Min kone afstraffede mig med pisk og strap-on

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

En dag på arbejdet, jeg tror det var en tirsdag, ringede til kone til mig og sagde at jeg skulle komme hjem med det samme. Jeg spurte om der var noget galt, hun gentog at jeg bare skulle komme hjem med det samme. Jeg aflyste resten af dagens møder, og skyndte mig ud til bilen.

Da jeg kom hjem, stod min kone udenfor. “Er der sket noget” spurte jeg. Hvorfor tog det så lang tid ??? Jeg stod måbende over for hendes spørgsmål. Jeg havde kørt som død og helvede for at skyde mig. “Bare vent du skal nok få din straf, forsatte hun, gå op i soveværelset jeg har lagt noget frem. NU sagde hun kommanderende. Nu kunne jeg mærke hvad hun ville, og stemningen var ladet med SEX. Jeg gjorde som hun sagde og da jeg kom op på sove værelset lå der på sengen; hals og hånd læder manchetter, brystkæde, en pisk og en putplugg. Jeg havde nu en ide om hvad hun ville, og jeg spillede med. Jeg tog macheterne på, fandt noget glidecreme tog butpluggen og gik ned til hende. Da jeg kom ned havde hun taget sine lange støvler på, sin pels og stod og ventede på mig. ” for anden gang har jeg måtte vente på dig, det bliver dyrt, kom med pisken.” Jeg gik ned til hende og hun sagde at jeg skulle lægge mig ned mig alle fire.

Hun hev pisken ud af hånden på mig. Inden jeg havde nået at slippe den, mærkede jeg den allerede hen over mine baller. “Har du det hele ” Ja svarede jeg. Endnu engang mærkede jeg pisken hen over min røv. ” har du fået lov til at svare .. Jeg sagde ikke mere, men mærkede at hun begyndte at trække butpluggen ud for at presse den hårdt og længere ind. Jeg gibbede, og mærkede at nu begyndte liderligheden at stige mig til hovedet. Og endnu en gang mærkede jeg pisken ” slap af” sagde hun med den mest liderlige stemme jeg nogen sinde havde hørt. Hun trak mig af sted i remmen som var påspændt min halsmanchet, jeg halsede efter på alle fire. Vi kom ind i stuen og hun satte sig i sofaen. Jeg havde stadig ikke set hendes fisse eller hendes bryster, og jeg håbede hun snart befalede mig til at slikke hendes fisse, jeg kunne allerede smage hende safter i min mund, og begyndte at fantasere om hvor varm hendes fisse var.

Hun befalede mig ud og hente en øl jeg rejste mig og inden jeg havde gået et skridt mærkede jeg igen pisken ramme mig. “har du fået lov til at rejse dig sagde hun. Jeg skyndte mig ned på knæ igen og kravlede ud mod køkkenet. Butpluggen bevægede sig i takt med min kravlen og min pik hang stift ned mod gulvet. Jeg kunne mærke at hun fulgte min tur i køkkenet. Det var lidt svært at kravle tilbage med to øl tilbage. men det gik, dog lidt langsomt. Da jeg kom tilbage, mærkede jeg med det samme pisken hen over min røv. ” fik du besked på at tage to med ind ??” Jeg vidste godt at jeg ikke skulle, men det kunne være hun ville straffe mig lidt mere. Hun begyndte at drikke af sin øl, mens jeg lå stadig på gulvet. Mine brystklemmer begyndte at gøre lidt for ondt, og jeg spurte hende om jeg måtte tage dem af. Hun lod med det samme pisken svinge mod min røv igen. ” Fik du lov til at sige noget” . Samtidigt begynde hun at trække hårdt i brystklemmerne. Jeg kunne mærke smerten helt ned i mine fødder. Pisken ramte igen min røv, og butpluggen. Hun pressede butpluggen lidt ud, og igen pressede hun den hårdt op i mig. Jeg var liderlig som bare fanden. “slik mig” – Yes – tænkte jeg, endelig fik jeg lov til at smage hende varme fisse, hun trak pelsen til side, og frem kom en dildo.

Hun havde taget påspændings dildoen på, den jeg plejede at kneppe hende med, når hun skulle have den i begge huller. Jeg kravlede op til hende. Hun tog rundt om dildoen med den ene hånd og den anden hånd rundt om hovedet på mig.

Hun pressede mit hoved ned mod dildoen. Jeg åbnede munden så meget jeg kunne og mærkede den kæmpe pik presse sig ind. Jeg sugede og suttede som jeg aldrig havde gjort andet. Og hun nød det.

Efter et stykke trak hun mig væk, hun sagde jeg skulle gå ud i køkkenet og lege lidt med mig selv og mit røvhul, men jeg måtte ikke komme. Jeg rejste mig og gjorde hvad hun sagde. Da jeg kom ud i køkkenet tog jeg brystklemmerne af, det gjorde ondt. Jeg begyndte at spille lidt på min pik og samtidigt legede jeg med butpluggen, jeg trak den lidt ind og ud, og blev mere og mere liderlig ved tanken om hvad hun ville gøre når jeg kom tilbage.. For at jeg stod lidt bedre, lænede jeg mig hen over køkkenbordet, og var helt i min egen verden, liderlighedens verden. Pludselig kunne mærke hun stod og kiggede på mig. Jeg fortsatte og lod som om jeg ikke vidste hun var der, og blev mere og mere liderlig. Nu kunne jeg mærke hun stod bag mig, og pludselig hev hun butpluggen og pressede dildoen op i røven på mig. Hun tog bryst klemmerne der lå på bordet og gav dem til mig og sagde jeg skulle tage dem på.

Da jeg satte dem på min stive brystvorter, pressede hun hårdt dildoen op i mig og tog om mine hofter og kneppede mig som om hun aldrig ville holde op. Jeg mærkede dildoen køre ind og ud af mit røvhul og det føltes fantastisk. Pludselig trak hun sig ud og satte igen butpluggen op i mig. Hun trak mig ind til stuebordet, lagde sig hen over det, og skreg at jeg skulle kneppe hende. Jeg var lidt i tvivl om hvilket hul jeg skulle tage, hun havde stadig dildoen påspændt, så i min søgen efter et hul, sagde hun “i røven, knep mig i røven” jeg stak min pik direkte op i røven på hende. Hendes safter fra fissen var drevet ned til hendes røvhul og uden problemer stak jeg min store pik op i hende. Jeg havde stadig butpluggen op i røven, brystklemmer på og jeg var liderlig som bare fanden, det var hun også. Der gik ikke lang tid før hun fik en kæmpe ladning sperm og i røven. Jeg lagde mig hen over hende, og troede at nu var det slut.

Hun rejste sig så min pik faldt ud af hende, ” tror du, at du er færdig” sagde hun. Det var jeg, både fysisk og psykisk men hun trak mig rundt og smed mig hun over bordet, trak butpluggen ud og pressede dildoen op i min røv igen.” Nu skal du prøve hvordan det var” hun kneppede mig endnu hårdere end før og jeg vidste ikke om jeg skulle grine eller græde. Det gjorde vildt ondt men samtidigt føltes det bare godt. Jeg kunne høre at hun kom i de vildeste orgasmer gang på gang, alt mens hun kneppede mig. Jeg havde slået hjernen fra og nu tog jeg bare imod, og tænkte på at jeg blev kneppet af en totalt liderlig kvinde der syntes at det var dejligt, og hvordan det måtte være at kneppe hende i hendes varme våde fisse.

Hun blev endelig færdig, og trak sig ud. Jeg tog brystklemmerne af, det gjorde ondt. Og jeg kunne nu virkelig mærke at jeg havde et røvhul, eller rettere sagt, det der var tilbage.

Vi drak en øl sammen, røg en joint, og gik op i seng. Da vi kom op, lagde jeg mig direkte over hende og kneppede hende i fissen mens jeg tænkte på at jeg lige var blevet totalt gennem kneppet i min røv.

Jeg sprøjtede min sperm op i fissen, trak mig ud lige efter, og faldt i dyb søvn men jeg drømte, om det der lige var sket.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmeantal: 6

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *