Kærestens veninde var med på den værste

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Normalt er Jonna ikke den jaloux type, men da hendes veninde Sonja for 4. gang på to måneder lagde heftigt an på mig, havde Jonna fået nok. Sonja var den dér upålidelige, klæbrige type, som ikke kunne se et mandfolk uden at skyde patterne frem og betragte bulen i hans bukser.

Hver gang hun gik forbi mig, rørte hun ved mig. Hun kom med hentydninger til mit og Jonnas sexliv, og hun spurgte mig en gang direkte, om Jonna var god til at slikke pik. For eller skulle jeg bare sige til. Underforstået, at så ville hun da gerne gøre det. Hun havde i hvert fald aldrig modtaget klager, sagde hun. Men den slags venner, behøver man ingen fjender, sagde Jonna til mig.

Mit problem var, at Sonja virkede på mine nedre regioner. Hun var så satans sexet, så selv om hun var for meget på andre områder, tændte hun mig. Det kunne jeg selvfølgelig ikke sige til Jonna. Men da flirteriet var så åbenlyst, kunne Jonna ikke undgå at bemærke det.

Hun var imidlertid – til mit store held – overbevist om, at Sonja overhovedet ikke kunne tænde mig.
– Den vulgære møgsæk, sagde Jonna. Hun burde få en kamelpik i røven!

Nu vidste jeg ikke lige, hvordan en kamelpik så ud, men jeg var ret overbevist om, at det ikke var Jonnas tanke, at Sonja skulle dåne af fryd.

– Hvad nu, hvis hun ka’ li det? spurgte jeg Jonna. Hun virker, som om hun er til lidt af hvert, sagde jeg. Jonna så ud, som om hun tænkte over tingene.

– Gør det med hende, sagde hun pludselig. Knep hende sønder og sammen. Sig til hende, at du er pervers, og at du kun kan få noget ud af det, hvis du må banke hende, foreslog hun.

– Vel vil jeg da ej! Sonja tænder mig overhovedet ikke, løj jeg. Jeg synes nærmest hun er lidt ulækker. Men jeg kunne se, hvordan Jonna blev helt varm på ideen.

– Hun er i hvert fald ulækker, når du er færdig med hende. Det kunne måske kurere hende! sagde hun.

– Du mener det virkelig, gør du ikke? spurgte jeg, lettere lamslået over min kærestes utraditionelle tankegang.

– Gu’ gør jeg så, svarede Jonna og smøg sig kærligt ind til mig.

Hendes ene ben snoede sig om mit, samtidig med at hun pressede underlivet ind mod min pik. Hun var sgu blevet liderlig af at stå og forestille sig, hvordan jeg skampulede og ydmygede hendes troløse veninde.

Heldigvis var jeg ikke blevet mærkbart liderligt. Hvis hun havde mærket, at jeg havde fået ståpik, havde det hele været ødelagt.

– OK, hvad skal jeg gøre ved hende, spurgte jeg og lod, som om jeg legede med på legen.

Jonna var somme tider grovere i munden end en havnearbejder, men hun overraskede mig alligevel lidt i sin heftighed. Hun tog på min pik, der nu var begyndt at blive stiv.

– Du skal stikke ham hér op i hendes røv, så hun hviner, sagde hun og gav min pik et klem.

Hvad Sonja eventuelt mente om at få røven på komedie, var lige meget for Jonna. Hun ville ha hævn, hun ville ha veninden kurerer fra at flirte med mig.

– Hvad nu, hvis hun kan li det? spurgte jeg igen.
Bare rolig, det kan hun ikke, svarede Jonna selv-sikkert. Vi har talt om, hvad vi kan li hver især. Sonja er kun til missionærstilling.

Det var dér, Jonna tog så afgørende fejl. Det var i hvert fald, hvad jeg troede på det tidspunkt. For hendes utraditionelle eksperiment fik en helt uventet drejning.

Sonja kunne nemlig li’ det hele. Hun kunne ikke få nok. Hun havde aldrig fortalt Jonna sandheden om sit sexliv, for hun ville ha’ det hårdt og perverst. Hun ville ha’ pikken ind alle utænkelige steder, hun ville nedsvælge alt, hvad der kom ud af den, og hun helmede ikke, førend hendes røv var skarlagensrød og ophovnet af slag med et tykt læderbælte.

Hvad jeg selvfølgelig ikke anede på dette tidspunkt var, at det hele var noget, Jonna og Sonja havde aftalt. Jeg var offer for et komplot. Jonna havde åbenbart fortalt Sonja, at jeg var vild med s/m, men at det ikke sagde hende noget.

Kinky forslag
Til gengæld sagde det Sonja en hel masse, og de to lumpne pigebørn var så blevet enige om, at jeg kunne få afløb for mine perversioner med Sonja som det villige offer. Så slap Jonna. Men de vidste også godt begge to, at jeg ikke ville gøre det sådan uden videre. Dybest set er jeg nemlig den tro type. Jeg ville aldrig gøre noget, som Jonna ikke syntes om. Derfor havde de lagt denne snedige fælde for mig.

– Vi inviterer hende med op i sommerhuset, sagde Jonna. Så lader jeg, som om jeg bliver kaldt på arbejde, og du og hun bliver der, Og så gi’r du hende hele repertoiret!

Jonna er sygeplejerske, så den med arbejdet var plausibel nok. Men hvordan jeg skulle få Sonja kneppeklar, vidste jeg ikke rigtig.

– Det er ikke noget problem, mente Jonna. Hun begynder jo at flirte, som hun plejer, og så går du bare linen ud!

Som sagt, så gjort! Vi inviterede Sonja med i sommerhuset en weekend, og alt tegnede til, at min og Jonnas plan ville lykkes. Jeg vidste jo ikke på dette tidspunkt, at det var Jonnas og Sonjas plan, der lykkedes.

Vi havde det hyggeligt nok, Sonja var flirtende som sædvanligt, faktisk snakkede hun meget om sex og efter min bedste overbevisning var hun ved at varme op til en trekant med os begge to.

Men ‘pludselig’ ringede telefonen. Det var fra Jonnas arbejde. Der var en, der var blevet syg. Kunne hun møde ind klokken 22? Hun gav sig lidt i starten, men jeg vidste jo, at det hele var aftalt spil, så jeg lænede mig tilbage.

Jeg var godt nok lidt nervøs for resten aftenen og natten, for jeg havde jo ikke spor lyst til at gøre Sonja fortræd. Hun skulle bare have en lærestreg. Jonnas lærestreg. Jeg var bare det villige redskab.

– Jeg er simpelthen nødt til at smutte, sagde Jonna. Det er en krisesituation. Men jeg er tilbage i morgen tidlig klokken 7. OK’ sagde hun. Kan I ikke bare hygge jer, så ta’r jeg morgenbrød med i morgen tidlig.

Hun spillede virkelig sin rolle overbevisende. Og sådan blev det. Jonna var knap nok ude af døren, før Sonja begyndte at snakke om sex. Vi sad mageligt tilbagelænet i sofaen foran en 28-tommers fjernsyn, der lige i øjeblikket viste vejrudsigten for weekenden.

Hun fortalte mig, at hun syntes Jonna var en smadderheldig pige og så videre, og hun dristede sig til at sige, at hun altid havde fundet mig ret lækker.
– Men Jonna er jo min veninde, tilføjede hun, uden at afslutte sætningen.

– Du er da også noget af et godt hug, sagde jeg. Du må ha’ masser af tilbedere. Jeg er nok for krævende, svarede hun. Jeg vil ha’ en mand, der både er vild og voldsom, men som også er trofast. Det findes åbenbart ikke, konkluderede hun ud i den blå luft.

Samtidig gik hendes hånd – nærmest af sig selv og som om den var løsrevet fra resten af kroppen – på vandring på min krop. Det var startskuddet. Jeg tog hendes hånd, kyssede den på håndryggen, og sagde, at jeg var sikker på, at der fandtes masser af ‘voldsomme’ mænd, der også var tro.

– Problemet er, fortsatte Sonja, at de tror, at så snart man har kneppet med dem, så kan de også flytte ind. Jeg tror jeg skal ha’ en affære til en gift mand.

Pludselig drejede hun hovedet.

– Sådan en som dig! sagde hun, mens hun så mig i øjnene. Kunne du tænke dig en affære’ Jeg prøvede at se overasket ud. Øhh, sagde jeg, jeg vil i hvert fald nødig såre Jonna!

Sonja lænede sig ind over mig, lagde hånden på min pik.
– Det ville jeg heller ikke. Men behøver hun at vide noget?

Nu gik det hurtigt. Kort efter var vi begge nøgne. Hun så sgu pragtfuld ud. Faste patter, barberet mis. Men jeg holdt mig til manuskriptet.

– Der er noget, jeg må fortælle dig, og som Jonna nok ikke har fortalt dig, sagde jeg.

– Hmmm, lyder spændende, sagde Sonja. Jeg tænder kun på sådan lidt anderledes sex, sagde jeg, stammende og usikker.
– Hvad for noget? spurgte Sonja ømt, mens hun begyndte at klæde mig af.

– Jeg er til s/m, skyndte jeg mig at sige.
– Det er jeg også, svarede Sonja, alt for hurtigt.
– Jeg er til analsex og urin og smæk og alt sådan noget, rablede jeg af mig, skræmt fra vid og sans.

Lige nu havde jeg slet ikke lyst til at løbe linen ud. Jeg ville bare afskrække hende

– Det lyder lækkert, sagde Sonja og fortsatte min afklædning. Vil du kneppe min røv, før du over-pisser mig eller bagefter’

Hvad skulle jeg gøre? Hvad skulle jeg svare? Hun lå og vred sig liderligt på sofaen.

– Knep mig i røven, sagde hun. Og slå mig imens. Så skal jeg vise dig ting og sager, som du aldrig har prøvet med Jonna, tilføjede hun selvsikkert.

Hun drejede rundt og stak røven lige op i hovedet på mig.

Perverse lege
Det endte, som de to piger havde bestemt det på forhånd, uden at jeg anede det. Jeg kneppede Sonjas røv 3 numre større, jeg overpissede hendes krop ude på badeværelsesgulvet, jeg gav hende en røvfuld, så hendes balder var næsten lilla og jeg endte med at sprøjte min sperm ud i hovedet på hende.

Og – hvad værre var – det ophidsede mig vildt, det hele. Da jeg så hendes gennemkneppede ansigt med spermen flydende ned af næse og kinder, tog jeg en teske fra vores kaffekopper. Jeg var vanvittig af liderlighed.

– Åbn munden, kælling. Æd min sperm, gispede jeg.

Sonja åbnende gladelig munden. Jeg skrabede det helt ind i hendes mund. Derefter stak jeg min pik ind i hendes mund igen Pikken var ganske vist faldet lidt sammen, men hun skulle fandme slikke den ren.

– Slik den ren, så Jonna ikke kan se, at du har været her, befalede jeg.

Sonja gjorde, som jeg bød hende. Men hun var ikke engang tilfreds endnu.
– Gi’ mig mere, bønfaldt hun.

– Mere? Hvad mener du? stammede jeg målløs.
Jeg havde lige kneppet hendes røv, jeg havde pisset på hendes patter og jeg havde spermet i hendes mund og næse´. Hvad vil du mer, skøre tøs? spurgte jeg.

Hun svarede ikke. I stedet kravlede hun ind under mig og tog min slaskede og fedtede pik ind i munden.
– Pis min mund fuld, sagde hun, da hun et kort øjeblik tog den ud mellem læberne’ Og dryp stearin på mine bryster imens.

Hun var fra forstanden. Liderligheden havde fuldstændig taget magten fra hende. Men jeg gjorde det. Og hun nød det. Og mig gav det en femstjernet nydelse, selv om jeg følte mig som en lort. Det havde ikke været Jonnas mening, at jeg skulle nyde det. Det var i hvert fald, hvad jeg stadig troede,

Pludselig gik hoveddøren. Det var Jonna. 8 timer for tidligt Hun havde slet ikke været på vagt, konkluderede jeg.

– Hygger I jer? spurgte hun.
– Alt er gået helt, som det skulle svarede Sonja. Og først dér gik det op for mig, at jeg havde været offer for et komplot.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 2.9 / 5. Stemmeantal: 10

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *