i munden, og da han trak sig tilbage, befalede han mig at slikke al spermen op omkring min mund og slikke ham ren. Jeg var ikke mere end lige blevet færdig, den ham på den anden side, sagde, at han ville have samme tur. Jeg havde svært ved at koncentrere mig efterhånden, da ham, der slikkede mig mellem benene var begyndt at kneppe mig med tungen, og han havde stukket en finger i min endetarm, det var vildt dejligt. Jeg kunne mærke, at der ikke var langt igen, før jeg fik orgasme.
Jeg spurgte, om jeg ikke kunne få lidt tid inden jeg slikkede den anden, men nej, han ville slikkes nu, og det skulle være godt, så jeg gjorde mit bedste, men åbenbart ikke godt nok, for han tog fat i mit hår, lagde sig på knæ over mit hoved og kørte pikken hårdt ind i min mund. Jeg protesterede lidt, men nej, han var helt vild, hans pik var meget tyk, så jeg kunne næsten ikke have ham i munden, jeg bed lidt med tænderne, han råbte ja ja og kørte så pikken helt ned i halsen på mig og tømte al spermen ud, jeg var lige ved at blive kvalt, det væltede ud af min mund, jeg kunne ikke sluge al den sperm. Han havde åbenbart ikke fået nok, han blev ved med at kneppe mig i munden. Han sagde, at jeg skulle stikke fingeren op i hans lille hul og kneppe ham med fingeren, mens han kneppede mig i munden. Ham mellem mine ben var holdt op, de to stod og kiggede på, at jeg blev mundkneppet og jeg kneppede ham med fingeren. Der gik ikke lang tid, så kom han igen med et ordentlig brøl, men heldigvis ikke med så meget sperm denne gang, så jeg kunne godt sluge det. Han befalede, at jeg slikkede hans pik og nosser rene for sperm.

Jeg følte mig godt brugt, men var også meget liderlig og ville have orgasme, så jeg sagde, at nu måtte det være min tur, men at jeg lige ville have lidt vin til at skylle munden og halsen med.

Efter nogen tid, ville ham, som havde slikket mig mellem benene også have slikket pik, men jeg sagde, at nu ville jeg have en orgasme først, men nej sagde, de bestemte, at for så længe jeg var liderlig, kunne de bruge mig. Jeg blev lidt gal, men der var ingen nåde, jeg havde sagt ja til at de bestemte, så sådan blev det.

Jeg skulle lægge mig på alle fire foran ham, mens han sad i sofaen, og så skulle jeg slikke hans pik og hans nosser. Jeg greb om pikken, trak forhuden tilbage og begyndte drillende at slikke hans pikhoved, kørte lidt med hånden om skaftet, men lod læberne blive på pikhovedet. Hun stønnede og sagde, at jeg skulle tage hele pikken i munden, men jeg fortsatte med at slikke kun hovedet. En tog mig i nakken og pressede min mund helt ned over pikken, trak det op igen og pressede atter ned, mit hoved blev ført i kneppetakt, og der blev sagt, at jeg skulle sutte og bruge tungen godt.

Jeg kunne mærke, at der var en, som satte sig bag mig, greb fat om mine baller, og kørte 1, så 2 fingre ind i mit lille hul, åh, det gjorde godt, så jeg begyndte at slikke pik, som aldrig før. Pludselig mærkede jeg en pik presse sig ind i mit lille hul, det gjorde ondt, da han var så tyk. Han holdt den lidt og begyndte derefter at kneppe helt i bund, jeg var nu så liderlig, at jeg rakte hånden bagud og tog om hans pik, han blev helt vild, trak pikken ud af det lille hul og jog den hårdt ind i min fisse, åh, jeg kunne mærke, hvordan min krop snurrede og jeg kom i en ordentlig orgasme samtidig med, at han tømte sig ud i mig. Han trak sig ud, og han med den meget tykke pik, tog over, og han kneppede og fyldt mig ud, så jeg næsten ikke kunne sanse, hvor jeg var, og efter nogen tid kom jeg i en ny orgasme, samtidig med han kom i fissen og ham i munden sprøjtede deres sperm ud.

De tog om mig og lagde mig på sofaen, hvor de lagde et tæppe over mig. Jeg faldt hurtigt i søvn.
Da jeg vågnede, var der kun ham med den meget tykke pik i stuen. De andre var taget hjem sagde han. Han sad og onanerede i en lænestol og sagde, at han ikke havde fået nok, han ville have mere fisse. Jeg var øm i hele kroppen, og havde ikke rigtig lyst til mere, så jeg sagde, at jeg gerne ville hjem, så hvis han ville ringe efter en taxa, ville jeg være glad.

Jeg skulle sku ikke hjem, sagde han, han ville have fisse hele natten, så jeg havde bare at blive. Jeg blev lidt nervøs, hvad var det nu for noget. Jeg kiggede efter min kjole, men den var væk, så jeg svøbte tæppet omkring mig og sagde, at jeg ville gå på badeværelset. Han rejste sig og sagde, at han ville følge mig derud, og så trak han tæppet væk, så jeg stod helt nøgen igen.

På badeværelset, lukkede han op for bruseren, begyndte at sæbe min krop ind, jeg var øm efter den hårde elskov, så jeg gav mig lidt, han gav mig et klask på ballerne og sagde, at jeg havde bare at gøre, som han sagde. Nu blev jeg for alvor bange, og tænkte, hvordan kommer jeg væk herfra. Han vaskede mit hår, skyllede sæben af og begyndte at rette bruseren mod min klit, åh, det var dejligt, og jeg begyndte at blive liderlig igen. Han lagde sig på knæ og begyndte at slikke mig, jeg lænede mig tilbage mod væggen og spredte benene, han var god til det, og det varede ikke længe, før jeg var oppe og køre og ville have mere. Han vendte mig om, så jeg kunne gribe om bruseren, bøjede mig forover og han jog hårdt sin pik ind i fissen, han var så tyk, at det gjorde ondt, så jeg råbte højt, men det gjorde ham bare endnu mere vild. Han tog hårdt fat om mine bryster, og skiftevis kneppede mig i fissen og det lille hul, og jeg var efterhånden så liderlig, at jeg bare ville have mere, jeg råbte og skreg, at han skulle blive ved.

Han vendte mig om, pressede mig ned på knæ og sagde han ville kneppe mig i munden. Han pressede pikken ind mellem mine læber, kneppede mig langt ned i halsen, hans tykke pik fyldte min mund fuldstændig ud, han jeg fik helt ondt i kæberne. Brug tænderne sagde han, og jeg klemte med tænderne omkring hans pik. Han brølede og kom i et væk, han sperm væltede ud i munden på mig, og jeg slugte så meget jeg kunne. Han havde ikke fået nok, nærmest slæbte mig ind i sengen, smed mig ned og spredte mine ben, hvorefter han nærmest huggede pikken ind i fissen. Han var stadig meget tyk, og fyldte mig helt ud, jeg spændte mig op mod ham, ville have orgasme. Han slikkede og bed i mine brystvorter, jeg var nær på at besvime, da jeg kom i en orgasme, som jeg aldrig havde prøvet før. Han fortsatte med at pumpe ind i mig, og jeg kunne mærke min fisse pulse omkring hans pik. Han kom med et brøl, og jeg kunne mærke, hvordan spermen ramte op i bunden af min fisse.

Åh, jeg har aldrig oplevet noget lignende, og tænkte, nu kan jeg ikke mere. Han lagde sig ned mellem mine ben, slikkede og kyssede mig og sagde, at det havde været super godt at være sammen med mig. Han nippede og bed let i min klit, jeg lå bare og nød det lige så stille, var lidt øm, men han gjorde det godt med sin tunge. Han blev ved med at slikke mig, men han med en hånd nulrede mine brystvorter. Det er løgn tænkte jeg, da jeg mærkede, at jeg blev liderlig igen. Han fortsatte med at slikke, trak klitten helt ind i munden og bed og suttede, så den blev helt hård. To fingre gled ind i fissen og han begyndte at kneppe mig, tre fingre, åh, jeg kunne ikke ligge stille, det var bare så dejligt, blev ved stønnede jeg og bevægede underlivet mod hans mund. da han kunne mærke, at jeg var ved at komme, satte han sig op, og trak mig ned mod hans pik, den var i fuld rejsning igen og gled ind mellem mine skamlæber. Han kneppede mig stille og roligt, samtidig med, at han nulrede mine brystvorter og min klit. Vi blev ved længe, det var bare helt skønt efter det voldsomme ridt, vi havde haft tidligere. Vi kom samtidig i en dejlig men ikke så voldsom orgasme.

Han lagde sig ned ved siden af mig, trak dynen op og lagde den over os, og vi faldt i søvn. Næste morgen gik han ned og købte noget undertøj til mig og kørte mig hjem.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.3 / 5. Stemmeantal: 9

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *