Madammen og hendes veninde misbrugte min kone

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Min kone havde ved flere lejligheder antydet, at hun af og til kunne få en slags ”perverse lyster” som hun udtrykte det. ”Lysterne” kunne komme over hende på de mest mærkelige tidspunkter, men dog mest, når hun havde fået lidt vel rigeligt at drikke, og en aften, da vi var kommet hjem fra en lidt våd fest, fik jeg en hel del af forklaringen.

Hun afslørede nemlig, at hun i løbet af aftenen havde fået en rigtig god snak med en kollegas kone og at hun faktisk var blevet temmelig ophidset af deres fortrolige og intime snak.

– Jeg begyndte at fantasere om hende som en domina, og efterhånden som jeg blev små beruset, blev mine fantasier om at blive misbrugt seksuelt af Jonna vildere og vildere, så jeg gik rundt og blev forfærdelig liderlig, fortalte hun. Hun undskyldte sig så med, at det nok stammede fra dengang, da hun som en aldeles uerfaren 16 års tøs kom i huset hos en bagermester par i Århus.

Hun mente, at det nok var dèr, hun havde fået sin store lidenskab for at blive straffet af en barsk, dominerende og liderlig voksen kvinde – en rigtig ”havgasse”, som hun selv udtrykte det – og vel at mærke på en måde, så det gav hende store seksuelle nydelser.

Derfor havde hun da også selv mange gange lagt op til at blive straffet. Mens hun var i huset hos bagermesteren og hans kone, var hun var næsten blevet afhængig af afstraffelserne og hvis der var gået for lang tid siden en afstraffelse, det være sig en verbal reprimande eller en direkte korporlig straf, så kunne min kone godt ligge det meste af natten og fantasere sig til, hvordan bagermadammen tog hende under særbehandling. Samtidig legede hun med sig selv til den ene orgasme efter den anden, og hun kunne godt af og til komme til at tænke på, om hun i det hele taget var helt normal, fortalte hun.

Efter en nat med vilde fantasier kunne hun være øm over det hele på grund af sine ”straffelege”, som for det meste gik ud på at nive, ruske og vride sig selv i fisse eller bryster, og så brugte hun da også mange forskellige ting til at kneppe sig selv med, bl.a. en høj tynd blomstervase med en kugleformet fod.

Hendes meget åbne beretninger fra den gang havde jeg tidligere fået en del af, og det havde da også givet os begge flere store og vilde sex-oplevelser bare at snakke om dem. Oprindelig troede jeg da også, at det meste var fantasi, men jeg blev klogere, da jeg fik den sidste beretning, hvor hun så også betroede mig, at dette kun havde været begyndelsen på hendes tidlige sex-liv hos bagermesterparret.
Min kone og jeg var gået i seng, og min kone ville gerne fortsætte med at fortælle om sin fortid og sine fantasier om hendes kollegas kone netop i aften.

Vi var begge fuldstændig nøgne, og jeg kunne hurtigt konstatere, at min kone var vildt ophidset, og hun ville bare fortælle om den gang, hun var unge pige i huset i Århus. Jeg ”borede” lidt i hendes tidligere beretning og spurgte bl.a., om det virkelig var sandt, at bagermadammen havde bidt hende i patterne, og mens jeg fik snakken der hen, gav jeg hendes bryster en fræk og lidt voldsom behandling ved at nive og trække i vorterne, og min kone afslørede så, at netop hendes bryster ofte var blevet objekt for madammens ejendommelige seksuelle lyster.

– Til at begynde med havde det jo været i forbindelse med, at jeg blev beskyldt for tyverier, men efterhånden kunne det være ganske små forseelser som manglende rengøring og den slags, fortalte min kone.

Ofte blev jeg kaldt ind i biblioteket, hvor hendes mand også var til stede. Så demonstrerede kællingen, hvordan hun kunne finde støv et eller andet sted. Straks fik jeg besked på som straf at åbne min bluse, som så blev trukket bag ud over mine skuldre, så jeg bare stod der og strittede med mine bryster.

– Har jeg ikke fortalt dig, at der ikke må være støv, sagde madammen i en arrig tone og samtidig fald der et barsk klask på det nøgne bryst, hvorefter hun tog fat i min ene brystvorte og trak i den.
-Tøsen går vist mere op i at ligge og lege med sine patter om natten, end at sørge for at passe sit arbejde om dagen, sagde fruen så hånende og vred vorten så hårdt, at jeg måtte sige: – avv, det gør ondt!

– Det er sku da også meningen, sagde madammen, greb med begge hænder hårdt fat i mit bryst og begyndte at slikke og bide vorten, der nu var blevet helt stiv.

Bagermesteren havde taget sin pik frem og sad og legede med den, mens han med glubende liderlighed fulgte hans kones leg med mine bryster.

Lige inden han kom, blev jeg kommanderet over for at gøre ham færdig. Jeg skulle simpelthen spille hans pik til den sprøjtede ud over ”de liderlige tøsepatter”, som madammen udtrykte sig.
En dag havde madammen besøg af en veninde, som jeg tror hun dyrkede sex sammen med, og jeg kunne godt mærke, at jeg blev meget overbegloet af veninden, som var en halvmager og meget stramtandet person, vel omkring de 40 år. Madammen holdt sig ikke tilbage med hensyn til at fortælle sin veninde om mine tyverier, om min manglende ordenssans og dovenskab, og veninden fik da også at vide, hvordan jeg af og til blev straffet, også af mine forældre.

Det ophidsede mig voldsomt, at jeg skulle opleve denne ydmygelse, og da snakken også begyndte at handle om min krop – og om, hvordan jeg havde reageret på en endefuld, håbede jeg bare på, at der snart skulle foregå noget rigtigt frækt, fortalte min kone, tydeligvis nu vældig ophidset.

– Er det ikke rigtigt, at du er en liderlig og tyvagtig tøs, spurgte madammen mens jeg var i gang med at servere kaffen for de to kællinger, og jeg kunne ikke lade være med at komme med et svagt – Jo, frue!

Så fortalte madammen, at jeg faktisk havde lidt straf til gode, fordi der havde været støv på rammen til den store Rubens reproduktion i spisestuen, og hun spurgte også Betty, som veninden hed, om hun ville hjælpe til.

– Det ved du da søde, jeg har længe haft stor lyst til at se tøsen uden tøj på, og særlig efter at du har fortalt mig, hvad I har gjort ved hende, havde Betty sagt, og madammen gav mig straks besked på, at tage min bluse og bh af.

– Betty vil gerne se dine patter, som jeg har fortalt hende så meget om. Hun ved godt, du er en liderlig tøs, og hun ved også godt, at du ikke har noget imod at få dem mishandlet lidt… har jeg ikke ret? sagde madammen, som om det var en helt naturlig ting, og igen fik jeg fremstammet et spagt Jo, frue!

Min kone fortalte så, at hun var blevet ekstra ydmyget, fordi hun havde fået ordrer til at krybe over og bede Betty om, at tage sig af sine bryster.

– Fruen bedes straffe mig for min liderlighed, og mine patter er til fri rådighed skulle hun sige, samtidig med, at hun skulle tage Bettys hænder og kysse og slikke hendes håndflader. Brug disse hænder på mine liderlige patter… og min kusse er også til fruens rådighed, skulle hun videre sige… ordret dikteret af madammen.

Min kone fortalte så også, at det havde været næsten uhyggeligt – men tillige vildt liderligt at skulle slikke og kysse venindens hænder. Hun havde lange, magre og blege fingre med sortlakerede skarpe negle, næsten som et vilddyr, og min kone havde hurtigt fået neglenes skarphed at føle, da den kvindelige gæst var begyndte at bearbejde min kones bryster, ikke mindst vorterne.
Betty havde hidtil ikke sagt meget, fortalte min kone, men nu var hun på grænsen til at gå amok.

– Hold da kæft, hvor er tøsen liderlige, hendes pattevorter er jo hårde som læder, havde Betty sagt, mens hun med sine hekseagtige fingre havde trukket og vredet min kones bryster og sat de skarpe negle i de faste og stramme attributter. Madammen så til med forventning og en glubende appetit og opfordrede samtidig sin veninde til bare at gøre, hvad hun havde lyst til.

Min kone fortalte så med meget ophidset stemmeføring, hvordan hun var beordret til at ligge på knæ fuldstændig nøgen ved Bettys lænestol og helt underdanig på det nærmeste havde serveret sine bryster for den magre og lidt uhyggelige veninde. På befaling havde hun af og til grebet Bettys hænder, kysset og slikket dem, når de havde været på vurderende straffeekspedition på min kones krop, og så skulle hun sige: tak frue, fordi fruen vil bruge sine hænder på mine liderlige patter og i min liderlige fisse.

– Du skal bare bruge hende som du har lyst, hun har faktisk en lang liste over straffe, der skal effektueres, sagde madammen svagt. Hun er også blevet ganske god til at slikke kusse, så bare brug hende, som du har lyst, plaprede madammen, efter at de begge ivrigt havde drøftet mulighederne for afstraffelsen.

– Åh, ved du hvad søde, dette her er sku alt for godt til mig alene, men nu skal jeg lige først prøveslikkes, så tror jeg vi skal få fat i både Albert din mand. Du ved jo, at Albert er helt vild med faste og liderlige patter, som dem tøsen her er i besiddelse af. Men lad nu først os to ”skumme fløden” og så bag efter overlade tøsen til et par gejle mandfolk, mens vi bare nyder forestillingen…kunne det ikke være en god ide? havde Betty sagt.

Det kunne bagermadammen fuldt ud tilslutte sig, og inden de tog min kone med op på ”gæsteværelset”, havde de sendt bud efter Bettys mand Albert, og bagermesteren havde også lovet at komme snarest, når han nåede hjem fra et møde i Ålborg.

”Gæsteværelset” var et helt specielt værelse, som min kone ikke tidligere havde besøgt, men hun blev hurtigt klar over, at det var indrettet til alle tænkelige seksuelle udfoldelser, ikke mindst afstraffelse af formastelige, og da hun lidt efter lå bastet og bundet totalt hjælpeløs, varede det kun kort tid, før ”heksen” vendte tilbage, fuldstændig nøgen.

Det havde været et fantastisk syn, både lidt uhyggeligt, men også på en vis måde ophidsende, fortalte min kone. Den magre og blege kvinde havde faktisk ingen bryster, kun et par beskedne buler og så et par rimelig store mørke vorteområder, hvorfra et par strittende vorter i fingerbølstørrelser tydeligt bad om at blive brugt. Lår og røv var lige så magre som den øvrige del af kroppen, men så havde Betty til gengæld en stor kraftig behåring på kussen.

Dusken af kussehår var lige så sort som kvindens lakerede negle, og inden min kone rigtig nåede at få betragtet fruens veninde, var hun kommet op på briksen og havde sat sig overskrævs på min kone og præsenteret sin liderlige kusse, som var helt speciel på grund af den kraftige behåring og lange flappede skamlæber – og så de magre lår, som fik Betty til virkelig at ligne en uhyggelig, grim heks.
– Nu slikker du mig, indtil jeg skriger af liderlighed, og gør du det ikke godt nok, så vær glad for, at du ikke kender straffen, havde hun sagt. Derefter havde hun trukket skamlæberne fra hinanden og sænket den gabende og savlende kusse ned over min kones mund, så hun slet ikke kunne undgå at sætte tungen i aktivitet..

– Kællingens kusse smagte virkelig af liderlig kusse, fortalte min kone – ligesom min – sagde hun og ragede sig selv i skrævet, inden hun satte fingrene op til min mund.

Min kone fortalte så, at hun bare havde gnasket og slikket løs i Bettys kusse, hun havde også bidt lidt i de store flappede skamlæber, og hun var blevet meget overrasket, da Bettys store orgasme kom hurtigt som lyn fra en klar himmel. Uden forstønnen eller andre ”varselssignaler” begyndte den magre kvinde pludselig at skrige vildt og tvære sin kusse ud over min kones ansigt, som blev sjasket ind i kussesafter. Det var så også endt med at min kone havde måttet overgive sig med hyl og skrig, bl.a. også fordi madammen var begyndt at klaske min kone både på kusse og røv, mens hun lå uhjælpelig fastspændt.

Da orgasmen var ved at være ebbet ud, blev min kone frigjort fra sin fastlåste stilling på briksen, og Betty havde beordret hende i bad, så hun kunne være ren og frisk, til mændene ankom, men inden hun nåede så langt, begyndte en klokke at ringe, og en rød lampe begyndte samtidig at blinke.

– Det må være Albert, sagde madammen og var straks gået til den hemmelige dør. Og det var Albert, men med sig havde han også en ung knægt, som han præsenterede som ”Lille John”.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.8 / 5. Stemmeantal: 9

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *