En lille sød ekshibitionistist pige

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Lad mig starte med at fortælle lidt om mig selv. Jeg er en 19-årig pige som for længe siden indså hvilken magt jeg kan have over hankønnet, når jeg blot spiller på de rigtige strenge.

Jeg ser nok lidt yngre ud end mine 19 år, og har vist et ret godt udseende; halvlangt lyst hår, blå øjne, et sødt smil, en slank solbrun krop med et par frække B-skåls bryster, lange slanke ben og en lille fast røv. Min interesse i hankønnet stammer helt tilbage fra min første oplevelse med sex, men den vil jeg fortælle om senere. Lige nu føler jeg trang til at fortælle lidt om en af mine små frække hobbies, som jeg udøver jævnligt.

Når trangen kommer over mig, må jeg bare ud og vise mig lidt frem. Jeg elsker sommeren og alle de muligheder den giver for “tilfældigt” at vise de hemmelige steder på min krop frem. En dag i starten af sommeren var særligt givende, og jeg vil her prøve at beskrive den kronologisk.

09.00 Med bussen mod stranden. En sød ung fyr på sædet overfor mig har en påfaldende interesse for min korte hvide sommerkjole. Det næsten gennemsigtige stof kan ikke skjule mine brystvorter, som stritter mod det og afslører min glæde ved at blive betragtet. Jeg fanger flere gange hans blik og smiler til ham.

Jeg ønsker han skal se jeg nyder hans blik og belønner ham med et bedre udsyn til mine lår. Mine trusser ligger som sædvanlig i tasken og ved at trække det ene ben op på sædet blotter jeg min kusse for ham. Jeg er glatbarberet bortset fra en lille sort trekant over kussen, og ved at mine skamlæber ligger halvt åbne foran hans øjne.

De vidunderlige kildrende fornemmelser i maven forstærkes da hans blik klistrer sig til min kusse, og jeg føler mig fristet til at lade en finger glide ned og lege lidt. Jeg venter og nyder hans blik. Da han hastigt skotter op mod mig og ser mit blik på ham drejer han hurtigt hovedet væk.

Det varer dog ikke længe før jeg igen fanger hans blik og smilende opfordrer ham til igen at kigge. Et par minutter endnu nyder jeg hans øjne på mig og mærker hvordan væden fugter min kusse. Jeg river mig løs fra nydelsen og trykker på STOP-knappen. Jeg bemærker den unge fyr rejse sig og stå af bussen sammen med de fleste andre som vil tilbringe dagen på stranden. 10.15

Efter lidt søgen har jeg fundet det perfekte sted. En gryde lidt væk fra de fleste mennesker. Tilpas isoleret til at jeg er uset fra stranden, men de omkringliggende gryder byder på udsyn til mit lille gemmested. Min unge beundrer fra bussen har i diskret afstand fulgt mig, og vælger “tilfældigt” en gryde kun ca. 10 meter fra min.

Jeg nyder allerede fra starten at have en tilskuer, i stedet for at skulle lave det sædvanlige “se-her-nummer” beregnet til at fange eventuelle emners interesse. Jeg giver mig god tid med at brede tæppet ud og arrangere mig, så han allerede ligger på sit håndklæde da jeg starter min afklædning. Eftersom min sommerkjole er min eneste påklædning, varer det kun få sekunder før jeg føler solens stråler kærtegne min nøgne krop.

Da jeg lader mit blik glide over mod ham og ser hans øjne hvile på mig, føler jeg igen sommerfuglene flagre i min mave. Jeg knæler på alle fire og retter usynlige folder på mit tæppe ud med min bagdel og fugtige skamlæber vendt mod ham. Tilfreds med tæppet sætter jeg mig og finder min sololie frem. Jeg fanger hans blik og smiler mens jeg hælder olie ud i hænderne. Fornemmelserne i maven breder sig ned i underlivet og sender en kriblen videre ned i min nu våde kusse.

Langsomt smører jeg mine arme og skuldre ind mens jeg fastholder hans blik. Jeg studerer hans slanke drengede krop, som kun skæmmes af hans store gule shorts. Langsomt lader jeg mine hænder glide ned af min brystkasse og kuple sig om mine bryster. Jeg nyder fornemmelsen af mine fingre som fordeler olien på mine bryster og strejfer mine hårde brystvorter.

Hans konstante blik på mig ophidser mig, og jeg ved at jeg kunne give mig selv orgasme på få sekunder. Jeg lader hænderne glide ned over min mave, som hurtigt bliver smurt ind. Lidt mere olie i hænderne, som nu glider ned over mine lår og underben. Langsomt lader jeg mine hænder glide op af mine inderlår til de når min kusse.

Jeg vil ikke vente længere. Siddende på tæppet lader jeg mine fingre kærtegne mine våde skamlæber og min lille hårde knop. Jeg spreder benene lidt mere og arbejder mig hurtigt frem til dagens første orgasme. Jeg mærker krampetrækningerne brede sig i kroppen og koncentrerer mig om at holde øjnene åbne og rettet mod ham. Et stille gisp undslipper mig og jeg ryster let over hele kroppen mens en vidunderlig orgasme raser gennem min krop.

Svedig og med en dejlig afslappet følelse i kroppen lægger jeg mig på ryggen og nyder solen. Et blik i hans retning og et hurtigt smil fra ham overbeviser mig om de muligheder som resten af dagen vil bringe.
10.45 Solens bagen er næsten for stærk. Jeg rejser mig og kaster et blik ud over stranden. Der er kun få mennesker endnu. Skråt neden for gryden ligger en ung kvinde med to små børn. Lidt længere væk ligger et par unge fyre. En ældre mand svømmer ude i vandet. Ellers ligger folk mere samlet henne ved kiosken og toiletbygningen.

Jeg går ned mod vandet og gyser lidt da jeg træder ud. Vandet føles koldt mod min varme krop, men jeg nyder fornemmelsen da jeg langsomt lader mig glide gennem vandet. Jeg ser den ældre mand kigge nysgerrigt mod mig da jeg svømmer forbi ham, men sender ham blot et smil. Efter et par minutter i vandet går jeg igen op mod min gryde. Den unge fyr ligger nu på ryggen uden sine shorts på.

Med front mod ham begynder jeg at tørre mig mens jeg åbenlyst studerer ham. Han pik ligger skråt op af hans mave. Jeg kan se han skeler hen mod mig, mens han lader som ingen ting. Hans krop forråder ham dog og langsomt begynder pikken at kravle op af hans mave mod navlen.

Jeg fortsætter med at betragte ham og føler ophidselsen brede sig ud i min krop. Han drejer sit hoved mod mig og kigger lidt spørgende på mig. Jeg smiler og nikker umærkeligt til ham. Hans højre hånd glider op på låret og en finger strejfer hans pung. Jeg nikker lidt tydeligere og sætter mig på knæ på mit tæppe. Jeg ser hans hånd glide op og lukke sig om hans stive pik.

Dirrende af ophidselse finder mine fingre hurtigt ned til min kusse, som jeg kærtegner mens jeg ser hans hånd begynde rytmisk at gnide på hans pik. Jeg nyder at se ham spille pik foran mig mens jeg selv febrilsk arbejder mig frem mod en orgasme. Hans hånd gnider kraftigt på hans stive pik mens han fastholder sit blik på mig. Jeg nyder at onanere foran ham mens de andre strandgæster risikerer at få indblik i vores leg, og intensiverer mine fingres leg i kussen.

Jeg belønnes med en hurtig orgasme som knapt er stilnet af inden jeg ser ham rejse sig på knæ. Med lynhurtige bevægelser glider hans hånd frem og tilbage på pikken mens hans anden hånd glider ned til hans pung. Trods afstanden ser jeg tydeligt hans muskler spændes inden sæden sprøjter ud fra ham. Tre stråler lander i sandet foran ham inden de sidste dråber drypper ud af ham. Jeg smiler igen til ham og modtager et smil retur. Dejligt at have en medspiller en gang imellem.

12.00 Jeg har fået sol nok for i dag og begynder at pakke mine ting sammen. Jeg undgår bevidst at møde hans blik, da jeg ikke vil give ham nogen falske forhåbninger om en fortsættelse. Jeg går ned til kiosken og køber en is.

Mens jeg venter på bussen lader jeg et par 12-13 årige drenge få et glimt af hvad der venter dem senere i livet og frydes ved at se en bule vokse frem i den enes badebukser. Dybt inderst inde har jeg en fantasi om at nyde en helt ung fyr, men foreløbig har jeg kunnet holde den nede. Synet af hans hurtigt voksende bule efterlader dog min kusse drivende våd. Jeg rejser mig for ikke at plette kjolen og river modvilligt mit blik væk fra hans bule. Bussen kommer heldigvis snart.

12.45 På trods af det gode vejr er der mange mennesker på strøget. Jeg nyder at gå nøgen under kjolen og studere menneskemængden. Jeg stopper ved en tøjforretning og kigger ind. Bag disken står en ung pige og lægger tøj sammen. Jeg går ind og ser mig lidt omkring. Kaster et par hurtige blikke mod prøverummet og finder en kjole på et stativ. Jeg spørger hende om de har andre farver, og studerer hende lidt nærmere mens hun søger i stativerne. Hun finder to andre farver og viser mig hen mod prøverummet.

Hun trækker forhænget for og jeg hører hende gå væk fra prøverummet. Hurtigt smutter jeg i en af kjolerne og smider de andre to på stolen. Jeg trækker forhænget lidt fra og spørger hende om hun har kjolen et nummer mindre. Hun vender hurtigt tilbage og rækker mig kjolen. Uden at trække forhænget til fortsætter jeg med at udspørge hende om kjolen mens jeg hurtigt trækker den “for store” kjole af.

Jeg studerer hendes ansigtsudtryk da hun ser min nøgne krop og føler lyst til at vise hende mere. Hun ser lidt forlegent væk mens jeg prøver kjolen og lader mine hænder glide ned over den og derved kærtegner min igen ophidsede krop. Med en utilfreds mine trækker jeg igen kjolen af og nyder at se hendes øjne løbe ned over min krop.

Nøgen rækker jeg hende kjolerne og lader let min hånd strejfe hendes ene bryst. Det giver et gib i hende og hun trækker sig et skridt tilbage. Jeg ved jeg ikke kan få mere ud af hende og takker hende for hjælpen. Mens hun hænger kjolerne på plads klæder jeg mig hurtigt på og forlader butikken. Jeg er vildt ophidset og trænger til en orgasme. Men denne gang vil jeg ikke selv give mig den. Jeg vil mærke en anden krop mod min, og ved hvor den findes.

14.00 Jeg går ind på caféen og ser ham stå bag baren. Han snakker med to kolleger og ser mig ikke før jeg sætter mig op på en barstol lidt fra ham. Han smiler glad da han genkender mig og kommer straks hen til mig. Jeg bestiller et glas koldt vand og vi sludrer lidt om gamle dage.

Da samtalen går lidt i stå kigger jeg ham i øjnene og fortæller ham at jeg savner ham og har lyst til ham. Nu ! Han kigger lidt forvirret men interesseret på mig og spørger: Nu ? Jeg nikker bare og han smiler bredt. Han snakker lidt med sine kolleger og vinker mig så om bag baren.

Han leder mig ind gennem baglokalet og ind i noget som ligner et omklædningsrum. Her låser han døren og vender sig mod mig. Hurtigt mødes vores munde og jeg genkender hans tunge som vildt presser sig ind i min mund. Med rystende fingre åbner jeg hans bukser og knæler foran ham mens jeg trækker dem ned. Jeg frydes ved gensynet med hans pik som halvstiv peger mod mit ansigt. Hurtigt trækker jeg hans forhud tilbage og lader mine læber lukke sig om pikhovedet.

Mens jeg stille lader min tunge spille over det mærker jeg blodet fylde hans pik som i små ryk bliver stiv i min mund. Jeg sutter langsomt på ham mens jeg lader en hånd lukke sig om hans pung. Jeg nyder at føle de runde nosser bag den bløde hud og masserer dem blidt mens jeg suger hans pik længere ind i min mund. Jeg lader min tunge glide ned over pungen og slikker den mens min hånd gnider hurtigt på hans nu stenhårde pik.

Han stønner højt og jeg slipper ham. Hurtigt trækker jeg kjolen af, læner mig op af væggen og mærker straks hans pik glide mod min kusse. Hjemmevant presser han den ind i mig og begynder at kneppe mig med dybe stød. Hans ene hånd glider over mine bryster og krammer dem skiftevis mens hans pik glider ind og ud af mig. Jeg mærker dagens lyster samle sig i mig og beder ham kneppe mig hårdere. Hans hurtige dybe stød driver mig, godt hjulpet af mine fingre omkring klitoris, frem mod orgasmen. Jeg stønner vildt og da en af hans fingre finder ned mellem mine balder og presser sig ind i mit bageste hul slipper jeg kontrollen og nyder at føle kramperne fare gennem min krop.

Jeg hulker og føler benene knække sammen under mig. Kun hans pik i mig og hans arm rundt om mig holder mig oppe mens han langsomt knepper mig færdig. Skønt jeg stadig er omtumlet af orgasmen ved jeg han endnu ikke er kommet. Jeg knæler foran ham og lader igen min mund finde hans pik. Hurtigt lader jeg mine læber glide frem og tilbage over hans pikhoved mens jeg gnider kraftigt med den ene hånd.

Jeg lader den anden hånd massere hans pung, som allerede er sammentrukket og klar til at blive tømt. Jeg presser hans pung bagud og kan med en finger nå hans bageste hul. Hurtigt væder jeg fingeren med spyt og presser den ind i ham. Jeg ved fra gamle dage at lidt fingerleg på hans prostata får ham til at komme eksplosivt, så jeg trækker munden væk fra ham og spiller nu hans pik hurtigt mens jeg masserer hans nosser og prostata. Reaktionen kommer hurtigt, og jeg ser sæden skyde ud fra ham. Det første sprøjt rammer mig på halsen og jeg retter hurtigt hans pik mod mine bryster.

Mens han stønner dybt ser jeg hans sæd ramme mine bryster. Langsomt gnider jeg ham færdig, og ser de sidste dråber løbe ned af min hånd. Jeg suger forsigtigt på hans pikhovede og slikker ham ren mens sveden løber ned af ham. Han rækker mig et håndklæde og jeg tørrer hans sæd af mig mens han ordner sit tøj. Galant hjælper han mig i kjolen og kysser mig blidt inden vi går ud i cafèen.

Vi ignorerer de svedne grin fra hans kolleger og tager afsked som de to gamle venner vi er. Fridagen er slut. I aften kalder arbejdet. Men der kommer andre dage . . . . .

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmeantal: 24

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *