Sex På Kontoret

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Der var et buzz på kontoret i dag. ja, når jeg siger kontor, mener jeg mig selv og et team af to andre. Som grundlægger og kreativ direktør for et voksende smykke firma, omfattede mit personale en 23 årige salgs og marketing manager, som håndterede vores ekspansion i detail og online butikker nationalt, og en endnu yngre kontor manager, der kørte virksomheden som det var hendes egen. Det gav mig muligheden for at skabe, eksperimentere, og lege.

I dag er jeg nød til at komme ud af min kreative zone for at møde, tag imod, og bejle en blanding af medier og detailhandlere. Anledning er grundet lanceringen af vores nye serie. Showroomet var uden en fejl, juvelerne skinnende, champagne og kanapéer klar til servering, små gavepakker pakket til randen med diverse godbidder, og musik pumpe ud af højtalerene, alt klar timer før mødet fandt sted. Sommer-fuglene i maven kom ikke i nærheden af at beskrive min nervøsitet. Den nye serie var et skridt i en markant anden retning end vores normale sortiment, og et stort skridt væk fra min sikkerhedszone, men også vejen mod højere priser. Resultaterne talte dog for sig selv, og jeg håbede virkelig vores gæster i dag ville se vores vision, og potentialet i at levere serien på markedet.

”Der er ingen grund til at være så nervøs,” sagde Tina, min kontor manager. ”Vi har gennemtænkt alle detaljer, inviterede de rigtige mennesker, vi skal nok klare den.”

”Det er bare noget af en afgang til serien …”, jeg bugserede væk.

”En evolution ikke er en afgang, min lille Hanne”, sagde hun med et glimt i øjet, og tog min hånd. Tina førte mig rundt i lokalet og beskrev hvert smykke i detaljer i et forsøg på at dulme min nervøsitet, og det var tydeligt at hun havde tjek på situationen. Pludselig trak hun mig tæt ind til hende og hviskede ”Jeg har en magisk teknik, der med garanti ikke kun vil få dig til at slappe af, du vil også stråle resten af aftenen. ”Men ikke her” fortsatte hun, ”måske kontoret ville være mere behageligt.”

Uden at afsløre mere, førte Tina vej gennem gangene i vores showroom og arbejdsplads mod trædøren til mit kontor. Hun lukkede døren, trak persiennerne for, og opmuntret mig bestemt over til skrivebordet. Jeg var betaget af hendes beslutsomhed og forførende charme, jeg satte mig på bordet, og før jeg kunne nå at reagere, lagde Tina armene rundt om mig, bøjede sig ind over mig, og kyssede mig. Vores læber og tunger mødtes,mens hun delte mine lår, og trak mine ben hen mod hende, så jeg lå på bordet med benene ud over kanten, Tina placeret mellem dem. Hun nippede mig blidt i øret og hviskede ”Det handler om dig i dag min lille Hanne, bare slap af, og overgiv dig til mig”.

Tina satte sig på hug, så hendes ansigt var lige ud for min nu våde mis, og placeret mellem mine ben. Jeg mærkede hendes blide hænder på indersiden af mine lår. Tina begyndte at trække mine sorte trusser af, jeg løftede hjælpende min røv, og trusserne passerede mine lår, mine lægge, og til sidst mine røde stiletter. Hun smed trusserne på gulvet, og lidt efter mærker jeg hendes finger trænge op i mig, hvilket fik mig til at undslippe et svagt støn. ”Bare en antydning af, hvad du har i vente.” lød det frækt fra hende.

Jeg sank tilbage på skrivebordet, og flettede mine ankler, med mine ben omkring hendes hoved, og pressede hende ind mod mig. Tina´s mund ramte nu mine skamlæber, og med hendes tunge begyndte hun at kærtegne min våde fisse, og min krop reagerede øjeblikkeligt, ved at sende en bølge af lidenskabelige impulser igennem mig. Tina trækkede hendes finger ud af mig, og lod hendes læber omslutte hele min fisse, mens hun køre sin tunge op og ned mellem mine læber.

Tina slikkede løst, og med jævne mellemrum førte hun sine læber op, og rundt om min klitoris, mens hun lavede lave små sugebevægelser med munden. Min vejrtrækning blev dybere, tungere, og jeg bevægede nu mit underliv ivrigt op og ned, i hurtigere og hurtigere bevægelser. Jeg mærkede hvordan et orgasme var under opbygning, og nærmede sig hastigt. Jeg prøvede forgæves at undertrykke de sagte støn der nu højere, og mere hyppigt, forlod min mund.

Jeg mærkede Tina´s tunge helt oppe i mig, og kunne ikke længere undertrykke et hårdt tiltrængt orgasme. Alle muskler i min krop trak sig samme i spasmer, da jeg kom for fuld kraft, og jeg måtte bide mig i læben for ikke at komme til at skrige højlydt. Jeg rystede og skælvede over det hele, og lå nu afslappet og udmattet på bordet, da det pludseligt bankede på døren. Det gav et sæt i mig, Tina fløj op fra gulvet og tørrede sig om munden, mens jeg skyndte mig ned fra skrivebordet, og rettede mit tøj efter bedste evne.

Signe, min salgs og marketing manager kom ind af døren ”hej…forstyrre jeg”, til hvilket jeg skyndte mig, med en så kontrolleret stemme som jeg magtede, at svare ”nej da, slet ikke”. ”Nå, hvis der ikke var andet, så vil jeg gøre de sidste ting klar til vores gæster” kom det kvikt fra Tina. ”Det er fint Tina” svarede jeg, og tilføjede ”Jeg kommer ned om 10 minutter, så kan vi gennemgå det sammen”. Da Signe forlod kontoret igen, opdagede jeg at mine trusser stadigvæk lå på gulvet, og tænke på om Signe havde opdaget dem, og hvad hun i så fald tænkte. Jeg sad for mig selv i nogle minutter før jeg gik ud af kontoret, og jeg følte mig dejlig rolig, afslappet, og klar til mødet.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.1 / 5. Stemmeantal: 13

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *