Lesbisk sex med en fremmed

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Aftenen er våd og kold, det er blæsende og regnen danser imod ruden. Men vejret mærker jeg ikke noget til, jeg sidder foran den åbne pejs og nyder varmen. Jeg befinder mig i en træhytte i skoven, jeg har isoleret mig, fordi der er sket en masse på det sidste som jeg skal have tænkt igennem, derfor befinder jeg mig ude i denne skov. Huset ligger nede i en lille dal, og lidt væk fra huset ligger en lille skovsø. Der er lidt over fem kilometer til nærmeste nabo, men der er en vej der går næsten lige forbi hytten. Den fører ud til nærmeste lille by. Men i denne tid er der næsten ingen der bruger den.

Jeg henter et glas vin ude i køkkenet og da jeg går forbi badeværelset på min vej tilbage, går jeg ud for at gøre mig klar til natten. Jeg tager et varmt bad, og mærker de varme stråler imod min krop, og nyder vandets berøring. Jeg begynder stille at sæbe mig ind og mærker hvordan sæben begynder at skumme på min krop og jeg ser hvordan den løber kærtegnende ned over min mave. Jeg mærker hvordan lysten breder sig i min krop, og hvordan den begynder at hige efter kærtegn. De kærtegn jeg ikke har følt længe – jeg tænker tilbage på den sidste der rørte mig. Det er over et halvt år siden, og i dette halve år er det kun min dildo, der på sin ufølsomme måde, har tilfredsstillet mig. Jeg begynder at længes, jeg længes efter menneskelige kærtegn og en orgasme der er hjulpet frem af et andet menneske. Jeg ser ned af min krop. Den bærer præg af de ekstra kilo der sidder på hofterne og på mine bryster.

Jeg skyller sæben af, og brysternes størrelse kommer til sin ret. Jeg stiger ud af badet og tager et nip af vinen, og begynder at frottere min krop, da jeg er tør finder jeg min creme frem. Jeg smører min krop ind og efter en halv time er jeg klar til at gå i seng.

Jeg må være faldet i søvn, for jeg vågner med et sæt da jeg hører at der banker på døren. Jeg kigger på klokken, den er lidt over elleve. Igen bliver der banket på døren. Jeg går ud i gangen og spørger hvem det er. Der lyder en kvinde stemme,

”Jeg hedder Kirsten, min bil er brudt sammen for mig, den holder oppe på vejen, og jeg ville høre om jeg eventuelt kunne låne en telefon?”

Jeg åbner døren og der står ganske rigtigt en kvinde. Jeg vil skyde hende til at være sidst i tyverne, hun er klædt i en pæn, lys blazer og en nederdel i samme farve. Hun har et uskyldigt ansigt at se på, hendes briller hviler på hendes perfekte næse, og hendes grønne øjne kigger på mig.

Jeg viser hende ind i stuen, og peger over mod telefonen.

”Den står derovre”

Jeg går ud i køkkenet og henter flasken med vin og to glas. Jeg tager samtidig et håndklæde med ind i stuen til Kirsten.

Da jeg kommer derind står hun med ryggen til og det lyder som om at hun er meget sur på personen i den anden ende. Lige med ét smider hun røret på, og vender sig om imod mig.

”Jeg er ked af at trænge mig sådan på,” siger hun, ”men jeg må vist hellere finde min bil og se om den vil starte”

Jeg kigger på hende og siger ”Det skal du da ikke være ked af, og du trænger dig da ikke på”

Jeg rækker hende håndklædet, og hun begynder at tørre sig. Jeg spørger hende om hun ville have et glas vin,

”Nej tak, jeg skal jo køre”

Jeg kigger på hende og spørger hende undrede om hvordan hun ville køre en bil der er gået i stykker?

”Det kan der være noget om,” siger hun, og sætter sig opgivende på sofaen.

Vi falder hurtigt i snak om alt muligt, og inden jeg har set mig om er klokken blevet tre. Kirsten har også kigget på klokken og konstateret at klokken er blevet mange. Hun kigger på mig og spørger om jeg har noget imod at dele seng med en fremmed, for hun kunne ikke lide at sove alene. Jeg kigger på hende og siger, at jeg bestemt ikke har noget imod at sove sammen med hende.
Jeg finder en ekstra dyne frem og en pude og lægger det frem på sengen. Jeg begynder at tage alt mit tøj af, og kravler ned under dynen, mens Kirsten måbende kigger på mig.

”Er der noget galt?” spørger jeg,

”Nej det er der ikke, jeg er bare ikke vænnet til at se så frie kvinder” svarer hun.

”Jeg kan godt tage noget tøj på hvis du føler dig mere tryg ved det,” svarer jeg.

”Nej det behøver du ikke, jeg kan godt leve med det,” svarer hun.

Hun begynder at tage sit tøj af, hun står med ryggen til mig og jeg kan se aftegningen fra bikinien på hendes ryg. Hun er egentligt rigtig pæn og hendes muskler på ryggen arbejder i takt med hver af hendes bevægelser. Jeg kan ane at hendes bryster tynger lidt mod gulvet, da hun lister over i sengen. Hun ligger sig til rette under dynen, og siger så god nat.

Jeg ligger mig om på maven og med ét kan jeg høre, at hendes vejrtrækning bliver dyb. Jeg ligger lidt og studereder hende. Hendes ansigt er symmetrisk og hendes næse er perfekt. Hendes små læber er let adskilte og jeg kan ane hendes hvide tænder, perfekt lige. Hendes lange, mørke hår falder omkring ansigtet og indrammer det som et andet værdifuldt billede.

Jeg kan mærke varmen stige i mit skød, den breder sig langsomt op over venusbjerget og ned i benene, jeg mærker hvordan lysten stiger og kommer igen. Jeg må tage mig sammen for ikke at hive dynen af hende og nyde hendes krop. Jeg vender mig længselsfulgt om på den anden side og prøver at få noget søvn. Det bliver til en time hvor jeg ligger og vender og drejer mig i sengen. Jeg kan ikke falde i søvn på grund af lysten, der er steget så meget at jeg må have en orgasme.

Jeg står ud af sengen og går over til min kommode, jeg hører at hun vender sig i sengen, jeg vender mig om og kigger over imod hende. Hun sover vist endnu. Jeg åbner min øverste skuffe, der ligger den, min elskede dildo, den der har givet mig så mange orgasmer, og tilfredsstillet mig når mænd ikke har været nok, eller der ikke har været mænd. Jeg tager den i hånden og lister ind i stuen.

Jeg sætter mig til rette på gulvet med ryggen imod sofaen og spreder mine ben lidt. Jeg lader min ene finger glide fra min mund ned over halsen videre ned over mine bryster hvor jeg stopper lidt og napper i mine små stive vorter. Jeg mærker straks den brændende lyst brede sig med lynets hast. Jeg gyser, og lader fingeren fortsætte ned over maven og videre ned til venusbjerget, og lader mine fingre løbe ned over mine læber. Jeg nyder den lyst der bliver sendt ud i kroppen, jeg nyder det begær jeg kan opbygge til orgasmen. Mine finger løber omkring min klit, og langsomt, men sikkert, masserer jeg på den hårde perle. Jeg husker udmærket hvordan den står blodrød frem, og nærmest indbyder til at man skal lade sin mund slutte sig om den og lade en tunge spille hen over den.

Jeg tager dildoen, tænder for den og sætter den mod klitten, mens jeg nyder de vibrationer den sender op gennem kroppen. Jeg lader 2 af mine fingre køre op i mig, jeg kan mærke hvor våd jeg er. Åh det er længe siden jeg har fået en ordentlig orgasme, frembragt af et rigtigt menneske. Jeg sukker lidt og læner nakken bag over. Der får jeg øje på hende. Hun står i døren og kigger på mig. I et splitsekund overvejer jeg hvad jeg skal gøre. Men jeg beslutter mig for at fortsætte og smiler til hende. Hun kommer over og sætter sig ved siden af mig og hun lader sine fingre glide ned over min krop. Jeg kan se på hendes øjne at hun har stået og luret på mig i et stykke tid.

Åh, hendes fingre sender små elektriske stød igennem min krop, endelig kontakt med et andet menneske, endelig en der vil give mig den orgasme jeg har sukket efter så længe. Hun læner sig frem og lader sine læber omslutte min ene vorte. Jeg lukker øjnene og nyder hende i fulde drag, jeg kan mærke hvordan hendes fingre går på opdagelse på min krop.

Hendes fingre finder hurtigt ned til dildoen og hun tager den og slukker for den. Jeg kigger på hende, og hun siger, ”Den får Du ikke brug for nu.” Hendes fingre begynder derefter at massere min klit, åh hvor vil jeg gerne have mere! Hun ser på mig mens hendes fingre skiftevis blidt og hårdt masserer mig. Jeg er ved at gå ud af mit gode skind. Jeg vil have orgasme og det er nu! Jeg hvisker til hende at jeg vil have min orgasme. Hun griner bare og siger at jeg må da tage mig den tid det tager.

Jeg lader derefter mine fingre gå på opdagelse på hende, hun er perfekt, hendes hud er blød og dufter af blomster. Jeg mærker hun lader to fingre glide op i mig, jeg læner mig imod hendes fingre, og begynder at massere hendes fingre mens de kører ind og ud af min våde fisse. Jeg kan høre de liderlige lyde det hele frembringer. Hun kører fingrene dybt i mig, mens hun bider i min ene brystvorte. Jeg kan snart ikke holde mig tilbage mere. Mine fingre begynder at søge imod hendes skød. Jeg når ned til hendes svulmende læber og begynder at ae dem, hun spreder selv sine ben, så hendes læber automatisk spreder sig og hendes perle står indbydende op.

Jeg sukker ved synet og rejser mig lidt op. Jeg skubber hende ned på ryggen og lægger mig over hende. Jeg sænker min lystne hule ned over hende. Og inden jeg når at sænke mit hoved over hendes hule, har hun hendes tunge begravet i mig. Jeg hviner af fryd, og begynder at ride lidt på hendes tunge. Hun lader hendes spidse tunge spille hen over min klit. Til sidst må jeg synke sammen over hende og bare begrave mit ansigt i hendes skød. Min tunge cirkler omkring hendes klit og ned over hendes læber, jeg napper blidt i klitten og mærker hvordan hendes ben sitrer når jeg gør det. Jeg suger direkte på klitten og slår med tungen hen over den, mens hun stønner op i mig.

Hendes tunge bringer mig nærmere og nærmere orgasmen, det varer ikke længe. Hun kan også mærke det på mig og bliver mere målbevidst. Hun tager dildoen og kører den op i mig, jeg lader to af mine fingre køre op i hende. Og i det samme spændes hele hendes krop og hun kommer i en våd orgasme. Jeg sænker min våde fisse ned over hendes mund i det samme og jeg mærker hvordan hun stønner og lader tungen gøre sit arbejde, endelig kommer orgasmen. Endelig mærker jeg hvordan den sender varmen ud i kroppen på mig og lader mig få den længe ventede forløsning.

Jeg stønner min orgasme ud over hende. Jeg falder sammen oven på hendes mave og ligger og nusser hendes lår. Og pludselig mærker jeg hvordan hendes fingre begynder at arbejde i min fisse igen. Jeg prøver at trække mig fra hende. Men hun holder mig fast. Jeg kommer snart igen og denne gang er det mere intenst og jeg kan ikke holde mine skrig tilbage. Jeg kommer i et orgie af farver og skrig, jeg kan mærke hende bearbejde min fisse med 3 fingre hun bliver ved, og hun er ikke til at stoppe. Da hun trækker sine fingre ud er jeg helt brugt. Jeg har det godt, føler mit begær efter orgasmen var slukket. Hun lægger sig ned til mig og lader sine fingre køre ind i min mund en efter en. Mens jeg slikker hendes fingre, hvisker hun til mig at det er noget af det vildeste hun har prøvet. Jeg kigger underligt på hende, hun siger

”Ja, jeg har aldrig prøvet pigesex før.”

Jeg kan ikke tro mine egne ører.

”Men du ser nu så dejlig ud, så jeg tog chancen,” siger hun

”Det er jeg glad for, for ellers havde dildoen jo fået lov at gøre arbejdet endnu engang,” svarer jeg. Hun smiler og siger

”Nu er klokken jo også otte, mon ikke bare vi skal stå op og blive vasket og jeg så skal finde min bil?”

”Jo det må vi hellere.”

Efter en time er hun ude af min dør, og ude af mit liv. To minutter efter ringer min veninde, hun vil være hos mig om 10 minutter. Så regner hun med at jeg er klar til at tage med til byen. Jeg slukker og lukker af for hytten, og lader oplevelsen være en del af mine små hemmeligheder.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmeantal: 4

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *