En Kvindes Fantasi – Del 1

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Hvordan kan det være at de mindste tanker om hende efterlader mig åndeløs ? Og hvorfor er jeg altid fyldt med en sådan skyldfølelse over det ? på arbejde driver hun mig til vanvid, hun er overalt ser det ud til, og selv når hun ikke er der, har jeg billede af hende konstant i tankerne, som nægter at gå væk, og distraherende mig fra mit arbejde, som hun derefter klager enten ikke er god nok, eller at det er udpræget mangelfuldt. Jeg kan ikke rigtig fortælle hende, at hun er grunden til det, fra den berusende duft af hendes parfume til hendes visionære smukke udseende, alt om hende køre konstant rundt i mine tanker, og selv nu, mens jeg er hjemme, fylder hun mine tanker, og kæmper for at inficere min fantasi og antænde de skjulte lyster jeg har til hende.

Min fantasi er stærk, min vilje langsomt ved at blive nedbrudt, og min tilbageholdenhed smuldre, da jeg sidder derhjemme, og selv om det er en umulighed, kan jeg kan dufte hendes parfume, en tydelig, sensuel og sød duft, der fylder mine næsebor og overtager mine tanker, og yderligere svækker min beslutsomhed. Jeg har altid haft en stærk sexlyst, ofte uopfyldt af mine mandlige partnere, og måske det er derfor jeg, i mine tanker, er blevet draget mod hende, hendes skønhed er overvældende, hendes stemme tillokkende med fløjlsbløde toner. Og måske også fordi hun som kvinde, ville kunne forstå mine inderste lyster, og hvordan de længes efter at blive tilfredsstillet og fortæret.

De konstante seksuelle tanker om hende, driver mig til vanvid, og strømmer gennem min krop, jeg kan mærke en snurren af lyst at blive antændt i mig, og længslen efter hendes berøring, og behovet for hendes totale opmærksomhed pryder min krop. Jeg kan se hendes lange manicurerede fingre, neglende som er to centimeter lange, omhyggeligt set efter, og formet til den fineste grad. Hendes korte, stramme top, der viser hendes feminine former så levende, forstærkes kun af hendes push-up bh, der gør visionen næsten himmelske.

Åh hvor jeg har længtes efter at placere mit hoved mellem hendes bryst, at hvile mit ansigt på disse sanselige puder, kysse, og slikke hver tomme af deres fejlfri skønhed. Jeg kan næsten mærke min tunge glide hen over dem, læber tilpasser sig til deres form, som jeg testamenterer en overdådig omfavnelse, der er fyldt med erotisk lyst og begær. Jeg ville slikke hendes brystvorte, kysse, sutte, og slikke på den, mærke den blive forstørret og stiv, mine tænder ville blidt nippe til den, bide den blødt, mens min tunge kærtegner, massere, og danser hen over den.

Mine hænder begynder instinktivt at løsgøre den tykke frotté morgenkåbe jeg er svøbt ind i. En hånd søger ind under kåben, opsøger mit bryst, fingre glider rundt om den stadigt voksende oprejste brystvorte, røre, klemme, massere brystet, klemmer brystvorten mellem to fingre og trækker blidt i den.

Min vejrtrækning bliver tungere, mere hyppig. Jeg forstiller mig hende, hendes hænder røre mig, hendes finger kniber mine brystvorter imellem dem, de bliver hårdere, stivere. Jeg fantasere at hun massere begge bryster, føler mine brystvorterne mod hendes håndflader, som kærtegner brysternes følsomme overflade.

Jeg tænkte på hvor lækkert det ville være at føle din tunge flyde hen over mine bryster, eller dine læber omslutte mine brystvorter, en mund med længsel og fuld af begær, påtvinge og pålægge sensuelle omfavnelser på hver brystvorte efter tur, indgyde en bølge af erotisk nydelse til en meget villig krop. Jeg forstiller mig min finger som din tunge, kørende her over toppen af min brystvorte, efterfølgende, hvirvlende rundt om hudens mørke farve, min negl skraber over den, ligesom dine tænder ville have bidt og forsigtigt at nippe på den. Jeg gyste og mærkede varmen flyde igennem mig, mine øjne lukkede, min brystkasse hævede og sænkede sig, i takt med din munds opmærksomhed til min tiltrængte bryster, skiftende mellem dem.

Sensationen svømmede gennem hele min krop, nerveender blev levende, og ikke bare omkring de sædvanlige sensuelle kropsdele, jeg kunne mærke snurre af lidenskab begynde fra min hals ned til mine ben, indersiden af mine lår svirret med tusind erotiske impulser, fugtigheden bredte i min nedre region, varmen fra min krop stigende, da min hånd, din mund, sensuelt fortsatte med at angribe mine bryster.

At mærke dine lange negle skrabe ned over mit bryst og spore formen af hele mit bryst, at føle den diskrete smerte, den antændte fornyede eufori. Den kildende, stikkende følelse i mine brystvorte som endnu engang mærker dine negle , kniber, nipper, og klemmer dem, hvilket forårsager gys af velbehag til at krydse gennem hele min krop.

Det indtrængende ønske om at mærke en hånd presset mod mine kønsdele, kun dækket af mine trusser, var intenst, overbevisende. For et øjeblik jeg modstod jeg, i stedet lod jeg min fantasi fortsætte drømmen om dine hænder, som langsomt masserer mine bryster, presser dem sammen, lade min krop fordøje hver sensuel følelse af glæde ved at mærke din berøring. Mit åndedrag dybere og dybere, mit bryst stiger højere, mens min krop glider afslappet længere ned i stolen. Jeg kunne mærke mine ben ufrivillig åbne, vente, min blottede fisse dunkende, krævede at blive kærtegnet, at føle en finger der presser mod sin fugtige, varme glatte overflade. At have det tynde, næsten transparent stof fra mine trusser presset mod, og ind i dens fold, at føle læberne dele sig.

Jeg kunne mærke dine kys på min hals, følelsen af din tunge forførende, imens dine hænder fortsætte med at forulempe og kæle mine bryster, dybe kraftige omfavnelser, læber smelter sammen og trækkes hen over min følsomme hud. Din parfumes duft konsumere min lugtesans, min krop skælver af effekten, finger der fortsætte med at fokusere på de stive knopper af min brystvorter.

Min højre hånd køre ned af min krop, fingerspidser bevæger sig over den smidig varme hud, jeg mærker små perler af sved opstå på overfladen af min mave, jeg lukker øjnene, forstiller mig de lange negle der skraber erotisk hen over min nøgne hud. Mit sind er opslugt af lidenskab, min fantasi er fyldt med tanker om hende, fortryllende, hypnotiske syndige lyster, som har påberåbt en lidenskab i mig, jeg ikke kan modstå. Min hånd når kanten af mine trusser, og i et kort øjeblik tænker jeg over hvor nemt det ville være blot at glide hånden ind under dem og pirre mig til konklusion, men jeg ønsker at fantasien om hende skal fortsætte længere, blive mere intens, føler den virkelige lidenskab og begær kolliderer som hun rigtig var her, og hun var den der gjorde disse ting mod mig.

Jeg trækker vejret dybt, en enkelt fingernegle ridser ved indgangen til min tildækkede mis, jeg føler varmen, fugtigheden, under min finger, stoffet er varmt og klistret. Med næsten ingen pres pålagt, køre jeg fingerspidsen op og ned, hastigheden drillende langsom så det forårsager en altoverskyggende ophidselse, der forbruger mig totalt. Jeg buer i hele ryggen, da en bølge af ren selvforkælelse af begær og lyst skyller ind over mig, jeg at forestiller mig hendes finger pirre mig gennem de våde trusser.

Det var lang tid siden jeg havde mærket en elskers hånd der” tænke jeg, og mens jeg lod mine finger køre op og ned over mine trusser endnu engang, forestillede jeg mig en partners kys på mine læber, en sulten, kærlig, og seksuel partner, der som mig begære, og forstå behovet for mere end blot simpel sex. Fire fingernegle kradser indersiden af mit venstre lår, og min krop sitre af glæde og lyst, der forårsager et kor af glæde til mine våde læber, den anden hånd tager sig af højre lår, og mine otte fingre følger min varme nøgne hud, op til kanten øverst på mine trusser, hver negl efterlader en flammende intensitet af lyst, der får mine ben til at føle sig svage, men levende af den sensationelle fornemmelse.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3 / 5. Stemmeantal: 3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *