Sex på badehotellet i Gl. Skagen

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Sæsonen var næsten slut. Det havde været en dejlig sommer på badehotellet i Gl. Skagen. Det var min første sommer som piccolo eller ”alt-mulig-stik-i-rend-dreng” der. Jeg var kommet til Skagen fra Sindal, hvor mine forældre bor. Det havde været hårdt, at skulle undvære mine gamle forældre i det daglige, men vi havde mødtes enten ved dem, eller de var kommet til mig ca. hver anden uge.

Jeg havde haft en god og tryk opvækst i det Nordjyske, men havde efter 9. klasse ikke vidst, hvad jeg skulle give mig til. Jeg var ikke klar til videre uddannelse, og da min far havde forslået jobbet på badehotellet, var jeg sprunget til med det samme. Min far havde kendt forretningsføreren Annette fra sine unge år, og de havde aldrig helt sluppet kontakten. Annette var en motiverende leder. Hendes humør var altid helt i top, og hun var mild og hjertelig, som dagen var lang.

Jeg var opdraget til at hjælpe til og sørge for mig selv, så det var ikke den store omvæltning, at skulle opvarte alle de rige, primært ældre mennesker her på badehotellet. Jeg satte en ære I, at opvarte alle gæsterne fra jeg påbegyndte arbejdet kl. 06:30 til jeg fortrak til mit værelse sidst på aftenen.

Mit værelse lå i personaleafdelingen på øverste etage. Vi havde hvert vores værelse med en seng og et lille bord med en enkel stol. Der var hverken tv, toilet eller køkken på værelserne. Toilettet delte vi på gangen, og alle måltider blev indtaget i pauserne i løbet af dagen typisk i hotellets store køkken.

Maden var fremragende, og vores kokkepige Sanne havde aldrig for travlt til at forkæle os unge, når sulten indtraf. Sanne var en buttet kvinde på 45 år. Hun havde været på badehotellet siden hun fyldte 18 år. Hun var startet i lære, men havde, allerede inden sin svendeprøve, uformelt styret hotellets køkken. Kritikkerne stod i kø for at skamrose hendes kulinariske færdigheder.

Har man været i Gl. Skagen, kender man også badehotellet. Ja det hedder badehotellet, selvom at stranden ved Gl. Skagen ikke er specielt indbydende. Det bliver hurtigt dybt og selv på stille dage er Skagerrak i oprør. Stærk strøm og hyppig forekomst af hestehuller gør det knap så badevenligt. Man skal faktisk være en god svømmer for at springe i bølgerne ved Gl. Skagen.
Nej hotellet lå smukt i de begyndende klitter, pudset gult og med de karakteristiske røde teglsten, omgivet af hybenbuske og med et lavt hvidt stakit som eneste værn mod fygende sand og turisternes hærgen.

Jeg var lykkelig på badehotellet og gruede for den dag, hvor de sidste gæster tog tilbage til deres hjem i byerne og efterlod Gl. Skagen i dvale indtil forårets kommen.
Dagen kom, hvor jeg blev kaldt ind til Annette. Jeg havde ikke de store forventninger til min videre ansættelse, og mit mål var udelukkende at sikre mig genansættelse i den kommende sæson.
Annette lagde ud med at rose mig for min indsats de seneste tre måneder. Jeg var ifølge hende den dygtigste 16-årige piccolo, hun havde kendskab til.
Til min store overraskelse tilbød hun mig, at blive på hotellet på fuld tid, mod en mindre lønnedgang, dog kompenseret af betydelig kortere arbejdsdage. Jeg behøvede ingen betænkningstid, og accepterede straks hendes tilbud. Jeg sprang spontant op, og gav hende et kæmpe kram.

Da jeg var kommet mig og igen og sad overfor hende i den hvide kurvestol, forklarede hun mig, at hotellet ville fungere mere som et ”bed & breakfast” end som hotel den kommende vinter, og at de eneste medarbejdere ville være Sanne og jeg. Jeg kom rigtig godt ud af det med Sanne, så det så jeg ikke som et problem. Annette ville komme forbi flere gange om ugen, for at afholde møder med leverandører og for at planlægge den kommende sæson.

Ugerne gik, og snart var Sanne og jeg alene på det store hotel. Vi havde ikke mange gæster. Jeg tog mig af alt fra rengøring til receptionen, og Sanne styrede morgenmadsbuffeten. Hun leverede yderligere festmad til private sammenkomster i området.

Sanne og jeg havde meget tid sammen. Sanne talte ofte om det liv hun havde givet afkald på, da hun viede sit liv til badehotellets køkken, som hun selv formulerede det. En aften blev jeg lidt træt af at høre på hende. Vi havde drukket lidt, og hun sad som sædvanlig og fantaserede om et liv med mand og børn. Jeg stoppede hende og sagde til hende, at hun måtte finde sig en mand og få et par børn i stedet for al den snak. I dagens Danmark, var 45 år ikke en begrænsning for at få børn. Hun kiggede på mig og spurgte så, hvem der dog ville have en lille småfed gammeljomfru som hende? Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare, og vi talte ikke sammen i lang tid. Til sidst rejste jeg mig og fortrak til mit værelse.

Jeg vågnede samme nat ved at temperaturen på mit værelse var faldet til noget nær frysepunktet. Jeg stod op og kig ned i fyrrummet, der var beliggende i forbindelse med køkkenet. Fyret var ganske rigtig slukket, og hele hotellet var koldt og uden varmt vand.
Jeg havde oplevet det et par gange i sommers. Da var det en sikring, der var brændt og ganske rigtigt om ikke også det var tilfældet denne gang. Jeg fik skiftet sikringen og fyret tændte igen. Jeg gik op mod mit værelse velvidende, at det ville tage flere timer før hotellet igen ville være opvarmet. Godt at der ingen gæster var…

For at komme til mit værelse skulle jeg forbi Sannes. Hun måtte have hørt mig for hun kaldte på mig, netop som jeg passerede hendes dør. Jeg åbnede døren på klem og kiggede ind i mørket. Sanne spurgte, om ikke jeg havde lyst til at ligge mig ved hende, så jeg kunne varme hende. Jeg tænkte ikke specielt over hendes ønske, men gik til hendes seng og kravlede ned til hende under dynen.
Vi lå lidt i ske, hvor hun holdt om mig, mens hun viskede, at jeg var dejlig varm, og at det var lige, hvad hun manglede. Da vi havde ligget der i mørket en 10 minutters tid, spurgte hun, om vi skulle bytte plads? Jeg vendte mig om, og lagde den ene arm om hende. Til min store overraskelse, var hun topløs under dynen. Jeg lå helt ubevidst og holdt om hendes store tunge bryster.
Jeg kunne mærke hvordan hendes brystvorter voksede mod min arm og hånd og hendes åndedræt blev tungt og dybt. Det var en ekstrem grænseoverskridende situation. Her lå jeg og holdt om en nøgen kvinde, der var næsten tre gange min alder.

Jeg kunne mærke hvordan min tissemand stille og meget mod min vilje begyndte at vokse mod hendes store runde numse. Jeg havde aldrig før været i seng med en pige eller for den sags skyld en kvinde, og var i det hele taget meget usikker på situationen. Eneste logiske reaktion, var at hoppe ud af sengen og ind til mig selv igen.
Lige som jeg gjorde mine til at trække mig, greb Sanne min hånd og holdt mig bestemt tilbage. Hun førte min hånd ned over den buttede mave og ned til sin behårede kusse. Jeg kunne nærmest mærke den dampende fugtighed, der smøg sig om min hånd, da den lagde sig over hendes køn. Sanne viskede til mig, at det var dejligt at ligge med mig, og at jeg gerne måtte blive. Jeg kunne ikke rigtig argumentere imod og blev liggende.

Sanne havde stadig fat om min hånd og hun begyndte nu at gnide den mod sin våde slimede revne og ikke mindst sin nu store hårde klitoris. Hun bevægede sin numse mod mit skridt i bløde kælende bevægelser, og min tissemand stod nu stiv og større end nogensinde før.

Det skal måske siges, at min tissemand er ret stor. Jeg vidste allerede i de mellemste klasser, at jeg var speciel. Når vi gik i bad efter idræt, var det tydeligt at min tissemand var betydeligt større end mine klassekammeraters.
Når den er stiv, er den nu på størrelse med min underarm både i længde og tykkelse.
Det var ikke noget, vi talte om, men engang, hvor min mor havde overrasket mig nøgen i badet hjemme, havde hun drillende leet, og sagt at den tissemand skulle nok gøre en pige glad en dag.

Sanne forsøgte med sin frie hånd at trække mine fyldte boksershorts af mig, og med et svup gled den store stive tissemand ud og lagde sig mellem hendes balder. Hun gispede, da hun lagde sin hånd omkring den. Hold da op en pik du har der, udbrød hun spontant. Hun forsøgte, at placere den udfor sit kussehul, men selvom hun mosede og skubbede enden mod mig, gled den ikke op i hende. Hun rejste sig fra sengen og sagde, at hun lige skulle ud og tisse. Hun trippede hen over det kolde gulv og ud på toilettet.

Så lå jeg der tilbage med min hestepik indtil hun kaldte på mig. Jeg smuttede ud på gangen og videre ud på badeværelset. Hun havde ikke tændt lyset, men i månens skær kunne jeg se hende sidde nøgen på toilettet. Sanne var egentlig en smuk kvinde. Hun var ikke så høj, havde store faste, let hængende bryster, en rund mave og en stor bred numse. Det bedste ved hende, var hendes søde lidt pigede ansigt og hendes lange brune hår, der næsten altid var samlet i en knold i nakken. Hun kaldte mig hen, og inden jeg nåede at tænke over det, havde hun plantet sin søde store mund omkring mit stadigt hårde lem. Hun sad på toilettet og suttede mig til sæden stod ned i ganen på hende. Imens hun slugte hver en dråbe, eksede mine ben under mig, og jeg var ligeved at falde sammen. Jeg havde aldrig oplevet noget så lækkert i mine første seksten år.

Snart lå vi tilbage i sengen. Sanne kælede for mine klunker, og snart rejste min pik sig igen. Sanne trak mig ind over sig, og snart gled pikken langsomt op i hendes meget våde kusse. Vi lå længe helt stille, men langsomt begyndte jeg at bevæge mig i hende. Snart stødte jeg hårdt imod hende, og for hvert stød gled jeg længere op i hende. Jeg kneppede hende helt i bund i hendes store våde kusse. Hun stønnede og klynkede, og hendes kusse trak sig sammen om min pik i små orgasmer.
Da jeg fyldte hende med min sæd, skreg hun sin orgasme ud i rummet. Hun kom længe og hendes kusse malkede min nu halvstive pik for de sidste dråber. Vi blev liggende helt tæt, indtil vi begge faldt i søvn.

Desværre blev det aldrig til gentagelse af denne fantastiske nat, og kort tid efter forlod Sanne hotellet, for at arbejde på en fin restaurant i Aalborg og ikke mindst for senere at føde sit første barn.
Nu er det igen forår, og jeg er her endnu. Jeg har bestemt mig for at blive endnu en sommer, og mon ikke jeg kan rede mig en romance med en moden single kvinde eller to den kommende sommer? Kommer du forbi badehotellet i Gl. Skagen, kan du jo kigge ind til mig

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.6 / 5. Stemmeantal: 16

Originally posted 2023-09-14 15:54:21.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *