Jeg solgte min krop for et bedre job

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Nu må jeg bare gå til bekendelse. Jeg har gjort noget frygteligt, det frygtelige er nok, at jeg ikke engang fortryder det.

Igennem min gode veninde Tina fik jeg et job i et elektronikfirma, hvor jeg skulle katalogisere kunder og den slags. Jobbet var dødkedeligt, men jeg havde hårdt brug for pengene, da jeg efter en skilsmisse pludselig sad med en husleje, jeg næsten ikke kunne betale.

Tina arbejdede selv i marketingsafdelingen og havde et fedt job og en virkelig god løn. En gang havde jeg spurgt hende, hvordan hun havde fået fingrene i det job, når hun ligesom jeg, var startet fra bunden for knapt et halvt år siden.

Tina svarede lidt undvigende, at hun blot havde sagt til Jens vores chef, at når et bedre job blev ledigt, så var hun interesseret. Og så en dag, fik hun et nyt job.

– Giv ham, hvad han vil have, så får du et bedre job, sagde Tina
Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle tro, det lød lidt for fantastisk, men jeg skrev mig det alligevel bag ørerne, for sandheden var, at jeg selv godt kunne tænke mig et bedre job på et tidspunkt.

Til gengæld var jeg begejstret for mine kolleger, især flere af fyrene, som jeg fandt utroligt søde. Tina mente, at jeg var seksuelt understimuleret som følge af mit kiksede ægteskab, hvor min mand altid efter udløsning faldt i søvn og overlod mig til at tilfredsstille mig selv.

Hun havde sikkert ret, jeg havde enormt behov for for at føle mig lækker og klædte mig hver dag på med omhu, dvs jeg sørgede altid for at have en god dyb kavalergang og en fræk røv i stramme i bukser.

Jeg var lige blevet 34, og jeg var sulten efter opmærksomhed og sex. Måske kunne man kalde mig desperat, det er ok, det var jeg.

En dag i slutningen af juni skulle vi have sommerfest, og jeg glædede mig rigtig meget, for der var flere søde fyre, som jeg sagtens kunne forestille mig at ende ude i garderobeskabet med.

Firmaets sommerfest stod for døren, og jeg smuttede i min nye helt stramme silkekjole, der kun lige formåede at holde mine store bryster på plads. Jeg spejlede mig og var tilfreds med min krop. God talje måske lidt for brede hofter, til gengæld var min røv rund og fast og mine bryster nogle dejlige globusser.

Da jeg ankom, blev jeg skuffet over at se alle mine planlagte erobringer med dates ved hånden. Pokkers, men skuffelsen varede kun kort. For jeg kom til at sidde ved samme bord som Jens min chef.

Han smilede hele tiden med en perlehvid tandrække, og jeg kunne ikke lade være med at tænke på, at han egentlig så ret godt ud, en lækker 55-årig mand. Jens` kone var også med, men hun sad ved et andet bord.

Han spurgte mig, om jeg var glad for at være i firmaet, og jeg smilede mit sødeste smil. Jeg lagde mærke til, at hans øjne klæbede sig fast til mine struttende bryster. Hans blik var så intenst, at jeg straks fik stive brystvorter, som jeg akavet forsøgte at skjule med armen.

Jeg havde godt nok hørt rygter om, at Jens´ pik havde været på julebesøg hos flere af firmaets piger, men jeg troede helt ærligt ikke rigtigt på det. Men hans øjne blev hængende og gled langsomt ned til mine svulmende lår og standsede ud fra mellemrummet mellem mine ben.

Jeg fik røde kinder og begyndte at svede, bare jeg nu ikke fik en svedplet omkring min revne, det ville være for pinligt.

For at stoppe situationen tog jeg mod til mig og spurgte om et evt. ledigt job. Han kiggede på mig og fik sikkert øje på mine hektisk blussende kinder, så smilede han.

– Det kan vi måske godt finde ud af, sagde han. Vi kiggede på hinanden. Men der er mange om buddet, det kommer an på, hvor interesseret du er, fortsatte han.

Vi kiggede på hinanden og jeg begyndte langsomt at fatte, hvor han ville hen. Drømmen om et job ligesom Tinas fik mig til at tage en hurtig beslutning.

– Ok, sagde jeg og var ikke helt sikker på, hvad jeg havde sagt ja til.
– Så mødes vi på mit kontor om ti minutter og snakker videre, sagde han og forlod bordet og gik hen til sin kone.

I de ti minutter jeg nærmest sad som forstenet, skete der noget mærkeligt. Tanken om jobbet gled ligesom i baggrunden, og istedet mærkede jeg, hvordan det begyndte at gløde i skridtet. Der var ingen tvivl, han var ude på at kneppe mig.

Da jeg kom ind på hans kontor, rystede mine ben, men det blev endnu værre, da Jens uden at se på mig beordrede mig til at klæde mig af. Da jeg ikke reagerede med det samme, kiggede han kort og bydende på mig og nikkede i retning af min kjole.

Jeg stod foran ham og hev kjolen op over hovedet. Mine bryster væltede tungt ud og jeg stod med mine små trusser og følte mig vanvittig usikker. Jens betragtede mine stive brystvorter og sagde, at jeg også skulle tage trusserne af. Jeg trak dem langsomt ned over knæene.

– Sæt dig på stolen her ved siden af mig og spred benene, denne gang smilede, han og smilet gik med det samme som et ryk gennem min krop.

Det var utroligt frækt, og jeg mærkede pulsen, der ligesom havde sat sig fast i min kusse. Jeg gik hen og satte mig og spredte benene vidt fra hinanden, så han kunne se min lyserøde varme kusse.

Jeg vidste, at jeg blev mere og mere våd, jo længere han liderligt stirrede på de fedtede kødfolder omkring min klitoris. Min lille våde mis var langsomt ved at udvikle sig til en kødædende plante, der var sulten efter en stor chefpik.

– Vis mig, hvordan du leger med dig selv, sagde han og gned sig på pikken. Bulen i hans bukser var ikke til at tage fejl af. Jeg slikkede mine fingre og kørte dem ind i revnen, mens jeg bevægede underlivet.

– Stik flere fingre ind, sagde han og lynede ned.
Han trak en stor rødlig pik frem, der stod stiv i en ret vinkel. Jeg skimtede hans liderlige dråber på pikhovedet. Om lidt ville jeg mærke ham inde i min drivende fisse, og tanken gjorde mig så liderlig, at jeg ikke kunne lade være med at stønne.

Jeg lagde mig næsten ned på ryggen, så han kunne se mig bedre, og stak så meget af hånden op i fissen, som jeg kunne. Jeg gled med fire fingre ind og ud af min kusse, som safterne havde gjort helt klæbrig.

Min chef sad og blev rød i hovedet, mens han masserede sit stive lem. Hans øjne stod på stilke, og luften begyndte at dufte af sex og liderlighed.

– Slik min pik, sagde han, og jeg krøb hen og tog om hans dunkende jern. Selv hans pik lugtede af chef, og jeg var nu sikker på, at der ikke var mange kontorkusser, der havde undgået at blive fyldt ud af hans styrestav.

Åh hvor havde jeg lyst til ham, og jeg lod min svirpende tunge glide ned over hans lem. Med den anden hånd tog jeg fat om hans hårde nosser. Jens begyndte at stønne og greb hårdt fat i mine bryster.

Jeg lod pikken ramme så langt ned i halsen som muligt og sugede af alle kræfter, som om jeg ville tømme ham for sæd. Det kunne han lide, for han sagde noget om, at jeg skulle passe på, for han havde også tænkt sig at mærke min stramme fisse.

– Sæt dig på mig, lad din våde fisse glide ned over min pik.
Jeg rejste mig med det samme og gik fuld af forventning hen til ham. Nu, nu skulle jeg have pik, og jeg spredte mine skamlæber, så han kunne komme ind.

Hans pikhoved stødte mod mit hul, og fuld af vellyst mærkede jeg, hvordan min smaskvåde fisse blev fyldt ud. Vi var helt tæt på hinanden, og så prøvede jeg endelig, hvordan det var at kysse sin chef.

Ulideligt frækt. Han var ikke nogen god kysser, nærmest for hård, men netop det pirrede mig helt utroligt.

– Jens, hviskede jeg, stik en finger op i min røv, vil du ikke nok?
Jeg havde allerede fat i hans hånd og førte den hen mod mit lille stramme røvhul.

Han gryntede liderligt og pressede straks en tyk finger mod min endetarm.
Åh, det var godt, jeg kunne næsten ikke få vejret og bevægede langsomt mit underliv op og ned over hans jern, mens jeg spændte mine kussemuskler.

Følelsen af hans stanghårde pik, der bare borede sig nådesløst op i kussen på mig, fik mig næsten til at hulke. For første gang i mange år mærkede jeg følelsen af at blive kneppet ordentligt.

Jens´ finger forsvandt dybere og dybere op i mig, jeg var fyldt ud, og jeg mærkede de første orgasmetrækninger igennem min krop.

– Jens, jeg kommer, jeg kan ikke mere, hylede jeg, og så forsvandt verden under mine fødder.

Jeg kunne ikke lade være med at skrige højt og tænkte ikke på, om andre kunne høre det. Min chef havde taget mig om hofterne og trykket mig hårdt ned over pikken.

I samme sekund mærkede jeg pikken blive ekstra stiv, og så sprøjtede han af al kraft sin sperm op i mig. Jeg modtog hans ladninger med fryd, stak hånden ned til fissen og fik noget på fingeren.

Jeg slikkede hans salte softice af fingeren og fik på den måde smagt, hvordan ægte chefsæd føles i munden. Jeg fik tøjet på, ordnet min kaotiske frisure og vaklede på usikre ben ud til sommerfesten, som nu var i fuld gang.

Jeg gik hen til Tina og fortalte hende, at jeg netop havde bollet med Jens, og at det havde været frækt.

– Ja selvfølgelig, sagde hun, han kan noget med den pik.
To uger senere fik jeg helt tilfældigt tilbudt et nyt job i firmaet.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.7 / 5. Stemmeantal: 7

Originally posted 2023-09-07 15:35:29.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *