Striptease for pigerne

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det hele var startet en aften, hvor min kæreste Mie og jeg havde snakket fantasier over en god flaske rødvin. Da jeg nævnte min fantasi om at være sammen med to piger, sagde Mie spontant “Så skal du da lave et stripshow for os først!”.

Først grinede vi lidt af det, men til sidst blev vi så tændte på tanken, at vi gennemgik hendes venindekreds for emner, vi begge to kunne tænke os at prøve med. Mie ville så forsigtigt finde ud af om en af dem skulle være interesserede. Efter et par uger kom Mie hjem og sagde at Kirsten var med på ideen. Kirsten er en af Mies kønneste veninder, og jeg kunne mærke en umiddelbar interesse i mine bukser, bare ved tanken. “Hun kommer på lørdag”, sagde Mie, og rev mig ud af mine løbske tankebaner, “og hun glæder sig til at se dit show!”. Jeg smilede bredt – tankerne om hvad vi tre skulle opleve, havde for en stund fået mig til at glemme mine betænkeligheder ved at vise mig frem.

Inden Kirsten kom var jeg lidt beklemt ved situationen, mon det ville være akavet? Kirsten fik dog straks skudt de betænkeligheder i sænk, idet hun, da hun trådte ind af døren, med et stort smil sagde “hej smukke” til mig, og gav mig et kys på kinden. Så tog hun mig i hånden, og nærmest trak mig med ud i køkkenet “Mie sagde at du også kan lave mad”. Mie grinede højt ude fra køkkenet “ja han har du ihvertfald dækket et pænt bord”. Under hele middagen pjattede vi som om vi havde drukket en hel del mere end de små to flasker der røg ned sammen med Mies dejlige mad. Ordvekslinger som f.eks. Kirstens hårde bedømmelse af en fyr, hun havde mødt weekenden før “Han havde vist aldrig prøvet at slikke før”. “Det har Carsten ihvertfald”, småfnisede Mie straks, “men han er altså ikke vandt til at få hår i munden!”. Kirsten sendte mig et frækt blik og sagde “mon ikke han klarer den alligevel” faldt på forunderlig vis ind imellem vores almindelige snak.

Efter et stykke tid blev pigerne enige om at de egentlig godt snart kunne bruge lidt underholdning. Kirsten kiggede mig dybt i øjnene og sagde “Jeg har jo hørt så meget godt om dig, Carsten”. Jeg så straks på Mie, men hun sad med det mest uskyldige blik. De to piger trak mig ind i stuen, hvor de havde skubbet sofabordet til side, så jeg kunne strippe for dem, mens de sad i sofaen. Mie startede musikken, ganske lavt. Hun smilede frækt til mig “vi tænkte, du måske ville høre hvad vi snakker om imens…”. Hun sendte mig et af de frække blikke, hun ved, går direkte i mine bukser. Hun dansede hen til mig, og fik mig igang med at danse til rytmen, hun åbnede den øverste knap i min skjorte, men bakkede så tilbage sofaen, hvor hun satte sig ved siden af Kirsten. Jeg begynder at danse med vuggende hofter. Selv om den uvante rolle g¢r mig lidt nerv¢s, g¢r det mig også liderlig på denne måde at optræde for de to veninder. “Han er jo slet ikke værst, din fyr”, siger Kirsten til Mie, som smilende nikker. Jeg danser langsomt rundt, mans jeg tager fat i skjorten og knapper de næste knapper op. “Du har ikke fortalt om han har hår på brystet”, siger Kirsten og følger mine fingre, mens de knapper skjorten op. “Uhm hvor lækkert”, siger hun begejstret, da jeg åbner skjorten, så de kan se min lettere behårede brystkasse, “ikke for meget, ikke for lidt”. Bevæger langsomt underlivet frem og tilbage som i et samleje. Jeg er blevet mere modig efterhånden som jeg er kommet i gang. Pigernes frække bemærkninger og åbenlyse begærlige interesse har også hjulpet mig vej. De har begge to en lille sommerkjole på, der stopper omkring midt på låret, og som de sidder der og nipper til hvert sit glas rødvin, fanger mit blik de to sæt flotte, slanke ben, de kan fremvise. Jeg går næsten i stå med min dans, men Mie har set hvor mit blik er gået hen, og siger “hvis du vil se mere end det, skal du nok ikke stoppe nu”. Pigerne fniser, og jeg genoptager mit lille show.

Skjorten har jeg nu fået smidt, og jeg danser foran dem kun iført cowboy-bukser. Jeg kan mærke min rejsning presse sig mod de stramme bukser, og kærtegner den udenpå bukserne. Det er en fantastisk følelse at se de to pigers blikke rettet mod min bule i bukserne. Jeg kan se på Mies let røde kinder at det tænder hende at vise sin kæreste frem for sin veninde. Da jeg kigger efter, kan jeg også se aftegningen af hendes stive brystvorter mod kjolestoffet. Hendes faste B-skål behøver bestemt ingen støtte, så hun går ofte uden BH. Det ophidser mig yderligere, og jeg vrikker bukserne et stykke ned ad hofterne. Min pik er blevet endnu stivere, så mine trusser er helt spilet ud, og mens jeg drejer mig rundt, kan jeg nærmset mærke deres øjne følge med bulen rundt. Jeg vender så med et lille hop det sidste stykke rundt, så jeg står med ryggen til dem. Jeg smiler ved mig selv, da de begge to kommer med et overrasket udbrud. Jeg vidste, at de ikke havde regnet med at jeg ville købe en g-streng til lejligheden. “Jamen Carsten dog…”, hører jeg Mie hviske for sig selv, mens Kirsten mumler “god røv!”.

Jeg trækker bukserne helt af, og med begge hænder tager jeg fat et godt tag om hver balle og masserer dem lidt. De jubler lidt, og da jeg lister en finger ind under strengen og langsomt trækker den ud af baldernes greb, vil jeg nærmest betegne det som liderlig fnisen, der udbryder. Jeg danser lidt med ryggen til dem, men vender mig så om igen. Deres begærlige ¢jne holder ¢je med gylpen i mine bukser. Min pik er nu så stor og hård at trusserne næsten er for små. “Du havde godt nok sagt den var stor…”, siger Kirsten til Mie med et eftertænksomt blik. Jeg stikker en hånd ned i trusserne og tager fat om min pik og ser tilfreds, hvordan både Mie og Kirsten nærmest holder vejret. Jeg får lirket den ud af trusserne, og mens den står ret op af min mave trækker jeg trusserne af. Med den ene hånd tager jeg fat om kuglerne, og igen laver jeg samlejebevægelser mod dem. Jeg går ned i knæ og skyder hofterne frem. Min pik peger lige imod dem. Med begge hænder tager jeg fat i forhuden og trækker den langsomt tilbage, indtil mit glinsende pikhoved er frit. Pigerne hujer og klapper begejstret. Jeg skal til at rejse mig, men Mie udbryder “næh-næh, vent lige lidt. Må vi ikke have lov at takke for showet”.

Mie og Kirsten kravler nu ned af sofaen og henimod mig. De bevæger sig nærmest som to små hun-tigre, de slikker sig endda om munden, men jeg ved, at det er en lidt anderledes sult, de er på jagt efter at få stillet. De kravler hen på hver side af mig, og straks efter kan jeg mærke begærlige læber og tunger på mine lår. De arbejder målbevidst mod mit skød, og snart glider der en tunge op af hver side af min ranke stolthed. Jeg kigger ned. Hold da op for et frækt syn. To frække piger, der begge to slikker min pik. Jeg må nærmst beordre mig selv til ikke at komme bare ved synet. De når begge toppen af min pik, og mens deres hager klemmer om mit hovede, giver de hinanden et lille trutmunds-kys. Så begynder de på skift at tage mig i munden. De afløste hele tiden hinanden, så hvert sut kun varede et par sekunder. Til gengæld kom der en ny mund igen og igen. Så lod Mie Kirsten overtage sutteriet alene, og begyndte at kysse mig mens hun fortalte “Vi har udtænkt en lille plan. Nu vil vi først slikke dig til du kommer.” Netop som hun sagde de understregede Kirsten ligesom meningen ved at sluge mig til roden. Jeg gispede højt ved følelsen af at være et stykke nede i halsen på hende. Mie fortsattte ufortrødent. “Så kan du sidde og komme dig lidt mens vi laver et lille show for dig, og når du så er kampklar igen, så leger vi alle tre igen”. Jeg fik gjort hende begribeligt at jeg ikke havde nogen indvendinger, og vi bekræftede aftalen ved at give hinanden et dybt kys.

“Som du lige har opdaget kan Kirsten tage mere end mig”, smilede Mie frækt til mig (Mie er en sublim pikslikker, men hun kan ikke lide at tage mig helt i bund, og hun har heller aldrig villet tage min ladning i munden), “så skal vi ikke lade hende tage føringen…” De førte mig hen til spisebordet, hvor Kirsten satte sig med ryggen op ad et bordben. “Stil dig foroverbøjet, så jeg rigtig kan slikke din skønne pik”, sagde hun, mens hun slikkede sine læber, der allerede var fedtede af den første slikketur. Jeg gjorde (naturligvis) som hun bad om, så hun havde min hårde pik direkte foran sit ansigt. Hun tog fat om pikken med den ene hånd, og holdt den fast mens hun lod sin tunge spille henover mit ophovne hovede. Piger havde begge to stadig deres små sommerkjoler på, men nu gik Mie om på den anden side af bordet, hvor hun strippede for mig. Det var nu ikke fordi selve afklædningen tog så lang tid, for hun havde kun kjolen og en lille g-streng på. Men både under og efter brugte hun lang tid på at kærtegne sig selv. Jeg kunne næsten ikke tro det, ikke nok med at en lækker pige slikkede mig pik – Kirsten havde i mellemtiden erstattet tunge-legen med i langsomme sut at lade sine bløde læber køre henover mit pik-hovede, frem og tilbage, men kun på hovedet – men samtidig stod min skønne kæreste og legede med sig selv for mine øjne.

Mie gik nu meget sexet hen til mig, og stillede sig bag mig. Hun bøjede sig fremover, og lod sin krop kærtegne min ryg. Hendes stenhårde brystvorter føltest nærmest som små elektriske stød mod min nøgne ryg. Et ophidset gisp blandede sig med min hurtige vejrtrækning. Og mens Mie begyndte at kysse sig vej nedaf min ryg, gik Kirsten over til at lade sin tunge slikke op og ned af min pik. Helt fra pungen til spidsen. Mie er nu nået til mine balder, som får en ordentlig serie kys. Så skiller hun dem, og lader sin våde tunge løbe ind imellem dem. Hun ved at jeg godt kan lide at blive pirret analt, nogle gange har hun endda slikket mig i numsen mens jeg spiller pik. Det giver et lille gip i min pik, da hendes tunge passerer mit stramme hul. Hun fortsætter med tungen ind imellem mine ben, og hun begynder at slikke mine kugler. Mie vender dog snart tilbage til mit lille hul, og mens hun bearbejder det skiftevis med en blød tunge henover og en hård, spids tunge, der prøver at presse sig indenfor, har Kirsten igen taget min pik i munden, og hun sutter mig nu dybere og dybere. Hun er helt fantastisk til at sutte pik. Ikke nok med at hun tager mig til roden hver gang, hendes tunge bevæger sig også inde i munden imens. Da Mie lader sin tommelfinger overtage mit nu våde numsehul, og istedet tager min ene kugle i munden og sutter blidt på den, begynder det at sortne for mig. Kirsten sutter ufortrødent videre, og så kommer jeg med et brøl. Jeg sender en kæmpe ladning ned i halsen på hende, men hun tager den uden så meget som at give slip på min pik, som hun fortsætter med at malke for små efterladninger, og hun stopper først, da min pik er helt tømt.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.9 / 5. Stemmeantal: 10

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *