Katrines Verden, Fyraften

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Katrine havde nu arbejdet på dr. Pedersens klinik i lidt over en måned som lægesekretær. Anne, den anden lægesekretær på klinikken og Katrine var blevet gode kollegaer. Anne havde kun en deltidsstilling, da hun ved siden af jobbet var ved at videreuddanne sig. Derfor var det ikke så tit de havde overlappende tider i deres vagtskemaer. Det forekom kun om fredagen, hvor Katrine skulle føre ugens forskellige papirnotater og recepter til protokols på computeren. Det gjorde hun imens Anne passede skranken.

I dag var det fredag, klokken nærmede sig 16.30, da den sidste af de to læger, som Dr. Pedersen havde ansat, gik hjem. Katrine sad og tastede løs på keyboardet, da Annes hoved kom til syne i døråbningen. ”Har du langt igen. Jeg har lige lukket ned og går nu.” kom det med det sædvanlige søde og venlige smil fra Anne. ”Jeg har omkring en halvtimes arbejde, før jeg kan holder weekend”, svarede Katrine tilbage. ”Ok, så må du have en god weekend, når du når dertil. Har du ellers nogen spændende aftaler for weekenden?” spurgte Anne.

De to kvinder fik hurtigt 5 minutter til at gå med deres weekendsnak, inden Anne endnu engang ønskede god weekend. Hun vendte sig og forlod det lille lokale. Katrine vendte tilbage til tasterne. Hun havde vænnet sig til at være en af de sidste, der gik om fredagen. Hun tænkte tilbage på sidste fredag, hvor dr. Pedersen også havde været til stede. Et frækt smil bredte sig på hendes læber. Hun blev øjeblikkelig en smule opstemt. Der havde de rigtigt dyrket ”overarbejde” tænkte hun frækt.

Katrine hørte en dør smække. Det lød som hoveddøren. Så var hun nok alene.

Hun kunne ikke få sidste uges dejlige sex med dr. Pedersen ud af tankerne. Selvom hun nu havde mærket den 3 gange i alt, inklusiv ved jobsamtalen, så blev hun ved med at undres og tændes af at tænke på, hvor stor en pik han havde. Hun følte lysten sprede sig i kroppen. Bare han havde været her nu, tænkte hun ved sig selv. Hun havde lyst til at røre ved sig selv. Jeg lægger mig ind på briksen, som står på doktorens kontor, og leger lidt med mig selv, tænkte hun.

Katrine gik ud af døren og igennem venterummet over til dr. Pedersens kontor. Øv, døren var lukket. Det kunne være, han var kommet til at låse den. Doktoren plejede ikke at lukke døren til kontoret i tilfælde af, at en af sekretærene skulle have brug for at arkivere noget i hans store arkivskab. Hun tog i håndtaget. Døren gik op.

Katrine tog et skridt frem og ind i rummet. Den første tanke der løb igennem Katrines hoved var, at lyset ikke var blevet slukket på kontoret. Et splitsekund efter, da hun havde skubbet døren helt op, var den tanke dog helt væk, til fordel for en fuldstændig og altoverskyggende anden.

Anne kiggede op, med et overrasket udtryk i ansigtet. Hun lå med benene spredt på briksen. Hun havde smidt alle benklæder inklusiv sine trusser. Hendes ene hånd var i gang med at pirre sin klitoris, men standsede det øjeblik hun så Katrine. ”Åh, undskyld”, udbrød Katrine samtidigt med hun kiggede væk og begyndte at trække sig ud af kontoret. ”Det gør ikke noget. Jeg blev bare så liderlig lige pludselig, og ville lige klare det, inden jeg gik”, kom det fra Anne samtidigt med, at hun satte sig op på briksen.” Kom bare ind og hent, det du skulle! jeg har samlet benene” smågrinte hun med røde kinder.

Katrine kunne mærke sine kinder blive varme. Hun havde lige snuppet Anne på fersk gerning i gang med at onanere. Det kunne lige så godt have været omvendt. Katrine kiggede hen på Anne, som sad med benene ud over briks kanten. Så sagde hun; ”Det var ikke noget alligevel, skulle bare lige ind og kigge.” Anne smilte sødt men frækt til hende ”arh, jeg tror jeg er med. Du skulle selv ind lege lidt. Frækt, det tænder mig faktisk at tænke på dig, der leger med dig selv.” Katrine blev rød i hovedet. Et eller andet sted havde hun det ligesådan. ”Hvis du har lyst, så sæt dig over i stolen.” Anne pegede over på dr. Pedersens kontorstol.

Katrine stod et øjeblik imens hendes nysgerrighed og uro i underlivet fik overtaget over hendes tanker. Så gik hun over til skrivebordet, hev stolen ud og satte sig forsigtigt ned i den. Anne kiggede hende i øjnene over fra briksen med et frækt smil. Så svang Anne benene op igen, og spredte forsigtigt så der var fuldt udsyn til hendes barberede fisse. Katrine bed sig i læben af lyst, da Anne førte sin hånd ned langs sin mave, og begyndte at lege med de små ydre skamlæber. Briksen var en smule hævet i hovedgæret, så de kunne hele tiden se hinanden. ”Må jeg også se dig”, spurgte Anne med et forsigtigt smil. Katrine nikkede forsigtigt, stadig uden helt at vide om hun havde lyst. Hun rejste sig op, knappede sine bukser op, og trak dem ned. Så var det kun trusserne. Hun kiggede på Anne, som havde knappet sin skjortebluse op og var i gang med at berøre sine bryster. Annes bryster var helt stramme og nærmest perfekte fra naturens hånd, derfor gik hun næsten aldrig med bh. Anne masserede i fine cirkulære bevægelser først det ene, så det andet af sine bryster. ”Åh ja, lad mig se din”, sagde hun lidt småstønnene.

Katrine træk ned i trusserne. Hendes egen fisse var ved at være fugtig og hun havde pludselig utrolig meget lyst til at slikke Annes fisse, og blev endnu mere liderlig blot ved tanken. Hun satte sig ned i stolen, og spredte sine ben ved at lade knæhaserne hvile på hver sit armlæn af stolen. På den måde blev der udsyn næsten direkte op i hende. Så begyndte hun at røre sig selv, samtidigt med at hun kiggede over på Anne. Hendes finger gled glat igennem hendes efterhånden våde fisse. Forsigtigt kærtegnede hun med pegefingeren hendes våde revne, uden dog at trænge op. ”Årh, ih, årh, årh, ih” lød det snart igen og igen fra begge kvinder.

”Årh, hvor vil jeg gerne smage dig”, røg det pludseligt ud af Katrines stønnende mund. Hun blev selv lidt overrasket i et kort øjeblik, men lige nu tænkte hun ikke på andet end sex. Hun var noget til det punkt, hvor man ikke kan stoppe, før man kommer. ”JAA.. Gør det!” Stønnede Anne liderligt tilbage og forsøgte at sprede sine ben endnu mere, således hendes opsvulmede skamlæber blev spredt endnu mere fra hinanden.

Katrine rejste sig hurtigt op og gik over til briksen. Hun lod sine hænder glide fra Annes fødder og langs hendes ben, op til hendes lår, hvor hun sagtnede farten og forsigtigt nærmede sig hendes spredte revne. Hun lod sine fingre massere i små og forsigtige cirkulære bevægelser langs Annes fisse, og spredte samtidigt hendes skamlæber, så den svulmede klitoris kom helt til syne. Så bukkede hun sig forsigtigt indover Anne, og rørte hendes klit med tungespidsen. Anne rystede af fryd. Tungespidsen gled i rolige bevægelser henover klitorissen, og hver gang kom et højt kort støn fra Anne. Katrine lod den ene af sine fingre smutte inden for i Annes fugtige fisse mens hendes tunge stadig arbejede. Forsigtigt pressede hun en ekstra finger op i fissen, og Katrine kunne mærke Anne spændte i kroppen som en flitsbue. Samtidigt trak hun vejret i tunge små ryk. Anne Kom et øjeblik efter i en krampagtig orgasme, og med et højt nydelsesskrig.

Et øjeblik lå Anne og sundede sig. Katrine rørte ved sig selv, og kunne mærke hun var tæt på at få sit orgasme. ”Så er det din tur”, lød det fra Anne mens hun hoppede ned fra briksen. Anne kom over til Katrine og tog om hende. Så kyssede de. Deres tunger kæmpede om pladsen i deres sammensluttede munde. Det var vidunderligt, tænkte Katrine. Hun lagde armene om Annes hals. De stod et øjeblik og nød deres tætte kropskontakt. Katrine kunne mærke Annes brystvorter presse mod sine. Så kunne hun mærke at Anne søgte nedad, både med hænder og ansigt. Anne kyssede hende ned ad kroppen og nåede til sidst hendes skridt. Katrine spredte sine ben.

Anne var god til at slikke fisse. Det tog ikke lang tid før hun måtte læne sig op ad briksen, for at holde balancen, fordi hun eksede i benene af liderlighed og nydelse. Annes ene finger berørte stykket mellem hendes våde fisse og røvhul. Et øjeblik efter hørte Katrine sig selv skrige igen og igen da hun kom. Hun lå helt afslappet med lukkede øjne i nogle minutter, og nød sit orgasme.

Ude i venterummet gav din to kvinder hinanden et knus. ”god weekend” lød det fra dem begge, nærmest simultant. De havde begge taget tøjet på, og Anne havde nu også sit overtøj på. Anne smilte frækt til Katrine, inden hun vendte sig om og gik ud af hoveddøren.

Katrine kiggede på Uret. Ups, det blev til lidt mere overarbejde end forventet i dag, tænkte hun ved sig selv, og vendte mod døren til det lille sekretær kontor. ”Arbejdet kalder!”

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmeantal: 12

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *