Julie’s Verden

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Julie svinger ind på parkeringspladsen uden for den lokale købmand. Der var ikke mange mennesker da klokken kun var lidt over et. Hun havde længe søgt om at få en fridag fra arbejdet men var hele tiden blevet ignoreret. Da hun så endelig fik sin fridag skulle den også bruges på noget godt. Ikke bare ligge i sengen og sove hele dagen. Hun låser sin lille peugeot 106 fra 92. Den var med tiden blevet godt rusten.

Da hun går ind i købmandsbutikken kan hun se at det var det rigtige tidspunkt hun havde valgt. Der var kun 3 andre kunder og så de 4 ansatte i butikken. Blandt de ansatte lægger Julie hurtigt mærke til at der er begyndt en ny pige. Hun falder med det i Julie’s smag. Lige siden hun begyndte at interessere sig for sex, har hun altid følt sig tiltrukket af de stille personer. Hun har en teori om at det er den slags personer som altid gemmer på en vildskab på det seksuelle plan.

Mens Julie går tættere på hvor pigen står og sætter nogle nye dåser flåede tomater på hylderne, kan hun mærke at hjertet begynder at banke hurtigere og hurtigere. Hun kan godt lide at gå og beundre en smuk pige, uden at vise det alt for åbenlyst. Det er en form for spænding og giver altid et adrenalin sus . Man kan sige at hun bliver en smule høj af det. Den nye pige skal sætte dåserne op på en af de øverste hylder, hvilket betyder at hun er nød til at strække sig for også at få fyldt det bagerste af hylden. Julie står lidt og beundre pigen når hun strækker sin smukke krop for at nå helt op. Hun kan se på pigen at hun er meget ny i butikken, da hun endnu ikke har fået en af de kedeligt store trøjer med købmandens navn og logo på. Hun har derfor måtte nøjes med at have sin egen trøje på i starten. Det er bestemt ikke noget Julie har noget imod.

I det pigen strækker sig kan man se en stor del at hendes smukke mave som ikke har et gram af fed på sig. Præcis som Julie kan lide det. Hun lægger meget mærke til at man i kanten af pigens sorte stramme bukser med et vig for neden, kan se hendes lyserød g-streng. Det sitre i Julie’s krop mens hun står og beundre pigens utrolige ophidsende figur. Den er ikke til at slippe øjnene fra. Hun bestemmer sig for at hun bliver nød til at prøve en uskyldig tilnærmelse. Hun kan ikke lade en sådan mulighed slippe væk uden at prøve chancen.

Hun stiller sig ved siden af pigen og lader som om hun kigger på nogle varer, og idet at pigen strækker sin underskønne krop, lader Julie som om hun skal kigge på en dåse gule ærter på den nederste hylde. Hun rækker armen ind under pigen og lader kroppen glide med. Mens hun er under pigen kan hun til venstre for sig kigge lige ind til, hvor de ædle regioner befinder sig, hvis det ikke var fordi hun havde tøj på. Hun lader sin venstre hånd glide blidt ned at pigens venstre ben. Det giver et dejlig varm fornemmelse i Julie’s krop. Det er lidt pinligt, men det lader Julie sig ikke bemærke af. Med det samme lægger pigen mærke til at der én under hende og hun trækker kroppen væk fra Julie, lidt forskrækket.

Julie undskylder og trækker lidt tilbage og står lidt afventende. Til Julie’s store overraskelse bliver pigen overhoved ikke sur, tværtimod. Pigen smiler, og siger at det skal hun slet ikke undskylde for. Det kildede på en rar måde siger hun og griner lidt pinlig. Hun sænker hoved og tør kun lige kigge på Julie ud mellem hendes lange blonde hår. Julie kan mærke en lille gengivelse i tiltrækkelsen og bestemmer sig for at tage den store chance. Hun smiler tilbage og siger at det føltes rart. Efter lidt pinlig tavshed foreslår hun om pigen ikke har lyst til at komme hjem til hende efter arbejde til en kop te. Det skulle jo være ganske uskyldigt nok.

Pigen løfter hovedet og kan ikke lade være med at smile. Det var bestemt noget hun godt kunne tænke sig. Julie tager en lille lap papir frem og skriver sin adresse på den og rækker den til pigen. Julie samler sin kurv op fra gulvet og går langsomt videre langs hylderne. Da hun når ned for enden svinger hun hovedet og kigger tilbage og får øjenkontakt med pigen, hun stadig ikke har fået navnet på. Det giver en dejlig kilden og hjertebanken i kroppen da deres øjne igen mødes. Julie smiler en sidste gang inden hun vender sig for at gå imod kasserne.

Mens hun kører hjem tænker hun på, hvordan det bliver når pigen kommer i aften. Hun kan ikke lade være med at smile og slikke sig om munden ved tanken. Det er længe siden hun sidst har været sammen med en pige. Hun har ellers kun været sammen med fyre i den sidste tid. Hun er ikke i tvivl om at det er en fyr hun vil tilbringe sit liv med, men vil for ingen pris undvære den dejlige sex, man har når to piger er sammen. Julie har lagt sig godt til rette i sofaen med en bolle hun lige har smurt sig med salat og skinke.

Hun har taget sit hverdagstøj af og krøbet noget mere udfordrende. Hun har et par sorte g-strenge på, hvor fronten er af noget næsten gemmensigtigt stof, med små blonder i siderne. Så tager hun en matchende sort bh som også er en smule gennemsigtig og med små blonder i kanterne. Hun ved fra tidligere bekendtskaber, at det er noget undertøj som man kun kan blive tændt af. For ikke at fare for meget frem har hun taget en lang sort silke pyjamasskjorte med et lyseblåt mønster på. Hun ligger og fantasere om pigen der snart kommer.

Hun stikker en finger i munden og begynder at sutte på den. når den er blevet godt våd lader hun den glide ud af munden og ned af halsen. Fingeren laver nogle store cirkler i en god afstand til sine brystvorter. Hun kan mærke hvordan brysterne langsomt bliver hårdere og brystvorterne begynder at rejse sig fra resten af brysterne. Mellem benene kan hun mærke hvordan der bliver mere fugtigt i trusserne. Inden hun lader sin finger svæve videre ned af hendes krop, tager hun et pludseligt kraftigt tag med begge hænder om sine nu meget stive brystvorter. Hun klemmer dem hårdt og gnider dem mellem sine fingre.

Det giver et sæt i kroppen, mens hun gnider sine brystvorter, og hun giver et lille hyl. Der er ingen tvivl om at hun er ved at være godt opvarmet. Efter at havde kærtegnet sine bryster lader hun begge hænder glide ned over maven så de ender på hver sit lår. Højre hånd glider mod inderlåret og op mod hendes efterhånden meget saftigt fisse.

Hun elsker følelsen af en ny barberet fisse og har derfor selv sørget for at sin egen altid er glat som silke. Hun lader en finger glide frem og tilbage i revnen. Man skulle tro at hun havde smurt glidecreme på fissen, fordi der er intet til at gnide imod. Fingeren glider stille og roligt, og hun kan mærke klitoris blive større. Hun gnider den blidt mellem to fingre, hun kan ikke styre sig og giver nogle lange og kraftige hyl. Hun forlader klitoris og lader to fingre glide længere ned. De to fingre bliver skubbet hårdt og kraftigt op i fissen, hvorefter hun giver et ordentligt skrig og hun kan mærke hvordan hele kroppen bliver varm. Samtlige muskler i kroppen bliver strammet og hun ligger og vrider sig på sofaen. Det er umuligt at holde sig i ro når en orgasme på den størrelse fare igennem kroppen.

Bagefter ligger hun et øjeblik og falder sammen. Hun vil ikke lege med sig selv mere, der kommer jo snart besøg. Så skal hun forhåbentligt ikke ligge alene og nyde orgasmens dejlige univers. Det er altid rarere at have nogen at dele den med.

Det ringer på døren og Julie går ud for at åbne. Da døren bliver åbnet kan hun se at det er pigen fra købmanden som står sødt og smiler. Julie kan ikke lade være med at smile igen. Hun byder pigen indenfor, og viser hende ind i stuen. De sætter sig i sofaen og begynder at starte en samtale. Som det første vil Julie vide hvad pigen hedder. Pigen smiler og siger at hun hedder Sofie. Julie smiler og siger at det er et smukt navn til en endnu smukere pige. Sofie kan ikke lade være med, at blive lidt rød i kinderne ved komplimenten.

Efter et stykke tid med samtale, lader Julie en arm hvile på ryglænet, så den peger mod Sofie. Hun lader fingrene lege med de små frynser i kanterne af puderne. Sofie kigger på frynserne og siger, at de er flotte og lader en hånd glide hen af puden til hun møder Julie’s hånd. Det kommer ikke som en overraskelse, så de to hænder mødes og bliver liggende. De begynder at leger med hinandens fingre og der går ikke lang tid før Sofie lader sin anden hånd nærme sig Julie og lader den glide op af hendes lår for at kærtegne hende.

Julie rykker nærmere Sofie og begynder at kysse hende blidt på munden. Deres tunger begynder at lege rundt med hinanden. Deres hænder har nu fundet vejen til hinandens kroppe og de begynder at kærtegne hinandens bryster. Langsomt tager Julie trøjen af Sofie og kan se at hendes bh matcher hendes lyserøde trusser. Hendes hænder følger kærligt kanten af bh’en, og ender ved stropperne som bliver skubbet til side. Bh’en åbnes og frem kommer de dejligste runde og velformede bryster. Julie bliver vild ved synet. Hun har aldrig set så velformede og runde bryster før i sit liv., og så i den størrelse.

Sofie begynder at åbne knapperne i Julie’s skjorte en efter en. Da den er helt åben falder den blødt ned at Julie’s ryg. Sofie tager med begge hænder og kører i cirkler rundt om Julie’s dejlige bryster. Hun fører hænderne om på ryggen og får hurtigt åbnet bh’en. Da den er fjernet presser Julie blidt Sofie tilbage i sofaen så hun ligger på ryggen. Julie lader tungen lege med brystvorterne til de er dejlig stive og faste, og bider så blidt i dem. Sofie kan ikke lade være med at give nogle små støn når Julie bider. Langsomt lader hun tungen danse ned af Sofie’s mave for at nærme sig trussekanten.

Hun bider fast i kanten og hiver dem med sig for at få trusserne helt af. Mens hun passerer fissen kan hun dufte Sofie’s dejlige fisse, og til hendes glædelige overraskelse ser hun at der ikke er et eneste hår på Sofie’s fisse. Hun hæver hovedet og siger at det er den smukkeste fisse han nogen sinde har set. Hun tager en dyb indånding og Sofie kan se på hendes ansigtsudtryk at hun nyder det. Trusserne er nu helt væk og Sofie’s ben bliver spredt, så Julie kan se hele herlighederne. Hun slikker sig om munden og glæder sig til at smage på Sofie’s safter.

Hun starter med at kysse rundt om Sofie’s fisse. Der går ikke længe før Sofie tigger om at Julie skal stikke sin tunge ind i hendes fisse. Julie kan mærke at Sofie er på kogepunktet, og lader derfor sin tunge glide ned mellem skamlæberne og op igen til klitoris. Hun sutter blidt på den og holder den fast mellem hendes tænder. Hun nyder synet af at se Sofie ligge og vride sig af nydelse. Tungen bevæger sig videre ned og da den kommer til fissen suger hun ordentligt ind så hun kan smage alle Sofie’s dejlige safter som er begyndt at dryppe. Hun stikker tungen langt op i fissen og Sofie giver et skrig. Julie tager sit hoved væk og kryber op af Sofie. Det ender i et langt og hedt kys.

Julie rejser sig op og trækker Sofie med. Julie viser vejen ind til hendes soveværelse. Sofie kryber som en panter hen af sengen og ligger sig på ryggen. Julie er gået hen til en skuffe som hun åbner. Fra skuffen tager Julie en stor sort dildo frem som er monteret fast på noget læder med stropper, så den kan gøres fast på kroppen. Hun beder Sofie om at spænde den fast på hende, hvilket Sofie gør med et glædeligt smil. Da den er fastgjort ligger Julie sig på ryggen på sengen, og beordre at Sofie skal give hende et blow job. Sofie er lidt overrasket over den måde hun bliver beordret til at gøre det, men kan ikke undgå at blive ophidset af det. Hun bøjer sig over Julie og tager den sorte dildo i sin mund og begynder at sutte. Julie stønner over synet af den sorte dildo i Sofie’s mund. Sofie hæver hovedet og rejser sig op i sengen. Hun spreder benene og sænker sig langsomt ned over Julie og lader dildoen glide ind i sin drivvåde fisse. Hun dækker dildoen fuldstændigt og begynder at bevæge underlivet frem og tilbage på en langsom og bølgende måde.

Julie tager hænderne op til Sofie’s store bryster og tager et hårdt tag i dem. Sofie har svært ved ikke at lade den første orgasme buldre igennem kroppen. Lige inden hun skal til at lade orgasmen fylde hele rummet, smider Julie hende af, så hun lander på maven ved siden af hende. Sofie virker overrasket men bliver hurtigt rolig igen da hun mærker at det nu er Julie der har taget magten ved sætte sig på hendes dejlige runde røv. Hun mærker hvordan hendes ben bliver spredt og hun får besked på at hun skal stikke røven i vejret. Julie lader fingrene danse blødt ned at Sofie’s ryg for at ende ved røven. Der bliver sluppet og kort efter mærker Sofie en let smerte da Julie klasker hende på balderne. Julie sænker hovedet for at slikke safterne som drypper fra Sofie’s fisse. Sofie kan mærke hvordan Julie’s tunge bevæger sig op mod analen. Hun har aldrig prøvet at blive slikket i analen før, så det giver en kilden i kroppen da Julie stikker sin våde tunge indenfor. Julie bruger nu sin finger som kører ud og ind af analen. Hun kan mærke hvordan Sofie bliver mere og mere våd. Hun fjerner sin finger og kryber tættere til Sofie.

Det giver et sæt i Sofie, da hun kan mærke at det nu ikke kun er fingeren som er få vej op i røven på hende. Hun er ikke i tvivl om at det er dildoen som er i gang med at bryde igennem. Sofie mærker en lille smerte mens Julie stikker dildoen dybere og dybere op i Sofie. Smerten forsvinder hurtigt og det er nu kun nydelsen der er tilbage. Julie tager hårdt med den en hånd om Sofie’s røv. Den anden hånd tager fat i Sofie’s hår så hun tvinges til at hæve hovedet og sveje mere i ryggen. Julie kører nu dildoen ind og ud i nogle hårde og kraftigt skub. Sofie har svært ved at holde på orgasmen, hvilket resultere i et højt og kraftigt skrig som fylder hele rummet. Aldrig i sit liv har hun fået en så kraftig orgasme. Den udmatter fuldstændigt hendes krop. Hun falder halvt bevidstløs ned på sengen, og Julie trækker sig ud af hendes røv.

Julie ligger sig ved siden af Sofie og begynder at kysse hende blidt på munden. Der er ingen tvivl om at de begge er meget udmattet. Sofie omfavner Julie og takker hende for en dejlig aften. Det er en aften hun bestemt ikke vil glemme. Hun kysser Julie en sidste gang og rejser sig fra sengen. Hun begynder at tage sit tøj på, men kan ikke lade være med at gå en sidste gang over til Julie for at få et kys. Sofie smiler og siger, at hvis Julie en anden gang skulle få lyst til at dyrke noget dejlig pigesex skal hun ikke tøve. Julie ved jo hvor hun arbejder. Julie griner og siger at det bestemt ikke er sidste gang at de deler sengens glæder. Døren smækker og tilbage ligger Julie med et tilfreds smil på læben.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmeantal: 2

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *