Et perfekt nytårsknald

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

– Ja, Henrik, han fandt den jo aldrig! sagde Inge sylespidst! Skål alle sammen!

Hvem, hvad og hvor? Forklaringen følger her. Henrik, det er mig. Inge er min ekskæreste gennem fire år, som jeg skred fra for tre måneder siden, da hun efterhånden blev helt umulig at leve sammen med. Og det, jeg aldrig fandt, var – efter hendes mening – hendes klitoris!

Og dem, hun sagde ”Skål” til, var ni personer, inklusive mig og hende selv. Det var nytårsaften, og vi var under middagen kommet til at tale om sex og vigtigheden af forspil.

Jeg var godt klar over, at jeg skulle holde en lav profil, for jeg vidste, at Inge stadig var meget bitter på mig. Inge vidste også, at jeg havde haft en affære med Helle, der også var til stede ved middagen. Så jeg holdt mig faktisk udenfor, indtil Inge satte dette pileskud lige i bolden på mig. Jeg var ganske lammet, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare eller om jeg overhovedet skulle svare.

Men det viste sig, at Inge ikke engang var færdig endnu.

– Hvad mener du, Helle? Var Henrik noget værd som elsker. Nej, vel! fortsatte hun, uden at give Helle tid til at svare.

Helle var kæreste med Per. Han sad for bordenden med en åndssvag hat på hovedet. Lige nu så han meget bøvet ud. Jeg tor ikke, han havde kendt til mit eventyr med Helle. Helle blev ildrød i hovedet, men hun sagde ikke noget. Det eneste, man hørte, var lyden af kanonslag udenfor og så nogen omkring bordet, der skramlede nervøst med fødderne.

Den pinlige tavshed, der bredte sig i selskabet, blev pludselig brudt fra den mest uventede kant. Det var Mai, en singlepige, der havde været med i kredsen i mange år, men som aldrig havde fundet en fast kæreste, selv om hun var en meget køn pige. Jeg kunne rigtig godt lide Mai, men jeg havde aldrig haft noget kørende med hende.

Mai så direkte på Inge, mens hun støttede hagen i begge hænder med albuerne på bordet.

– Henrik er den sødeste, mest hensynsfulde og bedste elsker, jeg nogensinde har kendt! sagde hun. Jeg var ved at falde ned af stolen! Mai fortsatte, med istapper i stemmen:

– Og jeg har, som I alle ved, kendt nogle stykker. Så måske er det ikke ham, der er noget galt med! Måske er forklaringen, søde Inge, at du slet ikke har nogen klitoris!

Hun så stadig Inge direkte i øjnene. Det var Inge, der først måtte kigge væk.

– Hold nu lige op, venner. Vi er sgu da kommet for at more os, sagde Lars Bjørn, der var den ene havdel af det par, der lagde hus til festen.

Lars Bjørn er gift med Dorte. Vi har mere eller mindre holdt sammen i syv år, siden vi boede på kollegium sammen. Der har så været skiftende kærester med et enkelt år eller to. Men grundstammen; det var os ni.

Skål på det, sagde nogen af de andre, og samtalen tog en anden drejning. Jeg sendte hadefulde blikke i retning af Inge, men hun ignorerede mig fuldstændigt. Så kiggede jeg over på min ”redningskvinde”, Mai. Hun sendte mig et lille diskret smil.

Senere udviklede aftenen sig, som sådan nogen parties gør. Folk blev mere og mere fulde, men vi havde alligevel kendt hinanden så længe, at vi ikke blev bøvede eller gik over gevind. I hvert fald ikke mere, end Inge havde gjort under middagen. Et par stykker stod og dansede tæt til Katie Melua, andre sad og diskuterede spiritusmærker; jeg gik hen til Mai, der stod og kiggede på raketterne gennem Lars Bjørns og Dortes store panoramavindue.

– Tak, min ven, sagde jeg og lagde armen om hendes skulder.

Hun trak på skulderen.

– Jeg hader bare den slags giftige kvindebemærkninger, svarede hun.

Jeg spurgte, om hun ville danse. Det ville hun gerne, og pludselig var det, som om nogle barrierer, der altid havde været imellem os, var pist væk. Alle omkring os troede jo, at vi havde haft et forhold, og da jeg mærkede hendes bløde krop smyge sig mod min, tænkte jeg, at det havde jeg vist egentlig altid haft lyst til.

Men Mai havde altid været ret hemmelighedsfuld og lidt svær at komme tæt på. Hun havde det vist på samme måde; nemlig som om en usynlig barriere mellem os var pist væk. For på dansegulvet opførte vi os som to nyforelskede kærester. Jeg lagde mit ansigt ned ved hendes hals og duftede til hendes hår, mens jeg kyssede hende bag øret.

Hendes hænder gled ned ad min ryg, så hun holdt mig på balderne. Hendes bløde bryster føltes tydeligt gennem min skjorte. Hun havde ingen bh på; ingen tvivl om det. Det fik jeg bekræftet, da jeg fik et glimt af en brystvorte i hendes udskæring, da jeg flyttede hovedet fra den ene side af hendes ansigt til den anden. Var de ikke lidt hårde, de brystvorter?

Nu sang Katie et af sine få hurtige numre, et, der egnede sig til en salsa. Det blev den mest erotiske salsa, jeg nogensinde har danset. Jeg elsker at danse. Inge havde ikke brudt sig om det. Mai og jeg fandt straks hinanden i en perfekt rytme. Det var endda sådan, at de andre stoppede op for at kigge på os.

Da vi afsluttede dansen med vores kroppe næsten limet til hinanden, kunne Mai ikke undgå at mærke, at hun havde givet mig halvstiv pik. Hun sendte mig et uudgrundeligt men meget frækt blik. De andre klappede, da vi havde danset færdig. Undtagen Inge, naturligvis.

Mai lænede sig frem og gav mig et kys på kinden, men hun holdt mig fast et øjeblik længere.

– Lars Bjørns og Dortes soveværelse. Om ti minutter! hviskede hun.

Og væk var hun. Henne ved bordet med drinks, mens jeg fandt en serviet og tørrede sveden af panden.

Da jeg godt otte-ni minutter senere forsigtig lukkede mig ind i værtsparrets store soveværelse, var Mai der allerede. Jeg tog hende i mine arme og kyssede hende.

– Tror du ikke, de vil savne os? spurgte jeg.

– Enten er de for fulde. Eller også er det her, hvad de forventer. Inge vil nok savne dig! smilede hun.

Så begyndte hun at knappe min skjorte op.

– Vis mig så, at du kan finde en klitoris, sagde hun.

Jeg trådte et skridt tilbage og låste døren. Derefter skiftedes vi til at klæde hinanden af. Da Mai stod i g-streng og intet andet blev jeg klar over, hvad jeg var gået glip af i så mange år. En perfekt krop, en kom-og-tag-mig krop med små strittende bryster, en smal talje og en fast og flad mave. Lange ben og runde former, selv om hun var så slank. Der var ingen skarpe kanter på Mai. Ingenting, man kunne støde sig på.

Da hun smed G-strengen, så jeg, at hun kun havde en lille stribe hår over fissen. Hun trak mig hen til sengen og lod sig dumpe bagover. Skamløst og grinende spredte hun derefter benene, som en balletdanser, nemlig lige op i luften, så hendes kusse befandt sig i bunden af et stort V.

– Find den så! grinede hun.

Jeg dykkede ned mellem hendes ben, mens min stive pik allerede forventningsfuldt glædede sig til, hvad der senere ventede den. Den vidunderlige duft af sæbe og fissesaft ramte mine næsebor. Mai var ophidset, allerede inden jeg havde sat munden mod hendes vidunderlige grotte. Jeg startede med at nappe lidt med læberne i hendes skamlæber og lod tungen glide op og ned hele vejen, så jeg stoppede lige under klitoris.

Så drillede jeg hende ved at køre uden om den og rundt om den og så hele vejen ned igen. Hun sukkede og stønnede alligevel. Men da jeg til sidste satte ind med et direkte angreb på hendes klitoris med nogle langsomme brede slik, samtidig med at jeg stak en pegefinger ind i hendes kusse, gik der et sæt af nydelse igennem hende og hun samlede benene omkring mit ansigt.

Det var ligesom under vores salsa. Vi fandt instinktivt en rytme, der passede os perfekt. Vi havde en slags absolut gehør overfor hinandens kroppe, og da jeg kravlede op i sengen og vendte mig rundt uden at holde op med at slikke hende, fik hun fat i min pik med den ene hånd og begyndte at massere den lige præcis på den måde, jeg bedst kan lide.

Jeg kunne slikke Mais kusse for evigt, ja, i hvert fald indtil næste år, som indfandt sig om godt en time. Men jeg mærkede det komme, som jeg mærkede alt andet hos denne forunderlige pige. Jeg mærkede hendes orgasme starte som en vulkan, der brummende begyndte dybt nede i hende for til sidst af eksplodere i en højlydt jamren.

Spasmer gik gennem hele hendes krop. Hendes stærke, slanke lår smækkede sammen om mit ansigt, og jeg rullede med rundt, da hun kastede sig fra den ene side til den anden. Lidt efter så hun på mig med glade øje og sved på panden.

– Wauw, sagde hun bare. Så bad hun mig stikke pikken op i hende bare et kort øjeblik.

– Hvorfor kun et kort øjeblik? spurgte jeg

– Fordi jeg vil smage dig. Du skal komme i min mund! svarede hun, samtidig med at hun klamrede sig til mig som en druknende.

Jeg stak pikken op i hende helt uden problemer. Jeg gled fuldstændig i bund, og igen fandt vi denne utrolige samhørighed i rytme og bevægelser. Men selv om min pik havde været ganske passiv indtil nu, havde aftenens oplevelser alligevel sat sine spor, og jeg kunne hurtigt mære, at jeg ikke skulle kneppe hendes fisse ret længe.

Så jeg trak mig ud og ville lægge mig på ryggen ved siden af hende. Men Mai trak mig op igen og fik mig til at lægge mig på knæ hen over henne med pikken inde i hendes mund. Jeg nåede lige at tænke, at Inge var blevet vanvittig, hvis jeg var kommet, mens hun lå under mig, så hun havde fået hele klatten lige ned i halsen, når spermen kom fossende.

Jeg glemmer aldrig Mais blik, da hun modtog min kolossale klat sperm. Mens hun sank og slugte, var der et udtryk af triumf og uendelig nydelse i hendes øjne. Hendes læber var klemt fast om mit pikhoved, og ikke en dråbe røg udenfor. Hun beholdt min pik i munden, indtil de sidste dråber var malket ud af den.

Vi tog tøjet på og vendte tilbage til de andre. Ingen havde tilsyneladende savnet os. Vi havde vel også kun været væk godt femten minutter. Da klokken slog midnat og vi skålede på godt nytår og kyssede hele vejen rundt (undtagen med Inge!), hviskede jeg til Mai, om vi sås senere. Hun kiggede mig igen dybt ind i øjnene med de brændende, smukke øjne.

– Jeg er rigtig god til at lave morgenmad, sagde hun!

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmeantal: 8

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *