Lovens Lange …

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Alkometeret viste 1,45. Ikke så mærkeligt tænkte jeg ved mig selv. Det var tydeligt for en hver, at hun var stangvissen.

Jeg kiggede på mit ur og sagde, ” Kl. er nu 22.37 og du er anholdt – sigtet for spirituskørsel, samt forsøg på at stikke af, når politiet beder dig om at standse.” Jeg fyrede hele den sædvandlige svada af, med at hun ikke har pligt til at udtale sig osv. Jeg førte min højre arm ind ad den åbne dør og trak tændingsnøglen ud, samtidig med at jeg sagde ”Hvis du nu lige bliver siddende her et øjeblik frue, så tilkalder jeg lige en kollega som kan hente dig og køre dig til en blodprøve på stationen.

Jeg skulle lige til at vende mig for at gå tilbage til min motorcykel, da hun i en hurtig bevægelse med den ene hånd tog mig i skridtet. ”Kan vi ikke klare den på en anden måde hr. betjent”. Lød det fra hende. Hun kiggede på mig med sine beduggede øjne og sendte mig et frækt opfordrende smil. Jeg havde lagt mærke til, allerede da jeg stoppede hende, at hun var en nydelig dame. Helt sikkert velhavende, hvilket hendes bil og tøj bar præg af. Hendes hud var velplejet og hun lignede ikke den 42 årig, som hendes kørekort ellers påstod. Nærmere start 30’erne.. Hendes hvide bluse var knappet langt ned, og det så ud som om, hun ikke havde noget indenunder til at holde hendes store velformede bryster. Hun havde en kort nederdel på, der ikke blev mere tildækkende af, at hun sad nede i Audiens sportsæde – tværtimod. ”Du ved godt det er yderst strafbart at forsøge at bestikke en myndighedsperson” sagde jeg lidt hårdt, og fortsatte, ”vil de være så venlig at træde ud af bilen frue”. Jeg gik et par skridt baglæns, og fiksede mine håndjern op ad etuiet. ”Du kan ikke snyde mig hr. betjent – Jeg har set, hvordan du hele tiden har forsøgt at få et kig ned imellem mine bryster” sagde hun, kun lidt snøvlet, imens hun fik kæmpet sig lidt vaklende ud af bilens førersæde. Hendes brystvorter var tydelige igennem den tynde skjorte, de så meget strittende ud. Jeg kunne ikke lade være med at blive en smule opstemt af hendes pågående fremtoning og sexede beklædning. Jeg greb hende forsigtigt, men stadig med autoritet om den venstre albue. ”Hænderne på ryggen”, kommanderede jeg mens jeg førte hende rundt. Hun grinede lidt fjoget imens, ”når så du kan lide at have kontrollen – fint med mig, min mand er så forsigtig og keeedelig. Jeg trænger til at mærke en ordentlig hulemand”. Håndjernene klikkede på plads om hendes ene håndled.

Idet jeg skulle til at tage fat i den anden arm, rev hun sig hårdt fri, og havde begge hænder foran sig. Hun stod med ryggen til mig op ad bilen. I et snuptag havde hun revet sin skjortebluse op. Det var her jeg med god samvittighed havde kunnet taget et greb og lagt hende med ansigtet mod jorden. I stedet greb jeg med begge arme rundt om hende. Min ene hånd rørte ved hendes ene bryst. Jeg klemte hende ind til mig. Jeg var langt stærkere end hende. Hun gav et lille Uuuhhh, da hun kunne mærke mine arme låse sig om hende. ” Så stopper du, ellers ryger du rundt” brølede jeg. Det kunne godt opfattes forkert, opdagede jeg i samme øjeblik, jeg havde sagt det.. En følelse af ophidselse kom ind over mig, mens jeg holdt hende fast. Hun kæmpede lidt imod og fik dermed hendes bryster til at bevæge sig mod mine arme. Jeg løftede hende fra jorden, og fik hende bakset frem foran bilen og mast hende mod køleren. ”ååå, kom nu hr. betjent.. Knep mig med din store knippel. Jeg er fandens liderlig.”, stønnede hun. ”Du bliver her” råbte jeg , og fik samtidigt fat i håndjernet og spændt begge arme fast. I kampens hede var hendes nederdel røget helt op på hoften og der var nu frit udsyn til hendes røv. Den var rimelig velformet og trænet. Jeg kunne mærke jeg begyndte at blive stiv.

Så gjorde jeg det.

Jeg bukkede mig ned over hende og lod mine hænder famle hendes patter. Jeg lod dem ælte og massere og hev forsigtigt i hendes brystvorter. ” Nå, så du vil have en strisserpik, så skal du også få det” hviskede jeg i hendes øre. Jeg kiggede hurtigt rundt, ingen lygter så langt øjet rakte langs den uoplyste landevej. ”Årh ja, endelig. Knep mig hårdt” røg det ud af hende, mens jeg hurtigt lynede min læderdragt ned. Jeg lod mine hænder køre ned over hendes ryg og ned på hendes balder. Med et fast greb tog jeg fat i hendes nederdel og trak den helt op på maven. Hun havde røde små trusser på. Jeg lod min højrehånd gnide forsigtigt langs kanten på trusserne, mens den venstre fik trukket mine boksershorts til side, så min pik kunne få plads og springe ud af den tætsiddende motorcykeldragt. Hun stønnede sagte ”Arh ja, Lad mig se din pik hr. betjent”. Jeg tog fat i hendes skuldre og hev hende op. Så drejede jeg hende rundt, så hun havde ansigtet vendt mod mig. Hun smilede frækt, da hun så min pik stå helt stiv. ”Uhmmmm, må man smage”, drillede hun frækt. Jeg skubbede hende forsigtigt tilbage mod køleren, så hun satte sig ned. ”Nej, du bider garanteret” udbrød jeg med kun en smule bryskhed i stemmen. Jeg tog fat om hendes lår og trak dem op, så hun faldt tilbage på køleren, med benene i vejret. I en hurtig og hård bevægelse rev jeg hendes trusser af. Hun var let behåret, men velholdt og trimmet ved kussen. Jeg hev hende ind til mig og holdt hende fast med den ene hånd, mens jeg med den anden, tog fat om min pik.. Jeg lod pikken klaske hårdt mod hendes lår mens jeg langsom førte den længere og længere op mod hendes nu meget våde hul. Jeg kunne se hun lå en smule ubehageligt på køleren oven på hendes hænder, som var fastlåst på ryggen. ”sådan går det når man ikke opføre sig ordentligt, så får man knippelsuppe” knurrede jeg til hende. ”ÅHHH ja, jeg har været uartig, har jeg ikke?” peb hun. Hendes bryster så kæmpe store ud som hun lå der og strittede med dem.

Jeg lod mit pikhoved gnide et par gange opad og rundt om hendes kusse. Hun stønnede sagte. Så pressede jeg den langsomt ind imellem hendes skamlæber. Hun var drivvåd og den smuttede let ind og op i hende. Jeg tog godt fat i hendes lår og hev hende helt ind imod mig. Jeg lod mine hofter bevæge sig frem og tilbage. Hurtigere og hurtigere gik det. Jeg stødte hårdt mod hende, og hver gang udbrød hun et højt skingert støn. Hendes patter bevægede sig i takt med mine hårde kneppende bevægelser. Det gjorde mig endnu mere liderlig.

Hun stønnede højlydt nu. Jeg havde selv svært ved at holde mit tunge åndedræt tilbage. Jeg må bare lege lidt mere med de store patter tænkte jeg ved mig selv. Jeg trak pikken ud af hende. ”Årh du må ikke holde op nu” bad hun i en underdanig tone. Jeg svarede ikke, men tog fat i hende og trak hende op, så hun igen sad oprejst på køleren, med min pik strittede lige ud i hovedet på hende.

Jeg lod mine hænder føle hendes bryster igen. Så tog jeg et skridt frem, og lod min pik føre ind imellem brysterne på hende. Jeg klemte dem omkring min pik, og begyndte at bevæge mine hofter frem og tilbage. ”For satan hvor er de store og bløde” udbrød jeg. Hun smilede frækt til mig, og begyndte så at slikke min pik imens den kørte frem og tilbage imellem hendes patter. Hun kunne lige akkurat nå at få pikhovedet ind i munden, hver gang min hofte kørte fremefter og pikken kom til syne længst oppe mellem brysterne. Jeg kunne mærke mine nosser klaske imod hendes bryster i hurtige monotone bevægelser. Jeg satte farten lidt ned, da jeg kunne mærke affyring var tæt på. ”Er du nogensinde blevet beskudt af politiet” stønnede jeg. I et kort øjeblik kunne jeg se frygten i hendes ansigt, så forstod hun hvad jeg mente. Hun forsøgte at smile til mig, mens hun fortsatte med at sutte. Jeg slap taget om hendes patter. Så tog jeg fat om roden på min pik, og begyndte at køre hånden frem og tilbage. Hun åbnede munden og stak tungespidsen ud så den lige akkurat rørte ved stedet hvor pikhoved og skaftet på pikken mødes. Hun begyndte at bevæge tungen forsigtigt. Jeg kunne mærke hvordan mit pikhoved dunkede og spermen begyndte at løbe op igennem min pik.

Så kom jeg.

Det væltede ud i den ene bølge efter den anden. Ned over hendes ansigt og videre ned på hendes bryster. Hun fik et lille chok, men kom sig hurtigt og lod sine læber slutte tæt om pikhovedet. Vi stod stille i et kort øjeblik, så trak jeg pikken ud af hendes mund. Jeg fik hurtigt trukket mine boksershorts på plads og lynet min motorcykeldragt op. Hun havde rejst sig og stod og kiggede frækt på mig. Jeg løsnede håndjernene, så tog jeg en dyb indånding, og pustede i alkometeret. ”De kan fortsætte kørslen nu frue, alkometeret må have vist fejl ved første test” sagde jeg med et lumsk smil, og rakte hendes nøgle frem ”kør forsigtigt og kør lige hjem” sagde jeg med lidt mere alvor i stemmen. Hun tog nøglen. ”Mange tak hr. betjent, jeg er glad for at leve i et land med sådan et hjælpsomt og venligt politikorps.. Jeg kører tit denne vej hjem. Jeg vil da håbe at jeg møder dem igen” Sagde hun med et frækt glimt i øjet.”

Det var helt sikkert ikke sidste gang, jeg ville lægge min patruljering forbi dette område sent om aftenen på udkig efter lovovertrædelser, specielt dem foretaget i en rød, sænket Audi.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.2 / 5. Stemmeantal: 5

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *