Marie på 47 år

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Denne beretning bygger på en sand historie, om man så tror på det eller ej det er op til en selv. Jeg kom for fem år siden sammen med en pige som hed Lene. Dengang var jeg 17 år. Lene og jeg havde et godt forhold og mange gode timer sammen. Samtidig havde jeg et godt forhold til Lenes forældre Jens og Marie. Lenes mor Marie var 47 år og lidt gammeldags på mange punkter, men en sød dame. En sommerdag i juni skete der så noget underligt…… Jeg cyklede ud til Lene en dag uden at melde min ankomst.

Jeg ringede på og Marie (Lenes mor) åbnede og sagde at Lene beklageligvis ikke var hjemme, da hun var hos sin mormor. Jeg blev alligevel budt indenfor, da jeg skulle hente et par bukser som Marie havde syet. Maries symaskine stod i soveværelset, som var et meget ”konservativt” rum med gamle ting og broderet sengetøj. Marie var ligeledes iført en gammeldags nederdel, en T-shirt og en cardigan. Hun var i øvrigt en pæn dame, dvs. pæne brede hofter og store bryster set i forhold til hendes størrelse.

Hendes ansigt var begyndt at rynke nogen steder og håret var mørkt med gråt overtag. ….da vi nåede til soveværelset begyndte Marie at lede efter bukserne i en tøjbunke ved symaskinen som var placeret umiddelbart ved siden af dobbeltsengen. Hun bukkede sig lidt vulgært forover for at rode efter bukserne. Jeg kunne ikke lade være med at glo på hendes tydelige modne og velskabte bagdel som pegede lige imod mig. Hun så tilbage på mig, og opdagede vist at jeg betragtede hendes former og sagde”

Jeg kan da vist ikke finde dem, hvor har jeg mon smidt dem?”. Herefter kiggede hun lidt mærkeligt på mig, og jeg stivnede. Det var sgu lidt pinligt, men hun rodede bestemt videre. ”Det kan være at den ligger herinde sagde hun stønnende”, og kravlede lidt ind under bordet under og hendes bagdel blev nu helt stram i nederdelen. Jeg fik nu en vanvittig tanke og blev frygtelig liderlig og jernet i mine bukser var ved at springe. ”Her er de” råbte hun ”prøv dem!” Jeg var ikke meget for at smide bukserne og hun sad stadig halvvejs inde under bordet. Af en eller anden grund gjorde jeg det alligevel, og satte mig på sengen for at skjule mit stive lem.

Hun så det med det samme og sagde” nej, Martin du får da ikke en erektion af at se en gammel kvinde som mig stå med bagdelen i vejret. Jeg stammede ” nej, det æh…” Mere nåede jeg ikke at sige inden hendes modne hånd tog ved min pik. Kan du holde på en hemmelighed sagde hun og blottede min stive pik, hun stønnede og rystede ved synet og gabte over den med sin meget varme og fugtige mund. MMmmhh åhh stønnede hun, og bevægede munden op og ned med et rasende tempo. Synet af hendes gråsorte hår gjorde mig så liderlig at jeg kom i munden på hende meget hurtigt og hun tøvede ikke med at sluge spermen.

”Hov, det var hurtigt, og en skam….men du kan jo evt. smage lidt på mig?” Jeg viste ikke hvad jeg skulle sige da hun smed nederdelen og hendes store dametrusser. Læg dig på ryggen befalede hun. Så kravlede hun op og sad overskrævs på mit ansigt. Hendes modne kusse var meget behåret og lugtede stærk og hun havde store skamlæber som min ivrige tunge hurtigt begyndte at piske rundt i. Fuck hvor var det frækt, hendes store baller lå i mine hænder og jeg slikkede og slikkede og hun var/blev ufattelig våd…..

Jeg smed hende om på alle fire og hun sagde ”knep mig Martin, knep mig skynd dig” Synet af hende på alle fire med en stor røv lige i vejret var for vildt, og hendes fisse…Min store stive pik fandt hendes modne og velsmurte hul og med et stort suk begyndte jeg at pule hende. Jeg tog hårdt ved hendes hofter og klaskelyden kunne høres over til naboen. Hun fik så meget ung pik. Hun fik et par slag i røven og jeg kom med et brøøølll…og hun råbte” Hold da kæft hvor er det frækt det har Martin knep din svigermor for fanden….kom i hende kom…åhhhhh. Og gud hvor jeg kom!!!! Dagen efter gik det over med Lene og jeg.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 3.5 / 5. Stemmeantal: 15

Originally posted 2023-08-25 15:31:09.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *