Skjulte Lyster – Del 1

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Det var fredag aften klokken var 22.30, og jeg var lige ankommet til en stor privat fest sammen med to veninder, Maja og Sanne fra min klasse. Vi havde siddet og drukket hos Maja forinden, og var alle i højt humør da vi ankom. Efter at have hilst på venner og bekendte skaffede vi os nogle drinks, og fandt et bord og sidde ved. Vi satte os ved et bord med tre andre piger som Maja kendte, og efter kun få minutter var snakken i fuld gang, mens vi drak og kiggede efter søde fyre. De tre andre piger som hed Natasha, Mia, og Maria, var både søde og specielt Maria virkelig sjov og udadvendt. Mia og Maria havde gået på samme gymnasie som Maja, og Natasha som var et par år ældre arbejdede sammen med Maria.

Efter at have siddet og snakket og drukket i en lille times tid, forslog Natasha at vi dansede, og vi besluttede os for alle at erobre dansegulvet sammen. Vi dansede alle sammen, mens vi med jævne mellemrum forlod dansegulvet til fordel for baren.

Timerne gik og vi fik både danset og moret os mens vi langsomt men sikkert blev mere og mere fulde, og efter efter en længere tur på dansegulvet og en del drinks senere satte Natasha og jeg os forpustet ned. Mia, Maria, og Sanne dansede videre, og Mia havde scoret en fyr hun stod og kyssede med. Natasha var rigtig sød, og meget nem at snakke med. Vi talte om alt muligt; uddannelse, job, ekskærester, tøj osv., da hun pludselig spurgte mig om jeg havde kæreste på for tiden, til hvilket jeg ærligt svarede nej. Vi sad tæt op af hinanden og talte sammen da jeg pludselig kunne mærke Natasha´s hånd på mit lår. Først tænkte jeg ikke over det, og troede at det ikke var bevidst fra hendes side, men så begyndte hun at køre hånden op og ned af mit lår, og smilede frækt til mig.

Jeg stivnede og anede først ikke hvad jeg skulle stille op, men efter ca. 5 sekunder rejste jeg mig op og gik hurtigt udenfor. Da jeg kom udenfor gik jeg lidt væk og stod jeg og tænkte over hvad der lige var sket, og hvad jeg skulle sige til hende når jeg kom indenfor igen. Jeg havde aldrig før overvejet at være sammen med en anden kvinde, og følte mig krænket over at Natasha på den måde bare havde taget på mig. Mens jeg stod og tænkte, kom Natasha pludselig gående hen til mig, og jeg vendte mig mod hende, stadigvæk usikker på hvad jeg skulle sige til hende.

Natasha kom mig i forkøbet, og startede med at undskylde hendes opførelse. Hun forklarede at hun var lesbisk, og hun syntes at jeg var både rigtig sød og lækker. Faktisks havde hun diskret prøvet at lægge an på mig hele aftenen, men jeg havde slet ikke tænkt i de baner, og så hende bare som rigtig sød og charmerende. Jeg forklarede usikkert at jeg syntes hun var rigtig sød, men at jeg var til fyre. Mens vi stod og talte kunne jeg ikke undgå at se hvor fræk og charmerende hun var, og efter at være faldet ned, kunne jeg ikke benægte at jeg var blevet lidt tændt ved tanken om at være sammen med hende. Hun havde halvkort mørkt hår, rigtig frække blå øjne, og et rigtig frækt smil, og stod i sorte bukser og en nedringet brun silkebluse der lige akkurat dækkede hendes navle. Jeg stod med et hav af blandede både nye og fremmede følelser, da Natasha pludselig, men blidt lagde hendes hånd på min kind og spurgte om hun ikke måtte kysse mig. Jeg anede ikke hvad jeg skulle stille op og mens en overvældende strøm af tanker vældede gennem mit hoved, fik jeg fremstammet et svagt ubeslutsomt ”ja”, og derefter kyssede hun mig.

Blandede følelser af både glæde og nervøsitet væltede op i mig, og jeg blev rigtig liderlig af at mærke hendes tunge mod min. Hun kyssede vildt godt og lidenskabeligt, og vi forsatte med at kysse i et par minutter. Da vi stoppede, var jeg allerrede totalt ophidset, og da Natasha kiggede på mig med et frækt smil på læben, og spurgte om vi ikke skulle tage hjem til hende og feste videre, tog det mig ikke lang tid at nikke ja, og vi gik sammen ud for at finde en taxa.

Hele vejen hjem til Natasha overvejede jeg hvad fanden jeg havde rodet mig ud i, men samtidig kunne jeg næsten ikke holde fingerene fra hende og vi endte med at kysse og kærtegne hinanden det meste af vejen hjem til hende. Da vi var kommet ud af taxaen stod vi på gaden og kyssede videre før vi til sidst gik op til Natasha´s lejlighed. Natasha låste døren op og bød mig indenfor, og jeg gik ind i hendes entre, og begyndte at tage mit overtøj og sko af…

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmeantal: 4

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *