Min eftermiddag med Trine

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg mødte Trine hos min veninde Vicki, hvis bil jeg havde rodet med i et par dage. Da jeg kom for at aflevere den sad Trine bare i sofaen og lignede noget fra min fantasi. Trine var ikke så høj, rødhåret og charmerende fregnet i det kønne ansigt som prægedes af et vidunderligt sødt smil. Hun var iført en lille hvid sommerkjole som afslørede et par smukke ben som allerede havde fået den smule kulør, som rødhårede piger har så svært ved at opnå. Jeg tog hurtigt mod tilbuddet om en kop te, selvom jeg egentlig havde planlagt at mødes med et par venner til øl på fortovscaféen. Vicki snakkede som sædvanligt hurtigere og mere end nogen anden jeg kender, men det var en af de ting der gjorde hende til en af mine bedste venner. Jeg elskede at høre hende fortælle, fordi hun aldrig var negativ. Trine var åbenbart ligesom jeg den lyttende part i deres venskab, hvilket gjorde at vi ret hurtigt fik god øjenkontakt mens Vicki snakkende farede rundt i lejligheden og pakkede til hendes ferie. Trine sad i den ene ende af sofaen, mens jeg sad i den anden ende og følte mig mere og mere forelsket. Der var så mange ting ved hende som både fascinerede mig og tændte mig. Hendes øjne, som var fyldt med både uskyld og lidenskab når de mødte mine og gav mig den kriblen i maven som opstår når man møder den man savner. Hendes smil, som ligesom øjnene var både sødt og sexet når hendes læber skiltes. Hendes krop, som bag kjolen afslørede vidunderlige former, der tændte min fantasi og satte mine hormoner i højeste beredskab. Og de små, solgyldne fødder, som vippende lå mellem os i sofaen.

”Jeg smutter lige ned og henter vasketøjet” råbte Vicki halvvejs ude af døren, som smækkede efter hende og efterlod os alene i en pludselig stille lejlighed.
”Sikken ro” pustede Trine og grinte.
”Mmm, hun har altid forstået at holde samtalen i gang” svarede jeg og tænkte desperat på hvad jeg kunne sige af fornuftige ord. Da jeg ikke umiddelbart kunne finde på noget, sad jeg blot tavs og så på Trines vippende fødder.
”Er du fodfetichist?” kom det overrumplende fra hende.
”Nahh…” svarede jeg og følte mig fanget, ”men et par kønne pigefødder er vel altid et kig værd”
Trine sad tavs lidt inden hun igen overrumplede mig; ”Du må da godt nusse dem lidt, jeg elsker at få nusset mine fødder”. Og inden jeg kunne nå at svare, lå de på mit ben mellem mit knæ og den bule som jeg kunne mærke allerede var begyndt at røre på sig. Jeg havde vel ikke direkte løjet for hende da jeg benægtede at være fodfetichist, men måske heller ikke helt selv været klar over hvor meget det kunne tænde mig at sidde sammen med hende og kærtegne hendes smukke bløde fødder med de små perfekte tæer. Det hjalp selvfølgelig også at jeg havde en fantastisk udsigt til hendes gyldenbrune ben, hvoraf kun det allerøverste af lårene var skjult af den korte kjole. Om Trine bemærkede den afslørende bule i mine shorts eller bare fornemmede min begejstring for opgaven hun havde givet mig, ved jeg ikke. Men hendes bemærkning om at man kunne mærke når en mand nød at kærtegne en kvinde fik mig i hvert fald til at intensivere kærtegnene. Jeg vovede pelsen og lod mine kærtegn blive mere erotiske. Legede med hendes tæer som var det kønsdele, og lod hænderne glide lidt op af de velformede lægge for så at lade fingerspidserne kilde deres vej ned igen. Trine gav et tilfreds suk fra sig og gled lidt ned i sofaen, hvilket eftersom hendes kjole ikke gled med, ikke blot afslørede de sidste centimeter af hendes ben og det faktum at hendes trusser også var hvide, men også bragte hendes fødder så tæt på min bule at den mindste bevægelse ville betyde kontakt. Mine hænder lå helt stille på hendes fødder, mens vores øjne mødtes. Mens jeg overvejede at lade mine hænder glide op af hendes ben, hørte vi døren gå op igen og Vickis stemme fyldte atter lejligheden som om hun ikke havde været væk. Et lille beklagende smil spillede over Trines mund inden hun roligt skubbede sig på plads i sofaen få sekunder inden Vicki igen kom ind i stuen.

”Og du er sikker på at dytten kan klare turen?” spurgte Vicki mens hun på spisebordet lagde vasketøjet sammen med en fart og ligegyldighed som afslørede hvor hurtigt hun ville af sted.
”Ellers ville jeg ikke have afleveret den, jeg vil jo ikke risikere at du ringer til mig fra landevejen og skælder ud, vel?” svarede jeg og kom i tanker om at vi rent faktisk aldrig havde skændtes. Vores venskab havde varet i næsten fire år, og havde været så godt som det kunne blive. Sex havde aldrig været inde i billedet, skønt det havde svævet i luften ved lejligheder som strandture med nøgenbadning, når vi sov sammen eller delte brusekabinen. Men det var blevet ved slet skjulte blikke, kendskabet til den fælles ophidselse vi følte og nydelsen ved at kunne tale helt åbent om lyster, fantasier og erfaringer indenfor vores respektive sexliv. Det havde i starten chokeret mig når Vicki helt åbent fortalte om hvordan hun kunne finde på at onanere de mærkeligste steder fordi lysten overmandede hende, eller hvordan hun havde givet et blowjob til en ekskæreste fordi hun syntes det var synd han ikke havde fået sex siden deres brud. Men måske var det netop den manglende sex og totale åbenhed i vores forhold som gjorde venskabet så solidt. I hvert fald følte jeg sommetider at vi kunne kommunikere uden ord, og derfor tror jeg også i dag at Vicki havde fornemmet hvad der var ved at ske mellem Trine og mig. Jeg sendte hende derfor en kæmpe buket mentale roser, da hun uden at se på os sagde; ”Hvad siger du så til at kigge på min computer mens jeg er på ferie, hvis altså ikke Trine har noget imod du kommer forbi og ordner den en dag?”
”Ingen problem for mig..” svarede Trine tilpas hurtigt, ”… bare han tager kage med.”
Jeg lod som om jeg fuldstændigt havde glemt at Trine havde lånt lejligheden mens Vicki var på ferie, og prøvede at lyde overbevisende da jeg sagde; ”Jeg kan da også bare komme forbi en anden gang…”.
”Kom du bare, det vil være hyggeligt med lidt selskab.” Igen var det Trine som var hurtigst. At hun to gange i træk fik svaret før Vicki, var ikke bare imponerende, men for mig også et tegn på at hun mente det.
”OK, så kigger jeg forbi en af dagene.” Jeg drak den sidste slat kold te og rejste mig, glad for at bulen i mine bukser var skrumpet tilpas meget til ikke at virke fremstående, gav Vicki et knus og ønskede hende god ferie og vendte mig mod Trine. Trine havde rejst sig fra sofaen og gik mig i møde. ”Vi ses” sagde vi i munden på hinanden og gav hinanden et knus, hvorunder jeg tydeligt kunne mærke hendes bryster presse mod mit bryst gennem den tynde sommerkjole. Jeg mærkede også at det var mere end almindelige fornemmelser som strømmede gennem min krop ved nærkontakten, og knugede hende lidt fastere ind til mig end et normalt knus krævede. Jeg slap hende uden egentlig at have lyst til det, og så et smil i hendes øjne, som kunne tolkes som ren hjertevarme, eller var det en uforfalsket lidenskab? Jeg sprang ned af trapperne, spekulerede på om gutterne stadig drak øl på caféen, men følte at dybere spekulationer trængte sig på.

Gutterne sad stadig på caféen, og da de første par øl havde sat mig i fredagshumør, havde jeg det største besvær med ikke at fortælle om mit møde med Trine. På den ene side tryglede min machoside om at få lov til at berette om de lidenskabelige øjeblikke, som i min fortælling sikkert ville blive kraftigt overdrevet af underholdningsmæssige hensyn. Af en eller anden grund følte jeg dog en anden side af mig endnu stærkere ønske at beholde dette møde som en ting mellem mig og Trine. Og så selvfølgelig Vicki, som i løbet af få timer ville have røbet det for hele vennekredsen, hvis ikke det var fordi hun lige nu var på vej op gennem Jylland med kurs mod Skagen. Jeg valgte derfor at holde mund, og i stedet bruge resten af dagen og aftenen på at drikke, more mig og nyde at starte ferien i selskab med gode venner. Jeg ved stadig ikke hvad klokken var da jeg tumlede ud af en taxa og op i min lejlighed, men jeg husker tydeligt at den kun var lidt over otte da telefonen næste morgen brutalt rykkede mig ud af min søvn, og mindede mig om at mange øl gav stor hovedpine.
”Godmorgen, det er Trine, lå vi og sov?” lød en frisk stemme som burde give mig lyst til at bande og smide røret på. Men trods hovedpinen og en tør mund lykkedes det mig vist at lyde frisk og hjertelig; ”Nåh, sov og sov. Jeg lå bare og prøvede på at vågne, men det er jeg vist nu…” svarede jeg og følte lidt kilden i maven.
”Godt nok, kommer du forbi i dag, eller hvad?”
”Ja, hvis det passer dig, så kan jeg komme forbi i eftermiddag” svarede jeg hurtigt og satte mig op, med en dunken i hovedet som belønning.
”Godt, vi ses” lød hendes stemme inden hun afbrød.
Jeg kiggede lidt på røret inden jeg lagde på. Så kort og alligevel var jeg ikke det mindste i tvivl. Jeg havde en date med Trine. I eftermiddag. Jeg overvejede min situation, og blev enig med mig selv om at jeg behøvede mere søvn for at blive frisk. Efter et par Panodil og en halv liter vand lå jeg igen under dynen. Mine tanker blev ved med at vende tilbage til Trine i sofaen, og det varede længere tid end normalt inden jeg nåede drømmeland.

Jeg vågnede igen lidt over elleve. Hovedpinen var væk, trætheden var væk, og tilbage var kun en tørst som drev mig ud i køkkenet. To glas juice fjernede tørsten, og et brusebad vækkede kroppen til dåd. Jeg overvejede at lade den sædvanlige brusebadsrejsning falde af sig selv, men blev enig med mig selv om at den nok kunne fremtrylles igen, hvis jeg skulle få brug for den senere. Den sædvanlige klat shampoo i hånden fik som sædvanlig hurtigt de dejlige fornemmelser frem mens jeg hurtigt gned min stive pik. Igen var det automatisk Trine som dukkede op i min fantasi. Jeg forestillede mig hvordan det var hendes hånd som gled frem og tilbage på min hårde pik, hvordan hun kyssede mig vådt og krævende inden hendes læber gled ned over mit bryst og min mave, hvordan hun knælede foran mig og begærligt lod læberne omslutte mig. Udløsningen kom spontant, og med let rystende ben skød jeg min sæd ud på gulvet i brusekabinen. Jeg stod og betragtede vandet føre det ned i afløbet mens jeg kom til mig selv. Nød blot vandet som kærtegnede min krop mens mit åndedræt vendte tilbage til normalt. Jeg vaskede mig og trådte ud fra brusekabinen. Klokken var ikke engang tolv. Børstede tænder og tog tøj på, spiste morgenmad og børstede tænder igen. Endelig var smagen fra i går væk. Kvart i et.
Fandt de nye sko frem, men ombestemte mig og tog de gode gamle sailorsko på. Mobil, tegnebog, nøgler. Ud af døren og ned af trappen. Jeg gik hurtigt de 2 kilometer hen til Vickis fordør, kun afbrudt af et stop ved bageren (kage) og et stop ved kiosken (kondomer). Halv to. Det var eftermiddag. Jeg ringede på dørtelefonen, og blev belønnet med en summen. Skubbede døren op og halvt løb op af trapperne.

Trine stod ved den åbne dør og så ud nøjagtig som i går. Den samme hvide sommerkjole, bare fødder og det samme søde smil.
”Hej” lød det fra hende, og straks vendte den søde kilden i maven tilbage.
”Hej” svarede jeg lettere forpustet ”er du ikke klar over at du skal spørge hvem som ringer på inden du åbner, det kunne jo være en voldtægtsforbryder, det er sket før i kvarteret”. Ordene flød ud af mig, inden jeg måtte tage et dybt åndedrag for at få vejret igen.
”Jeg håbede det var voldtægtsforbryderen…” lød det muntert fra Trine, ”… eller også havde jeg set dig fra vinduet. Vælg selv” Hun trådte til side og lod mig komme indenfor.
”Har du lavet te?” spurgte jeg og holdt bagerposen op, mens jeg tog skoene af.
”I stuen.” Hun pegede, tog posen ud af hånden på mig og gik ud i køkkenet.
Der stod allerede en kande te på sofabordet, så jeg satte mig i samme hjørne af sofaen som dagen før. Jeg kunne høre Trine rumstere i køkkenet, og hældte te op i det tomme krus. Da hun trådte ind i stuen kunne jeg ikke lade være med at stirre på hende. For fanden, jeg havde været sammen med hende en times tid i går, og jeg begærede hende allerede mere end jeg kunne huske jeg havde begæret nogen kvinde før. Jeg betragtede hende mens hun stillede to tallerkner og kagefadet på bordet. Så hvordan hendes bryster pressede mod det tynde stof, hvordan håret faldt ned foran ansigtet og dækkede det, lod mit blik glide op af de gyldne ben. Hun satte sig i sofaen og kiggede på mig. Pludselig havde jeg intet at sige. Så bare ind i hende øjne og mærkede hvordan en kilden i maven hurtigt kunne vokse til begær. Ren og skært begær. Hun slap mit blik, tog sit krus og trak benene op under sig i sofaen. Et stykke tid, et-to-fem minutter, sad vi bare og betragtede hinanden. Så drak hun af kruset, satte det tilbage på bordet, og strakte sine ben ud i sofaen. ”Gider du?” spurgte hun bare. Jeg kiggede ned på hendes ben, og skulle til at sige et eller andet da hun fortsatte ”Ja, altså nusse mine fødder?” Jeg nikkede blot og tog forsigtigt fat om dem med hver sin hånd. I starten gled mine hænder blot frem og tilbage over dem. Kildede blidt hendes ankler, gled langs siderne, op over fødderne tilbage til anklerne og igen ned langs siderne. Efterhånden tog jeg lidt hårdere fat. Jeg satte mig med mine ben på hver sin side af hendes fødder, og begyndte at massere dem. Legede med de små tæer. Trillede dem mellem mine fingre og trak forsigtigt i dem. Trine sukkede og nød det åbenlyst. De små veltilfredse suk tændte mig og jeg mærkede hvordan min halvstive pik for alvor pressede mod mine shorts. Jeg intensiverede mine kærtegn, og kiggede hen på Trine. Hendes øjne var lukkede, hendes mund halvt åben. Jeg trak lidt i begge hendes fødder, og hun åbnede øjnene. Hun smilte et smil som gik lige ind i min sjæl. Jeg var fyldt af både vild lyst til hende og en følelse jeg ikke før havde følt med samme kraft. Jeg ønskede at elske med hende og besidde hende. Vilde og blide følelser som blandede sig og gjorde mig ør.

Langsomt lod hun sig glide ned i sofaen, og som et deja-vu gentog scenen fra i går sig. Hendes fødder gled ned mellem mine ben, og hendes ben blottedes da kjolen foldede sig sammen om hendes hofter. Hendes fødder standsede først da den højre fod rørte stoffet på mine shorts kun fem centimeter fra min nu stenhårde bule. Jeg kunne næste ikke fjerne blikket fra fødderne som nu hvilede mellem mine ben, men jeg kunne heller ikke undgå at det gled op over hendes ben. Mellem hendes glatte gyldne lår så jeg igen et par hvide trusser. Jeg rystede svagt, men genoptog massagen af hendes fødder. Der lød et tydeligt ”Uhmmm” fra Trine som nu igen havde lukket øjnene. Mit hjerte slog med dobbelt fart, og jeg kunne mærke min puls dunke alle steder i kroppen. Mit åndedrag var let anstrengt på grund af min ophidselse, og jeg havde kraftigt besvær med ikke at presse hendes fødder ind mod bulen i mine shorts. Det var nu heller ikke nødvendigt, for Trine strakte sin ene fod ud og berørte derved roden af min pik som stod stenhård bag de tynde shorts. Et suk smuttede ud af mig og Trine smilte og lod sin fod glide op og ned et par gange.
”Du har vist et eller andet med fødder, har du ikke?” spurgte hun og lod den anden fod deltage i legen. ”Nu har jeg i hvert fald” svarede jeg med rystende stemme, og følte ophidselsen tage kontrol over min krop. Mine hænder dirrede, så jeg fjernede dem fra hendes fødder og lukkede øjnene. Nød de fantastiske fornemmelser hendes fødder sendte gennem min krop. Jeg mærkede tæerne på den ene fod massere min pung, mens den anden fod gned på min pik. Jeg måtte åbne øjnene. Nyde synet af de små brune fødder som kærtegnede mig på en måde som frembragte så stor nydelse for mig.

”Tag dem af” hviskede hun med en stemme som på én gang var bydende og forførende.
Jeg trak hurtigt mine shorts af og satte mig til rette i sofaen. Trine sad roligt og betragtede mine anstrengelser. Hendes blik hvilede på min stive pik som nu lå op af min mave. Langsomt gled hendes fødder igen hen imod mig. Jeg så betaget på hvordan hendes fødder lagde sig på hver side af min pik. Så hvordan de langsomt foldede sig om den og silkeblidt gned på den. Følelsen af hendes bløde fødder mod min dunkende pik ophidsede mig enormt, og jeg vaklede mellem om jeg bare skulle nyde de vidunderlige fornemmelser eller tage initiativ til lidt mere håndgribeligt. Jeg nåede at nyde hendes fodarbejde nogle få vidunderlige øjeblikke endnu, inden Trine tog initiativet. Hurtigt satte hun sig på knæ i sofaen, trak kjolen over hovedet og lod mig få et hurtigt glimt af hendes små solbrune bryster, inden hun lagde sig til rette på maven med hendes ansigt tyve centimeter fra mine kønsdele. Trine lod nu sin højre hånd afløse fødderne, og greb om min pik. Ganske blidt og langsomt gled den op og ned af min pik. Trak forhuden helt tilbage og blottede derved min spændte og blodfyldte pikhoved inden den igen gled op og dækkede det. Trines øjne var fast rettede mod sceneriet lige foran hende, og synet af hendes smukke ansigt lige bag min pik var både smukt og ophidsende på én gang. Hendes kærtegn virkede så stærkt på mig, at jeg følte hvordan en udløsning allerede nærmede sig. Jeg tog om hendes håndled og fjernede modvilligt hendes hånd fra mig. Trine så op på mig med et sexet og spørgende smil.

Jeg rejste mig, trak hurtigt min T-shirt af og skubbede sofabordet lidt ud fra sofaen. Trine lå stadig på maven og så på mig med det smil som nu provokerede mig til handling. Jeg lagde mig på knæ på gulvet bag hende og kyssede hendes skuldre. Trine lod sit hoved synke ned på sofaen, og sukkede hørligt. Jeg lod mine læber glide ned over hendes ryg og kyssede den brune bløde hud. Lod min tunge spille ned over hendes rygrad, og blev belønnet med en sitren fra hende. Min mund nåede ned til trussekanten, og jeg lod min tunge glide langs den mens min hånd langsomt gled fra hendes fod og op af hendes ben. Trine stønnede svagt og jeg modstod min trang til at flå hendes trusser af. I stedet lod jeg mine fingre glide uendeligt langsomt og kildende op langs hendes inderlår. Min mund legede stadig langs trussekanten, men bevægede sig så småt ned over stoffet og kyssede de bløde balder som lå skjult derunder. Trines ben gled næsten umærkeligt lidt fra hinanden og afslørede hendes lyst til at blive kærtegnet mere direkte. Prøvende lod jeg mine fingre glide helt op mellem hendes lår, og fornemmede den fugtige varme da jeg lod en finger presse mod trusserne. Trine stønnede lidt højere og pressede hendes skød ned mod min hånd. Drillende lod jeg igen min hånd glide ned af hendes lår og nappede i stedet blidt i hendes balder med mine læber. Trines tålmodighed var nu sluppet op, og i én glidende bevægelse satte hun sig op, trak sine trusser af, placerede sine ben på sofabordet og efterlod mig midt imellem dem med udsigt til hendes blottede kusse.

I et kort øjeblik nåede jeg at nyde synet af hendes blottede køn inden Trine trak mig ind til sig. Vores munde mødtes, og Trines tunge pressede sig krævende ind mellem mine læber. Jeg trak hurtigt min mund fri og lod den glide ned over hendes krop. Efter et par hurtige slik på hendes ene brystvorte lod jeg min tunge trække et fugtigt spor ned over hendes mave til den nåede hendes krøllede kønshår. Jeg kyssede mig vej ned over dem og lod mine læber nå hendes kusse. Trine pressede den mod mine læber, og jeg lod min tunge glide ind mellem dem. Hendes stønnen opildnede mig og jeg bearbejdede hendes kusse med større kraft. Lod min tunge glide op langs skamlæberne og nappede blidt i dem med læberne. Jeg skilte med fingrene de fugtige skamlæber og lod min tunge cirkle omkring hendes åbning, stak den lidt ind og lod den glide rundt på den fugtige bløde hud. Trine greb om min nakke med hænderne og pressede min mund ind mod hende. Jeg lod min tunge glide op til hendes lille knop som stak ud mellem de små hudfolder, og lod den spille rundt om den. Trine klynkede nu højlydt, og jeg koncentrerede mig om centret for hendes lystfølelser. Jeg lod skiftevis tungen spille rundt om klitoris, henover den og igen rundt om for så at suge blidt på den. Ind imellem foretog min tunge afstikkere langs skamlæberne, ned til åbningen og op igen for atter at pirre hendes lille knop. Jeg nød at høre og føle Trines ophidselse, men mærkede nu hendes hænder trække i mig.

Jeg rettede mig op, løftede mit hoved og kiggede op på hende. Hendes blik var sløret og munden halvt åben. ”Kom ind i mig” sagde hun sagte og greb ud efter min pik som dirrende strittede ud mod hende. Jeg skubbede mit underliv helt ind mod hende og så hvordan hun greb om den. Hun gned mit blottede pikhoved mod åbningen og lod det glide et par centimeter ind. Jeg modstod fristelsen til bare at presse den ind, og lod den i stedet langsomt glide halvt ind. Fornemmelsen af hendes varme våde indre som klemte om min pik var vidunderlig. Langsomt lod jeg den glide lidt ud inden jeg igen pressede den lidt længere ind. Trine stønnede højere, og opildnet satte jeg tempoet lidt op. Stillingen gjorde at mit pikhoved pressede mod hendes øverste skedevæg hver gang jeg gled ind, og sendte vidunderlige fornemmelser gennem mig. Synet af min pik som gled frem og tilbage i hende var det mest ophidsende syn jeg kunne forestille mig, indtil Trines hænder blandede sig i legen. Mens fingrene fra den ene hånd trak skamlæberne fra hinanden, begyndte hun med et par fingre fra den anden at kærtegne hendes klitoris. Mit blik skiftede mellem min pik som gled frem og tilbage i hende, hendes fingres leg lige ovenover og hendes ansigt som med lukkede øjne rokkede fra side til side mens hende lyde fortalte mig at hun var tæt på at nå klimaks. Jeg mærkede hvordan jeg selv nærmede mig, og koncentrerede mig om at holde lidt igen. Trines fingre legede nu intenst på og omkring hendes klitoris, og små ryk i hendes krop fortalte mig at hendes orgasme var lige oppe over. Jeg intensiverede mine bevægelser i hende og efter ganske kort tid så, hørte og mærkede jeg hvordan orgasmen ramte hende. Hendes krop rystede, og hendes overkrop spændtes i en bue frem mod mig. Jeg holdt hende fast om hofterne og fortsatte mine stød dybt ind i hende. Trines stønnen havde nu ændret sig til små hvin som blandede sig med min stønnen, mens sveden perlede på vores kroppe. Jeg mærkede de velkendte sammentrækninger i mit underliv, og følte hvordan de vidunderlige fornemmelser bredte sig i hele kroppen mens sæden skød ind i hende. De små muskelkramper i min krop gjorde mine bevægelser svære, og med en højlydt stønnen sank jeg ind over hende.

Trines hænder gled ned over min ryg til mine balder og holdt mig helt inde i hende. Jeg mærkede hvordan sveden dryppede fra mig mens mit åndedræt langsomt begyndte at falde til ro. Små sitringer i vores kroppe genskabte svage fornemmelser af de fantastiske følelser som havde hærget gennem os, og i lang tid var vi blot sammensmeltet i en ro og følelse af energi. Små kys på min skulder og hals fra Trine bragte mig tilbage, og jeg løftede min mund mod hende. Det blide kys og hendes slørede varme blik fyldte mig med en fornemmelse af ren lykke. Forsigtigt gled jeg ud af hende, og vi lagde os tæt sammen på sofaen. Min eftermiddag med Trine var begyndt.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 2.8 / 5. Stemmeantal: 4

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *