En Kvindes Fantasi – Del 2

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Min bevidsthed fortæller mig lår vil efterlade aftryk fra mine finger, jeg er ligeglad, hvis min kæreste var her kunne hun nippe, knibe mine lår, og forstærke effekten. Min krop ville klar til at tjene hendes dybeste ønsker, være en modtager af hendes usigelige og ubrugte lyst og begær. Jeg trækker vejret dybt, mit bryst hæver sig signifikant, lystfyldte intentioner indtager mig i overflod, mine visioner bliver nedtonet til en svag tåge, og endnu engang forulemper min venstre hånd langsomt kilen af mine trusser, en enkelt finger, der trykker sig ned mod materialet, jeg mærker varmen og fugtigheden, saften af min egen ophidselse, bliver viklet ind i mine trussers super fine transparente nylon. Hud mod Hud, mellem er kun det klemte stof som bliver presset ind i folden af mit intime kønsorgan, jeg kan næsten mærke min kæreste bløde sjælfulde kys, hendes underlæbe slæbt hen over det våde stof, der omfavne min insisterende fisse i et overdådige kys, der får mig til at gyse og sende gnister af begær rislende gennem hele min krævende krop.

Jeg kan ikke holde mig tilbage længere, og køre min venstre hånd ind under mine trusser, min højre hånd køre op mod mit bryst, hvor det atter begynder at massere, kæle brystets bløde form. Mine fingre kærtegner huden under mine trusser, der er desperat med længsel efter berøring, hvirvlende, drillende, glidende nedad og følger formen af mine kønsdele, den midterste finger deler læberne. Jeg gyser af glæde, mine ben spredes yderligere, min krop længes, mit sind krævende, jeg tænker på, hvordan det ville føles at have hendes mund der, hendes tunge, glider mellem mine seksuelle læber, men i dette øjeblik hendes hånd er nok, at vide, at hun endelig rører mig, kærtegne den del, som ingen kvinde har rørt i over to år. Min højre hånd fortsætter med let at massere mit bryst, tommel-og pegefinger rullende, trækker på den erigerede knob i min brystvorte, de fornemmelser der flyder både i mit bryst og mine kønsdele er intense, to erotiske fornemmelser, opsluger mig og møde i midten af min krop, smelter sammen og udformer sig til en ubeskrivelig massiv, frodig, og intens følelse.

En enkelt finger trænger nu op i kløften af mit begær, den går dybt ind i de saftig følsomme hudfolder, leger med klitoris, der næsten står stolt af spænding. Jeg sukke dybt, min krop blive et vælg af følelser, fornemmelser af ømhed og lyster svirvler og blandes, kolliderer og flettes sammen, min krop har brug for at føle mine kærester finger dybere, mere gennemtrængende, og frigøre den ophobede lyst, som syder, bobler, og fylder mit indre. Hendes finger hvirvler rundt i cirkulære bevægelser på min klitoris, mens en anden finger hårdt og konstant glider ind og ud af mig, hvilket får mine hofter til at spænde, og bevæge sig op og ned i kraftigere og kraftigere ryk. Min krop har brug for mere, orgasmen i mig vokser, dens umættelige appetit ekspanderende, mens jeg jamre og stønne med glæde. Mine fingre arbejde hårdere, hurtigere, og sammen med fantasien om at hun har hendes hånd ned mine trusser forstærke den gysende prikken af lyst i min krop.

En enkelt finger hvirvler hurtigt omkring min klitoris i hastigere bevægelser, safterne flyder, duften af sex fylde rummet, luften varm og svedig, jeg stønner højlydt, føler klimakset nærme sig. Jeg har lyst til at skrige at hendes navn, jeg vil have hende til at hviske frække ord i mine ører, og fortælle mig hendes mest beskidte tanker. Jeg kan ikke holde det tilbage længere, og al kraft opbygget i min krop, bliver i et øjeblik udløst i et voldsomt orgasme.

Orgasmen breder sig gennem min krop, muskler spasmer og lyst eksploderer, safter driver fra min fisse ud over hendes fingre, og min krop trækker sig sammen i kramper af lyst. Jeg skriger af glæde, jeg kan ikke kontrollere det, min krop er varm, gennemblødt fra varmen af lidenskab, svedig og glimtede i lyset af rummet. Hele mit underliv ryster, vibrere, dunker og banker nådeløst som bølge efter bølge strømmer gennem mig. Mine finger fortsætter mishandlingerne, indtil jeg ikke kan håndtere mere og trække fingrene, der både har pint og stimuleret mig væk. Mine trusser er gennemvædet af begær, jeg slikker og sutter hver finger ren, smage resultatet af min fantasi og lidenskab, indtil mine smagsløg er overvældet.

Jeg er helt og aldeles udmattet, mit vuggende bryst og dunkende krop er et resultat af fantasien som jeg inderligt ønsker ville blive til virkelighed. Jeg ånde langsomt, forsøger at samle mig selv, sløve min buldrende puls ned, og lette den dunkende fornemmelse i resten af min krop. Jeg læner mig tilbage, mine øjne lukkes i, og jeg begynder langsomt at omfavne den påtrængende træthed, der kort tid efter overtager og bringer mig i en dyb søvn.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 2.8 / 5. Stemmeantal: 5

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *