Mødet I Indkøbscenteret

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Han sad afslappet på den hårde bænk. Perfekt placeret ved udgangen af centret i nærheden af kasserne. Det eneste plus ved at tage med konen ud på den ugentlige handleinddag og bruge sin fridag, var at sidde her, hvor han kunne sidde og se de mange piger som kom ud fra butikken.

Hans øjne gled hen over de kvinder, som gik forbi ham. Han lod sit blik glide nedefra og op. Fra perfekt velplejede fødder, op over læggene, og til lårene som forsvandt unde nederdelene.

Hans kone, var stadig attraktiv. Hun stod og diskuterede med en kassemedarbejder over en kvittering. Han sukkede.

En gennemtrængende farve tiltrak hans opmærksomhed. Et par lyse orange flip flop sandaler båret af, hvad der kun kunne være en ung pige. Han fulgte med blikket hendes brune fejlfri, let muskelmarkerede ben hele vejen op til hendes røde, stramme og korte nederdel.

Han fulgte de orange sanddaler og ejerens veldrejede ben. En gruppe af mennesker gik forbi ham, slæbende på alverdens indkøb, og brød et kort øjeblik hans udsigt.

Da gruppen havde passeret, var hun allerede på vej væk. Han så, hvordan hun førte en hånd igennem sit lange brune hår, som pirrende og smidigt strakte sig ned til hendes nederdels overkantkant, hvor det bølgede frem og tilbage hen over hendes nøgne nederste del af ryggen. Han kunne mærke, hvordan han voksede sig ubehageligt stiv i sine bukser. Han var blevet helt tændt. Han sad nøjsomt og fulgt hvert af hendes skridt, med det håb for øje, at blive belønnet med et direkte udsyn syn til hendes trusser.

Pludselig fløj noget hvidt ud af pigens hånd – hendes kvittering faldt i en langsom, utilregnelig bevægelse til jorden, og landede lidt væk fra hende. Hun strøg sit hår til side og vendte sig om. Hun begyndte at bøje sig ned, og hendes afrundede røv tiltrak sig alt hans opmærksomhed. Han mærkede hvordan pladsen blev endnu mere trang i bukserne. Paralyseret så han, hvordan hendes foroverbøjede krop forårsagede, at hendes nederdel trak sig lidt opefter.

“SKAT!” lød en irriteret stemme.

Han vendte sig hurtigt og så sin kone stå foran ham, hendes ansigt var ikke venligt. Hun havde set ham … han var blevet fanget.

Han følte sit ansigt begynde at blive varmt. Ideerne føg igennem hovedet. Hvad kunne han finde på? Hvordan kunne han forklarer sig ud af denne situation.

“Skat, er du opmærksom? Jeg fortalte dig, at jeg har brug for at tale med en leder. Kan du vente her, mens jeg går til kundeservice?” spurgte hun. Puha, hun havde ikke opdaget han han siddet og stirret efter den unge pige.

Han smilede varmt og forstående. “Helt fint, skat. Dejligt du gider tage dig af det. Jeg sidder bare her og venter.” Hun smilede og gik hen mod skranken med kundeservice skiltet.

”Hvor var jeg? Endnu vigtigere endnu, hvor er hun? Tænkte han.

Han vendte sig om, for at kigge efter den stramme røde nederdel, det lange brune hår, og disse latterlige orange flip flop sanddaller. Hans øjne søgte i mængden af mennesker. Han kunne ikke se hende. Han sukkede. Hun havde sikkert forladt indkøbscentret. Pludselig mærkede han et ryk i bænken, nogen satte sig ved siden af ham på bænken. Han drejede hovedet forsigtigt. Ud af øjenkrogen kunne han skimte en skrigende orange flip-flop, som dinglede ved siden af ham.

Han hjerte begyndte at slå hurtigere, og ikke nok med det, hans pik dunkede, som om den hvert øjeblik kunne springe ud af bukserne. Han drejede hovedet det sidste vej mod personen ved siden af ham. Hans håb var, at han ser afslappet og nonchalante ud. I sit perifere syn, så han hendes slanke kønne ansigt under det lange brune hår. Noget af håret var gledet om foran på kroppen af hende, det dækker hendes store og fyldige bryster. Hendes stramme hvide top sad tæt og afslørede at hendes mave var smal og trænet.

Han hostede i håb om at overraske hende, så hun ville ændre siddestilling – han kunne ikke have bedt om en bedre reaktion. Hun vendte sig hurtigt mod ham, store brune øjne og tykke vipper kiggede overraskende på ham.

“Er du okay?” spurgte hun med en let accent. Hans pik pressede på i bukserne, hun var latinsk af udseende. Han nikkede og smilede. Han så væk.

Pludselig mærkede han en kildren på hans underarm. Han kiggede ned og så hendes lange mørke hår stryge hen over hans hud, hun havde ført sin hånd gennem håret for at få det til at sidde rigtigt. Igennem lugten af linoleum og supermarked opfangede han en duft af krydderi og kanel blandet med duften af hendes shampoo. Han mærkede varmen fra hendes krop, da hun skiftede position for at side mere komfortabelt. Hendes slanke hænder og velplejede negle, betjente knivskarpt den mobiltelefon hun havde taget op af en lille håndtaske. Hun havde alt fokus på telefonen.

Han kiggede hurtigt rundt, for at sikre hans kone ikke var i nærheden, så kiggede han ned og så hun havde stillet sin indkøbspose imellem dem. Han handlede pludseligt og uden tanke – puffede posen ud over bænken og ned på det hvide flisebelagt gulv.

“Undskyld …Det er jeg ked af,” stammede han. Hans pik var hård ved tanken om, at hun nu ville bøje sig forover for at begynde at samle tingene op.

Hendes gyldne brune øjne glimtede tilgivende, hun smilede. I stedet for at bukke forover, rejste hun sig op med røven drejet over mod ham. Alt hvad han kunne gøre var at stirre på hendes veldrejede røv. Hvad var det hun havde tænkt sig?”, tænkte han. I det korte øjeblik der gik, kunne han mærke, hvordan alt på ham begyndte at dunke. Det var, som om tiden gik langsomt. Hun bøjede sig langsomt ned for at samle posen op, og pludselig slog det ham, hun var tændt på ham – hun havde selvfølgelig regnet ham ud. Hendes runde, faste balder pressede imod hendes nederdel. Hendes stramme nederdel trak en smule op, og han kunne se lige op imellem hendes lår. Hendes balder var ikke mere end 20 cm fra hans ansigt. Hun rakte ud efter posen og kiggede i samme bevægelse bagud på ham. Hendes øjne var smilende – i en hurtig bevægelse lod hun som om hun tabte sin håndtasketaske. På en eller anden overbevisende måde, formåede hun at spilde indholdet af hendes taske ud over gulvet omkrig hende. Hun kiggede op på ham, opfordrende til at nyde det. Hans pik ville ud nu – det skulle den.

Hans kone var ingen steder at se, hurtigt greb han en indkøbspose og lagde den i sit skød, hans hånd gled ned under posen og lynede ned. I en hurtig bevægelse fik han trukket sin pik ud. Den var skjult af bæreposen.. Hans pik blive helt hård ved tanken om at onanere i hemmelighed foran alle disse mennesker, som gik mindre end 20 m væk. Han lænede sig lidt længere frem, indtil hans næse næste rørte ved hendes balder.

Hans puls steg – var der nogen som så ham? På nuværende tidspunkt var han ligeglad. Han førte sin frie hånd op til hendes fisse, og med en finger skubbede han i en bevægelse hendes trusser tilside. Han tog et kig omkring sig. Ingen så ud til at bekymrer sig, eller kigge på dem. I en hurtig bevægelse trak han hele ansigtet hen til hendes fisse. Han slikkede hende et par gange, inden han trak sig tilbage igen. Hun var plask våd.

Han begyndte at køre sin hånd op og ned, omkring sin pik. Han bemærkede at hun gjorde sig yderst langsommelig med varerne. Ingen bemærkede hvad der skete. Tanken om alle de mennesker som gik rundt om dem, uden at lægge mærke til hvad de i hemmelighed var i gang med, tændte ham endnu mere.

Med sin anden hånd begyndte han at lade som om, han hjalp hende med varerne. Han kunne på denne måde læne sig frem og tilbage i sædet, og hver gang han kom nær hendes fisse, slikke hende et par gange. Hans pik var anspændt og pulserende, da et ældre ægtepar uvidende smilede til ham, da de gik forbi. Han smilede tilbage.

Pludselig rejste hun sig op. Han var forvirret – var det forbi? Hans ene hånd havde stadig et fast greb om pikken. Så var det at hun afslørede sin plan for ham. Hun kiggede til siden mens hun sendte ham et smil og lavede et lille nik med hovedet, for at få hans øjne til at kigge i den retning hun havde vendt sit blik.

Han fulgte hendes blik. Hun kiggede over mod det ene hjørne af supermarkedet. Det var lidt afsondret. Det var der nede, der var kundetoiletter.

Han var med på ideen. Han kiggede sig hurtigt rund – hans kone var ikke at se. Derpå fik han i en fiks bevægelse trykket sit stive lem ind i bukserne. Det var svært at lukke dem, men med lidt massen fik han det gjort.

Pigen var allerede et stykke foran ham, da han fik rejst sig op. Han bar indkøbsposen foran sig således, at den skjulte hans store bule i bukserne. Han kunne mærke nervøsiteten for at blive opdaget strømme igennem ham som et skud adrenalin. Han kiggede sig hele tiden rundt, men samtidig kunne han mærke sit dundrende lem i bukserne. Han tændte på det farlige i situationen – han kunne ikke stoppe nu.

Hun tog fat i håndtaget til dametoilettet og åbnede døren. Han fulgte hende ind.. Et par skridt og de stod tæt op og ned af hinanden inden bag en låst dør i en af toiletbåsene. Hun hev posen med varerne fra ham, og stillede den på jorden. Så vendte hun sig om og lænede sig forover med sine hænder støttende på toiletsædet. Det meste af hendes fantastiske røv viste sig for ham. Hun var pjask våd. Det var tydeligt at se på hendes stor våde plet på trusserne, som var faldet tilbage på plads. Han lod sine hænder glide op og ned af hendes runde og velformede røv. I et par bevægelser fik han skubbet hendes nederdel helt op, så alt var blotlagt.

”Knep mig” sagde hun i en lav kommanderende tone. Hun førte sine hænder op til trusserne og trak dem ned, så de gled ned om hendes ankler. ”Knep mig”, stønnede hun igen.

Han fik hurtigt fumlet sine bukser op og trukket pikken ud. Det var vidunderligt, endeligt at kunne give den, den plads, som den skulle bruge.

Han tog fat om sin pik med sin højre hånd, og lagde sin venstre på hendes venstre balle.

Langsomt begyndte han, at støde sit pikhoved ind imellem hendes våde og opsvulmede skamlæber. Hun var meget stram. Et forsigtigt støn kom fra pigen. Så trykkede han pikken det sidste stykke ind. Hun kæmpede for ikke at skrige højlydt, kunne han se. Så begyndte han i hurtige og hårde stød at bevæge hofterne frem og tilbage. Hun trak vejret hurtigere og hurtigere. Han var selv ved at stønne højlydt, men kæmpede for at holde det inde. Et par små skrig undslap engang imellem hendes læber. Det gjorde ham endnu mere liderlig. Han stødte hårdere.

Orgasmen var på vej kunne han mærke. Han var i instinkternes vold nu. Han tog fat om hendes taljer, og tog lidt af farten af, men begyndte at støde dybere. Han kunne mærke, hendes fisse begyndte at trække sig sammen om hans pik i små hurtige bevægelser. Pigens safter drev ned over hans lem og videre ned over hans nosser. Så kom hun i små stød. Små piv kom fra hendes mund. Nok til at man ville lægge mærke til det, hvis man sad i en af de andre toiletbåse.

Hun kiggede bagud på ham, og smilede frækt med hele ansigtet, så vendte hun sig om og trak ham hen til sig, i en hurtig bevægelse fik hun byttet plads med ham og givet ham et lille puf som tegn på, at han skulle sætte sig ned på toilettet.

Hans pik dunkede. Hun satte sig på hug foran ham og med sin ene hånd tog hun et fast greb om roden på hans pik, mens hun med den anden begyndte at lege med hans nosser. Hun lod sin hånd om pikken begynde at bevæge sig i langsomme bevægelser, op og ned. Hun kiggede med et frækt smil op på ham, og langsomt førte hun munden hen til hans pikhoved. Med tungespidsen begyndte hun at drille hans glans, alt sammen mens hun stadig havde øjenkontakt med ham.

Det varede ikke længe, kunne han mærke. Hans pik begyndte at dunke voldsomt. Hun kunne mærke det. Hun lod hele munden glide nedover pikken. Så begyndte hun i hurtige bevægelser at sutte – op og ned.

Det væltede ud af ham med sperm inden længe. Hun fortsatte med at sutte i nogle sekunder, inden hun trak munden væk. Spermen løb ned over hendes hage. Hun kiggede på ham og smilede. Så rejste hun sig op og vendte sig mod vasken. Hun åbnede for vandet, og tog en ordentlig slurk.

Han rejste sig op og trak bukserne op. Da han lynede op, åbnede hun døren og med sin indkøbspose i den ene hånd, forsvandt hun ud af døren. Et øjeblik efter kunne han høre hoveddøren til toilettet blive åbnet, og kort efter lukke med et smæld igen. Han kiggede ud. Der var ingen. Han gik over mod døren ud mod indkøbscentret.

Idet han tager sin hånd rundt om dørhåndtaget, bliver døren åbnet udefra. Han er lige ved at få den i hovedet.

Han bliver svimmel – opdaget – der står hans kone. Sekunderne går langsomt.

Hun ser på ham med et overrasket blik. “Nå her er du – hvad laver du her – du ser jo helt rundt på gulvet ud” siger hun. Et par sekunder går… Han skal til at svare, da hun bryder ind med et overbærende smil

”Herretoilettet er altså den anden dør skat”. Det er som om en tung byrde letter fra hans skuldre.

”Tak søde” fremstammer han, mens han i et langt skridt smutter forbi hende og ud af døren fra dametoilettet…

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.1 / 5. Stemmeantal: 8

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *