Sofies uskyld

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg sad ovre hos naboen en forårsaften og fik en øl. Vi snakkede om løst og fast og så på nogle billeder, bl.a. fra hans nieces konfirmation sidste forår. Hun hed Sofie, og jeg havde snakket adskillige gange med hende, når hun var på besøg hos dem. Da var hun bare en pige, men på billederne kunne jeg se, at ændringen mod kvinde hastigt var begyndt. Hun så yndig ud med det mørke hår, der som altid var flettet bagi. Den hvide konfirmationskjole afslørede, at hendes bryster var blevet rimeligt udviklede, og på billederne fra senere på aftenen viste hun næsten det hele i en stramtsiddende top og et par meget snævre jeans. Hun var tydelig stolt af at vise sine små hofter frem. Hende håbede jeg stadig at have forbindelse med. – og lejligheden bød sig lidt senere på måneden, da naboen holdt åbent hus i forbindelse med sin runde fødselsdag. Her var Sofie indkaldt som medhjælp i køkkenet. Da jeg ankom, skulle jeg lige et smut omkring køkkenet for at sige tillykke med konfirmationen sidste år, jeg havde ikke set hende siden da. Hun lyste op i et smil og omfavnede mig. Jeg strøg hende over håret og holdt hende derefter ud fra mig i strakte arme.

”Det må jeg nok sige.” Jeg så beundrende på hendes krop. Hun smilede genert og vendte siden til. ”Det kommer jo bare af sig selv, ikke” var hendes kommentar.

Flere gange i de næste par timer var jeg i kontakt med hende, hver gang sendte hun mig et bedårende smil. Senere på eftermiddagen, da det efterhånden kun var de nærmeste, der var tilbage, så jeg hende gå over plænen ned til det lille skur ved søen. Havde hun en fræk aftale med en kæreste? Det måtte undersøges. Jeg gik en såkaldt tilfældig tur i haven og kom da også forbi skuret. Jeg lyttede ved døren, men der var intet at høre. Måske var hun gået. Jeg åbnede døren, og dér stod hun helt alene ved vinduet og så ud over vandet. Det gav et sæt i hende, da hun hørte døren blive åbnet, men kom med sit sædvanlige søde smil, da hun så mig. Hun stod bare og slappede lidt af og betragtede fuglelivet på søen. Jeg lukkede døren og haspede den indefra.

Jeg gik over og stillede mig ved siden af hende, og vi stod et stykke tid og så på et par blishøns, der muntrede sig sammen. Jeg lagde en hånd på hendes skulder og gav den et lille klem. Et øjeblik virkede hun lidt skræmt. Hun så først på hånden, og så derefter på mig med et lille forsagt smil. Jeg opbød al min charme og sendte hende et stort fortroligt smil. Det tøede hende lidt op. Hun smilede tilbage og sænkede skuldrene, der havde været noget anspændte og lænede sig en anelse ind til mig. Med hånden på hendes skulder listede jeg min tommelfinger op over kraven og berørte hendes hals ganske let. Da det ikke så ud til at genere hende, gjorde jeg berøringen lidt kraftigere. Jeg kælede min tommeltot ned til hendes fremstående kraveben og fulgte benet fra halsen og et stykke ud mod skulderen, frem og tilbage ganske langsomt og meget blidt. Samtidig prøvede jeg at trække lidt ud i hendes halsudskæring for at få et blik ned i nærheden af hendes spæde bryster. Hun havde ingen bh på der kunne genere udsynet. Solen skinnede på hende og afslørede hendes ferskenhud med tusindvis af næsten usynlige små hår, der dækkede hele overfladen.

Da hun ikke reagerede afvisende på mine kærtegn, besluttede jeg mig til at gå lidt videre. Jeg listede om bag hende og lagde også den anden hånd på hendes skulder. Jeg lod lidt, som om jeg ville massere hendes muskler i nakken, og hun syntes da også, det var dejligt oven på dagens hårde slæben rundt. Samtidig greb jeg fat i skjortekraven og trak så tilpas ud i begge spidserne, at jeg kunne se ned over brysterne. De var perfekte, ingen spidsen, men en utrolig flot runding frem mod en let forhøjning med det mørkere område omkring vorten og endelig til sidst de yndigste små brune vorter. Jeg stod og beundrede dem et stykke tid og hun var åbenbart klar over mit forehavende.

”Er de pæne?” ville hun vide. Det kunne jeg jo ikke svare på, når jeg ikke havde set dem rigtigt, måtte jeg jo belære hende. Jeg spurgte, om det var i orden, og efter et øjebliks tøven smilede hun og sagde ja.

Med hænderne på hendes skuldre drejede jeg hende rundt. Hun så lidt forskræmt op på mig, mens jeg lod hænderne glide ned til den første skjorteknap. Jeg begyndte at knappe dem op, én efter én indtil jeg nåede bukselinningen. Så lod jeg hænderne glide langs sømmen op til kravespidserne. Endnu havde jeg ikke blottet noget. Jeg krængede nu skjorten bagover og ned om hendes ryg. Dér var de, brysterne, i fuldt flor. Hun prøvede rent reflektorisk at få hænderne op for at dække for dem, men skjorten sad, så det ikke kunne lade sig gøre. Jeg forsikrede hende, at det nok var de flotteste bryster, jeg nogensinde havde set. Hun bøjede hovedet og rødmede dybt. De VAR virkelig flotte, som om tyngdeloven ikke virkede på dem, perfekt rundede og en meget lækker let brunlig farve.
Jeg satte mine hænder på hendes mave, tommelfingrene ved navlen og de andre fingre ud til siden. Jeg lod dem glide opad til underkanten af hendes ribben. Langsomt, meget langsomt kælede jeg fingrene op over det ene ribben efter det andet, indtil de bevægede sig op over brysternes hvælving. Blødheden var ubeskrivelig, som den fineste silkepude. Rundt og rundt bevægede mine fingre sig, dog undgik jeg bevidst at berøre hendes brystvorter. De var ved de første svage berøringer af brysterne begyndt at vokse til næsten dobbelt størrelse. Til at begynde med havde hun stirret tomt ud i luften, men efterhånden gled hendes øjenlåg ned, og hun lagde hovedet lidt bagover. Det var næsten som at kæle med en kat og med det samme mærke en positiv reaktion. Hun nærmest skød brysterne frem mod mine fingre, der stadig cirklede rundt. Hun begyndte at dreje sig lidt fra side til side, helt tydeligt i et forsøg på at få mine fingre til at ramme vorterne, men jeg undgik det behændigt. Hun begyndte at trække vejret lidt tungere, og jeg overvejede, hvor længe jeg skulle lade hende lide. Jeg lod fingrene lave små knibebevægelser ved roden af brysterne, som når man ovenfra tager om et glas honning med alle fem fingre. Hele tiden startede jeg ved roden og lod fingrene glide ud mod vorten, mens jeg klemte lidt, Jeg slap lige inden fingrene nåede vorten. Hun kom med små brummelyde hver gang det ikke lykkedes hende at få kildet vorterne. Endelig lod jeg fingrene følge med ud, lod dem standse om vorterne og, næsten uden at klemme, nulrede jeg dem lidt rundt. Hun åbnede munden og kom med et ”Årrhhhhhh”, mens hun pressede vorterne mod mine fingre. Jeg slap med den ene hånd, bukkede mig ned og tog vorten i munden, satte tænderne blidt i den og kørte frem og tilbage, mens min tunge spillede hen over spidsen. Hun prøvede at få armene fri. Med min frie hånd knappede jeg hendes skjorte op ved håndleddene. Den gled lige så stille på gulvet, og straks mærkede jeg begge hendes hænder på mit hoved. De skiftevis pressede det ind mod brysterne og trak det ud, så den lille vorte blev trukket med ud af mine tænder. Et par gange smuttede den ud af tændernes greb. Hun udstødte et lille smertensskrig, men pressede straks mit hoved ind til vorten igen. Da den smuttede næste gang, pressede hun mit hoved over til det andet bryst, hvor jeg fortsatte behandlingen. Hun begyndte næsten at klynke lidt af velvære ved mine berøringer.
Min pik havde ret hurtigt fået en god udvikling, den dunkede voldsomt ved presset fra bukserne, men jeg var ikke sikker på, at jeg ville gå så langt, men det måtte omstændighederne senere bestemme.
Jeg var efterhånden ved at få ondt i ryggen af den akavede stilling, så jeg lagde mig på knæ foran hende. Jeg nulrede hendes bryster med begge hænder og rent reflektorisk havde hun placeret sine hænder oven på mine og førte dem rundt til de steder, der gav mest nydelse. Det var helt tydeligt, at det var vorterne, der havde højest prioritet, især når jeg med et par fingre klemte lidt, mens jeg nulrede en lille smule. Der var en hårfin balance, for da jeg fik nulret lidt for kraftigt, flåede hun min hånd væk med et ”Av”, samtidig med at hun trak brystet lidt til sig. Det var dog hende selv atter satte min hånd tilbage til vorten.
Mit hoved var lige ud for hendes mave. Jeg benyttede lejligheden til at stikke tungen frem og lade spidsen cirkulere rundt om navlen. Jeg pressede den ind til det følsomme område i bunden og lod spidsen vippe. På hendes små lyde fornemmede jeg, at det bekom hende vel. Jeg tog mod til mig og lod tungen gå på vandring rundt på hendes mave, længere og længere ned mod bukseknappen. Bukserne sad ret lavt på hendes hofter, og jeg anede med tungen, at der var lidt hårvækst ovenfor knappen. Hendes venusbjerg var tydeligt markeret, og det viste sig hurtigt, at jeg med en bestemt bevægelse med hovedet kunne få min hage til at nå derned. Jeg pressede lidt på og lod den vandre lidt fra side til side og lidt op og ned.

Hun stivnede lidt, da hun mærkede berøringen med hagen, men kun et lille øjeblik, så begyndte hun næsten umærkeligt at følge med i mine bevægelser. Jeg kunne ikke dy mig

”Har du fået hår på herinde” spurgte jeg, og så op på hende, mens jeg gav den et pres med hagen.

“Det er længe siden” sagde hun

“Må jeg se?” Jeg var meget spændt på svaret. Hun så lidt tvivlrådigt ned på mig, men jeg gav hende et af min ekstra store strålende smil. Hun tøede op “Ok” sagde hun og trådte et skridt tilbage. Hun løsnede knappen, lynede ned og vrikkede godt med hofterne for at få bukserne lidt ned. Så trak hun lidt ned i trusseelastikken og fremviste et fint tæppe af mørkebrune dun. Hun skulle til at lukke til igen, da jeg sagde at jeg gerne ville se det hele. Igen skulle der et stort smil til, inden hun trak bukserne helt af, og med en svag rødmen lod hun trusserne glide ned om hælene. Hun trådte ud af dem og stillede sig meget genert op. Jeg satte mig ned på gulvet og bad hende om at komme hen til mig, så jeg kunne se nærmere på vidunderet. Hun havde ingen mistanke til mine hensigter, så det ud til. Hun stillede sig op foran mig, og jeg lænede mig frem og kyssede hendes mave lige, hvor hårene begyndte. Jeg lod tungen filtre sig omkring de længste hår, bed lidt og trak lidt dem.

“Det kilder” var hendes eneste kommentar. Jeg lod tungen glide ned langs hendes lyske, på tværs over skamlæberne og op i den anden side. Det gjorde jeg adskillige gange for at vænne hende til berøringen. På et tidspunkt pressede jeg lidt til med tungespidsen på vej forbi skamlæberne og spredte dem lidt Næste gang fik den nok et lille nyk – stadig uden negativ reaktion. Endelig tog jeg mod til mig, og med spids tunge spredte jeg skamlæberne fra hinanden, mærkede, hvordan de indre folder gav efter for tungen, efterhånden som de blev spredt mere og mere. Da jeg nåede op til området ved klitten, kørte jeg behændigt udenom, henover og ned igen. Jeg startede forfra nedefra og op, men berørte på intet tidspunkt klitten. Til gengæld var jeg heller ikke så langt nede, at jeg kunne kilde hendes åbning. Nu kunne jeg efterhånden mærke en reaktion. Hun bevægede underlivet ganske svagt frem mod min tunge, især når den nærmede sig klitten, men jeg undveg hver gang, hun skulle pines lidt endnu. Pludselig blev det for meget for hende. Hun pressede mit hoved ind til klitten med begge hænder. “Også dér” sagde hun og roterede med underlivet. Jeg trak mig væk og sagde til hende, at så måtte hun stille sig hen over mig med spredte ben, så jeg bedre kunne nå. Hun skrævede straks hen over mine lår og lagde kussen i munden på mig. Der var vist frit spil. Nu lod jeg tungen danse lystigt på hendes klit, hver gang jeg kom derop. I den anden ende var der nu blevet plads til tungens arbejde helt ned til hendes åbning. Jeg lod spidsen af tungen dykke lidt indenfor hver gang, og nu var det ikke bare mit spyt, der fugtede området. Smagen af hendes safter blev tydeligere og tydeligere. Hun blev mere og mere stakåndet og hendes små brummelyde blev tydeligere. Det ville være en ren frydefuld oplevelse at følge hende til hendes – måske – første orgasme, men det var måske at stile for højt. At dømme på hendes reaktioner, var hun ellers godt på vej. Hun styrede efterhånden selv en del. Når hun ville slikkes på klitten, svajede hun bagud og stak klitten frem, var det åbningen, hun ville have den største nydelse i, skød hun området frem, så min tunge havde frit spil, så langt den kunne nå ind. Jeg lagde begge hænder på hendes balder og lod dem glide fremad, så de blev spredt til det yderste. Hvor var de dog faste. Øjeblikkeligt man slap, næsten svirpede de på plads igen. Jeg lod tommelfingrene glide med frem, så jeg med dem kunne sprede hendes skamlæber vidt ud, så hele området med de brunlige folder blev synligt. Alting på hende var småt og fast, det var en ren nydelse. Jeg satte en hånd op mellem hendes ben med håndfladen opad, så jeg kunne sprede hendes skamlæber med to fingre og stadig have langfingeren fri. Jeg satte den hen til åbningen, der blev spredt af de to andre fingre og lod den ligesom tilfældigt dykke lidt indenfor. Kun lige det yderste led trængte ind i hendes stramme små folder. Når jeg strakte fingeren, gled den lige så stille ud, og den kom lige så fint ind igen, når jeg krummede leddet. Jeg lod den blive der, mens jeg slikkede videre på, og især, ved hendes klit. Af og til lod jeg tungen glide ned og være med ved indgangen. Det yderste led arbejdede stadig langsomt frem og tilbage. Jeg var lidt spændt på, om hun selv ville videre. Det var efterhånden helt tydeligt på hedes bevægelser, at det var hun med på. Hun prøvede at få fingeren længere ind ved at gå lidt ned i knæene. Jeg fulgte med ned med fingeren, så det ikke lykkedes for hende. Hun begyndte nærmest at græde af skuffelse, så jeg forbarmede mig over hende. Jeg strakte fingeren og lod den ganske langsomt glide op i hende. Jeg kunne mærke hver eneste fold, der veg for min finger samtidig med, at de klemte lige tilpas sammen, næsten som en lækker, foret handske. Jeg holdt fingeren i samme stilling og lod nu hende styre det. Ganske langsomt begyndte hun at hæve og sænke sig ned over min finger, samtidig med at hun roterede ganske let med underlivet. Fingeren kørte rundt i hendes snævre kusse, mens den gled længere og længere op. Hun stoppede først, da fingeren rent faktisk ikke kunne komme længere ind, fordi indgangen stødte på håndfladen. Jeg kunne mærke på måden min finger gled på, at hun var rigeligt våd. Hun bevægede sig hurtigere og hurtigere op og ned på fingeren. Jeg fjernede munden og satte tommelfingeren op til klitten i stedet. Hver gang hun gled fingeren op i sig, kørte tommelen en gang rund om hendes lille knop, uden at røre det følsomste sted for meget. Hun havde sat begge sine hænder omkring brysterne og klemte dem i samme takt, som hun lod fingeren forsvinde op i sig. Hun havde hele tiden lukkede øjne, som om intet synsindtryk skulle genere hendes nydelse og koncentration. Pludselig fór der en fanden i hende. Hun tog en hånd ned til min og holdt den fast, mens hun lettede sig netop så meget, at min finger gled ud af hende. Hun fumlede lidt, og jeg fik snart færten af, hvad hun ville. Jeg strittede med endnu en finger, og mens hun holdt dem samlet, ledte hun dem hen til sin åbning. Hun lod dem køre lidt rundt ved åbningen et stykke tid, inden hun lige så forsigtigt førte dem indenfor. Jeg blev lidt i vildrede, for jeg havde på fornemmelsen, at der ikke var plads i hendes kusse til to fingre. Min bekymring var ubegrundet, for selv om pladsen var meget trang, smurte hendes skede så rigeligt, at da hun atter begyndte at bevæge sig op og ned, gled de begge lige så stille med hele vejen op. Det må have strammet overordentligt meget, for jeg måtte holde godt igen, når hun hævede sig for at fingrene ikke skulle blive trukket med op.

Atter kom hun med hånden, men denne gang var det for at styre min tommelfinger rundt på klitten. Mens hun hoppede op og ned med mine to fingre i kussen, bevægede hun min tommelfinger skiftevis langsomt, så hurtigt, så hårdt, så helt blødt. Hendes brummelyde blev mørkere og hastigere. Jeg var lidt spændt. Hvordan ville den blive, hendes orgasme, for den var ikke langt væk. Jeg sørgede for bare at følge med i hendes bevægelser. Pludselig kunne jeg mærke de første trækninger i skeden. Hun pressede sig ned over mine fingre, mens jeg kunne mærke en varm fornemmelse af væske ved min hånd. Samtidig svigtede hendes ben. Med et hyl sank hun sammen over min hånd og gemte hovedet ved min skulder. Hendes spinkle krop gennemrystedes af trækninger, og mens jeg lige så forsigtigt trak fingrene ud af hende, begyndte hun at hulke stille. Jeg kunne mærke tårerne dryppe ned ved min hals. Jeg aede hende over håret og strøg hende ned over den nøgne ryg. Hun rejste hovedet og så på mig med store tårevædede øjne, men med et stort smil. “Det var bare så dejligt, at jeg kom til at tude.”

“Har du da ikke fået en orgasme før?” ville jeg vide. ”Det troede jeg, jeg havde, men nu ved jeg, hvad det er for noget”

Jeg lagde mig bagover og trak hende med. Hun strakte sig velbehageligt og rettede sig ud oven på mig Jeg lagde hænderne på hendes balder og trykkede til.

“Hvem er han?” spurgte jeg hende. Hun stemmede sig op på armene og lignede et stort spørgsmålstegn. Jeg spredte hendes balder og fandt vej til hendes kusseåbning, hvor jeg lod en finger kilde omgivelserne, inden jeg lod den smutte indenfor. Hun greb min hånd og fjernede den. ”Hvad mener du?”

“Jeg følte ikke ligesom om, du var jomfru, der manglede noget”. Hun kastede sig ned over mig igen og kluklo. Hun overbeviste mig om, at hun aldrig havde været intimt sammen med et hankønsvæsen før nu, og det var vel heller ikke HELT intimt, som hun udtrykte sig. Hun lagde samtidig en hånd ned i mit skridt som for at understrege sine ord.
Hun fortalte, hvorfor:
Det var til hendes konfirmationsfest året før. Hun havde virkeligt været helt oppe på mærkerne med al den snak om at komme ind i de voksnes rækker. I flere af talerne blev der hentydet til eventuelle kærester, men hun havde aldrig haft en rigtig kæreste, ikke noget med lir i luften og alt det der. Hun havde hygget sig ved festen og havde nok drukket lidt mere i smug, end godt var. Der var en del overnattende gæster, så hendes kusine Annie skulle overnatte på hendes værelse sammen med hende natten efter festen. Annie kom fra København og var et par år ældre end Sofie. Annie var en lidt vild tøs, havde hun fået at vide, men Sofie syntes hun var sød. Hun var hele tiden hjælpsom, når der var noget, der skulle klares eller spørgsmål, der skulle besvares. I løbet af aftenen var de blevet rigtig gode venner, så det var helt naturligt, at samtalen, da de var kommet i seng på Sofies værelse, gik med lidt snak om fyre. Annie havde godt nok nogle barske historier at fortælle, men det Sofie blev mest optaget af, var Annies omtale af hendes orgasmer. Sofie var godt klar over, at man selv kunne finde nydelse ved at pille ved sig selv, men Annies beretninger om kærester, der bare kunne det der med at give orgasmer i stribevis, fascinerede Sofie. Hvordan var det, hvordan føltes det, hvordan gjorde man det. Annie var helt med på at lære Sofie et par ting, så inden hun egentlig havde tænkt sig om, lå hun med natkjolen oppe over maven og uden trusser på. Annie lå på knæ mellem hendes spredte ben, og til Sofies store skræk lagde hun sit hoved ned og begyndte at slikke hende på kussen. Til at begynde med følte hun sig næsten som en hund, der slikker sig selv, men lidt efter lidt kunne hun godt mærke, at der opstod nogle meget spændende ukendte følelser forskellige steder i kroppen. Først og fremmest selvfølgelig omkring kussen, der blev overslikket, men også hendes bryster var følsomme for hendes egen berøring. Hun klemte sine bryster sammen, mens følelserne i skridtet blev kraftigere og kraftigere. Det hele var blevet brat afsluttet, da Annie uden varsel havde presset sin tommeltot op i hende. Hun anede ikke, at Sofie stadig var jomfru, hinden sad der i hvert fald – indtil nu. Det havde gjort så ondt, at hun havde lovet sig selv, at det der med kærester, som jo altid ville det der, det var ikke hende.

Et par dage efter da alle gæsterne var rejst, og hun igen var begyndt i skole, fandt hun en pose lange tynde balloner, af den slags man bruger til at forme figurer af. Den var blevet til overs efter festen. En aften hun var alene hjemme, kom en mærkelig trang over hende, det nærmest brændte i hendes skede. Hun havde ganske forsigtigt prøvet med en finger og derefter med to, som hun langsomt pressede så langt op, hun kunne. Der var ikke mere antydning af jomfruhinden. Det føltes meget behageligt, og så opstod ideen med ballonerne. Hun fik én pustet op med en medfølgende lille pumpe. Vaselinen blev brugt flittigt, både på ballonen og en god klat blev fordelt så langt oppe i kussen, hun kunne nå. Spidsen af ballonen blev placeret ved hendes åbning, og så pressede hun ellers bare til ganske forsigtigt. Ballonen mødte ingen hindring, men gled næsten umærkeligt op i hende, indtil hun kunne mærke dens spids helt oppe i bunden. Hun prøvede at presse den længere op, men det gjorde ondt, hun prøvede ellers flere gange, men det blev bare ved. Chokket kom, da hun havde leget med ballonen et stykke tid og efterhånden kunne mærke en særegen ophidselse, en snurren, især i området omkring hendes skede, men også brystvorterne og hendes knæhaser syntes at deltage i nydelsen. Hun kunne næsten mærke en frembrusende flod nærme sig, da ballonen sprang, netop da den blev presset allerlængst op. Det var som at blive ramt af et piskeslag. Alle de dejlige følelser forsvandt som dug for solen, og hendes eneste tanke gik på, om der mon sad et stykke af ballonen helt oppe i hende, som så skulle fjernes hos lægen og alle de tilhørende spørgsmål fra hendes forældre. Siden havde hun ikke turdet nærme sig kussen, selv om hendes lyster var steget dag for dag.

Mens hun fortalte sin historie, var hun ganske blidt begyndt at gnide sit underliv mod min stive pik. Det føltes næsten som om hun ikke selv vidste det, men da hun havde fortalt færdig, lå hun et stykke tid, og nu var hun fuldt bevidst om, hvor hun gned henne.

“Tror du den der er større end ballonen?”.
“Det må jo komme lidt an på, hvor meget ballonen er pustet op.” svarede jeg.

Igen lå hun et lille stykke tid og gnubbede. Så rejste hun sig op på hænderne, og så på mig med store fugtige øjne.

“Jeg kunne godt tænke mig at prøve, — bare lidt”.
Nu var det mig, der var noget tvivlrådig. Kunne jeg tillade mig det. Jeg undskyldte mig med, at jeg ikke havde noget kondom, så det gik nok ikke.

”Jeg har lige haft mens, så der sker ikke noget” sagde hun og pressede kussen ned over den indespærrede pik.
“Så må du selv pakke den ud” sagde jeg.

Hun gav mig et smækkys på kinden og skulle til at kravle ned i den anden ende. Jeg foreslog, at vi lige så godt kunne få det bedste ud af det, så jeg fik hende til at vende bagdelen mod mit hoved. Mens hun baksede med mine bukser, trak jeg hendes knæ fra hinanden, så den vidåbne og drivvåde kusse nærmest blev sænket ned over min mund. Igen kunne jeg bearbejde hende med tungen, der blev stukket så langt op i hende som overhovedet muligt, mens min hage masserede hendes klit. Jeg benyttede lejligheden til at lade tungen gå lidt på vandring omkring hendes røvhul. Første gang den ramte stjernen, standsede hun udpakningen, tydeligt i vildrede, men da jeg bare fortsatte i hendes kusse, lod hun som ingenting. Da jeg de næste gange passerede hullet, reagerede hun ikke, og efterhånden syntes hun faktisk, det var rart. Hun krummede i hvert fald ryggen, så der var lettere adgang. Jeg vædede en finger og satte den hen til det lille hul. Jeg pressede lidt, men hun kneb godt sammen. Jeg kørte fingeren ganske let omkring hullet, kildede det grundigt og pludselig mærkede jeg, hvordan musklen slappedes en smule, lige nok til, at det yderste led på min finger krøb med ind i varmen. Her lod jeg den hvile, mens hun efterhånden fik mine bukser åbnet. Jeg lettede enden og bøjede benene, så hun kunne få bukserne helt af. Jeg lod hende passe det hele selv, lidt spændt på, hvad hun ville gøre. Jeg mærkede hendes hånd gribe om roden og hæve pikken op. Hun kælede lidt frem og tilbage og fik efterhånden trukket forhuden tilbage. Jeg kunne fornemme, mere end mærke, at hun fingererede ved pikhovedet, helt ude på spidsen. Det var vel ikke?…….. Jo, hun slikkede på den, og lige med ét mærkede jeg den frydefulde fornemmelse af en omsluttende varme. Hun havde taget hovedet i munden og suttede nu det bedste, hun havde lært. Hun sugede hovedet ind og trak det herefter ud med et fast greb med hånden, atter sugede hun den ind, denne gang længere end før. Jeg begyndte at følge med, med min finger i hendes røv. Hver gang hun sugede, pressede jeg fingeren ind og omvendt. Jeg prøvede at lokke hende til at sluge den lidt længere ned. Når hun sugede ind, fulgte min finger med i den anden ende og når hun stoppede, stoppede jeg også. Hun ville tilsyneladende gerne have fingeren længere ind, i hver fald kørte hun munden endnu længere ned over pikken. Min finger fulgte med lidt længere ind. Der manglede stadig lidt, inden den var igennem musklen, og næste gang hun slugte pikken, kom den så langt ned, at hun fik brækfornemmelser. Jeg lod fingeren blive lige ved slutningen af musklen, og hun prøvede næste gang at få pikken helt ned i halsen, for at lokke fingeren helt igennem. Det lykkedes ikke for hende, hun gylpede næsten, men jeg forbarmede mig over hende og pressede fingeren lige netop igennem. Hun rejste sig halvt op og pressede sig bagud, så fingeren forsvandt det sidste stykke ind. Hun kørte lidt rundt med enden, mens jeg vippede med de yderste led. Så rejste hun sig ganske langsomt, indtil fingeren næsten gled helt ud, inden hun atter pressede sig bagud, men denne gang kun så fingeren lige netop gled igennem. Hun blev ved et par gange endnu, inden hun lod fingeren glide helt ud og satte sig på knæ ved siden af mig.

“Du er godt nok fræk” var hendes kommentar.
“Skal du nu til at være lige så fræk?” spurgte jeg hende.

Hun nikkede og skrævede ind over mig, nu med enden mod min strittende pik. Hun lagde sig ned på min mave med spredte ben og lod sig langsomt glide ned mod pikken, som søgte mod åbningen, næsten som om den var levende. Hun cirklede rundt med enden, indtil hun mærkede hovedet mod skamlæberne. Hun vippede lidt med underlivet, indtil hovedet lige netop pressede sig på. Så udstødte hun et dybt suk og lod sig spidde i én lang bevægelse, og hun stoppede først, da hun mærkede den presse hårdt mod bunden Her lå hun og sundede sig lidt. Jeg lå og nød hendes stramme kusse, den fugtige -varme og de små svage trækninger, der kom med jævne mellemrum, og især når jeg lettede mig en anelse op og fik pikken endnu et lille nyk op i hende. Da hun trak sig opad igen, var det som om kussen holdt fast om pikken, og når den tog turen ind igen, var det, som om den igen for første gang skulle bane sig vej ind i en jomfruelig kusse. Hun begyndte at arbejde lidt mere koncentreret. Hun pressede sin klit mod mit skamben og lod den nærmest rulle hen over knoglen, mens hun bevægede pikken frem og tilbage i sig. Hun kom med et støn hver gang, som om det krævede en anstrengelse. Hun arbejdede sig hurtigere og hurtigere frem mod målet. Pludselig hævede hun bagdelen op, så det kun lige var pikhovedet, der kom med indenfor, og her arbejdede hun i en vanvittig fart. Lige netop dette sted i hendes kusse stimulerede mig allermest, så der gik ikke længe, før jeg var lige ved. Med hendes manglende erfaring kunne hun ikke vide dette, men lige før jeg skulle til at voldbore den op i hende med en udløsning, kastede hun sig ned over pikken med en vanvittig kraft og et undertrykt skrig, og da hendes kusse samtidig snørede sig sammen om hele min pik, afleverede jeg min ladning helt oppe i hende med et lige så stort hyl, som det hun kunne præstere. Du hun mærkede de varme sprøjt, cirklede hun med enden og blev ved med stille at udbryde “Åhh, det er dejligt …..Åh det er dejligt.

Bagefter blev vi blev liggende tæt omslyngede, men med ét rejste hun sig og fandt noget at tørre sig i. En blanding af min sæd og hendes egne safter løb ned ud hendes inderlår. Hun gav også lige min pik et par aftørringer.
“Nu er du også fin.” sagde hun.

Da vi havde klædt os på, listede vi os ud af skuret. Til alt held havde ingen bemærket, hvad der var foregået. Jeg kyssede hende på panden til afsked og håbede, at dette ikke bare var en engangforestilling.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.6 / 5. Stemmeantal: 52

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *