En fræk udfordring

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Dagen har været nøje planlagt i lang tid, da vi begge to er i faste forhold, hvilket der i øvrigt ikke skal ændres på for vores begges vedkommende.

Der er bare igennem længere tid opstået en kemi som har udviklet sig til en seksuel tiltrækning, vi begge føler at skulle have udlevet med hinanden.

Vi arbejder begge to på et større kontor fællesskab på Fyn, og her flyver det med frække vittigheder, kommentarer, saftige historier og snak om utroskab. På den måde er vi kommet langsomt ind på hinanden’s frække fantasier og lyster. Lone havde en dag i kådhed udfordret mig på den fantasi vi skal høre om nu.

Jeg tog naturligvis imod hendes udfordring da hun var en lækker Milf, og jeg samtidig ikke ville tabe en udfordring som jeg kunne drilles med i lang tid bagefter.

Vi mødes ”tilfældigt” en aften i Afrodite Club til Gangbang, hvilket var en af Lone’s fantasier. Jeg synes den lød fræk og spændende, selvom jeg nok skulle overskride en personlig grænse eller to undervejs.

Vi ankommer hver for sig ved 20 tiden, og der er omkring 8 – 10 personer foruden os. Der er 28 tilmeldte indtil videre denne aften.

Først drikker en vi en kop kaffe og et glas rødvin, mærker stemningen, ser folk an, ser hinanden an for vi kender jo ikke officielt hinanden…

Da klokken nærmer sig 21, går Lone ud for at klæde om til noget mindre og mere intimt. Hun kommer tilbage 10 minutter senere, og det gibber i mig da hun kommer ind…. For fanden hvor er lækker at se på i hendes lille sorte sag som dårligt kan holde hendes store bryster indenbords. Hendes bryster presser gevaldigt på det sorte stof. Hendes lange mørke hår er blevet sat op og et par små sorte højhælede stiletter med similisten afslutter hendes velformede ben. Rundt om halsen bar hun en sølvkæde vedhængt nogle bogstaver med ordet ”sex slut”

Et kort øjeblik senere finder jeg ud af at hun også er trusse øs og totalt glatbarberet. Det gibber gevaldigt i min pik, som langsomt svulmer i mine næsten gennemsigtige boxershorts.

Vi kredser lidt rundt, bliver tændte på hinanden og mærker stemningen i lokalerne.

Et par aftaler kommer i stand, men først går vi to alene op på 1. salen og ind i rummet med gynækolog stolen.

Du bliver sat ned i stolen og spændt fast. Kæden bliver sat for døren så ingen kommer ind, men der står allerede 4 – 5 mand og kigger forventningsfuldt imens de gnider på deres stive pikke.

Langsomt går jeg i gang med at pirre dig, slikke og nappe i dine store flotte bryster. Min tunge kredser især om den ene brystvorte hvor du har en piercing i. Kysser dig lidenskabeligt imens mine fingre blidt går på opdagelse på din dejlige krop.

Fissen må vente selvom jeg kan se du er fugtig… kæler for dine lår og venusbjerg… kan mærke du sidder uroligt.

Min pik er helt vildt stiv og har så meget lyst til mærke varmen og fugtigheden fra din fisse.

Jeg begynder at slikke din fisse.. blidt.. lidt hårdere.. nappe i dine skamlæber.. slikke din klit, du sidder nu meget uroligt og stønner sagte.

Mændene er meget tændte og kigger vildt liderligt på dig, og jeg kan mærke at du nyder deres blikke.

Jeg slikker din fisse hårdere nu og finder et mikrofon lignende massageapperat frem, Fairy mini hedder den,

et fantastisk stykke sexlegetøj med kraftige vibrationer. Begynder nu at give din klitoris en dejlig snurretur med de kraftige vibrationer..

Pirrer dig meget længe… kan høre på din vejrtrækning at du er mega liderlig.. din fisse flyder vildt med safter og jeg nyder at slikke dem i mig… Du smager vidunderligt.

Finder Pjur silicone olie frem og smører din fisse ind.. den glinser frækt i lyset.

Går i gang med at bearbejde din lækre fisse.. 3 fingre glider nemt ind.. derefter 4 og 5 fingre.

Arbejder grundigt og længe, imens du forsøger at vride dig i stolen.. kysser dig intenst.

Langsomt begynder din fisse at udvide sig og min hånd forsvinder ind i din våde liderlige grotte..

Leger med dit indre, skedevæggen og dit g-punkt… du stønner meget højt..

Jeg trækker pinen ud, for jeg bestemmer hvornår du må springe..

Tager Fairy’en og giver din klitoris vilde vibrationer imens jeg fistfucker dig, kan mærke du er meget tæt på at få orgasme.

”Så kom” siger jeg og du eksploderer kort efter i en intens stor sprøjteorgasme.. Jeg bliver bare ved og ved imens du kommer i flere orgasmer, hvor den ene afløser den anden.

Nu lukker jeg de trippende liderlige mænd ind til dig… De knepper dig hårdt på skift og tænker kun på deres egen udløsning imens du stadig sidder fastspændt i stolen.

Da de alle er færdige kommer jeg ind og spænder dig fri. Din fisse glinser stadig og jeg kan se dine skamlæber er røde og opsvulmede efter al den stive manddom du har modtaget med velbehag.

Du er blevet gennem kneppet imens du sad fastspændt – det havde vist til fulde levet op til din fantasi.

Du smiler, kigger kælent på mig og siger ”nu er det vist din tur”

Vi lukker døren til værelset, for nu skal vi lege alene.

Det blev i øvrigt ikke sidste gang vi dyrkede heftig sex og fantasier sammen.

Jeg har en kone jeg elsker overalt på jorden og en fræk bolle veninde.. behøver man ønske sig mere !

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.6 / 5. Stemmeantal: 8

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *