Ibens trusser

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Jeg havde lovet at se efter naboens tre unger, to tvillingedrenge og datteren Iben på, medens forældrene var på weekend tur med nogle venner.

Vi boede i samme opgang, dør ved dør og ungerne kom ofte hos mig og vi var på alle måder fortrolige med hinanden.

Drengene kom og sagde at de legede ovre i en anden blok som de plejede, mens Iben blev hjemme i lejligheden, hun havde skrantet lidt på det sidste og jeg havde lovet at kigge til hende i ny og næ.

Jeg er selv 56 år og alene, så børnene betragtede mig som en onkel og forældrene havde ingen skrupler over at lade børnene alene hjemme sammen med mig.

Jeg gik ind for at se til Iben, hun lå på sofaen og sov og fjernsynet gik. Jeg lagde en hånd på hendes pande, hun var ret varm, så måske havde hun feber.

Jeg stod lidt og kiggede på hende som hun lå der og sov. Hun var en rigtig køn og sød pige og pludselig mærkede jeg at jeg ubevidst reagerede på at se og mærke på hende, idet jeg fik lidt mere fylde i bukserne. Jeg slog det hen og rejste mig helt op, samtidig med at jeg rettede lidt på bulen i mine bukser.

Jeg ville lige se om de havde et termometer hvis feberen skulle tage til og jeg gik derfor ud på badeværelset.

På badeværelset ved siden af skabet stod en trådkurv med vasketøj og foran på gulvet lå en dynge af børnenes tøj så jeg ikke kunne åbne skabsdøren. Jeg samlede hele bunken op for at smide det i kurven, men i det samme så jeg at det øverste var et et par små hvide trusser som jeg konkluderede måtte være Ibens.

Uden at tænke ret meget over det, holdt jeg tøj dyngen med trusserne øverst, op til næsen og snuste til det. Jeg fornemmede en dejlig duft som jeg genkendte fra når en af børnene kravlede op til mig, men der var også en anden lidt skarp duft som fangede min næse og som fik min pik til at reagere.

Jeg lagde tøjet fra mig igen og tog nu trusserne op og vendte dem og så at der i det stykke som sad i skridtet, var meget gulligt og havde en stor plet som havde form af en aflang revne, det måtte være aftrykket af Ibens pigefisse som havde siddet imod stoffet der når hun havde haft dem på.

Jeg holdt det hvide bløde stof med pletten udad op mod min næse og snuste kraftigt ind og en pirrende duft at urin og pige ramte mine næsebor og jeg registrerede at jeg nu havde en kraftig erektion.

Jeg gik hen og lukkede døren ud til gangen til og lukkede låget på toilettet op og stillede mig skrævende foran kummen og med trusserne under næsen fortsatte jeg med at snuse til Ibens små lækre duftende trusser, medens jeg med den anden hånd fiksede min meget stive pik ud af bukserne.

Jeg stod nu så jeg kunne holde trusserne med min venstre hånd og med højre hånd onanerede jeg taktfast min følsomme og meget stive pik og i sejlet over håndvasken kunne jeg samtidig se mig selv, hvilket gjorde det sidste ved mig og snart skød en tyk stråle af varm sperm ud fra pikken og ud over toiletkummen, hvor det første ramte sisternen og brættet og de næste klatter plaskede ned i vandet i toiletkummen.

Jeg stod lidt og snuse til trusserne og klemte og masserede min pik for de sidste rester af sperm og derefter tørrede jeg mig af med trusserne og smed dem sammen med det andet tøj i trådkurven.

Jeg fik pikken på plads i bukserne og rettede mit tøj, hvorefter jeg gik ud i stuen igen.

Iben sov stadig og da hun ikke virkede varmere end tidligere, gik jeg ind til mig selv og begyndte at læse avisen, medens jeg indimellem tænkte på det jeg lige havde gjort.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 1.8 / 5. Stemmeantal: 8

Originally posted 2023-09-20 01:05:28.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *