Min kone mistede sexlysten

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg lovede både præsten og min tilkommende kone at jeg ville være hende tro og elske hende indtil døden skilte os ad, men allerede efter få år, var hun træt af at elske og min troskab visnede i samme moment, så jeg gik mine egen veje som der så smukt skrives og siges når man render ved siden af sin kone, for at få lov til at bruge sit organ, til det som den var beregnet til at kneppe en liderlig kusse.

Men da jeg hurtigt måtte erkende at min kone ikke alene var noget af en kold pige, men hun var også svag og meget syg, selvom lægerne flere gange mente der var tale om dovenskab og hypokondri, da de ikke kunde finde frem til lige den sygdom, som hun påstod hun havde, men for ikke at smide et vissent blad væk så lod jeg hende ligge i sin seng, når jeg gik på arbejde og tjente de penge, der skulle til for at få vores samliv til at fungere, så vi ikke døde af sult eller tørst.

Og da min uddannelse ikke strakte sig så vidt at mine fremtidige lønningsposer ligefrem ville blive i millionklassen, så var jeg pisket til at finde det job, der gav mest på kortest tid, så jeg også havde tid til et sidespring, hvis jeg kunne finde mig en varm veninde.

Og selvom alle i min omgangkreds vrængede ansigt og fortalte mig at de var meget glade for at det ikke var dem, der måtte sidde som fast nattevagt i en større virksomhed, så takkede jeg ja til det tilbud jeg fik fra firmaets ledelse og selv ledelsen og de fleste i firmaet, havde samme opfattelse af jobbet som nattevagt i faste rammer, hvilket gav mig den mulighed at få lidt mere i løn, end de fra starten havde tænkt sig, fordi jeg var den eneste, der havde søgt jobbet.

Men jeg gav hurtigt mine venner ret, det var dødssygt at sidde i en nattevagt og glo, når alle andre i byen sov deres skønhedssøvn og jeg kunne kun få kontakt med omverdenen hvis der kom ubudne gæster, så skulle jeg ringe til politiet, som så vilde aflægge mig et besøg.

Men en aften sad jeg og gennemlæste alle annoncer i avisen og en lille sød annonce fangede min interesse. Gift kvinde, søger viril elsker skriv lidt om dig selv og dine ønsker, poste restante.
Og da jeg fik den gennemlæst og fandt et stykke papir og en skrivemaskine fandt jeg frem til et svar til min forhåbentlige fremtidskvinde, men jeg blev enig med mig selv om at hvis der var tale om en grovkornet spøg, så var mit navn ude i snavset og derfor besluttede jeg mig for at påtage mig et andet navn, indtil jeg vidste hvem hun var.

Kære ukendte gifte kvinde, jeg er som du også gift.

Men jeg har det lille problem i mit ægteskab at hun hellere vil læse ugebladet søndag, end at lægge sig ind til mig, kæle, kysse og kramme med mig, så jeg kunne få mulighed for at kneppe hende, hvilket jeg savner meget, især fordi jeg endnu ikke er fyldt mere end tredive år og når hun allerede er gået i stå på det felt, hvad mon så ikke jeg skal nå at opleve i det kølige forhold, hvis det ikke går op i lys lue på et tidspunkt.

Men det var vel os, jeg skulle skrive om, jeg håber du skriver til mig i et positivt brev, så jeg kan love dig at du ikke kommer til at fortryde, jeg er meget viril og enormt liderlig, jeg holder meget af at vi begge er i en hed kontakt under vores erotiske leg og jeg skyer intet erotisk, som du kunne ønske at prøve med mig, jeg er åben for alt, inden for heteroseksualitet.

Lad mig ikke vente for længe, jeg er ved at være klar, min rejsning er på vej bare ved tanken om dig og har du ikke et sted, jeg kan lægge dig ned og kneppe dig, slikke din liderlige kusse og køre dig helt ud så du tigger mig om ikke at lege mere med dig denne aften, så har jeg et pragtfuldt sommerhus ikke ret langt fra byen, hvor vi ugenert kan boltre os i flere uger, hvis du kan få fri så længe

Kærlig hilsen Ole.

Kære Ole!
Jeg har ikke fået ret mange breve, så mit ønske er faldet på dig, på grund af din forklaring om det vi forhåbentligt skal ligge i hinandens arme og udføre, jeg har også et lille sted hvor vi kan hygge os, men kunne du ikke gøre mig en lille tjeneste, inden vi aftaler at mødes og det er at du uddyber lidt mere om din tro på vore lege, jeg kan for eksempel være meget uartig og så må jeg selvfølgelig have en mindre opsang, eller det der er værre, hvis du forstår?

Hvordan vil du klare denne lille opgave hvis du tænker dig at vi er sammen du og jeg, sidder i samme stue eller lad os mødes i køkkenet og jeg opfører mig ikke så pænt,
Hvad vil du nu gøre Kære Ole?

Jeg skriver mig som Anna, til vi ses, så der ikke opstår forvekslinger
Skulle vi mødes, så kan vi vel tale om det er tilladeligt at skrive sig under med et fremmed navn, eller om det kan ende med en reprimande, eller en afklapsning?
Kærlig Hilsen Anna

Kære Anna.

Vi står i køkkenet, jeg er ekstremt liderlig og står bag dig, jeg lægger min hænder over dine bryster og kæler med dem og presser din lækre numse ind mod mit erigerede lem, da du pludselig udbryder en ed og opfører dig uartigt.

Jeg irettesætter dig, men du er ude på at få en diskussion i gang, som jeg ikke vil godkende i vores nyligt opståede situation, så jeg bøjer dig ind over køkkenbordet, løfter din kjole og trækker trusserne ned og giver dig en varm endefuld i din bare ende, men min hånd, jeg fordeler slagene på begge balder, men du er ikke af samme mening som jeg, så du slår i køkkenbordet med dine hænder og skælder mig ud og du vil ikke stå og få smæk i din bare ende, når du ikke mener du har fortjent den, men jeg overhører dine protester og fortsætter og da du bliver klar over dine skrig ikke hjælper dig, dæmper du dig ned og jeg går over til at kæle med dit køn, som jeg kan mærke er blevet fugtigt og din klitoris er på vej til at blive stiv, jeg lyner mine bukser ned og lader mit stærkt erigerede lem smutte ud i friheden.

Sætter den foran din liderlige port, ind til dit fugtige skatkammer og jeg presser mig stille ind i dig og dine skamlæber glider til side, som fløjlstæpper og lader mit stive scepter passere revy, da det deflorerer dig og du spreder yderligere dine liderlige lår, så jeg kan få min stive stav ind til roden i dig og jeg rider dig hårdt frem til vore orgasmer som flår os ud i en rivende strøm af liderlige ord og du fortæller mig at du kommer og jeg lader mine safter sprede sig over den brand der er i gang i dit liderlige underliv og slukker os ned indtil jeg stille glider ud af dit fugtige skatkammer.

Kærlig hilsen Ole.

Jeg fik brev om et møde, hun vilde stå i en mørkeblå frakke, med ugebladet søndag i hånden, klokken atten på en fredag, foran hovedindgangen til Tivoli.

Og jeg så hende fra ryggen, allerede da jeg stod ud af bussen, hun var mindre end mig, lysblondt langt hår til ned mellem skulderbladene, hun var meget slank og havde et par lækre slanke ben i et par små sorte sko.

Og jeg lagde mine hænder om livet på hende og hviskede goddag Anna og drejede hende rundt og fik et chok.

Jeg stod med min kone i hænderne, vi stirrede målløse på hinanden og inden vi fik set os om, sad vi på bagsædet af en taxa og mine arme lå om hendes slanke krop og jeg hviskede stille, den paryk må virkelig havde været dyr skat, ja svarede hun, men den var åbenbart pengene værd.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.6 / 5. Stemmeantal: 8

Originally posted 2023-08-23 03:49:25.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *