Jeg viste min kone frem for vores nye naboer

1

Sexdate og flirt for voksne! Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt.

10%
TOTAL SCORE
Besøg siden Besøg siden

Min kone og jeg havde efter at være flyttet en del rundt i landet været så heldig at få en 3 værelses lejlighed i et boligkompleks i en stor jysk by, hvor både min kone og jeg også havde fået job. Vi var kommet på god talefod med et ægtepar nogle opgange længere nede i karreen, idet han allerede ved indflytningen helt uopfordret havde givet en hånd med.

Vi mødtes så nogle gange, og det viste sig også, at vores kemi passede fint sammen, selvom Gurli og Jens var en halv snes år ældre end os (min kone 28 og jeg selv 32) så havde vi altid noget at snakke om, og som helt fremmede i det jyske, var det en rigtig god kontakt, vi havde fået.

Vi havde boet i lejligheden et halvt års tid, da vi endelig fik taget os sammen til at lave en ”indflytterfest”, men da vi stort set kun kendte Gurli og Jens, var det da også vore eneste gæster. Tidligere havde vi godt nok besøgt hinanden til en gang kaffe eller en hurtigt arrangeret frokost med en øl og en snaps, og altid havde vi haft det rigtig hyggeligt sammen.

Nu ville vi så gøre lidt mere ud af det, og da min kone er utrolig ferm til at sætte en menu sammen og selv fremstille den, blev den side af aftenen mere end vellykket, og det blev den resterende del af festen så sandelig også.

I den november grå aften havde min kone sørget for masser af levende lys og dæmpet hyggemusik, mens jeg havde haft til opgave at sørge for drinks med tilbehør.
Nu sad vi så ved sofabordet i hver sin sofa, snakken gik livligt, og vi var vel også efterhånden blevet lidt små berusede.

Jeg havde altid været klar over, at min kone godt kunne lide at vise sig frem, specielt når hun fik lidt at drikke, og hun havde da også til lejligheden iført sig ret dristige tekstiler, som Gurli et par gange havde kommenteret i meget rosende vendinger.
Mens vi så sidder der i hver sin sofa, nipper til drinks og snakker livligt, har jeg helt uden bagtanke lagt min højre arm om min kones skulder – lige så jeg kunne lade pegefingeren glide ind under kjolestoffet og kærtegne min kone på brystet.

– Umm, det ser vel nok lækkert ud, sagde Gurli, mens jeg straks trak fingeren tilbage fra dens opdagelsesrejse – og som om jeg havde foretaget mig noget ulovligt – sagde jeg: – åh, undskyld!
– Nej, nej fortsæt da bare, det ser rigtig dejligt ud, protesterede Gurli, da jeg trak fingeren til mig. Det er da smukt at se på lidt kæleri…er det ik? sagde hun så henvendt til sin mand, der bare mumlede et ”jo da”!

Så skålede vi på det, og lidt efter – nu med lidt bagtanke – begyndte jeg igen at kæle med min kones bryst udenpå kjolen. Ingen sagde noget, kun den dæmpede musik lød i stuen, og tavsheden opfattede jeg som signal til, at jeg godt måtte fortsætte. Så lod jeg igen pegefingeren glide ned under kjolens kant, nu så langt, at jeg fik kontakt til vorten, der var meget hård. Jeg fik lirket kjolestoffet lidt ned, så der blev bedre plads og samtidig også bedre udsyn for vore venner.

Så fik jeg også langemanden indenfor, så jeg nu kunne klemme lidt på vorten, og jeg kunne høre min kone begyndte at stønne svagt. Ellers kun den dæmpede musik og en uvirkelig spændingsmættet atmosfære, der steg hastigt i takt med, at jeg trak lidt mere ned i kjolestoffet.

I et kort sekund prøvede jeg at tænke klart. Hvad i helvede var det jeg lavede? her sad jeg og var i gang med at hive min kones patter frem til beskuelse for vores nye naboer, men hverken Gurli eller Jens havde tilsyneladende noget imod den udvikling, og jeg var lige så sikker på, at min kone nød situationen over alle grænser. Selv var jeg utrolig liderlig, jeg tænkte slet ikke på, hvad dette her kunne ende med, det var bare så frækt og ophidsende at sidde her og ganske langsomt lirke min kones bryster frem, mens Gurli og Jens bare stirrede som hypnotiserede på min hånds virke og min kones kjolekant, der blev trukket længere og længere ned og samtidig afslørede mere og mere…og så kunne jeg i min meget ophidsede og lettere berusede tilstand altså ikke længere holde kæft.

– Nu skal I sku få noget at kikke på, sagde jeg med sløret stemme og hev samtidig bestemt og resolut kjolekanten ned og fik næsten blottet det ene bryst. Jeg måtte dog have hånden ned under…og så ellers helt og aldeles frem med patten. –Se, hvor hun stritter med vorten, se, hvor liderlig hun er, sagde jeg henvendt til vore tilskuere, I skal sku da se dem begge to, fortsatte jeg – og i løbet af et splitsekund trak jeg kjolen helt ned og blottet begge min kones smukke og fyldige bryster. Hun var lækker solbrun og det så rigtig frækt ud med brysternes store mørke vorteområder – og så de strittende og hårde vorter, der ligesom anråbte om at blive taget under behandling.

– Åh, hvor er vore nye naboer dog dejlig frække, konstaterede Gurli med hæs stemme, og det var tydeligt, at hun også nød at se, hvordan jeg nu begyndte at ”mishandle ” min kones bryster. Jeg klemte og trak i vorterne, vred og nev dem også lidt, og jeg kunne fornemme, at min kone var tæt på orgasme. Jeg bemærkede også, at vore venner efterhånden sad meget uroligt og måske også tæt på et eller andet.

– Vil I se mere? spurgte jeg så uden rigtig at tænke på, hvad det var jeg ville vise dem.

– Ja da, for fanden, svarede Gurli, tydeligt vildt opgejlet og klar til noget rigtigt frækt.

Jeg havde rykket mig lidt, så der blev bedre plads i sofaen, og samtidig kunne jeg trække min kone tilbage, så hun nu lå tilbagelænet, hvilket gav mig helt nye muligheder. Hendes kjole var i forvejen slidset godt op foran, og da jeg så yderligere åbnede 3-4 af de nederste knapper, kunne jeg trække kjolen til side og nu afsløre min kones lår og hvide trusser, der tydeligt var gennemvædet på grund af hendes liderlighed. Da jeg tog fat i trussekanten, løftede hun beredvilligt røven, så jeg kunne hive trusserne ned…og så helt af med dem.

Hold da kæft for en liderlig oplevelse. Her lå min kone med patterne fremme, og nu også med kussen til fuld beskuelse. Den gang, da dette her foregik, havde alle kvinder med respekt for deres køn altid en god og frodig dusk, og min kone var ingen undtagelse. Dog sørgede hun altid for en veltrimmet behåring, og skamlæberne var altid hårløse. Nu var de dog sammenklistrede af liderlighed og kussesafter, så selvom hun efter min ordre helt uden protester begyndte at skræve vildt, var der stadigvæk ikke det fulde udsyn til hendes kussehul.

Jeg trak derfor de opsvulmende skamlæber godt fra hinanden, så jeg nu kunne fremvise min kones savlende kusse pivåben for vore venner. De sad bare der og stirrede som paralyserede på den gabende kusse, hvor klitten strittede frem som en lille pik. – Det er frækt…hva? sagde Gurli, og jeg spurgte om de kunne li, hvad de så, men jeg fik ikke noget svar, de bare stirrede. Jeg var begyndte at bearbejde min kones kusse ved at trække i skamlæberne – så en finger laaangt op, så berøring af klitten, og igen op med langemanden, jeg skævede lidt til vores venner og bemærkede, at de begge var vildt optaget af sceneriet, de viskede også lidt sammen, og pludselig blev det da også for meget for Gurli.

Hun rejste sig op og kom om til vores sofa, hvor hun kastede sig ned på knæ mellem min kones lår og med en vildskab og grådighed begyndte at slikke og bide løs i min kones udspilede kusse.
Gurli vidste lige hvor det gjorde godt og hvordan det skulle gøres. Jeg kunne ikke se så meget, men ingen tvivl om, at hun tungekneppede min kone nærmest brutalt, og pludselig kunne min kone ikke klare mere. Hun skreg og hylede i en vild orgasme, som smittede så meget af, at Gurli fra en spæd stønnen nu også gik over i hyl og skrig, og samtidig rystede begge kvinders kroppe som i kramper.

– Hvorfor knepper I hende dog ikke, knep dog den liderlige ludertøs…åh jo, må Jens ikke godt rigtig gennemkneppe hende, men jeg ser det, råbte Gurli, og min kone fulgte hurtigt op med en bøn om at blive kneppet. Aldrig før havde jeg hørt hende så fræk.

– Jeg vil kneppes af jer begge to, både i kussen og i røven, jaaae knep dog min luderkusse, råbte hun samtidig med at hun trak i kussens kanter og pressede sig frem på sofaen. Jeg sagde, at Jens godt måtte gennembolle min kone, og straks efter stod han med pikken klar til indsats. Den så nu ikke helt så vild ud, som det kunne være forventet efter sådan en optakt, men måske var den allerede gået i bukserne på ham.

Den var dog stiv nok til hurtigt at blive stukket op i min kones kusse, hvor den så gik på ham efter bare et par stød. Så er det din tur, råbte Gurli, jeg vil se på, når du gennempuler din kone…gør det så, jaee! Nej hvor du har en fræk pik, råbte hun, da hun opdagede, at jeg allerede havde fjernet de overflødige bukser og nu med pikken klar til indsats. Sperm fra Jens og safter fra min kones kusse sivede langsomt ud af den stadig spasmearbejdende kussekanal, men det holdt mig ikke tilbage fra bare at jage pikken i bund.

Jeg kunne lidt længere end Jens, og takket være Gurlis nu meget voldsomme leg med min kones bryster samtidig med mit frem og tilbage i kussen, gik den endnu engang på min kone – og jeg tror også Gurli fik endnu en orgasme, da de to kvinder under den vilde leg nærmest bed sig fast til hinanden i et vildt tungekys.

Jeg behøver vel ikke at fortælle, at natten blev lang og spændende… og jo, selvfølgelig fik jeg også kneppet Gurli godt og grundigt, mens min kone slikkede løs på min pik og Gurlis kusse, så vidt det nu var muligt at komme til –

og i morgen er min kone og jeg i øvrigt inviteret til ”aftenhygge” hos vore naboer nede i nr. 27.

Hvad syntes du om denne erotiske novell?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmeantal: 8

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *