Kursus bestået

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg var på kursus for min arbejdsplads. Dette medførte bland andet et kortvarigt hotelophold, der sluttede onsdag, med afsluttende prøve om fredagen. Fra starten havde jeg fået et godt forhold til et par af de andre kursister, heriblandt Majken i starten af fyrrerne. Jeg selv er 33.

Det var et hårdt kursus, og selv om vores stillinger ikke afhang af om vi bestod, så havde vi ingen interesse i at skulle gøre det om senere. Derfor var der en del nervøsitet, specielt hos Majken. Vi fandt sammen, da jeg syntes at have en dybere forståelse for materialet end hun havde, og hun modtog med tak al den hjælp jeg gav.
Under hotelopholdet aftalte vi, at jeg skulle komme hjem til hende torsdag for at gennemgå pensummet med hende, for lige som at lave lidt studiekreds om det, at komme helt rundt om det i rolige og hjemlige omgivelser.

Torsdag middag troppede jeg op hos hende, belæsset med mapper og papirer. Hun overraskede mig lidt da hun åbnede døren.

“Hej” sagde hun, iført en kort sort skindnederdel, en lyseblå satin skjortebluse, sorte strømpebukser og pumps der passede i farven til blusen. Hendes sorte hår var sat og hun var sminket let men meget smagfuldt. Hun lignede en der skulle til fest.
“Hej” smilede jeg tilbage ” – Skal du til fest, eller har du været?”

Hun smilede bredt, næsten lettet. “Nej, jeg har været på arbejde et par timer, er næsten lige kommet hjem. Skal vi ikke sidde i sofaen? Så slapper jeg mere af, end at sidde ret op og ned ved spisebordet.”

“Jo lad os det, vi skal jo praktisk taget ikke skrive, kun læse.” Hun tog min frakke og jeg gik ind i stuen. “Du ligner da også en der har været til fest” smilede hun til mig.
Jeg kiggede hastigt ned af mig. “Åh, grinte jeg, – Det er ingenting, jeg føler mig godt tilpas i dette tøj.” Jeg havde et nålestribet citydress på, en lille stram nederdel, jakke, hvide nylonstrømper og sorte sko. Citydresset var rigtigt nok, men hun behøvede ikke at vide at det mere var for at se lidt godt ud, at jeg havde taget det på. For den sags skyld kunne jeg have taget træningstøj på.

Jeg satte mig i hjørnesofaen. Jeg sank lidt ned i den og fandt den dejlig behagelig, måske nok mest til henslængt hygge end som arbejdssted, men det gik vel an. “Vil du have kaffe, te?.øl eller en vand?” spurgte Majken, der var gået i køkkenet. “Eller noget stærkere?” smilede hun og stak hovedet frem.

“Skal vi ikke starte med kaffe eller te, så kan vi se senere” foreslog jeg. “Te eller kaffe, jeg tager det samme som dig.”

“Ok” svarede hun, og et øjeblik efter kom hun ind med en bakke med te og småkager. Hun skænkede velduftende te op, fandt sine papirer og mapper frem og sank med et nervøst suk ned i sofaen på den anden side. Vi tog en slurk te, og med endnu et suk sagde hun: “Nå, vi kan vel lige så godt gå i gang.” Jeg smilede til hende for at berolige hende. “Det skal nok gå, du havde da udmærket fat i stoffet på kurset.”

Vi begyndte at læse op på stoffet. Det var temmelig omfattende, og jeg vidste ret hurtigt at jeg ikke ville komme hjem før hen under aftenen, men jeg hyggede mig med det. Majken var utrolig sød, og som vi sad der strejfede mine tanker lidt rundt, og det var ikke faglige tanker.

Som tiden gik sad vi heller ikke så stateligt som vi burde. På et tidspunkt afsløredes det at Majken ikke havde strømpebukser på. Jeg fik et hurtigt glimt af en hvid hofteholder og mit hjerte slog et par takter hurtigere. ?Havde hun det med mig som jeg havde med hende? tænkte jeg. Jeg indrømmer at jeg var lidt tændt på hende. Det var et stykke tid siden jeg havde været sammen med en. Min faste veninde var blevet udstationeret i udlandet fire måneder, og det var nu to siden vi havde taget en hed og øm afsked med hinanden.

Jeg rettede lidt på mig, strakte mig og satte mig med et ben under mig. På den måde vidste jeg at jeg afslørede lidt af, at jeg også havde hofteholder på. Ud af øjenkrogen, så jeg da hun så det.

Hendes øjne gled hastigt rundt om mine ben, og hun måtte anstrenge sig for at flytte sin opmærksomhed tilbage til det, det hele handlede om. ?Har jeg hende nu?? tænkte jeg. Oh, bare jeg havde!

Klokken blev hen ad fire. Vi begyndte at køre lidt surt i det, og blev enige om at tage en pause. Hverken hun eller jeg, havde lyst til at stå i et køkken, så vi enedes om at bestille mad i byen. Mens vi ventede på den, talte vi om dagligdags ting. Vi vidste allerede en del om hinanden, da vi havde talt meget sammen under kurset, så det var tøj, makeup og sådanne personlige ting vi nu snakkede om.

Maden ankom og vi spiste den. Mens vi gjorde det kom vi ind på, hvad vi havde grinet mest af. Maj-ken sagde at det nok var et spil, hvor man skulle placere hænder og fødder på farvede områder af et bræt. Til sidst er man viklet godt ind i hinanden.
“Ja det har jeg set, men aldrig haft mulighed for at lege det” sagde jeg, og en lille skummel plan begyndte at tage form, men det krævede noget som jeg håbede Majken ville komme med. Hendes næste sætning var det forløsende øjeblik.

“Vi har det liggende. Skal vi ikke prøve for at komme lidt væk fra det trælse? Jeg har lyst til et rig-tigt grineflip.” Hun grinede allerede.

Og jeg smilede frækt indvendigt, for det var lige det jeg havde håbet på hun ville sige. I skyndingen havde jeg helt glemt at hun ikke var alene. Hun boede alene med sine to døtre på 12 og 14 år. Jeg boede også alene med en datter på 12, så vi havde mange ting tilfælles vi kunne snakke om.

Hvor hendes døtre var henne vidste jeg ikke, og lige nu var jeg også ligeglad, men det skulle hurtigt ændre sig. Majken hentede den plade man skulle bruge, og i det samme gik hoveddøren op, og en blond ung pige med et bedårende ansigt kom ind.
“Hej mor” sagde hun da hun så Majken. “Hej skat” svarede Majken og gav pigen et kys på munden. “Det er Lise fra kurset som jeg har på besøg, og det er min ældste datter Gitte.”

Gitte og jeg hilste på hinanden med et smil. Hun brugte briller men det gav hende blot et skær af no-get kvindeligt, selv om hun ikke var ret høj. Hun havde stramme gamacher og en t-shirt på. “Puha mor, jeg tager et bad og skifter. Jeg er helt svedig efter at have løbet hjem.”

Majken kom ind i stuen med et stort glad smil. “Sådan, skal vi prøve?”
Jeg startede med et ben på en farve. Majken satte en hånd på en anden farve og sådan gik der et lille stykke tid, men det ville ikke rigtig lykkes for os. “Der skal faktisk minimum være tre til det, hvis det skal være rigtigt” sagde hun. “Der er en der skal dreje farvehjulet for os, ellers er det for nemt selv at bestemme.” Hun rejste sig med et “vent lidt” og gik ud. Jeg hørte hun snakkede med Gitte. Da hun kom ind igen havde hun Gitte med bag sig.

“Gitte vil dreje hjulet så det bliver mere tilfældigt” sagde hun. Gitte havde nu en let hvid kjole på og var barfodet.

Jeg skal love for at det blev mere spændende. Vores stillinger gjorde hurtigt at vores nederdele krøb lidt op, og flere gange afsløredes vores hofteholdere. Når vi væltede, skete det at vi også afslørede vores trusser, men ingen af os lod os mærke med noget.
Vi havde det helt store grineflip, selv Gitte sad og grinte. Hun havde også været med på pladen, så var det en af os andre der drejede hjulet. Hendes kjole var ofte temmelig højt oppe, men kom den meget højere, trak hun den lidt genert ned igen. Det ærgrede mig lidt, men det var nu også Majken jeg koncentrerede mig om.

Til sidst var Majken og jeg på pladen. Vores kroppe rystede af grin, og på dette tidspunkt var vi så indfiltrede at hendes en ben kildede mig på indersiden af låret, så jeg faldt om på ryggen af bar grin. I faldet trak jeg Majken med ned, og hurtigt satte hun sig på min mave og kildede mig drillende. Mine ben spjættede så nederdelen lå om mine hofter. Majkens var også krøbet op, så jeg havde et godt udsyn til hendes små og meget tynde blondetrusser.

Nu tog tingene fart. Gitte ville være med og inden jeg fik sagt noget til Majken, havde Gitte sat sig overskrævs på mit bryst, og holdt mine skuldre nede med sine knæ. Alligevel lagde jeg en hånd på Majkens ene lår, lige ved det bare stykke. I det samme mærkede jeg hendes hånd på ydersiden af mit lår. Jeg blev dristig og lod mine ben skilles meget lidt, men det var åbenbart nok, for med det samme flyttede hun sin hånd til indersiden af låret og pressede det længere ud.

Hun kildede mig stadigt drillende. Jeg foretog nogle skinmanøvrer, ved at vride og dreje mig, prøvede at kaste hende af, alt sammen uden styrke og kraft, men nok til at Gitte nu pludselig sad længere oppe på brystet af mig. En hurtig bevægelse, og hendes kjole flagrede op, og lagde sig over mit hoved.

Synet fik mig til at intensivere mit kæleri for Majken. Gitte havde en lille blonde g-streng på, og den afslørede at der bag stoffet gemte sig en lille mørk mis. Nu havde Majken fået begge sine hænder på mine lår. Mine hænder kælede for hendes lår, helt op til trussekanten, hendes mave og op til hen-des store bryster uden på blusen. Hun lænede sig tilbage, og lod sine hænder glide over mine små trusser, kærtegnede hver en fold bag det tynde stof. Hendes hoftebevægelser fortalte mig at hun la-vede samlejebevægelser.

Jeg startede mine bevægelser mod hendes kærtegn, inviterede hende til at gå videre. Hendes ene hånd fandt ned i mine trusser, og hun kunne ikke undgå at mærke hvor våd jeg var. Min ene finger fandt ind under elastikken i det ene ben i hendes trusser, og trak den lidt til side. Fingeren vandrede mellem hendes skamlæber.

Alt dette skete temmelig hurtigt, så Gitte anede ikke endnu hvad der foregik. Med en enkelt let be-vægelse fik jeg hende til at rykke længere op, så langt at jeg ville kunne røre hendes skød med min tunge. Duften af hende, min finger mellem Majkens skamlæber, og hendes finger i min våde kusse, fik mig til at tabe besindelsen.
Min frie hånd fandt Gittes små, men faste bryster gennem kjolen, og min tunge for frem og angreb hendes skamlæber, let adskilt af strengen i trusserne. Lige i det øjeblik jeg smagte på hende, frygtede jeg hvad der nu ville ske. At Majken ville opdage det, blive hamrende hysterisk og smide mig ud med føn og klem.

Men intet i denne retning skete. Gitte hævede kjolen og trak g-strengen til side, satte sig til rette så min tunge kunne komme rigtig til, og stønnede højt da min tunge trængte op i hende. Nu var jeg ikke i tvivl om at Majken måtte vide hvad der foregik. Hendes finger pumpede nu ud og ind, i min efter-hånden drivende kusse.

Gittes lille kusse smagte herligt, og hun sad selv og kælede for sin klitoris og stønnede: “Åhh ja! Slik min lille kusse, jeg er så liderlig!”

“Er det dejligt Gitte?” hørte jeg Majken spørge med grødet stemme. “Ohhh jeg er også så lider-lig og Lises kusse er våd. Igen skete det næste så hurtigt, men nok mest fordi jeg ikke rigtigt troede på det. Gitte smed sin kjole, Majken sin nederdel og bluse, lå nu i hofteholder, bh og trusser der nu åbenbarede at de faktisk var åbne i bunden. De lagde sig på siden med ordene: “Kom nu Lise, smid tøjet og lav en trekant!” Mens jeg overrasket trak nederdelen og min jakke og bluse af, begyndte Gitte at slikke sin mor. Majken smilede frækt til mig da hun så mit vantro udtryk. Nu fik jeg travlt, smed trusserne og lagde mig så Majken kunne slikke mig og jeg Gitte.

Majkens tunge og den frække situation fik mig hurtigt op i højder jeg ikke tidligere havde oplevet. Og smagen af Gittes ungpigefisse var som selve livet.

“Uhmm mor hvor smager du godt og hvor er du våd” hørte jeg Gitte sige. Majken svarede: “Uhmm tak skat, du kan tro Lises fisse smager godt.” De byttede plads lidt efter, så nu var det Gitte der slikkede og fingerkneppede mig. Det var ikke en nybegynder, det kunne jeg mærke. Jeg slikkede og brugte også fingrene på Majken. Hendes kusse smagte som hendes datter, og selv om hun var mor til to, var hun stadig stram.

Det varede ikke længe, inden vi fortrak til Majkens soveværelse, hvor vi smed os i hendes store dob-beltseng, og hun hev et par dildoer frem fra gemmerne. Vi slikkede og elskede så det osede af liderlighed. Vi skiftedes til at sidde og sunde os, mens de to andre elskede videre, og det sluttede med at vi lå og onanerede sammen, til vi alle tre sluttede med en bragende orgasme.

Længe lå vi og fik vejret igen. Vores hænder kunne ikke lade være med at kæle for hinanden, men vi var for udmattede til at begynde igen. Majken rullede hen over mig, tungekyssede mig og spurgte om det havde været dejligt.

“Utroligt dejligt, har ikke oplevet noget så skønt tidligere” svarede jeg som sandt var. Jeg trak Gitte op til os og vi kyssede hinanden, inden udmattelsen fik os til at falde i søvn.

Aftenen i forvejen var vi vågnet ved at Gittes lillesøster Lene var kommet hjem. Hun havde sin mors sorte hår, lille og spinkel men næsten lige så udviklet som storesøster. Som Gitte havde hun også briller, noget som Majken kun brugte til at læse med.

Om hun havde en fornemmelse af hvad der var foregået, ved jeg ikke, men Gitte var med det samme stået op og i bad. De to piger havde det meste af aftenen opholdt sig på deres værelse, de skulle lave det samme som deres mor og jeg; lektier! Men selv Majken var pludselig som forandret. Hun så helt anderledes på vores forestående prøve, og vi løb gennem resten af stoffet uden problemer. Mon hun havde det som jeg?

—————–

Aldrig tidligere har jeg set så meget frem til en prøve. Bare det at vågne ved Majkens side gav mig en følelse af at resten bare var en leg.

Vi spiste morgenmad med Gitte og Lene inden de skulle i skole. Da de var gået faldt Majken og jeg uden et ord om i sofaen. Vores hænder nærmest flåede kimonoerne af hinanden, vi havde intet på under og vi elskede hedt og inderligt inden vi skulle gøre os klar til at tage til vores prøve, en prøve som Majken nu ikke længere havde nogen betænkeligeder ved.

Vi gik i bad, klædte os på, makeup, ud af døren, ind i bilen og 30 minutter senere var vi fremme.

Det var en underlig følelse. Under kurset, i morges og indtil nu hvor vi sad og ventede, havde jeg været totalt afslappet og uden uro i kroppen med hensyn til prøven, men nu begyndte sommerfuglene i maven at røre på sig. Det jeg var mest bange for var at Majken skulle lægge mærke til det. Hvis hun gjorde det gemte hun det godt, måske på grund af at hun skulle til prøve før mig og nu sad og koncentrerede sig. Vi sad og holdt hinanden i hånden, og jeg mærkede et spjæt fra hende da hun blev kaldt ind. Jeg rejste mig, gav hende et kram og et kys inden hun gik ind.

Ventetiden for mig var ulidelig. Det ville betyde meget for os begge om vi gik gennem prøven tilfredsstillende. Langsomt vendte mine tanker tilbage til dagen før. Jeg mærkede min puls stige da jeg genkaldte mig vores ømme elskov sammen med Gitte.

Nu var det mig der hoppede i stolen da mit navn blev nævnt. Majken kom ud af døren med det største smil jeg havde set.

“Hvordan gik det” spurgte jeg.

“Simpelthen lige ud af landevejen” smilede hun lykkeligt. “Nu er det din tur, held og lykke…skat.” Hun gav mig et kys, og noget i hendes holdning gjorde mig lykkelig. Hvis jeg tolkede hendes tegn rigtigt havde jeg noget at se frem til.

Det gik mig som Majken. Let og elegant gennem prøven og en meget lettet følelse gennem-strømmede mig. Da jeg kom ud faldt vi hinanden om halsen og i et øjebliks kådhed pressede jeg et ben mellem hendes, uden tanke for at andre måske kunne se det.

“Åhh skat….hvor var det godt, så skal vi ikke bruge tid på det mere” sagde Majken. Hendes ben pressede mig ikke væk og jeg blev lidt mere dristig.

“Sødeste….ved du hvad” spurgte jeg skælmsk. “Kunne ikke lade være med at tænke på i går, og nu er jeg blevet liderlig tror jeg” fortsatte jeg indbydende.

“Også jeg skat, også jeg” svarede hun smilende. Jeg tog hendes hånd og sammen nærmest løb vi ned i bilen.

Vejret var blevet gråt, tungt og fugtigt. Måske ville det begynde at regne. Trafikken var meget tynd, og da vi kørte der udaf kunne jeg ikke dy mig for at lægge en hånd på hendes knæ. Hun smilede så dejligt tilbage til mig, skilte sine ben let og lagde sin hånd på mit knæ. Det var svært at køre sikkert, men jeg ville ikke stoppe her, ville hjem til hende og elske igen.

Vores hænder havde nu nået det bare stykke over strømperne, betænkeligt tæt på vores våde skød, men vi ville holde spændingen og gik ikke videre, sad kun og kælde og sagde søde ord til hinanden mens vi kørte.

Unødvendigt at sige at vi nærmest fløj op af trappen og ind i hendes lejlighed?

Lige kommet inden for døren faldt vi hinanden om halsen igen. Jeg holdt om hendes hoved og pressede vildt en tunge mellem hendes villige læber. Hun havde en hånd om nakken på mig, den anden løb op og ned af ryggen på mig og brutalt pressedes hendes ben mellem mine.

Jeg lod en hånd glide ned til hendes ende, løftede hendes kjole og snart kælede min hånd for hendes lyserøde trusser. Hun fik også travlt. Hendes hænder gled om til min bluse og knappede den hastigt op og krængede den af mig.

“Jeg har lyst til dig Lise skat, lyst til dine bryster, hungrer efter dit skød.”

“Jeg er drivende våd i trusser ved tanken om dig” svarede jeg igen.

Jeg trak mig lidt væk fra hende, stillede mig an for hendes lyster.

Hun fik travlt med at lyne min nederdel op og hive den af mig. Straks begyndte hun at kæle for mine bryster i BHen og kysse og slikke min mave, lod tungen glide over mit skød gennem trusserne. Jeg stod let bøjet bagover med enden på den lille kommode i gangen, lagde hænderne om hendes hoved, spredte benene og lagde det ene på hendes skulder.

Hun klemte et par gange om mine brystvorter der nu var hårde og stive inden hånden gled ned til mine lår. Jeg kælede selv for brysterne mens jeg mærkede at hun bandt mine trusser op i den ene side og lod dem hænge om det andet lår. Jeg vidste med spænding hvad der nu ville komme.

Hun startede med at kysse mine inderlår, slikke sig vej op til mit våde skød og villige mis. Hendes fingre krøb gennem min trimmede dusk inden hun hastigt pressede en finger op i mig.

Da hun gjorde det var jeg ved at falde sammen af liderlighed. Jeg stønnede højt og lagde ikke mærke til at hun febrilsk fjernede sin kjole.

Vi må have været et frækt syn. Jeg stod stod i mit sorte undertøj og strømper med Majken mellem mine ben i lyserødt og hvide strømper. Jeg sank sammen på gulvet og viklet ind i hinanden prøvede vi at kravle ind i hendes soveværelse. Vi kom dog ikke længere end til lige indenfor døren førend vi vendte os modsat hinanden og begyndte at slikke og fingerkneppe hinandens våde kusser.

Vi lod alle hæmninger gå. Vi stønnede højt om kap og fandt ud af at vi åbenbart begge blev mere vilde af frække ord.

“Åh ja skat, slik min fisse, kom med din tunge, mærk hvor våd og villig jeg er!”

“Kom nu søde, brug dine fingre, fyld min kuse med dine fingre!”

Midt i denne hede elskov skete der hvad jeg senere har mistænkt for at være lidt tilrettelagt.

Selv om jeg følte at alt skete spontant og fordi vi havde lyst, må denne hændelse tilskrives noget aftalt, selv om jeg er ligeglad, både den gang og så nu.

Mens vi begge havde hovedet begravet i den andens kusse stod begge Majkens døtre pludselig i døren. De må have stået der et stykke tid for de havde ikke overtøj på og de stod begge med en hånd under deres kjoler.

Da de så at jeg havde set dem smilede de bredt og sødt. Gitte var den første der sagde noget.

“Er I nu i gang igen mor?”

Majken holdt en kort pause og kiggede op på dem med et frækt smil. “Åh! Er det Jer?”

Nu begyndte Gitte at knappe sin kjole op. “Er det tilladt at deltage?” Hun var temmelig ligefrem og fræk syntes jeg men da hun lod kjolen falde var jeg ligeglad. Hun stod i et par små røde blondetrusser der intet skjulte. Lene så ud til at være lidt forlegen. Jeg syntes det var synd for hende så jeg vinkede hende over til os.

Gittede fattede hurtigt Lenes situation og hjalp hende. Mens hun kælede lidt for sin lillesøster løsnede hun hendes kjole og lod den falde. Lene stod nu med sine små blottede bryster og hænderne foldede foran sit skød. Jeg nåede at lægge mærket til at hendes trusser var magen til Gittes bare sorte.

“Kom nu Lene, Lise er sød, lige så sød og blid som mor og mig.”

Dette fortalte mig en hel del. Det var altså ikke første gang de var sammen.

“Hej Lene” sagde jeg og kiggede hende i øjnene. Hendes blik vandrede rundt på min krop og uden at tænke over spredte jeg mine ben mere, og rakte en hånd frem mod hende. Hun lod sine parrader falde og mit blik fæstnedes ved hendes kød. En lille bitte sort dusk anedes gennem det tynde stof.

“Hejsa” svarede hun med det smil og vores blikke mødtes. Jeg trak hende ned til mig og kyssede hende. Blidt førte jeg hende til Majkens seng hvor jeg lagde hende ned og mig selv ved siden af. En hånd krøb rundt på hendes krop, rundt om hendes små bryster og nuldrede vorterne som jeg med glæde konstaterede blev stive og hårde. Jeg lagde læberne til dem og sutte og slikkede mens hånden vandrede over hendes mave til hendes trusser.

Gitte og Majken var allerede faldet om i hinandens arme på gulvet, derfor kunne jeg kun ane hvad de lavede men lydene var ikke til at tage fejl af.

“Uhmm hvor er du yndig” sagde jeg til Lene, i håbet om at hun ville sige et eller andet.

Hun smilede genert. “Hmm du ser også dejlig ud” sagde hun med en lille stemme der dirrede. Jeg håbede at det var af lyst.

Jeg stak en hånd ned i hendes trusser og mine fingre løb gennem den lille mis, ned til hendes skamlæber som var nøgne som sin mors og storesøsters. Hendes lille kusse var smaskvåd. Det gav mig blod på tanden og langsomt men bestemt trak jeg hendes trusser af. Mens jeg gjorde det kom hendes lille hånd op mellem mine ben bagfra. Jeg skilte dem og med det samme fandt hendes finger op i min fisse.

Gitte dukkede op med et smil til os begge. “Er hun ikke sød Lise?”

Det måtte jeg erkende at hendes lillesøster var. Gitte gik over til et skab og bag gemmerne trak hun igen Majkens dildoer frem. Den ene lod hun falde mellem Lene og mig. Med den anden satte hun sig på sengekanten og spredte sine ben og begyndte at onanerer. Jeg vidste at Majken lå ned på gulvet med blikket stift rettet mod det Gitte lavede. Det var altså en af deres små lege der her oprulledes for mig.

I mens havde jeg fået en finger op i min lille venindes stramme kusse. Hun havde til gengæld fat i dildoen som hun med øvet hånd lod vandre rundt i mit skød, inden hun pressede den op i mig.

“Uhmm Lene, du ved hvordan du skal føre den søde….hvem har dog lært dig det?”

Lise rødmede dybt. Jeg kunne høre Majken komme med et lille stille gring. Gitte smilede til både Lise og mig. “Lise spurgte dig om noget søde” sagde hun. Lene rødmede endnu mere men med en dirrerende stemme kom det frem: “mor og Gitte” sagde hun med en lille stemme. Lene kiggede over på sin storesøster der lå med spredete ben så alle havde frit udsyn til hvad hun lavede.

Den lille lysrøde dildo stak ud af hendes lille kusse og Majkens hånd kom til syne, greb om den og trak den med et svup ud af hende. Nu fulgte Majkens hoved. Hun slikkede sig om munden, kiggede begærligt på Gittes lille mis inden hun angreb den med tungen.

“Læg dig ved siden af Gitte” sagde jeg til Lene. Hun var tændt nu, det fortalte hendes heftighed mig.

Jeg kælede for Lenes lår mens jeg langsomt gled ned på gulvet ved siden af hendes mor. Jeg startede med at nulrer og kysse hendes tæer, fod, ankel, slikkede mig vej op ad hendes ben. Da jeg nåede til knæene spredte jeg blidt hendes hendes ben uden modstand og opdagede at hun lå og tungekyssede med sin storesøster. Gitte havde trukket sit ene knæ mod brystet og jeg havde frit udsyn til Majkens tunge og fingre der hastigt angreb den lille våde hule.

Jeg koncentrerede mig igen om Lene, så nu hendes lillebitte sorte mis der så smukt sad som en krone over hendes våde revne. Slikkede og kyssede inderlårene indtil jeg nåede det hellige mål. Hendes egen lille hånd kom frem og skilte skamlæberne.

Nu kunne jeg ikke styre mig men angreb med vildskab den unges elskovshule med min tunge.

Gud! Hvor var hun dog våd og smagte så dejligt.

En lille lys stønnen kom fra begge piger efterhånden som Majken og jeg tog deres skød under behandling, med både tunger og fingre. Lene var et ustyrligt unikum hendes lave alder til trods.

Pigerne var tæt på klimaks, men det samme var Majken og jeg som på samme tid havde den frie hånd mellem vores ben. Jeg rejste mig og så skuffelsen i Lenes øjne, men jeg beroligede hende med et smil, og hun lyste op da hun så jeg ville lave en 69 med hende. Majken fulgte mit eksempel og det varede ikke længe inden vi alle fire kom en forløsende orgasme.

Længe lå vi sammen, holdt om hinanden, kælede og kyssede, men langsomt døsede vi hen og snart efter sov vi, trygt, godt og længe…

Majken og jeg har nu hold sammen i fire år og min datter er blevet rigtigt gode veninder med Lene og Gitte. Vi snakker lidt om vi skal flytte sammen, men i øjeblikket er det blevet ved tanken; vi bor ikke så langt fra hinanden at det er en hindring at leve adskilt.

Men vi ses tit….meget tit.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmeantal: 8

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *