Min Voksne Nevø Og Jeg Alene Hjemme

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det hele startede en lørdag jeg var på vej til de 50 men synes selv jeg holdt mig godt og jeg forsøgte at holde mig ung med de unge …. cyklede og holdt mig i form … – sex var der ikke meget af i mit ægteskab men vi klarede os uden og trods det jeg forsøgte næsten alt ….. – jeg tror egentligt aldrig hun på det tidspunkt havde haft blot det halve af mit behov, og værst af alt hun gik altid udfordrende klædt … Hendes yngling støj var trusser og … en T-shirt …. og jeg var sku let antændelig .. også når hun havde det røde og hendes bind struttede ud langs trussekanterne .. men nul … slet ingen sex i de dage selvom mange påstår det er de bedste. :-/

Det hænde da også oftere og oftere at jeg, når hun var gået i seng …. spille pik af til en novelle eller en drengefilm på min computer .. udløsning skal man jo have et sted fra. Jeg spurgte min kone om hun aldrig havede leget med sig selv hun blev rød i hovedet og svarede jooooo det var da sket ikke mindst da hun var yngre men at det ikke tændte hende.
Vi havde det godt sammen det var ikke det, men til et godt samliv kræves der også et godt sexliv … vi havde talt om det men hun begyndte blot at græde og sagde at, hun var ked af at hun ikke kunne tilfredstille mine behov .. men det vel kunne komme …. – det kom også når vi havde delt et par flasker vin men arbejdet var mit og det var yderst sjældent hun gav sig hen og hvad endte det så med .. hun faldt i søvn og jeg stod op gik i bad og spille den af … i stuen eller badet.
Nå men så kom en dag min min kone og hendes søster skulle på weekend i Tyskland og handle ind … og derfor aftalte min nevø og jeg at vi kunne bruge tiden på hans knaller og i øvrigt hygge os mandfolk alene …… svigerinden var skilt og knægten var en dejlig knægt var en munter og dejlig dreng .. som jeg faldt godt i hak med og trods sin alder var det næsten som om vi var lige gamle af sind.

Christian hed han og var normal af bygning men så ganske godt ud … han gik i skole, og gik meget op i styrketræning så hans overkrop var nærmest v formet så jeg følte mig nok lidt fed og færdig.

Nå men pigerne tog bilen og kørte mod Tyskland .. og da klokken var passeret 14 om eftermiddagen fredag, Christian og jeg delte et par Øl .. og snakken gik, inden vi gik igang med hans knallert i min Garage ….. snakken gik og det blev da også til to øl inden vi gik i bryggerset og klædte os af for at tage kedelsragter på …. jeg studere knægten i smug og må tilstå jeg blev en anelse lun i mit skridt og det var som om mine nosser reagerede på det syn jeg så …..
Jeg kunne tydelig ane at hans stramme trusser gemte på noget stort …. – da han tog skjorten af viste han en flot brun overkrop knægten måtte da tage sol men pik rørte på sig og jeg skyndte mig at komme i arbejdstøjet.

Vi gik i værkstedet og fik skiftet Olie på Knallerten samt strammet bremser og når Christian bukkede sig frem studerede jeg hans dejlige faste drengerøv i den overals han havde på det rumstedere i mit hoved og også i mine bukser ….
Snakken gik og – da vi var halvt færdige spurgte jeg om ikke ville skulle lade resten ligge til lørdag og så komme ind og hygge .. og se på aftensmad, vi var begge sultne .. så sådan blev det ….
Da vi kom ind smed vi arbejdstøjet og knægten spurte om han måtte tage et bad og naturligvis måtte han det …. jeg havde blot taget skjorte på men gik ellers i mine bokseshorts …. og forsøgte at holde en lav profil ……

Da jeg gik i køkkenet for at forberede maden .. bankede jeg på badet og han svarede kom ind … jeg stak hovedet ind og agleverede med et saftigt blik et håndklæde til ham hold kæft en pik der stod halv stiv ud fra hand skridt … lige så brun som resten af kroppen fjernet for alt hvad der hedder hår .. omkring hans pikrod og nosser …. – tak sagde han og smiledet til mig – jeg er snart færdig fortsatte han ….
Jeg gik i køkkenet og blev færdk da jeg hørte han tændte for Computeren …. min pik lå op af maven smom en anden træstamme Christian havde sat mit blpt i kog .. og jeg kunne dårlig tænke på andet …..

Hvad er det onkel spurgte han fra Computeren, du hygger dig nok når moster ikke lige er hjemme knægten havde med et program fundet et bibliotek med saftige billeder af begge køn, jeg satte mig i sofaen og tændte for Nyhederne men så dem næppe … min pik dunkede …. jeg svarede ham lidt rød i kammen om han mente jeg var for gammel til det …. han vendte sig om og smilede nej, det håbede han ikke man blev for gammel til …..

Jeg havde dækket op i sofaen så vi sammen kunne nyde TV’et og slappe af … og knægten var kun iført sine underbuksert og et par jeanes …… og en t-shirt af de mindste ….. Vi fik et par stykker med Sild og en mørbradbøf og snakken gik om alt mellem himmel og jord.

Han fortalte hans forhold til kæresten var røget men at det nok var det bedste for hun ville bestemme det hele … jeg slog en latter op … og fulgte op med at sådan var kvinder og det grinte vi så sammen af …..

Christian satte benene op i sofaen for at slappe af, men inden åbnede han de stramme jeans …. så man tydeligt kunne ane hans underbukser ….. jeg tog ud af bordet og da jeg passerede ham hørte jeg ham hviske … er du til drenge ….. – jeg rødmede og var helt stum men beholdt fatningen .. trods en startende rejsning , så min bokseshorts midede om et cirkustelt … jeg rumstedere i køkkenet og lod blodtrykket falde 🙂

Da jeg kom tilbage til stuen stor smilede Christian … og sagde undskyld det var ikke ondt ment ….. blot en fiks ide han havde fået på min Computer ……

Jeg satte mig ned og tog en slurk Øl …. jeg tror vi alle er til drenge og piger sagde jeg stille til Christian men vi kan ikke få det hele… det vil du opdage når du bliver i min alder jeg smilte til ham sagde skål – . drak af min øl ……

Vi snakede løs – Christian skulle lige på WC og jeg benyttede lejligheden til at få rettet mid urolige udstyr …. i mine bokseshorts ….

Da Christian kom ind i stuen igen var det kun iført sine små stramme trusser og sin alt for lille T-shirt ….. han satte sig tættere hen til mig … drak en slurk øl og viskede …. “Du kan få Mig – Onkel” jeg savner en varm pik i min røv ….. og jeg tror du har en som passer, han lagde en hånd på mit knæ og så mig dybt i mine øjne …. jeg kigede på ham og smilte, var ikke helt klar over hvad jeg skulle sige.

Jeg bøjede mig frem mod ham og lod forsigtig min højre hånd styge ham over hans tydeligt stive jern i hans små trusser, nu var det hans tur og hans hånd famlede sig op under mine shorts og en fat drenge hånd greb om mit gloende jern …. – i det samme så jeg ham dybt i øjnenne og kyssede ham blidt på munden, så viskede jeg … tror du ikke vi skal i bad først.

Han smillede og leggede med mine nosser så jeg var ved at sprænges, det haster ikke Onkel, Pigerne kommer først hjem søndag …….

Han slap min pik og – jeg hans … vi rejste os og lod tøjet falde ….. Jeg satte mig i Sofahjørnet med benene let fra hinanden … og plads nok til Christian kunne kommet til både Pik og nosser og det tegn modtog han han onnanerede min Pik …. stille og roligt trak forhuden helt tilbage og derpå sænkede knægten sin åbne mund ned over min gloende pik. Det var som om verden stod stille … og som om lyset forsvandt. da han slap min pik med munden viskede han stille rolig gamle Onkel jeg har prøvet det før- ja se det tror jeg på.

Jeg stoppede hans håndarbejdet det var lige op over byen…. jeg kunne mærke det snorede i mine nosser … roligt nu Christian roligt. Knægten så på mig med sine mørke øjne så kysede han mig dybt på munden, hvorefter han viskede …. vil du ikke slikke mit varme jern, om jeg ville. vi byttede nærmest plads og medens jeg legede med hans glatte kugler og stive skønne pik stønnede han mere og mere og det varede ikke længe før jeg kunne mærke han ville komme – jeg trak mig og onnanerede hans vilde pik til knægten næste skreg … og selv om han ikke havde fat i min Pik kom vi begge med nogle vældige sprøjt ud over det hele og jeg tabte næsten vejret …..

Min tunge fandt hans navle og maveskin og jeg slikkede hans varme safter i mig …… Christian lå som var han besvimet .. til der spedte et bredt smil over hans læber han bukkede sig frem og viskede TAK Onkel det er den bedste udløsning jeg til dato har fået.

Jeg kom på benene fik noget at tørre sperm væk med .. og sammen samlede vi vores tøj … – vi gik rundt nøgne og fik rydet stuen … klokken var blevet mange …, og nu nu … stod den på et BAD!.

Da vi sammen stod under bruseren, kysse vi hinanden og lod vores hænder vadre – jeg lod en finger vandre op i hans indre …. mærkede den dejlige varme men også at det ikke kunne være en jomfruelig røv ….. mum …….

Da vi var blevet tørret … satte vi os kort ind i stuen og fik en slurk Øl, vil du spurgte Christian min pik begyndte at rejse sig igen .. du kan tro jeg vil Christian også lige til vi ikke kan mere ……

Det var fredag … og der var god tid .. Mor og Moster ville først være hjemme søndag aften, jeg lover jer da var både Knallert samt Onkel og Jeg færdige …..

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 2.3 / 5. Stemmeantal: 4

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *