Min kone elskede med hendes veninde

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

For præcis 10 år siden var jeg lige blevet gift med min nuværende kone. Vores bryllupsrejse gik til en af de græske øer. Det var i 14 dage “dømt” sol, strand, vand og sex”.

Det var helt fantastisk. Jeg havde kendt Lone i mange år, og vi havde boet sammen i 4 år. På trods af dette og måske fordi vi havde brylluppet siddende lige i baghovedet, havde vi en fantastisk ferie.

Men det er nu slet ikke bryllupsrejsen jeg vil fortælle om. Men i stedet vil jeg fortælle, hvad der skete den sidste og tredje uge af vores ferie. Vi kom hjem fra Kos om mandagen, og havde planlagt, at tirsdagen skulle bruges til at pakke ud samt at se på vores bryllupsgaver, som vi havde fået et par uger før.

Desværre, eller måske – set i bakspejlets klare lys – heldigvis, ringede de fra mit arbejde i løbet af tirsdagen og sagde, at der var kommet en forespørgsel om at give tilbud på en meget stor ordre. Det var inden for det område, hvor jeg var specialist, og vi skulle afgive tilbuddet senest fredag eftermiddag. Derfor ville firmaet på trods af bryllup og ferie meget gerne have, at jeg kom på arbejde i selve tilbudsfasen.

Det er selvfølgelig svært at sige nej til ens arbejdsgiver, men det er lige så svært at fortælle ens nygifte kone, at man ikke kan nyde det superperfekte sommervejr, som Danmark oplevede lige præcis vores 3. ferieuge.

Nå, Lone var nu meget forstående og accepterede, at jeg tog af sted sidst på eftermiddagen. Jeg arbejdede stort set hele natten, Jeg kom sent hjem og stod tidligt op næste morgen og arbejdede igennem hele onsdagen. Det gode var, at jeg allerede tidligt torsdag morgen kunne se, at min del af jobbet være færdigt omkring frokosttid. Derefter tog jeg hjem for at holde resten af min 3 ugers ferie.

Da jeg kom hjem, kunne jeg se at nogle af vores bedste venners bil holdt i vores carport. Jeg fik pludselig en fornemmelse af, at der måske foregik noget jeg ikke skulle vide (Sjette sans). Så i stedet for at parkere uden foran huset kørte jeg lidt længere frem og parkerede. Derefter gik jeg rundt omkring huset til vores meget ugenerte terrasse og baghave.

Jeg stod bag nogle planter og kunne se, at Lone og hendes veninde Pia lige var blevet færdige med frokosten. De havde drukket en flaske kold hvidvin og skulle nu til at sole sig på vores drømmesenge. Pia som jeg i øvrigt altid havde været faciteneret af, sagde at han hun altid plejede at sole sig helt uden noget, når der var mulighed for det. Lone nikkede anerkendende, men beholdt selv sine bikinitrusser på.

Der gik dog ikke længe før, at Pia spurgte Lone om hun ikke skulle smøre solcreme ind på ryggen, så hun ikke blev rød. Lone accepterede uden videre. Pia begyndte stille og roligt, at smøre Lone ind fra nakken og nedefter. Da hun kom til bikinitrussen løftede hun denne lidt og trak den halvt ned over ballen. Min kone sagde ikke noget, men lå bare og slappede af. Jeg begyndte så småt at blive meget spændt på fortsættelsen.

Pia fortsatte med, at smøre solcreme ind på lårene af min kone, hvor hun særdeles tit kom utrolig tæt på det tynde stof lige uden for min kones allerhelligste. På et tidspunkt forekom det helt naturligt, at Pia tog bikinitrusserne af Lone. I stedet for, at gøre modstand som jeg havde forventet slappede min kone helt af og accepterede hvad der skete. Det der undrede mig allermest var, at da Pia begyndte af massere inderlårene, da spredte min kone sine ben helt naturligt. Hun havde ellers altid sagt, at pigesex ikke var nået for hende. Men det så nu ud som om. at hun nød det.

Da Pia’s finger bagfra strejfede Lone’s revne eller måske endda klitoris gav det et helt sæt i hende. Men i stedet for at protestere løftede hun bagdelen – ligesom om – at hun sagde fortsæt. Pia fangede også helt klart signalet. Hun masserede min kone frem til den største orgasme jeg nogen sinde havde set hende få. Samtidig med, at Pia brugte højre hånd til at massere klitoris, brugte hun venstre hånd til at stimulere det bagerste hul på min kones højt hævede bagdel. Det tog ikke lang tid fra det hele begyndte til min kone var kommet i et vildt brøl. Jeg havde aldrig set noget lignende, og var selv på det tidspunkt meget ophidset.

Da min kone var kommet, forventede jeg selvfølgelig at Pia også ville have noget ud af det. Og ganske rigtigt, Hun sagde til min kone: “Du er så dejlig uden hår på, vil du ikke godt studse mig”. Med til historien hører, at jeg den sidste aften på ferien på Kos havde glatbarberet Lone totalt. Jeg var meget spændt på Lone’s reaktion, men hun gik uden videre ind og hentede mit barberskum og barberkniv samt noget varmt vand i en balje.

Stille og roligt blev barberskummet fordelt udover Pia’s venusbjerg, selv skamlæberne smurte Lone ind uden problemer. Jeg var dybt overrasket, men var samtidig blevet utrolig liderlig. Lone skrabede stille og roligt al kønsbehåringen af Pia samtidig med, at hun hele tiden berørte Pia’s klitoris med en af sine fingre. Da Pia til sidst var helt glat lagde min kone sig på knæ og begyndte at slikke hende.

På det tidspunkt kunne jeg ikke dy mig længere. Jeg tog alt tøjet af, og listede lige så stille op bag min kone’s bagdel og stak min pik ind i hendes drivvåde fisse, Hun

spjættede og kiggede bagud da det skete, men fortsatte med at slikke Pia. Pia var meget tændt efter at være blevet barberet, jeg var tændt af at have set det hele. og min kone blev tændt af, at jeg havde opdaget hende i et pigeforhold kun nogle få uger efter vores bryllup. Så det tog ikke lang tid, før jeg sprøjtede al min sæd langt op Lone samtidig med, at Pia’ fik en orgasme hvor hun ejakulerede ud over hele hovedet på min kone, som blev drivvåd i hele ansigtet. Til sidst lagde Pia sig ned under min kone, som nu sad på knæ, og slikkede mine safter fra fissen i síg, samtidig med at hun hele tiden ramte klitoris med tungespidsen. På samme tid kyssede jeg Lone dybt og inderligt på munden, kærtegnede hendes byster og havde min langfinger langt oppe i hendes numsehul. Hun kom i et brøl som jeg aldrig havde hørt mage. Godt det kun var midt på eftermiddagen.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmeantal: 5

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *