Drengeaften med min liderlige kæreste

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det var en almindelig sensommerweekend. Jeg skulle se film en hel aften/nat med drengene (5 venner) og Lea skulle i byen med nogle veninder. Drengene og jeg spiste lidt mad og satte filmene i gang. Efter 3 film var 1 faldet i søvn.

Efter 1 mere var det kun mig, Kim og Anders der var vågne. Der var klokken vel omkring 0300 og vi var da trætte men ville se 1 film mere. Samtidig kom min kæreste Lea hjem, en anelse stiv og lallende. Hun satte sig mellem mig og Anders for hun ville også se film. Jeg kunne mærke hun slet ikke ville se film men have sex, som altid når hun bliver fuld.

Hun satte sig så Kim og Anders ikke kunne se hendes hånd der kælede for min pik uden på bukserne. Efter 30 minutter faldt Kim i søvn og Anders havde opdaget Leas leg med min pik. Det var lidt pinligt så jeg hjalp Lea ind i sengen, hvor hun prøvede at hive pikken frem og slikke den.

Men Anders var stadig vågen og lige inde ved siden af. Tilbage til stuen med mig og mere film. Da den sidste film var færdig kl. ca. 0500 ville Anders lige på wc inden han ville tage hjem. Jeg begyndte at rydde lidt op og hørte lidt puslen ude fra gangen. Jeg hørte Anders mumle med nogen for der kom et svagt svar, pludselig kom der et brag ude fra wc”et og jeg gik ud for at se hvad det var. Der stod Anders lænet op ad døren mens Lea prøvede at slikke hans pik!

“Hvis jeg var dig lod jeg hende vise, hvad hun kan”, sagde jeg kækt og gik ind i stuen igen. Min pik havde dog reageret på hvad jeg så, så jeg listede tilbage til gangen for at se mere.

Anders må have hørt efter hvad jeg havde sagt, for han stod nu med den ene hånd på Leas hoved mens han lænede sig op ad døren. Anders bukser var kommet ned om anklerne og Lea havde kun sin korte morgenkåbe på som ikke var lukket.

Lea fik bukserne af Anders mens hun slikkede pikken. Jeg kunne se når hun fik pikken helt i bund til svælget, så trak han sine mavemuskler sammen. Min egen pik var der ikke plads til i mine bukser mere så jeg tog dem af og lagde mig ned på ryggen under Lea og slikkede hendes fisse. Anders måtte efter lidt tid overgive sig og kom med en stor brummen i munden på Lea.

Hun var begyndt at stønne af mit slikkeri og da Anders kom, vendte hun sig om slikkede min pik lidt og sagde lidt efter “Kom her hen Anders så skal jeg gøre den klar igen, jeg vil have jer begge to” mens hun satte sig ned over mig og begyndte at ride min pik bagfra. Det var første gang jeg delte Lea med en anden fyr og det var lidt mærkeligt men ikke ubehageligt.

Anders” pik blev stiv af Leas slikkeri og jeg ville give ham noget af tænke på senere så jeg sagde “Læg dig ned på gulvet ellers kan Lea ikke ride dig” Anders lagde sig på gulvet og Lea begyndte at ride hans pik med lange stød. Hans hænder fik hurtigt fat i hendes store EE-skåls bryster som han nu krammede og kyssede så hun stønnede højt.

Jeg fandt Leas lille sorte dildo frem, der ofte lå på badeværelset, og fik fedtet den ind i hendes safter før jeg pressede den op i røven på hende. Lea stønnede rigtig højt og jeg kørte en finger med indenfor, for at gøre klar til min pik. Jeg stillede mig bag Lea, fedtede min pik ind i fissesaft og spyt og stak den lidt ind i Leas runde røv. Hun skreg lidt og sagde “Mere, giv mig det hele, jeg vil mærke jer begge to i bund på mig”. Hun satte farten lidt op og red hurtigt på Anders” pik mens min kørte ind og ud i røven. Efter kort tid kom Lea i så voldsom en orgasme at jeg var bange for hun ville vække resten af drengene.

Anders og jeg var ikke klar endnu så vi fortsatte vores knepperi af hende, dog i lidt nedsat tempo. Efter 2 minutter hørte jeg nogen der puslede bag mig og der stod Kim med stiv pik og kiggede! Jeg sagde “Lea du har flere gæster” hun vendte sig om og trak Kims pik til sig mens hun blev kneppet i fisse og røv. Der gik ikke længe før Anders og jeg var ved at komme og Kim fik jo en behandling jeg ved kan give udløsning hurtigt. Vi stønnede alle fire om kap mens Leas huller blev fyldt. Anders kom i Leas fisse, jeg sprøjtede op i røven på hende og kort efter kom Kim i hendes mund.

Jeg trak mig langsom ud igen og vaskede min pik i badeværelset, Kim tørrede sig i et håndklæde mens Anders og Lea lå og sundede sig lidt. Jeg hjalp Lea op og ind i sengen. Da jeg kom tilbage havde de taget tøj på igen og var klar til at gå. Det var lidt sært at sige “tak for i aften det var hyggeligt”, når planen var kun at se film men man ender med at kneppe sin kæreste sammen med nogle venner!

Men de gik hjem og jeg gik i seng hos Lea der sov. Da jeg vågnede senere på formiddagen var Lea stået op og havde været i bad, nogle gange er hun forbandet morgenfrisk. Inde i stuen var Adam, Steen og Martin også vågnet. Steen kiggede lumsk på mig og jeg regnede med han havde hørt noget i løbet af natten. Vi fik ryddet det sidste op, spist morgenmad før Adam og Martin tog hjemad.

Steen blev lidt længere da hans kæreste ikke var kommet hjem fra job og han havde glemt sine nøgler. Efter de 2 andre var gået spurte han Lea “Er det godt at blive fyldt i begge huller” mens han grinede lidt. Lea blev lidt paf men svarede “Ja, det må jeg sige det er lidt bedre end bare med en dildo og en pik. Hvorfor?”. “jo det var lidt svært at undgå at høre jer i nat, og jeg har ikke været sammen med Therese og en anden fyr, det vil hun ikke”. “Vil du da gerne prøve at være 2 fyre om en pige?” spurte Lea åbent og ærligt. Jeg sad og tænkte lidt på hvad der var sket om natten og drømte lidt, da Lea pludselig sagde højt “Godt, så er det en aftale, kom”.

Så trak hun Steen med ind på soveværelset. Jeg blev lidt forskrækket over denne hurtige handling og var for langsom til at følge med. Da jeg endelig kom derind havde Lea skubbet Steen omkuld i sengen og var i gang med at trække bukserne af ham. Jeg stod lidt og kiggede men kunne ikke lade være med at kæle for Leas runde numse mens min pik voksede langsomt.

Steen lå med bukserne nede om anklerne mens Lea slikkede og suttede på hans, temmelig store, pik der voksede hurtigt. Jeg fik min egen pik frem og begyndte at lege med Leas fisse og røvhul mens hun slikkede. Steen havde svært ved at ligge stille og fik Lea væk fra hans pik og vi smed alle resten af tøjet.

Lea satte sig på gulvet mellem os og skiftedes med at slikke og lege med vores pikke. Steens pik kunne lige være i munden på hende og jeg kunne se det var noget han ikke havde prøvet før. Lea ville mere for efter nogle minutter sagde hun “Læg dig på sengen Steen, jeg vil mærke din store pik oppe i mig”. Steen lagde sig på sengen og Lea satte sig med ryggen mod ham så hun kunne slikke min pik imens. Leas lækre røv hoppede op og ned på pikken mens min gik helt i bund i hendes mund.

Efter lidt tid ville Lea kneppes af Steen bagfra så hun lagde sig på alle fire mens jeg lå på ryggen foran hende. Steen stak sin store pik ind i Lea og kneppede løs i et højt tempo, jeg ville ikke komme endnu så jeg trak mig væk og kiggede lidt på. “Kom her hen skat, du skal rides mens jeg slikker Steen” sagde Lea og jeg måtte hellere gøre som hun sagde. Denne gang var det mig hun red mens hun slikkede pik. Det var tydeligt at Steen nød hendes behandling af pikken og jeg kan ikke klage over at blive redet af Lea så jeg kan lege med hendes bryster. Jeg nulrede og æltede hendes store EE-skåls bryster. Steens pik kørte dybt ind og ud af hendes mund og jeg bankede min pik op i hende.

Der gik ikke mange minutter så kom Steen i munden på Lea, de sidste dråber røg ned på hendes bryster hvor jeg smurte det rundt på begge to. Lea red mig hårdt i få minutter før jeg kom op i hende samtidig med hun kom med et stort smil på munden. Steen gik i bad for at vaske lugten af sex af inden han skulle hjem. Lea listede efter ham og jeg kunne høre hun gik i gang med at vaske ham. Jeg regnede med det var for a få det sidste fra ham så hun fik lov til gøre det.

Efter 15 minutter kom hun ud igen med et smil om munden og sagde til mig “Jeg tror ikke Therese skal regne med sex lige foreløbig” mens hun smilede stort. Steen tog hjem da Therese ville være hjemme snart. Lea og jeg gik i bad sammen hvor hendes fisse og røv blev slikket ren og vasket. Min pik blev vasket og suttet ren efter jeg havde kneppet hende bagfra og nulret hende store bryster til hun kom. “Det var en god aften. Hvornår kommer drengene over og ser film igen?!” spurte Lea senere på eftermiddagen.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.2 / 5. Stemmeantal: 5

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *